קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 14 מתוך 75 << ראשון ... 412131415162464 ... אחרון >>
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 14

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תודה
    עדיין PPD, קניתי בוט ל- unlist ועוד שיטה אחת אני עובד איתם עכשיו ואני מקווה לתוצאות בכל רגע.
    בדיוק: "תמונה אחת שווה אלף מילים"

כול הכבוד תותח, אני חולה על הימים האלה .
    חבל שקנית יש לי בוט ממש טוב הייתי מביא לך, לוקח לו כמה דקות להגיע ל 301, אבל פשוט שמים כמה סרטונים וזה עושה את כולם ביחד.
    והרווחים האלה דרך unlisted ? או דרך הלייזי אס ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    כול הכבוד תותח, אני חולה על הימים האלה .
    חבל שקנית יש לי בוט ממש טוב הייתי מביא לך, לוקח לו כמה דקות להגיע ל 301, אבל פשוט שמים כמה סרטונים וזה עושה את כולם ביחד.
    והרווחים האלה דרך unlisted ? או דרך הלייזי אס ?
    אחי תודה רבה, כן אני מבין על מה שאני מדבר אבל מה שאני קניתי, אני רושם את המילת מפתח, הוא מחפש אותה, מוריד את הסרטונים הכי חמים, מעלה אותם, שם את כל מה שצריך שהסרטון יקודם, שולח 301 צפיות הופך ל- public והסרטון מקודם.
    עוד משהו שקניתי Blue Traffic שיטה עם GSA Ser.
    עד עכשיו כל הרווחים רק מה- Set and forget

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל WORK IS THE KEY

אני ממשיך לעבוד עם השיטות החדשות, עד עכשיו מכל העבודה שעשיתי לא קיבלתי אפילו לא ליד אחד, אבל אני ימשיך ואני יקבל
    הנה סרטון שממש אהבתי, "WORK IS THE KEY" אם תקשיבו לו, ותעשו את מה שהוא אומר, תראו שיפור מטורף

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אני ממשיך לעבוד עם השיטות החדשות, עד עכשיו מכל העבודה שעשיתי לא קיבלתי אפילו לא ליד אחד, אבל אני ימשיך ואני יקבל
    הנה סרטון שממש אהבתי, "WORK IS THE KEY" אם תקשיבו לו, ותעשו את מה שהוא אומר, תראו שיפור מטורף

חח שמע התוכנה נשמעת ענקית, אני זוכר היה לי חלום קטן שיהיה לי דבר כזה.
    ומה עם תנועה , זה מביא לפחות ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חח שמע התוכנה נשמעת ענקית, אני זוכר היה לי חלום קטן שיהיה לי דבר כזה.
    ומה עם תנועה , זה מביא לפחות ?
    כל אחד חולם אליה, כן זה מביא, סוף סוף אני מתחיל לקבל לידים, הדלקתי את זה, הלכתי לישון וקיבלתי 3 לידים ראשונים, לאט לאט אני יעלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

כל אחד חולם אליה, כן זה מביא, סוף סוף אני מתחיל לקבל לידים, הדלקתי את זה, הלכתי לישון וקיבלתי 3 לידים ראשונים, לאט לאט אני יעלה.
    ראיתי הרבה משתמשים בזה בשביל PPI, תנסה.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ראיתי הרבה משתמשים בזה בשביל PPI, תנסה.
    כן, ניסיתי את זה בהתחלה קיבלתי רק 2 לידים על איזה 200 כניסות ובסך הכל 0.08$ כי צריך הרבה לידים בזה, עזוב לא הלך לי בזה אני גם לא אוהב את זה, PPD יותר רווחי לי.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל האם שווה לקנות שיטה? מהי הנקודה שרובכם מפספסים ובגללה אתם לא מצליחים

אז לאחרונה לא הפסיקו לשאול אותי בסקייפ, בנוגע לשיטות שקניתי ולתוכנה TubeBox:

הוא שאל:

מיליון

הוא שאל:

עד 24.99$ יותר מזה, זה כבר לא עובד

הוא שאל:

למה רק X שאתה יכול לעשות מיליון? אה לא בעצם שאתה מגיע ל- 24.99$ זה נסגר, אבל זה מספיק טוב לך? מה רע ב- 25$ ביום בחינם?

אז מה אתם חושבים שקורה בסוף?

בדרך כלל הם קונים את שיטה וכמובן שלא מרוצים: "זה ידוע, מה השיטה בזה? גנב!" בדרך כלל זה גם מ- Resell עלוב.
    ואני רוצה לחדש להם עוד משהו כאן בנוגע של מתי Resell מועיל ומתי הוא מזיק?
    קודם כל מה זה Resell? אחד קונה את השיטה במחיר מלא, ואז אתה מוכר לבנאדם אחר במחיר מוזל, כי במילא "הוא לא רק מרוויח מזה" (כן כן אפילו תחרות רק מרוויח כמו שאמרנו) אבל מתי זה טוב ולמתי זה לא טוב? ואיך זה יכול להיות בכלל לא טוב כי הרי זה יותר זול, ואני רק חוסך מזה, והשני רק מרוויח ואם נתעלם מהתחרות כי לפעמים זה לא תמיד מה שיעצור אותנו.

Resell מועיל לכ כש.. אתם רוצים משהו, מבינים את הסיפור מאחורי ובעצם על המשחק כאן הוא רק עד שתלחצו על הכפתור ותשלמו, אם אתם במצב כזה, תחפשו Resell כמעט בהכל יש ואתם יכולים לחסוך קצת (רק תוודאו שלא מדובר ב- scammer) אבל שימו לב, רק שכל המשחק הוא מסביב לתשלום אז Resell זה דבר מצוין אני ממליץ זה

והוא בזבוז כסף וזמן מוחלט! כש... אתם לא מבינים את המשחק מאחורי השיטה שאתם מתכננים לקנות, אתם לא מוכנים להשקעות אם צריך אחרי זה, אתם לא מוכנים לעבוד קשה עד שתצליחו, לפעמים אתם אפילו לא מוכנים לתת לזה ניסיון.. העיקר לקנות במחיר מוזל.
    אבל מה הדבר הכי משמעותי? Eric Thomas אומר: (זה שהיה homeless ועכשיו מרצה #1 בעולם של מוטיבציה מהסרטונים הקודמים)
    שאנחנו בחיים לא נעריך משהו ששילמנו עליו מהכסף שעבדו בשבילו, מאשר שקיבלנו בחינם בלי לעשות הרבה בוא במחיר ממש זול, תחשבו איזה נכון זה!
    אני במקרה מדבר עם מישהו שהשיג את ה- Set And Forget במחיר כמעט חינם, ואתם יודעים מה? הוא אפילו לא ניסה את זה, הוא פשוט רצה את זה וזרק את זה למגירה, הוא גם בחיים לא ינסה את זה אפילו, קרא וגם זה לא בעיון וזרק, זה כשהמצב לא טוב.
    אני שילמתי על זה פי כמה וכמה ממה שהוא שילם, ביום הראשון שקניתי כבר פתחתי את היומן הזה, ישר ניסיתי, ישר קראתי, ישר עשיתי הכל והשקעתי בזה? ולמה? כי שילמנו על זה, איך המוח שלנו מקבל את זה?
    המוח שלנו אוהב להרגיש טוב עם עצמו, וכשהוא קונה משהו ולא מרוצה הוא מרגיש "פראייר" הוא זוכר את זה מהעבר והוא רוצה להימנע מזה, כשאתם משלמים על משהו הוא יעריך אותו הרבה יותר, זה סיפור אמיתי אחד.
    סיפור אמיתי שני, אני מכיר את המוכר של ה- Set And Forget Lazy Ass לפני, אחרי ה- Lazy Ass הוא הוציא שיטה של להכפיל את הכסף אותה הוא שלח לי בחינם מרצונו, ואתם יודעים מה, עד לפני כמה ימים, לא קראתי אותה עד הסוף, לא פתחתי את הכל, לא ניסיתי כך ניסיתי לקרוא מהר וזרקתי למגירה, נראלכם שזה מה שהיה קורה אם הייתי משלם על זה? אתם טועים.

כך תתקנו לעצמכם את החשיבה פעם אחת ולתמיד בנוגע לשיטות, הסיפור האמיתי מאחורי שיטות
    * נכתב בגלל ויכוח שלי עם דניאל ואדר, תהנו (תלחצו על התמונה)

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 30-07-2014 בשעה 02:10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

הוא שאל:

מיליון

הוא שאל:

הוא שאל:

למה רק X שאתה יכול לעשות מיליון? אה לא בעצם שאתה מגיע ל- 24.99$ זה נסגר, אבל זה מספיק טוב לך? מה רע ב- 25$ ביום בחינם?

בדרך כלל הם קונים את שיטה וכמובן שלא מרוצים: "זה ידוע, מה השיטה בזה? גנב!" בדרך כלל זה גם מ- Resell עלוב.
    קודם כל מה זה Resell? אחד קונה את השיטה במחיר מלא, ואז אתה מוכר לבנאדם אחר במחיר מוזל, כי במילא "הוא לא רק מרוויח מזה" (כן כן אפילו תחרות רק מרוויח כמו שאמרנו) אבל מתי זה טוב ולמתי זה לא טוב? ואיך זה יכול להיות בכלל לא טוב כי הרי זה יותר זול, ואני רק חוסך מזה, והשני רק מרוויח ואם נתעלם מהתחרות כי לפעמים זה לא תמיד מה שיעצור אותנו.

Resell מועיל לכ כש.. אתם רוצים משהו, מבינים את הסיפור מאחורי ובעצם על המשחק כאן הוא רק עד שתלחצו על הכפתור ותשלמו, אם אתם במצב כזה, תחפשו Resell כמעט בהכל יש ואתם יכולים לחסוך קצת (רק תוודאו שלא מדובר ב- scammer) אבל שימו לב, רק שכל המשחק הוא מסביב לתשלום אז Resell זה דבר מצוין אני ממליץ זה

והוא בזבוז כסף וזמן מוחלט! כש... אתם לא מבינים את המשחק מאחורי השיטה שאתם מתכננים לקנות, אתם לא מוכנים להשקעות אם צריך אחרי זה, אתם לא מוכנים לעבוד קשה עד שתצליחו, לפעמים אתם אפילו לא מוכנים לתת לזה ניסיון.. העיקר לקנות במחיר מוזל.
    אבל מה הדבר הכי משמעותי? Eric Thomas אומר: (זה שהיה homeless ועכשיו מרצה #1 בעולם של מוטיבציה מהסרטונים הקודמים)
    שאנחנו בחיים לא נעריך משהו ששילמנו עליו מהכסף שעבדו בשבילו, מאשר שקיבלנו בחינם בלי לעשות הרבה בוא במחיר ממש זול, תחשבו איזה נכון זה!
    אני במקרה מדבר עם מישהו שהשיג את ה- Set And Forget במחיר כמעט חינם, ואתם יודעים מה? הוא אפילו לא ניסה את זה, הוא פשוט רצה את זה וזרק את זה למגירה, הוא גם בחיים לא ינסה את זה אפילו, קרא וגם זה לא בעיון וזרק, זה כשהמצב לא טוב.
    אני שילמתי על זה פי כמה וכמה ממה שהוא שילם, ביום הראשון שקניתי כבר פתחתי את היומן הזה, ישר ניסיתי, ישר קראתי, ישר עשיתי הכל והשקעתי בזה? ולמה? כי שילמנו על זה, איך המוח שלנו מקבל את זה?
    המוח שלנו אוהב להרגיש טוב עם עצמו, וכשהוא קונה משהו ולא מרוצה הוא מרגיש "פראייר" הוא זוכר את זה מהעבר והוא רוצה להימנע מזה, כשאתם משלמים על משהו הוא יעריך אותו הרבה יותר, זה סיפור אמיתי אחד.
    סיפור אמיתי שני, אני מכיר את המוכר של ה- Set And Forget Lazy Ass לפני, אחרי ה- Lazy Ass הוא הוציא שיטה של להכפיל את הכסף אותה הוא שלח לי בחינם מרצונו, ואתם יודעים מה, עד לפני כמה ימים, לא קראתי אותה עד הסוף, לא פתחתי את הכל, לא ניסיתי כך ניסיתי לקרוא מהר וזרקתי למגירה, נראלכם שזה מה שהיה קורה אם הייתי משלם על זה? אתם טועים.

כך תתקנו לעצמכם את החשיבה פעם אחת ולתמיד בנוגע לשיטות, הסיפור האמיתי מאחורי שיטות

אני גם קניתי את הספר במחיר מלא, עבדתי לפי כול מה שהוא אמר, אבל כול הנישות שנמצאות שם לא מגיעות אפילו קצת לרווחים שיש לי מנישה שהשקעתי, ושניהם רצות באופן אוטומטי.
    חוץ מהשיטה של הקידום לעמוד הראשון, שזה די ענק ..

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני גם קניתי את הספר במחיר מלא, עבדתי לפי כול מה שהוא אמר, אבל כול הנישות שנמצאות שם לא מגיעות אפילו קצת לרווחים שיש לי מנישה שהשקעתי, ושניהם רצות באופן אוטומטי.
    חוץ מהשיטה של הקידום לעמוד הראשון, שזה די ענק ..
    יפה מאוד, קח בחשבון זה בעיקר עניין של כמות וזמן, רוב הנישות לא יכניסו רווחים אבל כמה כן ואתה צריך למצוא תכמה האלה, אי אפשר לנחש צריך לנסות את כולם.
    מסכים, אפשר להשתמש בה בכל שלב כי היא לא תיעלם לשום מקום כמו שזה נראה כרגע, כך עובד המנגנון של יוטיוב כבר שנים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

יפה מאוד, קח בחשבון זה בעיקר עניין של כמות וזמן, רוב הנישות לא יכניסו רווחים אבל כמה כן ואתה צריך למצוא תכמה האלה, אי אפשר לנחש צריך לנסות את כולם.
    מסכים, אפשר להשתמש בה בכל שלב כי היא לא תיעלם לשום מקום כמו שזה נראה כרגע, כך עובד המנגנון של יוטיוב כבר שנים.
    זה בדיוק מה שאני עושה
    פשוט לא בגרסא שלו .. אני עושה 4 סרטונים לכול נישה.
    תגיד אין איזה דרך דומה לקדם לעמוד הראשון בגוגל ?
    ואיך הולך עם הunlisted ?
    וכמה גמרת החודש ?(כסף, כן ?)

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה היה לנו

- אני מתחיל עם PPI הפעם כמו שצריך, בימים אלו הגעתי לדולרים הראשונים.
    - עצרתי את העלאת סרטונים אז יכול להיות שגם הרווחים ב- ShareCash יעצרו בחודש הבא.
    - בסך הכל כל חודש אני שובר את השיאים של עצמי ב- ShareCash.

הרווחים עודכנו, אתם יותר ממוזמנים לבדוק.

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

כל הכבוד, תמשיך להתמיד ולהשקיע

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

הוא שאל:

מיליון

הוא שאל:

הוא שאל:

אני אגיד לך תאמת
    עקבתי אחרי האשכול שלך ופניתי אליך כמה פעמים בבקשה לקנות את השיטה של הסט אנד פורגט,אבל לפני כן רציתי לראות כמה זה עובד
    אני לא יודע מה באמת קורה אבל זה נראה מהצד שאתה קורע את התחת ולא הולך לך ממש.. כלומר פאקינג 75 סרטונים 75 נישות ורק 3 דולר ליום?.. זה כמות שעושים בדרך כלל מנישה אחת..
    אני לא מזלזל בך חס וחלילה,אני אוהב את היומן המושקע שלך ואת סרטוני המוטיבציה והשכנוע ואני חושב שרק ככה באמת מגיעים להצלחה בכל תחום,ואני מסכים עם מה שאתה אומר,על שיטות שאנחנו משלמים אנחנו נשקיע יותר זמן בנסיון להפיק מהם רווח,כי מן הסתם אם משלמים עליהם הרבה כסף כנראה שזה לא סתם.
    אבל אני חושב שכל האשכול הזה הוא הוכחה לכך שהשיטה דיי נכשלה.. יכול להיות שזה בגלל שאתה משתמש בנישות שכל מי שהשתמש בשיטה השתמש בנישות (ואז יש תחרות גבוהה),ויכול להיות שזה פשוט שיטה לא טובה .. :\

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    כל הכבוד, תמשיך להתמיד ולהשקיע
    אחי תודה רבה תותח אתה וה- AdSense שלך

ציטוט נכתב במקור על ידי eyal833 צפיה בהודעה
    אני אגיד לך תאמת
    עקבתי אחרי האשכול שלך ופניתי אליך כמה פעמים בבקשה לקנות את השיטה של הסט אנד פורגט,אבל לפני כן רציתי לראות כמה זה עובד
    אני לא יודע מה באמת קורה אבל זה נראה מהצד שאתה קורע את התחת ולא הולך לך ממש.. כלומר פאקינג 75 סרטונים 75 נישות ורק 3 דולר ליום?.. זה כמות שעושים בדרך כלל מנישה אחת..
    אני לא מזלזל בך חס וחלילה,אני אוהב את היומן המושקע שלך ואת סרטוני המוטיבציה והשכנוע ואני חושב שרק ככה באמת מגיעים להצלחה בכל תחום,ואני מסכים עם מה שאתה אומר,על שיטות שאנחנו משלמים אנחנו נשקיע יותר זמן בנסיון להפיק מהם רווח,כי מן הסתם אם משלמים עליהם הרבה כסף כנראה שזה לא סתם.
    אבל אני חושב שכל האשכול הזה הוא הוכחה לכך שהשיטה דיי נכשלה.. יכול להיות שזה בגלל שאתה משתמש בנישות שכל מי שהשתמש בשיטה השתמש בנישות (ואז יש תחרות גבוהה),ויכול להיות שזה פשוט שיטה לא טובה .. :\
    קודם כל, זה יפה אבל אתה לא צריך לעשות לי יותר מדי חשבון כדי להגיד לי את מה שאתה חושב, או שאתה עוזר לי או שאתה נותן לי מוטיבציה. הנתונים שהבאת לא מדויקים אז תן לי לתקן אותך.
    - כרגע יש לי בסביבות ה-30 נישות באוויר, ולא 75.
    - אין לי 75 סרטונים ביוטיוב אלה 82/90 שהעלאתי נכון לעכשיו.
    - ב-11 ימים האחרונים הרווחתי 6.72$ בממוצע ביום באופן אוטומתי לגמרי, ולא 3$.
    - אני משתמש בנישות קטנות עם תחרות נמוכה שמתאימות ל- S & f.

"האשכול שלך הוא הוכחה שהשיטה די נכשלה" -
    אני לא חושב כך, אבל זה עניין של איך אתה מסתכל על זה.
    - קרעת תתחת בכל יום ויום, העלאת כמעט 100 נישות, וזה כל מה שאתה מרוויח? זה שווה את העבודה? יאללה לא היית צריך לעשות את זה, אתה מבזבז את הזמן שלך.
    - לא אכפת לי כמה סרטונים אני צריך להעלות, אני סופר אותם בשביל המוטיבציה, אני מסתכל על העליות המשמעותיות בכל חודש, בכל יום אני מכל יותר תנועה, בדיוק מה שאני מחפש לא בה מהר, אני שמח מאוד על מה שהגעתי ואני רוצה להמשיך.

"זה לא משנה מה זה, זה יכול לא לקרות תוך 6 חודשים, זה יכול לא לקרות בשנה, זה יכול לא לקרות בשנתיים, אבל בנקודה מסוימת החלומות שלי מתחילים להפוך לריאלים."

אני ייתן לך עוד נקודה "מהשטח" עם כמה אנשים שאני מדבר בסקייפ, הם עובדים די כמוני בשיטות חדשות, הם התחילו כשאני התחלתי והם לא עבדו פחות קשה ממני, אם לא יותר קשה, ואתה יודע מה? אחד מהם "זרק" עבודה של כמה חודשים שלא הצליחה לו, כל יום אם לא כמה פעמים ביום אנחנו רושמים תרווחים של כל אחד, אני לא בתחרות איתם, אני לא מנסה לעקוף אותם, אני לא מנסה גם להוריד אותם, אני רק מנסה לעלות את עצמי ואוטומתית אני מתחיל עם בונוס של 5$ +- כל יום, תאמין לי שזה בדיוק מה שכל אחד במצב הזה היה מחפש, זה מה שכל אחד עובד כל כך קשה בשבילו בימים האלו ואני כל כך מרוצה מעצמי שהצלחתי להגיע לאן שהגעתי, אז להגיד שזה כישלון? כישלון למי? כישלון למה? לפי מה שאני מעריך אני יהנה מ-120~150$ לפחות בחודשים הקרובים של השנה ואולי גם יותר, *זה מצטבר לאלפי שקלים בשנה* אז להגיד שהעבודה לא הייתה שווה את זה, זה כאילו אני מדבר איתך מעולם אחר, העבודה הייתה שווה את זה, אני מרוצה ואני ממשיך, שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

נ.ב אם אתה רוצה להגיד לי משהו וזה לא משנה מה, אל תחשוב אפילו לא שנייה לפני שאתה מגיב, אתה וכל אחד אחר, תודה זה מחמיא לי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,493 | הודעות: 8,173,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect