קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 15 מתוך 75 << ראשון ... 513141516172565 ... אחרון >>
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 15

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ברירת מחדל עדכון PPI

בשבוע האחרון התחלתי עם PPI יותר ברצינות אני רוצה להראות לכם איך זה נראה:

יום ראשון: אין רווחים.
    יום שני: אין רווחים.
    יום שלישי: התחלה של לידים אבל אפילו לא דולר.
    יום רביעי: פרשתי חזרתי ל- PPD.
    יום חמישי: המשכתי עם PPD
    יום שישי: חזרתי לא הלך, עזבתי את זה שוב.
    עברו עוד כמה ימים
    חזרתי, הרווחתי 3$ ביום הראשון והיום 9$+ בנוסף לרווחים מה- Set And Forget שמגיעים בלי שאני יעשה כלום (5$ היום)
    לא להתייאש אנשים, זה לא כיף שאתם משקיעים כל היום וואלה לא יוצא כלום, ואתם מנסים שוב ושוב ושוב ולא הולך,
    חושבים, בודקים, מנסים ולאט לאט הופכים "ליותר חכמים"

"IT'S A WAY OF LIFE"
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 02-08-2014 בשעה 05:58.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    705

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    בשבוע האחרון התחלתי עם PPI יותר ברצינות אני רוצה להראות לכם איך זה נראה:

יום ראשון: אין רווחים.
    יום שני: אין רווחים.
    יום שלישי: התחלה של לידים אבל אפילו לא דולר.
    יום רביעי: פרשתי חזרתי ל- PPD.
    יום חמישי: המשכתי עם PPD
    יום שישי: חזרתי לא הלך, עזבתי את זה שוב.
    עברו עוד כמה ימים
    חזרתי, הרווחתי 3$ ביום הראשון והיום 9$+ בנוסף לרווחים מה- Set And Forget שמגיעים בלי שאני יעשה כלום (5$ היום)
    לא להתייאש אנשים, זה לא כיף שאתם משקיעים כל היום וואלה לא יוצא כלום, ואתם מנסים שוב ושוב ושוב ולא הולך,
    חושבים, בודקים, מנסים ולאט לאט הופכים "ליותר חכמים"

"IT'S A WAY OF LIFE"
    תמיד אתה מעדכן לפנות בוקר. זה אומר שאתה קם בשעות האלה או שאתה עדיין לא הלכת לישון ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

אחי תודה רבה תותח אתה וה- AdSense שלך

קודם כל, זה יפה אבל אתה לא צריך לעשות לי יותר מדי חשבון כדי להגיד לי את מה שאתה חושב, או שאתה עוזר לי או שאתה נותן לי מוטיבציה. הנתונים שהבאת לא מדויקים אז תן לי לתקן אותך.
    - כרגע יש לי בסביבות ה-30 נישות באוויר, ולא 75.
    - אין לי 75 סרטונים ביוטיוב אלה 82/90 שהעלאתי נכון לעכשיו.
    - ב-11 ימים האחרונים הרווחתי 6.72$ בממוצע ביום באופן אוטומתי לגמרי, ולא 3$.
    - אני משתמש בנישות קטנות עם תחרות נמוכה שמתאימות ל- S & f.

"האשכול שלך הוא הוכחה שהשיטה די נכשלה" -
    אני לא חושב כך, אבל זה עניין של איך אתה מסתכל על זה.
    - קרעת תתחת בכל יום ויום, העלאת כמעט 100 נישות, וזה כל מה שאתה מרוויח? זה שווה את העבודה? יאללה לא היית צריך לעשות את זה, אתה מבזבז את הזמן שלך.
    - לא אכפת לי כמה סרטונים אני צריך להעלות, אני סופר אותם בשביל המוטיבציה, אני מסתכל על העליות המשמעותיות בכל חודש, בכל יום אני מכל יותר תנועה, בדיוק מה שאני מחפש לא בה מהר, אני שמח מאוד על מה שהגעתי ואני רוצה להמשיך.

"זה לא משנה מה זה, זה יכול לא לקרות תוך 6 חודשים, זה יכול לא לקרות בשנה, זה יכול לא לקרות בשנתיים, אבל בנקודה מסוימת החלומות שלי מתחילים להפוך לריאלים."

אני ייתן לך עוד נקודה "מהשטח" עם כמה אנשים שאני מדבר בסקייפ, הם עובדים די כמוני בשיטות חדשות, הם התחילו כשאני התחלתי והם לא עבדו פחות קשה ממני, אם לא יותר קשה, ואתה יודע מה? אחד מהם "זרק" עבודה של כמה חודשים שלא הצליחה לו, כל יום אם לא כמה פעמים ביום אנחנו רושמים תרווחים של כל אחד, אני לא בתחרות איתם, אני לא מנסה לעקוף אותם, אני לא מנסה גם להוריד אותם, אני רק מנסה לעלות את עצמי ואוטומתית אני מתחיל עם בונוס של 5$ +- כל יום, תאמין לי שזה בדיוק מה שכל אחד במצב הזה היה מחפש, זה מה שכל אחד עובד כל כך קשה בשבילו בימים האלו ואני כל כך מרוצה מעצמי שהצלחתי להגיע לאן שהגעתי, אז להגיד שזה כישלון? כישלון למי? כישלון למה? לפי מה שאני מעריך אני יהנה מ-120~150$ לפחות בחודשים הקרובים של השנה ואולי גם יותר, *זה מצטבר לאלפי שקלים בשנה* אז להגיד שהעבודה לא הייתה שווה את זה, זה כאילו אני מדבר איתך מעולם אחר, העבודה הייתה שווה את זה, אני מרוצה ואני ממשיך, שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

נ.ב אם אתה רוצה להגיד לי משהו וזה לא משנה מה, אל תחשוב אפילו לא שנייה לפני שאתה מגיב, אתה וכל אחד אחר, תודה זה מחמיא לי
    באמת התלבטתי אם לשלוח את ההודעה בסוף.. באיזשהו מקום הרגשתי שאני מזלזל בך קצת וזאת לא הייתה הכוונה ושאני שמח שהבנת את זה
    כשאמרתי כשלון לא אמרתי שאתה נכשלת,התכוונתי שהשיטה נכשלה
    90 סרטונים זה דיי הרבה. אני זוכר שעשיתי את הסרטון הראשון שלי בPPD והוא לקח דיי הרבה זמן,גם האחרים לקחו לא מעט זמן
    לפי מה שזכור לי זה תחום שהכי קל בו לגלוש לרווחים נאים בעצלנות (בלי להשקיע בכלל זמן ומאמץ),ואתה פתאום מביא את זה ממקום כל כך שונה ואחר של עשייה רבה
    אני לא יודע כמה זמן לקח לך להכין 90 סרטונים ודפי נחיתה וכל הבלאגן הזה אבל אני מתאר לעצמי שלא סתם לקח לך רבע שנה להגיע לרווחים..
    השאלה אם לא היה עדיף לקדם את הסרטונים בדרך הישנה והטובה - לקנות צפיות איכותיות לייקים תגובות וכו',או לעשות unlisted. ככה אתה גם יכול לעבוד עם נישות הרבה יותר חזקות ופחות צריך להתאמץ,אמנם צריך להשקיע קצת כסף אבל מה זה כמה דולרים לעומת כמה דולרים כל יום למשך תקופה ארוכה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    69
    נקודות
    4

ציטוט נכתב במקור על ידי ori15421542 צפיה בהודעה
    תמיד אתה מעדכן לפנות בוקר. זה אומר שאתה קם בשעות האלה או שאתה עדיין לא הלכת לישון ?
    זה אומר שהוא עדיין לא הלך לישון

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי eyal833 צפיה בהודעה
    באמת התלבטתי אם לשלוח את ההודעה בסוף.. באיזשהו מקום הרגשתי שאני מזלזל בך קצת וזאת לא הייתה הכוונה ושאני שמח שהבנת את זה
    כשאמרתי כשלון לא אמרתי שאתה נכשלת,התכוונתי שהשיטה נכשלה
    90 סרטונים זה דיי הרבה. אני זוכר שעשיתי את הסרטון הראשון שלי בPPD והוא לקח דיי הרבה זמן,גם האחרים לקחו לא מעט זמן
    לפי מה שזכור לי זה תחום שהכי קל בו לגלוש לרווחים נאים בעצלנות (בלי להשקיע בכלל זמן ומאמץ),ואתה פתאום מביא את זה ממקום כל כך שונה ואחר של עשייה רבה
    אני לא יודע כמה זמן לקח לך להכין 90 סרטונים ודפי נחיתה וכל הבלאגן הזה אבל אני מתאר לעצמי שלא סתם לקח לך רבע שנה להגיע לרווחים..
    השאלה אם לא היה עדיף לקדם את הסרטונים בדרך הישנה והטובה - לקנות צפיות איכותיות לייקים תגובות וכו',או לעשות unlisted. ככה אתה גם יכול לעבוד עם נישות הרבה יותר חזקות ופחות צריך להתאמץ,אמנם צריך להשקיע קצת כסף אבל מה זה כמה דולרים לעומת כמה דולרים כל יום למשך תקופה ארוכה.
    לא אה בסדר, אני יגלה לך כמה סודות שיסדרו לך את הראש:
    - לכל נישה אני מעלה 3 סרטונים, הסרטונים דומים רק עם Costum Thumbnail, אז זאת אומרת שאומנם העלאתי 90 אבל יצרתי 30.
    - כל הסרטונים ללא הוכחה.
    - כל התוכנות דומות.
    - כל ה- Voice Over דומים.
    - כל הדפי נחיתה (הפוסטים) דומים.
    - ב- Lazy ass system רוב ה- E-book מדבר דווקא איך לחסוך כל כך הרבה זמן, על זה הייתי משלם לבד, למה?
    כי מישהו שעושה נישה ביום ומישהו שעושה 10 נישות ובסופו של דבר מגיעים פחות או יותר לאותו CR, אחד מהם מפספס משהו.

"נראלי Set And Forget זה בולשיט, לא היה עדיף Viral Effect וזהו והיית מרוויח מלא?"

אתה יכול לשאול את אדר (תגובה למעלה) מזה Viral Effect ב- BlackHat ב- 2014. הנה 3 הבדלים:
    זה הולך להימחק: זה יכול לקחת שעה, יום, שבוע או חודש הגורל של סרטון Viral Effect זה להימחק - S & F הדרך היחידה שבאמת בטוחה.
    דוגמה: כל שבוע אדר היה מספר לי על עוד סרטון שנמחק לו בזמן שלי אפילו לא נמחק אחד מתוך 90.

זה יקרררר: אז נכון שלעלות סרטון עם On-Page לוקח קצת זמן אבל לפחות לא צריך להשקיע כ-7$ על צפיות ובקלינקס לכל סרטון.
    דוגמה: אדר רץ בין מוכרים שלא כולם הביאו תוצאות, זה לוקח הרבה זמן, זה עולה הרבה וזה לא תמיד שווה לראות איך הוא נמחק אחרי זה.

מי אמר שזה יותר טוב? ב- 2013 עם סרטון אחד בנישה בינונית היית יכול לסגור 300$ לבד בחודש, אבל בתחילת 2014 הפציצו בעדכון ענק ששינה את פני התנועה של יוטיוב ביחס לגוגל, מה שהשפיע הרבה על ה-PPD כי פתאום לא מרוויחים ביוטיוב עם נישה 1. מה שמשאיר לנו 2 אפשרויות:
    1. לבכות על ה- unlist ושמוחקים לנו את הסרטונים ובעצם לא להגיע לאן שאנחנו רוצים.
    2. להיכנס באימ אמא של יוטיוב עם עשרות נישות חדשות, לעלות המון סרטונים בכל נישה, לקדם בדרכים אחרות במטרה להפחית את המחיקות ובנקודה מסוימת להגיע לאן שאנחנו רוצים.
    ולא אמרתי שזה הולך להיות קל, אבל זה פשוט מאוד במקום לבכות על העבר אנחנו יכולים לתת החלטה של OVERCOMING ולהרוויח בדיוק כמו שאנחנו רוצים, במה אתה בוחר!?

שורה תחתונה:

אני לא צריך להיות יצירתי, ומקורי בכל נישה אני בסך הכל חוזר על אותו דבר בדיוק רק עם שם אחר, מה שגם נקרא עבודה אבל חוסך לי המון זמן.

- - - - -

Viral Effect is so 2013

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    50

אחי אני רואה את ההתקדמות שעשית ובאמת כל הכבוד ויש לי עצה קטנה בשבילך שרוב הסיכויים שתעלה לך את הCR בכמות נכבדת.
    תייצר הוכחות.
    לדעתי זה הדבר המכריע בהחלטה של הצופה באם להוריד או לא להוריד.
    הצופה אומר לעצמו בטח אם התוכנה עובדת אז למה המפרסם לא נותן הוחכה? ורוב היסיכויים שהוא פשוט יעבור לסירטון אחר שבו יש הוחכה פשוטה (אפילו פוטושופ) ושם הוא יוריד.
    לדעתי זה מאוד קל ליצור הוכחות וזה איך שאני מייצר הוכחות תוך שנייה.

במשחקי פייסבוק
    אם לא עובד עם CE אז פשוט ליצור הוכחה בעזרת פוטושופ וזה ממש קל עם טיפה ידע בפוטושופ.

במשחקי אנדרואיד\אייפון
    יש לי אנדרואיד אז אני פשוט מוריד FREEDOM או GameKiller ואיתם אני יוצר הוכחות.(למי שלא מכיר שיעשה חיפוש קל באינטרנט)
    אם לא הולך אז פוטושופ

אפשר להראות את ההוחכה בעזרת תמונה פשוטה או ליצור ממש סירטון ב"לייב" בו אתה מראה שאתה באמת משתמש בתוכנה.(אני מעדיף תמונה כי הצופה אומר לעצמו - "הינה הוכחכה נורמלית, בו ננסה.")

יש עוד הרבה שיטות להרבה פלטפורמות ולהרבה נישות והשיטות שנתתי זה רק 1% מכל השיטות לייצרת הוכחה וכולם לוקחות גג 10 דקות.(ליצור תהוחכה, לצלם תמסך)

אני בטוח שאתה יודע את זה אבל סיפרתי כי אולי יש פה אנשים שאולי זה יעזור להם.
    בכל מקרה אני ממש ממליץ לך על יצירת הוחכה והכנסתה לסרטון כי אני פשוט רואה את ההשקעה שלך וההשקעה הנוספת הזו של 10 דקות תעלה לך את הרווחים בוודאות!

בכל מקרה בהצלחה בהמשך הדרך ואני בהחלט מאמין בשיטה של S&F כי בעוד שסרטונים אחרים נמחקים אחרי שמשקיעים בהם כסף, הסרטון שלך עולה ומתקדם לאט לאט ביוטיוב ובגוגל. (כמובן שSEO הכי טוב אבל זה פשוט עבודה קשה)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

לא אה בסדר, אני יגלה לך כמה סודות שיסדרו לך את הראש:
    - לכל נישה אני מעלה 3 סרטונים, הסרטונים דומים רק עם Costum Thumbnail, אז זאת אומרת שאומנם העלאתי 90 אבל יצרתי 30.
    - כל הסרטונים ללא הוכחה.
    - כל התוכנות דומות.
    - כל ה- Voice Over דומים.
    - כל הדפי נחיתה (הפוסטים) דומים.
    - ב- Lazy ass system רוב ה- E-book מדבר דווקא איך לחסוך כל כך הרבה זמן, על זה הייתי משלם לבד, למה?
    כי מישהו שעושה נישה ביום ומישהו שעושה 10 נישות ובסופו של דבר מגיעים פחות או יותר לאותו CR, אחד מהם מפספס משהו.

"נראלי Set And Forget זה בולשיט, לא היה עדיף Viral Effect וזהו והיית מרוויח מלא?"

אתה יכול לשאול את אדר (תגובה למעלה) מזה Viral Effect ב- BlackHat ב- 2014. הנה 3 הבדלים:
    זה הולך להימחק: זה יכול לקחת שעה, יום, שבוע או חודש הגורל של סרטון Viral Effect זה להימחק - S & F הדרך היחידה שבאמת בטוחה.
    דוגמה: כל שבוע אדר היה מספר לי על עוד סרטון שנמחק לו בזמן שלי אפילו לא נמחק אחד מתוך 90.

זה יקרררר: אז נכון שלעלות סרטון עם On-Page לוקח קצת זמן אבל לפחות לא צריך להשקיע כ-7$ על צפיות ובקלינקס לכל סרטון.
    דוגמה: אדר רץ בין מוכרים שלא כולם הביאו תוצאות, זה לוקח הרבה זמן, זה עולה הרבה וזה לא תמיד שווה לראות איך הוא נמחק אחרי זה.

מי אמר שזה יותר טוב? ב- 2013 עם סרטון אחד בנישה בינונית היית יכול לסגור 300$ לבד בחודש, אבל בתחילת 2014 הפציצו בעדכון ענק ששינה את פני התנועה של יוטיוב ביחס לגוגל, מה שהשפיע הרבה על ה-PPD כי פתאום לא מרוויחים ביוטיוב עם נישה 1. מה שמשאיר לנו 2 אפשרויות:
    1. לבכות על ה- unlist ושמוחקים לנו את הסרטונים ובעצם לא להגיע לאן שאנחנו רוצים.
    2. להיכנס באימ אמא של יוטיוב עם עשרות נישות חדשות, לעלות המון סרטונים בכל נישה, לקדם בדרכים אחרות במטרה להפחית את המחיקות ובנקודה מסוימת להגיע לאן שאנחנו רוצים.
    ולא אמרתי שזה הולך להיות קל, אבל זה פשוט מאוד במקום לבכות על העבר אנחנו יכולים לתת החלטה של OVERCOMING ולהרוויח בדיוק כמו שאנחנו רוצים, במה אתה בוחר!?

שורה תחתונה:

אני לא צריך להיות יצירתי, ומקורי בכל נישה אני בסך הכל חוזר על אותו דבר בדיוק רק עם שם אחר, מה שגם נקרא עבודה אבל חוסך לי המון זמן.

- - - - -

Viral Effect is so 2013

אוקי שכנעת אותי
    אולי קפצתי למסקנות מהר מדי לגבי זה
    ובכל זאת,30 נישות זה גם לא עניין פשוט כל כך
    בהצלחה ברווחים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 18aviv18 צפיה בהודעה
    אחי אני רואה את ההתקדמות שעשית ובאמת כל הכבוד ויש לי עצה קטנה בשבילך שרוב הסיכויים שתעלה לך את הCR בכמות נכבדת.
    תייצר הוכחות.
    לדעתי זה הדבר המכריע בהחלטה של הצופה באם להוריד או לא להוריד.
    הצופה אומר לעצמו בטח אם התוכנה עובדת אז למה המפרסם לא נותן הוחכה? ורוב היסיכויים שהוא פשוט יעבור לסירטון אחר שבו יש הוחכה פשוטה (אפילו פוטושופ) ושם הוא יוריד.
    לדעתי זה מאוד קל ליצור הוכחות וזה איך שאני מייצר הוכחות תוך שנייה.

במשחקי פייסבוק
    אם לא עובד עם CE אז פשוט ליצור הוכחה בעזרת פוטושופ וזה ממש קל עם טיפה ידע בפוטושופ.

במשחקי אנדרואיד\אייפון
    יש לי אנדרואיד אז אני פשוט מוריד FREEDOM או GameKiller ואיתם אני יוצר הוכחות.(למי שלא מכיר שיעשה חיפוש קל באינטרנט)
    אם לא הולך אז פוטושופ

אפשר להראות את ההוחכה בעזרת תמונה פשוטה או ליצור ממש סירטון ב"לייב" בו אתה מראה שאתה באמת משתמש בתוכנה.(אני מעדיף תמונה כי הצופה אומר לעצמו - "הינה הוכחכה נורמלית, בו ננסה.")

יש עוד הרבה שיטות להרבה פלטפורמות ולהרבה נישות והשיטות שנתתי זה רק 1% מכל השיטות לייצרת הוכחה וכולם לוקחות גג 10 דקות.(ליצור תהוחכה, לצלם תמסך)

אני בטוח שאתה יודע את זה אבל סיפרתי כי אולי יש פה אנשים שאולי זה יעזור להם.
    בכל מקרה אני ממש ממליץ לך על יצירת הוחכה והכנסתה לסרטון כי אני פשוט רואה את ההשקעה שלך וההשקעה הנוספת הזו של 10 דקות תעלה לך את הרווחים בוודאות!

בכל מקרה בהצלחה בהמשך הדרך ואני בהחלט מאמין בשיטה של S&F כי בעוד שסרטונים אחרים נמחקים אחרי שמשקיעים בהם כסף, הסרטון שלך עולה ומתקדם לאט לאט ביוטיוב ובגוגל. (כמובן שSEO הכי טוב אבל זה פשוט עבודה קשה)
    בדיוק מה שאתה צריך בשביל ההוכחות, תודה
    בכל זאת הוכחה איכותית לוקחת הרבה זמן, ה- CR די דומה וב- Set and forget אנחנו רוצים לחסוך זמן ולהגיע לכמות גדולה יותר.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

בהתחלה היה די טוב
    אחרי זה פרסמתי כל היום, המון נישות הכל הלך חלק רק שאפילו לא קיבלתי הורדה אחת ולא הבנתי למה, רק בלילה בדקתי תלינק ומסתבר ש.. הוספתי 1 בסוף הלינק והלינק בעצם שגוי ובגלל זה אף אחד לא היה יכול להוריד בכלל , בקיצור תיקנתי והחלטתי שאני לא נותן לשטות הזאת לשבור אותי ואני מעלה את הכל מההתחלה היום, ובאמת עמדתי בזה! סיימתי לפרסם וואלה עדיין אין תנועה מסתבר ששחכתי להחליף את הלינק הקודם בלינק החדש . ביומיים האחרונים לא הולך הכי טוב שבעולם אבל בכל זאת אני מרוויח קצת ועדיין לא עליתי על השיטה שבה אני יעבוד ויתמקד וירוויח טוב, הנה הרווחים של ה-4 ימים האחרונים:

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 04-08-2014 בשעה 07:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

בהתחלה היה די טוב
    אחרי זה פרסמתי כל היום, המון נישות הכל הלך חלק רק שאפילו לא קיבלתי הורדה אחת ולא הבנתי למה, רק בלילה בדקתי תלינק ומסתבר ש.. הוספתי 1 בסוף הלינק והלינק בעצם שגוי ובגלל זה אף אחד לא היה יכול להוריד בכלל , בקיצור תיקנתי והחלטתי שאני לא נותן לשטות הזאת לשבור אותי ואני מעלה את הכל מההתחלה היום, ובאמת עמדתי בזה! סיימתי לפרסם וואלה עדיין אין תנועה מסתבר ששחכתי להחליף את הלינק הקודם בלינק החדש . ביומיים האחרונים לא הולך הכי טוב שבעולם אבל בכל זאת אני מרוויח קצת ועדיין לא עליתי על השיטה שבה אני יעבוד ויתמקד וירוויח טוב, הנה הרווחים של ה-4 ימים האחרונים:

חח גם לי זה קרה, אבל מצאתי פיתרון
    אם אני לא טועה באתר bit.ly שזה אתר קיצור קישורים ממש פופלארי(בלי פרסומות ישר מעביר) יש אפשרות אם אתה משתמש רשום לשנות את הלינקים.
    וככה תמיד אני יכול את הלינק.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

בהתחלה היה די טוב

אם אתה לא מראה הוכחה בסרטון אז מה אתה כן מראה?
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    חח גם לי זה קרה, אבל מצאתי פיתרון
    אם אני לא טועה באתר bit.ly שזה אתר קיצור קישורים ממש פופלארי(בלי פרסומות ישר מעביר) יש אפשרות אם אתה משתמש רשום לשנות את הלינקים.
    וככה תמיד אני יכול את הלינק.
    וואלה כן זאת אפשרות טובה אבל אני בנתיים לא מעלה את הלינקים דרך משתמש.

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    אם אתה לא מראה הוכחה בסרטון אז מה אתה כן מראה?
    את כל מה שאתה מראה רק בלי הוכחה בסוף.
    שאני פותח תהאק, עושה כמה קליקים ומקבל הודעה שזה הצליח, בעיקר אני מסביר עם הקול וזה מה שמשכנע, זה הכי חשוב.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון וסיפור קצר

אתם חייבים לשמוע את זה

לפני שאני יספר לכם כמה הרווחתי היום ראיתי איזה סדרה בשם בה"ד 1 לפני כמה שעות, תקשיבו שידו את כל כולה לפני כמה שעות ב- 22. למי שלא יודע בה"ד 1 זה בית הספר לקצינים של צה"ל, בעיקר רואים כמה הם מתאמצים כדי להשיג את מה שהם רוצים, כמה הם לא מוותרים ומגייסים כוח פיזי, נפשי ומה שאתם לא יכולים לחשוב אליו, הסדרה עוקבת אחרי 8 קצינים, 7 מהם מצליחים אחד לא ולא מוותר ומתחיל מההתחלה ובסוף גם הוא עובר את הקורס ומסיים קצין. הסדרה צולמה לפני 6 שנים ולצערי הקצין שהגיע לדרגה גבוהה ופיקד על הלוחמים שלו נפל בעזה ובעצם שידרו את הסדרה הזאת שוב בשבילו ובשביל כל שאר הנופלים, יהי זכרם ברוך. אם מישהו רוצה אתם יכולים גם לחפש באינטרנט ולראות קוראים לזה בה"ד 1, 2 דברים ראיתי שהייתי חייב לרשום:

זה לא באמת כזה קשה! - שמתי לב שמה שאני קורא לזה Real Motivation מגיעה דווקא מסיפורים, למה דווקא מסיפורים? כי סיפורים זוכרים. אז נכון שזה כמעט תמיד טוב לראות סרטון של כמה דקות שבסיימו באלכם לכבוש תעולם אם באמת נכנסתם לזה, אבל זה עובר מהר וסביר להניח שלא תזכרו את זה. אם חיילים שיכולים להיות החברים שלכם נותנים את כל כולם (רק שהפעם זה לא עוד משפט באיזה פורום) בחיאת מה זה להרוויח 25$ זה כלום חברים, באמת שזה לא כזה קשה, כבר הצליחו דברים הרבה יותר מטורפים מזה.

ישראלי או סיני? היה איזה קטע שהבנאדם הכי בכיר דיבר איתם והסביר להם שצה"ל בעצם יכול להביא חיילים מיפן, מי שהיה ביפן (אני לא) הרכבת שם מגיעה בדיוק בזמן, לא דקה אחרי, וגם לא 10 דקות אחרי כמוכם ואתם יודעים מה אפילו דקה אחרי, בדיוק בזמן. בינינו זה הרבה יותר זול לנו ואנחנו יכולים לאמן אותם בעוצמה גבוהה מאוד, ולהכשיר אותם גבוהה, אפילו נלך על היותר זול סינים, אז למה אנחנו לא עושים את זה? כי הכל טוב ויפה אבל ברגע האמת שהמ"פ צועק להסתער זה משנה כמה טוב הוא יהיה, כמה מוכן הוא יהיה, הוא בחיים לא יעשה את זה יותר טוב ממכם, זה קצת גאווה לישראליות שלנו. גם כל הזמן אני לא מפסיק לחשוב על רעיונות, אני לא שולט בזה וכל הזמן מנסים להחדיר בהם מוטיבציה וואלה זה עובד, אבל חשבתי למה שלא יביאו איזה בנאדם כמו Eric Thomas (זה מהסרטונים הקודמים) הוא לא יעלה להם כמה מיליונים, והוא יכול לעשות את העבודה הכי טוב שיש ומוטיבציה זה משפיע אם תרצו או לא, אבל הקטע הזה גם עונה על השאלה הזאת.

דרך אגב הרווחתי היום 17.89$ מ- PPD ּ PPI ביחד, חצי חצי בכל אחד.
    אומנם יש התקדמות ומשמעותית, כל פעם אני עולה על דברים חדשים אבל עדיין לא פיצחתי תשיטה שפשוט בה אני יתמקד.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 05-08-2014 בשעה 06:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אתם חייבים לשמוע את זה

לפני שאני יספר לכם כמה הרווחתי היום ראיתי איזה סדרה בשם בה"ד 1 לפני כמה שעות, תקשיבו שידו את כל כולה לפני כמה שעות ב- 22. למי שלא יודע בה"ד 1 זה בית הספר לקצינים של צה"ל, בעיקר רואים כמה הם מתאמצים כדי להשיג את מה שהם רוצים, כמה הם לא מוותרים ומגייסים כוח פיזי, נפשי ומה שאתם לא יכולים לחשוב אליו, הסדרה עוקבת אחרי 8 קצינים, 7 מהם מצליחים אחד לא ולא מוותר ומתחיל מההתחלה ובסוף גם הוא עובר את הקורס ומסיים קצין. הסדרה צולמה לפני 6 שנים ולצערי הקצין שהגיע לדרגה גבוהה ופיקד על הלוחמים שלו נפל בעזה ובעצם שידרו את הסדרה הזאת שוב בשבילו ובשביל כל שאר הנופלים, יהי זכרם ברוך. אם מישהו רוצה אתם יכולים גם לחפש באינטרנט ולראות קוראים לזה בה"ד 1, 2 דברים ראיתי שהייתי חייב לרשום:

זה לא באמת כזה קשה! - שמתי לב שמה שאני קורא לזה Real Motivation מגיעה דווקא מסיפורים, למה דווקא מסיפורים? כי סיפורים זוכרים. אז נכון שזה כמעט תמיד טוב לראות סרטון של כמה דקות שבסיימו באלכם לכבוש תעולם אם באמת נכנסתם לזה, אבל זה עובר מהר וסביר להניח שלא תזכרו את זה. אם חיילים שיכולים להיות החברים שלכם נותנים את כל כולם (רק שהפעם זה לא עוד משפט באיזה פורום) בחיאת מה זה להרוויח 25$ זה כלום חברים, באמת שזה לא כזה קשה, כבר הצליחו דברים הרבה יותר מטורפים מזה.

ישראלי או סיני? היה איזה קטע שהבנאדם הכי בכיר דיבר איתם והסביר להם שצה"ל בעצם יכול להביא חיילים מיפן, מי שהיה ביפן (אני לא) הרכבת שם מגיעה בדיוק בזמן, לא דקה אחרי, וגם לא 10 דקות אחרי כמוכם ואתם יודעים מה אפילו דקה אחרי, בדיוק בזמן. בינינו זה הרבה יותר זול לנו ואנחנו יכולים לאמן אותם בעוצמה גבוהה מאוד, ולהכשיר אותם גבוהה, אפילו נלך על היותר זול סינים, אז למה אנחנו לא עושים את זה? כי הכל טוב ויפה אבל ברגע האמת שהמ"פ צועק להסתער זה משנה כמה טוב הוא יהיה, כמה מוכן הוא יהיה, הוא בחיים לא יעשה את זה יותר טוב ממכם, זה קצת גאווה לישראליות שלנו. גם כל הזמן אני לא מפסיק לחשוב על רעיונות, אני לא שולט בזה וכל הזמן מנסים להחדיר בהם מוטיבציה וואלה זה עובד, אבל חשבתי למה שלא יביאו איזה בנאדם כמו Eric Thomas (זה מהסרטונים הקודמים) הוא לא יעלה להם כמה מיליונים, והוא יכול לעשות את העבודה הכי טוב שיש ומוטיבציה זה משפיע אם תרצו או לא, אבל הקטע הזה גם עונה על השאלה הזאת.

דרך אגב הרווחתי היום 17.89$ מ- PPD ּ PPI ביחד, חצי חצי בכל אחד.
    אומנם יש התקדמות ומשמעותית, כל פעם אני עולה על דברים חדשים אבל עדיין לא פיצחתי תשיטה שפשוט בה אני יתמקד.
    אתה מעלה סרטונים לPPI, ולPPD ?
    אני פשוט שם את הקובץ של הPPI בהורדה של הPPD .. או שלפעמים אני מגזים ואני שם locker שמעביר להורדה בsharecash, עם הקובץ של הPPI ...
    וכול הכבוד!

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    אתה מעלה סרטונים לPPI, ולPPD ?
    אני פשוט שם את הקובץ של הPPI בהורדה של הPPD .. או שלפעמים אני מגזים ואני שם locker שמעביר להורדה בsharecash, עם הקובץ של הPPI ...
    וכול הכבוד!
    PPD אני כבר לא עושה כלום, אני מעלה ל- PPI נכון לעכשיו.
    כן אבל בשיטה שלך אתה מרוויח רק קצת Extra Money כי למשל 5 הורידו אז יהיו לך 3 התקנות? לא תרוויח מספיק.
    אני מציע לך לעשות PPD או PPI דווקא כאן שעושים את זה פחות "מושקע" ו"מתוכנן",זה עובד, פשוט עובד
    ועם רעיונות לנישות מחוץ לקופסה אז בכלל
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 06-08-2014 בשעה 04:58.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect