אחי תודה רבה תותח אתה וה- AdSense שלך
קודם כל, זה יפה אבל אתה לא צריך לעשות לי יותר מדי חשבון כדי להגיד לי את מה שאתה חושב, או שאתה עוזר לי או שאתה נותן לי מוטיבציה. הנתונים שהבאת לא מדויקים אז תן לי לתקן אותך.
- כרגע יש לי בסביבות ה-30 נישות באוויר, ולא 75.
- אין לי 75 סרטונים ביוטיוב אלה 82/90 שהעלאתי נכון לעכשיו.
- ב-11 ימים האחרונים הרווחתי 6.72$ בממוצע ביום באופן אוטומתי לגמרי, ולא 3$.
- אני משתמש בנישות קטנות עם תחרות נמוכה שמתאימות ל- S & f.
"האשכול שלך הוא הוכחה שהשיטה די נכשלה" -
אני לא חושב כך, אבל זה עניין של איך אתה מסתכל על זה.
- קרעת תתחת בכל יום ויום, העלאת כמעט 100 נישות, וזה כל מה שאתה מרוויח? זה שווה את העבודה? יאללה לא היית צריך לעשות את זה, אתה מבזבז את הזמן שלך.
- לא אכפת לי כמה סרטונים אני צריך להעלות, אני סופר אותם בשביל המוטיבציה, אני מסתכל על העליות המשמעותיות בכל חודש, בכל יום אני מכל יותר תנועה, בדיוק מה שאני מחפש לא בה מהר, אני שמח מאוד על מה שהגעתי ואני רוצה להמשיך.
"זה לא משנה מה זה, זה יכול לא לקרות תוך 6 חודשים, זה יכול לא לקרות בשנה, זה יכול לא לקרות בשנתיים, אבל בנקודה מסוימת החלומות שלי מתחילים להפוך לריאלים."
אני ייתן לך עוד נקודה "מהשטח" עם כמה אנשים שאני מדבר בסקייפ, הם עובדים די כמוני בשיטות חדשות, הם התחילו כשאני התחלתי והם לא עבדו פחות קשה ממני, אם לא יותר קשה, ואתה יודע מה? אחד מהם "זרק" עבודה של כמה חודשים שלא הצליחה לו, כל יום אם לא כמה פעמים ביום אנחנו רושמים תרווחים של כל אחד, אני לא בתחרות איתם, אני לא מנסה לעקוף אותם, אני לא מנסה גם להוריד אותם, אני רק מנסה לעלות את עצמי ואוטומתית אני מתחיל עם בונוס של 5$ +- כל יום, תאמין לי שזה בדיוק מה שכל אחד במצב הזה היה מחפש, זה מה שכל אחד עובד כל כך קשה בשבילו בימים האלו ואני כל כך מרוצה מעצמי שהצלחתי להגיע לאן שהגעתי, אז להגיד שזה כישלון? כישלון למי? כישלון למה? לפי מה שאני מעריך אני יהנה מ-120~150$ לפחות בחודשים הקרובים של השנה ואולי גם יותר, *זה מצטבר לאלפי שקלים בשנה* אז להגיד שהעבודה לא הייתה שווה את זה, זה כאילו אני מדבר איתך מעולם אחר, העבודה הייתה שווה את זה, אני מרוצה ואני ממשיך, שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה
נ.ב אם אתה רוצה להגיד לי משהו וזה לא משנה מה, אל תחשוב אפילו לא שנייה לפני שאתה מגיב, אתה וכל אחד אחר, תודה זה מחמיא לי