קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך אני עושה שמפישינג בפייסבוק,שלוחצים login זה יגיע למקום שאני בוחר?
    על ידי or100cohen בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-10-2010, 01:39
  2. [שאלה] איך אני יודע עם המשלוח יגיע עם שליח?
    על ידי BigBeng5 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-07-2010, 15:31
  3. איך אני יודע שהמוצר יגיע אלי ?
    על ידי יונתן1995 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-04-2010, 14:58
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-11-2009, 16:02
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-09-2007, 17:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

איך אני יגיע למקום הראשון ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך אני יגיע למקום הראשון ?

אני צריך הסבר מפורט, די הלכתי לאיבוד בכול המדריכים ומאמרים שקראתי.
    איך אני מגיע לעמוד הראשון אפילו עם העמוד הנחיתה שלי ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    705

בעיקרון בקלינקס

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ori15421542 צפיה בהודעה
    בעיקרון בקלינקס
    רק ? איך אני יודע כמה להזמין ?

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

אתה מדבר על SEO?
    תקרא על On-Page שזה כותרת, מאמר, שימוש נכון במילת מפתח, תוכן איכותי, תגים ועוד לא מעט דברים.
    ואז אתה צריך לעשות Off-Page אבל זה תלוי, מה אתה מנסה לקדם?
    1. בלוג על נישה אחת או Multi-Niche Website?
    2. הדומיין שלך הוא פרטי (אתה קנית אותו yourdomain.com) או שהוא דומיין תחת wordpress או blogger?

שתבין זה תלוי מה אתה מנסה לקדם, זה רווחי מאוד אבל זה קל.
    אם אתה הולך על multi-niche אני מציע לך לקנות קידום בהשקעה מכובדת לאתר שלך, זה עניין מורכב.
    אם אתה הולך על נישה אחת והדומיין הוא שלך הכי טוב זה לעשות 301 redirect, זה לקנות דומיינים עם pr גבוהה ולהפוך אותם ל- web 2.0 לאתר שלך.
    אם אתה הולך על נישה אחת ודומיין של blogspot wordpress וכו' אז זה בקלינקס, הכמות זה תלוי בתחרות. 30 אלף זה נחמד לתחרות בינונית.

"הכי קל" זאת השיטה האחרונה (wordpress, blogger) אבל אתה צריך להשקיע זמן ב- On-Page להשקיע כסף בקידום אבל זה לא הרבה, סבלנות ואם תבחר נישה גדולה מדי סביר להניח שזה לא יצליח, תבחר את הנישה והמילות מפתח בקפידה.

בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אתה מדבר על SEO?
    תקרא על On-Page שזה כותרת, מאמר, שימוש נכון במילת מפתח, תוכן איכותי, תגים ועוד לא מעט דברים.
    ואז אתה צריך לעשות Off-Page אבל זה תלוי, מה אתה מנסה לקדם?
    1. בלוג על נישה אחת או Multi-Niche Website?
    2. הדומיין שלך הוא פרטי (אתה קנית אותו yourdomain.com) או שהוא דומיין תחת wordpress או blogger?

שתבין זה תלוי מה אתה מנסה לקדם, זה רווחי מאוד אבל זה קל.
    אם אתה הולך על multi-niche אני מציע לך לקנות קידום בהשקעה מכובדת לאתר שלך, זה עניין מורכב.
    אם אתה הולך על נישה אחת והדומיין הוא שלך הכי טוב זה לעשות 301 redirect, זה לקנות דומיינים עם pr גבוהה ולהפוך אותם ל- web 2.0 לאתר שלך.
    אם אתה הולך על נישה אחת ודומיין של blogspot wordpress וכו' אז זה בקלינקס, הכמות זה תלוי בתחרות. 30 אלף זה נחמד לתחרות בינונית.

"הכי קל" זאת השיטה האחרונה (wordpress, blogger) אבל אתה צריך להשקיע זמן ב- On-Page להשקיע כסף בקידום אבל זה לא הרבה, סבלנות ואם תבחר נישה גדולה מדי סביר להניח שזה לא יצליח, תבחר את הנישה והמילות מפתח בקפידה.

בהצלחה
    היי תודה על התשובה המפורטת.
    אני לא חושב שאני יקדם את האתר מולטי נישה שלי .. אבל סתם לידע כללי, מה אני אמור להזמין, וכמה ה יעלה ?

ובשיטה האחרונה חייב בלוגר או וורדפרס ?
    ובשביל Onpage אני לוקח חלקים מסוימים מכול מאמר שאני מוצא, או שיש לי מאמר 1 מוכן כבר, האם זה בסדר ? בדקתי אותם בתוספים של וורדפרס שאומרים איך המאמר מבחינת SEO ..

ועוד שאלה היפוטטית, מה ידרש כדאי להגיע לעמוד הראשון בנישה ענקית, כמו clash of clans hack ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    705

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    אני לא חושב שאני יקדם את האתר מולטי נישה שלי .. אבל סתם לידע כללי, מה אני אמור להזמין, וכמה ה יעלה ?

ובשביל Onpage אני לוקח חלקים מסוימים מכול מאמר שאני מוצא, או שיש לי מאמר 1 מוכן כבר, האם זה בסדר ? בדקתי אותם בתוספים של וורדפרס שאומרים איך המאמר מבחינת SEO ..

ועוד שאלה היפוטטית, מה ידרש כדאי להגיע לעמוד הראשון בנישה ענקית, כמו clash of clans hack ?
    לא חייב בלוגר או וורדפרס. Back Links עובדים על כל אתר. כמובן שחייב לאנדקס אותם וכו..
    בשביל להכין מאמר אתה יכול להשתמש בספינר או לקנות שירות כזה ב FIVVER.

בשביל Clash Of Clash אתה צריך :
    1) דומיין שהשם שלו מתאים לנישה COCHacks.com / ClashOfClansCheats.net וכו..
    2) לעשות ספין לכותרת של האתר בשביל שמנועי החיפוש ימצאו באתר שלך בר קידום.
    3) תוכן איכותי מאוד באתר. ממש מופרט ושיכלול הרבה מילים ותמונות.
    4) TAGS לאתר
    5) בשביל נישה כזאת אני מאמין ש 150K של בקלינקס מאושרים ומאונדקסים יתאימו בשביל להגיע לעמוד הראשון.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה

אחרי שכל ה- On-Page שלך טוב וזה לא פשוט בכלל, או שתעשה 301 redirect כדי לקדם כמה נישות או שתעשה קידום לקטגוריה שיעלה ל- 150~250$ לפחות ולא תמיד יגיעו תוצאות, זה עניין מורכב שלוקח זמן לבנות אתר כזה.

ספציפית לא חייב רק בלוגר, וורדפס אבל שאתם עושים ספאם בקלינקס זה יעבוד רק עם אתרי Web 2.0 עם דומיין עם PR טוב, שתי אלה מושלמים אפשר גם Tumbler וכו' אם תעשה ספאם לדומיין הפרטי שלך האתר שלך יירד מהדירוג, אם תעשה מספיק ספאם ל- web 2.0 כמו בלוגר, וורדפס יש לך סיכוי טוב לקבל דירוג די מהר.
    אתה צריך תוכן:
    1. איכותי, אתה יכול לקרוא על איך כותבים SEO Article בגוגל ומשתמשים במילת מפתח בצורה נכונה.
    2. ייחודי, אני תמיד עושה 100% איכותי אם אתה מעתיק זה כאילו לא עשית כלום, כאן אתה יכול לבדוק את זה http://smallseotools.com/plagiarism-checker/
    התוספים האלה בודקים לך את המאמר אז כנראה שהוא טוב אבל הם לא בודקים אם הוא לא ייחודי, ואם העתקת אותו הוא שווה לאוויר, תנסה להיעזר בו ולשכתב במילים אחרות.

הייתי אומר לך חודשים~שנים ב- WhiteHat אבל ב- BlackHat מספיק דומיין טוב, תוכן טוב אפילו 1000 מילה באיכות גבוהה, מלא תמונות, באמת לבנות אתר ברמה הגבוהה ביותר כדי להפוך את זה לפשוט יותר, הנה בה הטריק במקום להשקיע במיליוני בקלינקס חסרי טעם כי זה הדמיין שלך ולבנות פירמידה איכותית זה כמובן לא משתלם, הטריק הוא 301 Redirect שזה יעלה לך כמה שזה יעלה (לא כל כך הרבה אבל כן השקעה) נגיד לקחת 5 דומיינים, 3 מאמרים בכל אחד, תעשה תחישוב, זה יקר, לא בטוח שזה יצליח כמובן, זה הולך לרדת אחרי כמה חודשים אבל והנה האבל אתה יכול להרוויח כל כך הרבה בזמן הזה, בכל זאת מדובר בהשקעה של כסף אבל לא פחות של זמן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אחרי שכל ה- On-Page שלך טוב וזה לא פשוט בכלל, או שתעשה 301 redirect כדי לקדם כמה נישות או שתעשה קידום לקטגוריה שיעלה ל- 150~250$ לפחות ולא תמיד יגיעו תוצאות, זה עניין מורכב שלוקח זמן לבנות אתר כזה.

ספציפית לא חייב רק בלוגר, וורדפס אבל שאתם עושים ספאם בקלינקס זה יעבוד רק עם אתרי Web 2.0 עם דומיין עם PR טוב, שתי אלה מושלמים אפשר גם Tumbler וכו' אם תעשה ספאם לדומיין הפרטי שלך האתר שלך יירד מהדירוג, אם תעשה מספיק ספאם ל- web 2.0 כמו בלוגר, וורדפס יש לך סיכוי טוב לקבל דירוג די מהר.
    אתה צריך תוכן:
    1. איכותי, אתה יכול לקרוא על איך כותבים SEO Article בגוגל ומשתמשים במילת מפתח בצורה נכונה.
    2. ייחודי, אני תמיד עושה 100% איכותי אם אתה מעתיק זה כאילו לא עשית כלום, כאן אתה יכול לבדוק את זה http://smallseotools.com/plagiarism-checker/
    התוספים האלה בודקים לך את המאמר אז כנראה שהוא טוב אבל הם לא בודקים אם הוא לא ייחודי, ואם העתקת אותו הוא שווה לאוויר, תנסה להיעזר בו ולשכתב במילים אחרות.

הייתי אומר לך חודשים~שנים ב- WhiteHat אבל ב- BlackHat מספיק דומיין טוב, תוכן טוב אפילו 1000 מילה באיכות גבוהה, מלא תמונות, באמת לבנות אתר ברמה הגבוהה ביותר כדי להפוך את זה לפשוט יותר, הנה בה הטריק במקום להשקיע במיליוני בקלינקס חסרי טעם כי זה הדמיין שלך ולבנות פירמידה איכותית זה כמובן לא משתלם, הטריק הוא 301 Redirect שזה יעלה לך כמה שזה יעלה (לא כל כך הרבה אבל כן השקעה) נגיד לקחת 5 דומיינים, 3 מאמרים בכל אחד, תעשה תחישוב, זה יקר, לא בטוח שזה יצליח כמובן, זה הולך לרדת אחרי כמה חודשים אבל והנה האבל אתה יכול להרוויח כל כך הרבה בזמן הזה, בכל זאת מדובר בהשקעה של כסף אבל לא פחות של זמן.

אוקי תודה על ההסבר המפורט, קראתי את כול מה שרשמתם, ועוד הרבה באינטרנט.
    החלטתי לעשות בלוגספוט לנישה קטנה, ולנסות להגיע לעמוד הראשון, שאני יבין מעבר לתאורטי.
    הבנתי שאפשר לעשות גם בקלינקס בצורה ידנית, כי מה שחשוב זה האיכות.. נעדכן אותכם (:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect