בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!
ברורררר כל כמה ימים!!!!!
|
|
גם אני מאוד, כן הם כבר לקחו לי 30$ על התשלום השנתי, ביחס למה שאתה מקבל אין לסכום ערך.
1. שבועיים אם אני לא טועה או קצת פחות. אתה מזמן ואתה מקבל טווח של למשל 11~18 ואני קיבלתי על היום הראשון למשל על ה-11.
2. הכל חינם, רק פעם בשנה הם לוקחים לך מה- Balance 30$.
3. Revenyou בגלל שהם בין היחידים שאפשר לקבל ב- payonner.
4. לא על clash of clans על נישות semi יותר קטנות למשל 15~60 אלף זה טוב לי.
5. Blogger.
כמו ששמתם לב השיטה Unlist "מתה" אוי כמה אשכולות כאלה ראינו, כל כמה חודשים האשכול הקבוע, גם הרבה פנו אליי בסקייפ ואמרו לי את זה. הנה דוגמה לאשכול של החודש: http://www.cpaelites..com/Thread-unl...patched--31264
אז לפני שאתם משנים תוכניות מצאתי תגובה שמסבירה את העניין טוב, של F0rest מאסטר ב- PPD בכלל וב- Unlist בפרט, בפעם האחרונה שדיברתי איתו הוא היה על 200 ביום.
כנראה שמחר זה הולך להסתדר לגמרי או ממש בקרוב, בכל זאת עד עכשיו הרווחתי 0$ כך שזה ממש השפיע לי על הרווחים של היום, אני ינסה בכל זאת לעלות את זה קצת.
טוב אז כמו שאתם יודעים ה- Unlist עדיין לא התעדכן לחלוטין, אבל אני מאמין שהוא יחזור בקרוב כי זה קרה שוב ושוב ושוב והתוצאה אותה תוצאה תמיד. אני אשתף אותכם קצת בתוכניות שלי: (Unlist)
עכשיו שאני עומד עם כמות מאוד קטנה של נישות, 25 משתמשים ביום זה מה שאני צריך לתוצאות ראשוניות, הנה החישוב:
5 דברים מרכזיים בקשר לתוכנית:
* הרווחים לא מדויקים ב- 100% כמובן, זאת השערה די צנועה לפני בדיקה.
* יש גם אפשרות לפתוח בעצמי מה שנכון לעכשיו ייקח לי כ- 2 וחצי שעות של עבודה רצופה כל יום ובמידה ואני ירצה לעלות את הכמות, מה שאני יכול לפתוח בעצמי מוגבל.
* במידה ואני קונה את המשתמשים ועם כל מה שהכנתי זה 99% אוטומטי, אולי כמה דקות בודדות של עבודה אם הכל הולך כמו שצריך.
* אני כמובן לא הולך לקנות כזאת כמות במכה אלה < לקחת 1 לבדיקה אם הוא הצליח לקנות את החבילה הכי קטנה < אם גם זה הצליח אפשר להתחיל לקנות כל שבוע 175 משתמשים מהשירות שמביא הכי הרבה תועלת ביחס למחיר.
* תמיד יש את האפשרות להכפיל את העבודה, נכון שזה לא קל אבל תמיד אפשר לקנות עוד כמה VPS ולהכפיל את הכל אבל זה בשלב יותר מאוחר, אבל זה אפשרי.
- הכי טוב לדעתי זה לפתוח כמה שיותר בנתיים בעצמי, להמשיך להכין את כל מה שאני צריך עד שה- Unlist יחזור, ואז אפשר לעבור לתוכנית הזאת.
היום פתחתי 10 משתמשים מה שלקח לי יותר משעה, אני הולך להשאיר 5 מהם בלילה לבדיקה כדי להשיג עוד נתונים ואני יעדכן,
לילה טוב![]()
נכון, ברוב המקרים גם באותו רגע אבל לא אם משתמשים ב- CCLeaner, HMA Pro VPN, Cookies Clicker.
תחשוב בהיגיון כי הרי הרעיון של כל השיטות האלה זה לשנות את הזהות של המחשב שלך,
ואם אתה משנה בצורה טובה עדיין לא נוצרה המערכת האוטומטית שיכולה לעלות על זה.
הרעיון של קניית משתמשים שהם גם אחרי 5 שנים לא יקבלו באן כי הרי אין סיבה שכל ה- ip's חדשים ועבודה נקייה הם לא אמורים לקבל![]()