טוב זו קצת פריקה אבל תגיבו חופשי..
נתחיל מהעובדות אינני מדבר עם אבא שלי כמעט שנתיים כבר,עוד מעט אני משתחרר מהצבא,המצב בבית הוא שאנחנו עוברים ליד השני ולא מדברים או שהדברים עוברים דרך אמא שלי,כל פעם שיש משהו שהוא לא נראה לו הוא משתולל מתחיל לצעוק ולעשות בלאגן כמו אם אני נמצא במטבח ובא לו לאכול פתאום אז הוא עושה בלאגן שמפריעים לו,או שאני מתקלח והוא רוצה לשירותים אז מפריע לו(אפילו שיש עוד שירותים בחדרו) או כאשר יצאנו לאכול בחוץ פעמיים בשבועיים האחרונים,פעם אחת בא רעב הוא עשה בלאגן עם המלצר שנזמין מהר לא משנה מה ושזה יגיע מהר והרס את הכיף ובפעם השניה יצאנו והפריע לו הרעש של הילדים שהיו במסעדה וכו' הוא מחפש תמיד סיבות לא להנות ולשגע את המלצרים או את העובדים שהם סה"כ בני גילי ואני מבין אותם גם עבדתי בחיים שלי ויודע עד כמה לקוחות יכולים להיות מעצבנים אבל אבא שלי זה יותר מהכל.
כרגע הנני הילד הכי "קטן" בבית ואני משתחרר בקרוב מהצבא ומתחיל ישר ללמוד והדבר היחיד שאני חושב עליו זה איך לעוף מהבית כבר,הבעיה שהחיים לא קלים בכלל בחוץ מבחינה כלכלית ואמא שלי ואני ביחסים טובים מאוד וכל פעם שאני מעלה את האופציה היא אומרת לי אני לא מסכימה לזה אתה לא עוזב..
בקיצור סוג של פריקה נשבר לי ולא ששאר המשפחה שלי צדיקים גדולים גם הם עושים בושות במיוחד בעניין הקמצנותי יוצאים לבלות ולהנות ולאחר ששיגעו את המלצר המסכן רוצים לתת לו בקושי טיף,כוסעמק אני צריך לחנך את המשפחה!!

ציטוט ההודעה