קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 21 מתוך 75 << ראשון ... 1119202122233171 ... אחרון >>
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 21

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

Arrow Pre-Update

טוב אז אני מעדיף לעשות את זה מאשר לא לעשות כלום.
    כמו ששמתם לב התדירות של הפוסטים ירדה מאשר בהתחלה בצורה משמעותית, בהתחלה זה היה כל יום-יומיים ועכשיו זה יותר כל 3~4 ימים אם לא יותר, בכל זאת אני יתאמץ ויחזיר את זה בתחילת סוכות אני יתחיל לסדר את כל הפוסט הזה, הרווחים היומיים לא עדכנתי כבר חודשיים וגם אני ירשום כאן יותר, אז אפשר להתחיל בקטנה עכשיו:

ההתחלה שלי עם ה- set and forget v2.0 יצאה כישלון, בעיקר בגלל שלא תכננתי מספיק טוב איך אני הולך לעלות והיו לי המון בעיות, אין כאן 0 שאתה לא יודע בדיוק מה אתה הולך לעשות, מתי, איך, כמה ולמה זה פשוט לא יוצא לך כמו שבאמת רצית, המטרה שלי היא קודם כל להדביק את הפער בין מה שהייתי צריך לעלות ובין מה שעשיתי (מה שעשיתי שואף ל-0 בנתיים), ואחר כך פשוט לעלות כל יום 3 נישות ולהינות מהתוצאות. היום שהיה לי קצת זמן אחרי הצום הנחמד הזה עבדתי על נישה חדשה, ואחרי בסביבות ה-10 נישות כושלות שפרסמתי בסגנון הזה אחת אחרי השנייה שאין יותר מתסכל מזה שוב ושוב, כבר לא האמנתי שאני יכול לקבל קצת לידים אבל הפעם יותר אהבתי את התוצאה:

לילה טוב, ותזכרו בקרוב (תחילת סוכות) אני יחזור למה שרציתי
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 05-10-2014 בשעה 00:53.

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל פרסמו את הוכחת התשלום שלכם! (רק מי שרוצה חחחחח)

חברים, הפורום מתחמם ומי שרוצה מוזמן לפרסם גם את הוכחת התשלום שלו כך שנכיר יותר אחד את השני וגם זה פשוט כיף להינות מהפירות שעבדתם בשבילם, יאללה אז מי שרוצה זה המקום (כל התחומים כל הסוגים)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי יש מצב אתה עונה לי על כמה שאלות , חזרתי לעסק היום אחרי פרישה של איזה חצי שנה הלך לי דווקא יחסית סבבה 129 דולר בחודש הראשון אבל הפסקתי עם זה ועכשיו ראיתי שיש לי 40 דולר בfileice חח שעוד לא לקחתי.
    אז ככה
    1)השיטה של היוטיוב עדיין עובדות כי ניסיתי עכשיו לקדם נישה ישנה וזה עלה לי כולה לעמוד השני כשבעבר זה היה עולה לתוצאה ראשונה עם 301+ צפיות ? אם לא מה השיטה עכשיו ?
    2)u2bviews נפל סופית ? יש משהו טוב בסגנון שמחליף אותו enhanceviews עובד ממש גרוע .
    3)הצלחת עם הבוט לפתיחת אימיילים ומשתמשים חח זה הדבר ששבר אותי לפתוח כול פעם אימייל ומשתמש לא היה לי כוח לזה, אם כן אז זה דיי ברור שלא תפרסם אבל אם אתה יכול לתת לענות על שאלה קטנה איך עברת את האישור הטלפוני בהודעה ? או שהעיפו את זה כבר ? כי אני רוצה גם לפתח בוט הבעיה היחידה שלי הייתה לקבל תהודעה.
    4)יש לך כמה עצות טובות לא מוטיבציה או נישות אלה בכללי נגיד איך הדרך הטובה ביותר לפרסם תנישה .
    5)כדי להשקיע מאמץ ולחרוש על blackhat ו hackers fourm או שהם ירדו ברמה ? אולי יש לך אתר אחר להמליץ עליו?
    נערך לאחרונה על ידי hazard; 05-10-2014 בשעה 22:43.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי hazard צפיה בהודעה
    אחי יש מצב אתה עונה לי על כמה שאלות , חזרתי לעסק היום אחרי פרישה של איזה חצי שנה הלך לי דווקא יחסית סבבה 129 דולר בחודש הראשון אבל הפסקתי עם זה ועכשיו ראיתי שיש לי 40 דולר בfileice חח שעוד לא לקחתי.
    אז ככה
    1)השיטה של היוטיוב עדיין עובדות כי ניסיתי עכשיו לקדם נישה ישנה וזה עלה לי כולה לעמוד השני כשבעבר זה היה עולה לתוצאה ראשונה עם 301+ צפיות ? אם לא מה השיטה עכשיו ?
    2)u2bviews נפל סופית ? יש משהו טוב בסגנון שמחליף אותו enhanceviews עובד ממש גרוע .
    3)הצלחת עם הבוט לפתיחת אימיילים ומשתמשים חח זה הדבר ששבר אותי לפתוח כול פעם אימייל ומשתמש לא היה לי כוח לזה, אם כן אז זה דיי ברור שלא תפרסם אבל אם אתה יכול לתת לענות על שאלה קטנה איך עברת את האישור הטלפוני בהודעה ? או שהעיפו את זה כבר ? כי אני רוצה גם לפתח בוט הבעיה היחידה שלי הייתה לקבל תהודעה.
    4)יש לך כמה עצות טובות לא מוטיבציה או נישות אלה בכללי נגיד איך הדרך הטובה ביותר לפרסם תנישה .
    5)כדי להשקיע מאמץ ולחרוש על blackhat ו hackers fourm או שהם ירדו ברמה ? אולי יש לך אתר אחר להמליץ עליו?
    אוקיי אז ככה:
    1. השיטה כבר לא רלוונטית לזמנים האלה, הרווחים איתה שואפים ל-0 אחרי העדכון לפני חודשיים בערך.
    2. כל האתרים האלה מזמן לא שווים כלום, יותר מזה כל ה- Viral Effect ב- Black Hat נפל סופית.
    3. לפני כמה חודשים הייתי צריך למצוא לזה פיתרון, אחרי כמה ימים של חפירות בכל האינטרנט וחשיבה מחוץ לקופסה מצאתי משהו שאני משתמש בו וגם לפני כמה חודשים פתחתי שירות שמבוסס על השיטה הזאת, מצטער אבל אני מעדיף לשמור את זה פרטי כל עוד אני משתמש בזה.
    4. ויראליות בפייסבוק (עמודים, שיתופים, לייקים וכו') (צריך קצת ניסיון, אם אתה די חדש יהיה לך קשה עם זה)
    יוטיוב (יותר קל וגם רווחי לטווח הארוך) Set and forget method תחפש על זה קצת, זאת שיטה שמבוססת על העלאת סרטון עם תוכן איכותי ולשכוח ממנו הוא התקדם לבד, כדי להרוויח כאן אתה צריך לעלות מאות סרטונים כאלה.
    5. CPA Elites תלוי מה אתה רוצה לחפש, אם אתה רוצה לחפש דברים שימושיים ועוד כמה דברים שפשוט יפתחו לך את הראש אני תמיד מתעדכן זה עוזר לי המון לפעמים.

בהצלחה אם אתה עדיין לא סגור על משהו אתה יכול לשאול

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Lightbulb Next Way

? Set And Forget Or Facebook Marketing

רק לפני שבוע ומשהו רשמתי את הדבר הזה:

יש גם תוכניות עם פייסבוק

כמו שאמרתי שקודם כל Set and forget ורק אחר כך דברים אחרים! אז פייסבוק זה משהו שגם התחלתי לעבוד איתו לא הלך לי בכלל בהתחלה יום אחרי יום השקעתי המון הצלחתי לעלות קצת את הרווחים אבל זה רחוק ממה שאני מנסה להשיג, זה לא יהיה קל אבל הפוטנציאל בפייסבוק הוא עצום, משהו ששווה להתעסק איתו בין לבין.
    חשבתי שעדיף לי Set and forget על פייסבוק? תחשוב שוב.

אני מזכיר שעבדתי על בוט ל- Set and forget במשך כמעט חודש שלם השקעתי עליו כבר למעלה מ- 100$ ועוד המון עבודה בדברים אחרים שקשורים ל- set and foget החדש שרציתי לעשות, על יום הראשון גיליתי משהו חדש שנקרא שיווק ויראלי בפייסבוק שזה מפתה שלא לנסות אז פה ושם ניסיתי (ניסיתי את זה גם בקטנה בעבר) לא הצלחתי לגמרי בזה. החלטתי שאני רוצה לתת לזה צ'אנס אמיתי לפני שאני נכנס ל- Set and foget שוב למרות שלא הצלחתי בזה בכלל בהתחלה.

יום אחרי יום, נישה ועוד נישה התאמצתי מאוד וואלה יום אחרי יום כישלונות גמורים, אחרי 3 ימים של עבודה קשה הגעתי רק לליד הראשון, ובשבוע הראשון בסך הכל שכל יום ויום התאמנתי שוב מחדש ורעיונות חדשים ושיטות חדשות הגעתי למשהו כמו 3~4 לידים. אחרי שבוע וחצי בערך של עבודה יום יומית סוף סוף הצלחתי להגיע ל-2 לידים ביום, אחרי זה עליתי קצת ירדתי קצת כמה ימים אבל לא באמת הצלחצתי בזה, בכל זאת הייתי בטוח שיש לזה פוטנציאל טוב. מתישהו הגעתי ל-10$ (תסתכלו על הפוסטים הקודמים) ואז שוב ירדתי. שנגיע לעניין? היום התחלתי לראות תוצאות מזה, אני שואף ליותר אבל סוף סוף יש לי משהו ביד מכל העבודה המטורפת הזאת:

- - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - -

מה יש לי בראש פחות או יותר עם פייסבוק?

1. "נישות כללי" - לקחת נישות ליצור להם דפים, לבקש מהאנשים לעשות לייק לפוסט לעמוד להגיב לשתף לתייג מה שבאלכם, לעצב דברים טובים לעמוד ופשוט לפרסם אותו בשיטות כמו top comments ואפילו היו ימים שהייתי מחפש אנשים שמעוניינים בנישה ושולח להם הודעות פרטיות 1:1 בפייסבוק ומשכנע אותם לנסות.

2. "FanPage Viral" - זה משהו שאני מתחיל ממש עכשיו ליצור דף ולצבור בו כמות ענקית של לייקים כמה שיותר, בשלב מסוים שאתה מגיע לכמה עשרות אלפי לייקים אמיתיים (זה תהליך של עבודה יום יומים במשך חודשים!) אפשר להתחיל לפרסם את הלינק PPD שלך בדף ולהינות מתנועה ענקית, אני יכול להגיד לכם שהגדול שהתחיל את כל זה בעצם היה Boc1ka לפני שנתיים שבזמן שהוא ישן הוא הרוויח 3800$ בלילה אחד, אנשים אחרים כמו FileIce #1 Earner עכשיו עשו מזה משהו כמו 1000$ לפני כמה חודשים ועדיין הם מגיעים לתוצאות יפות, בקיצור על הפוטנציאל של השיטה אין מה להתווכח פשוט צריך להתמיד ולהשיג כמה שיותר אנשים זה הרעיון בכללי.

זהו רציתי קצת להכניס אותכם למה שאני עושה עכשיו ועל הדרך לאחל לכולם חג סוכות שמח

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל 2 תמונות שפתחתי את הבוקר לא רע

אלה הסטטיסטוקות של נישה 1 שפרסמתי כאן אתמול:

וזאת ההתחלה של היום הזה, ממש נחמד:

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 09-10-2014 בשעה 12:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כיף לך !

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aKtiMeL321 צפיה בהודעה
    כיף לך !
    כן אני שואף ועובד בשביל עוד,
    יש לך משהו ביד קדימה תתאמץ יותר ותגדיל את זה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון רווחים

אתמול היה לי יום די מעניין אז אני יפרסם כאן, המטרה שלי היא להגיע ל-20$ ואז ל- 30$ ביום, וזה מתחיל בזה שיום אחד אני יעקוף את ה- 20$ ואז אני פשוט יתאמץ כדי קודם כל לשמור על זה והכי חשוב תמיד לנסות להגדיל את זה. עוד משהו חשוב הוא שעכשיו אני עובד רק על נישה 1 והמטרה שלי היא 4 נישות (וגם יש לי עוד כמה בראש) פשוט בגלל כמה דברים שאני צריך לסדר אני אל יכול לפרסם אותם עדיין.
    *התמונה הראשונה והאחרונה הן מהלילה וכנראה שזה עולה עוד קצת בזמן שישנתי, בכל זאת אני מרוצה

TOP100

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    הסטטיסטיקות של הנישה

סך הכל

התראה מ- sharecash כל פעם שאתה מקבל ליד ממש אהבתי את הדבר הזה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 10-10-2014 בשעה 11:14.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל Pre-Update

טוב אני יכול להגיד לכם שהיום הזה התחיל על הפנים, לידים של 0.20$, 0.50$, 0.40$ ממש לא כמו שרציתי. אפילו בשעה מאוד מאוחרת הייתי רק על 3.00$ ובכלל כלום לא הלך לי. אחרי הרבה עבודה הפכתי אותו ליום שכן רציתי, בבוקר אני יעלה תמונה של הרווחים,
    אני אישית מרוצה במיוחד.
    בנתיים אני יעלה את הרגע הכי משמח עבורי ביום הזה, ליד של 9.43$

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 11-10-2014 בשעה 07:19.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Thumbs up עדכון - היום הכי טוב שלי ב- PPD אי פעם (לא עד כדי כך אבל באמת יום טוב)

וואלה היום קרה לי משהו מדהים

לאלה ממכם ששמתם לב אז אתם יכולים לראות שהפוסט הקודם היה על 25$ ואני בלב חשבתי לעצמי: "הלוואי שאני ירוויח רק 10$ במשך כל החודש" אתם מבינים? הייתי על 25$ ופשוט כל מה שרציתי באותו רגע זה לשמור על 10$+.
    אתמול שהתחלתי לפרסם כולי הייתי ממש שמח מת להתחיל לפרסם ולהרוויח, אבל לא הלך לי וקיבלתי לידים נמוכים וקצת מאוד תנועה. החלטתי שזה הזמן לחשוב על מטרה מטורפת שאני הולך לתת את ה-100% שלי בשבילה, אתם יודעים מה החלטתי? המטרה שלי הייתה להכפיל את הרווחים מאתמול זה הדבר הכי מטורףף שהצלחתי לדמיין באותו רגע.
    תחשוב על זה שרגע אחד אני יעשה הכל רק כדי להישאר על 10$+ ורגע אחרי זה אני לוקח את כל מה שהרווחתי אתמול מכפיל אותו ב-2 ונותן את ה-100% שלי כדי להגיע לדבר הזה, מדובר ב-50$ סכום שלא הגעתי אליו המון המון זמן, אפילו לא הייתי קרוב לזה, ולהחליט דבר כזה ולעבוד בשבילו זה לא קל. מה שאני מנסה להגיד לכם שתדמיינו את הדברים הכי מטורפים שאתם יכולים לחשוב אליהם ותעשו את כל מה שאתם יכולים כדי להגיע אליהם, כי אם תתנו את ה- 100% יכול להיות שהתוצאה קצת תפתיע אותכם, מה שלפני רגע היה בגדר חלום פרוע פתאום הפך להיות המציאות שלכם.. זה משהו שאני מאמין בו מאוד, פשוט להשתגע לחשוב על דברים מטורפים שאתם רוצים ולעשות את הכל כדי להגיע אליהם.

אני מזכיר שלרגע אחד הייתי בטוח שאם אני ירוויח 10$+ ביום זה יהיה הכי טוב בעולם, הלוואי שאני רק ישמור על זה!
    וברגע שני כן הצלחתי להרוויח פי 2 מהיום הקודם ואפילו יותר!
    המטרה הראשונה שלי אתמול הייתה להגיע לרווחים חודשיים של 80$ שזה היה בסביבות ה-15$ ובאמת שעבדתי קשה בשביל זה, הגעתי לתוצאה הזאת + 50$ רק שתבינו שאולי יש משהו במה שאני אומר שללכת רחוק ולהשתגע, לא לפחד, זה אחד הדברים הכי כיפים שאתם יכולים לעשות בכל תחום

*כדי שאני יראה שאתם איתי מי שקצת מסכים עם מה שרשום כאן ורוצה לעלות את הפעילות אפשר להגיב או אפילו לעשות לייק, מה שבאלכם.

*שחכתי לקחת תמונה של זה אבל אתמול הייתי מקום 37 ולדעת שהמקום #1 PPD Earner לפי ShareCash שסגר איזה 850$ באותו יום נמצא "רק" 36 מקומות לפני זה זה גם התקדמות מטורפת שלא הייתה לפני.

- - - - -

- - - -

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 11-10-2014 בשעה 17:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אוקיי אז ככה:
    1. השיטה כבר לא רלוונטית לזמנים האלה, הרווחים איתה שואפים ל-0 אחרי העדכון לפני חודשיים בערך.
    2. כל האתרים האלה מזמן לא שווים כלום, יותר מזה כל ה- Viral Effect ב- Black Hat נפל סופית.
    3. לפני כמה חודשים הייתי צריך למצוא לזה פיתרון, אחרי כמה ימים של חפירות בכל האינטרנט וחשיבה מחוץ לקופסה מצאתי משהו שאני משתמש בו וגם לפני כמה חודשים פתחתי שירות שמבוסס על השיטה הזאת, מצטער אבל אני מעדיף לשמור את זה פרטי כל עוד אני משתמש בזה.
    4. ויראליות בפייסבוק (עמודים, שיתופים, לייקים וכו') (צריך קצת ניסיון, אם אתה די חדש יהיה לך קשה עם זה)
    יוטיוב (יותר קל וגם רווחי לטווח הארוך) Set and forget method תחפש על זה קצת, זאת שיטה שמבוססת על העלאת סרטון עם תוכן איכותי ולשכוח ממנו הוא התקדם לבד, כדי להרוויח כאן אתה צריך לעלות מאות סרטונים כאלה.
    5. CPA Elites תלוי מה אתה רוצה לחפש, אם אתה רוצה לחפש דברים שימושיים ועוד כמה דברים שפשוט יפתחו לך את הראש אני תמיד מתעדכן זה עוזר לי המון לפעמים.

בהצלחה אם אתה עדיין לא סגור על משהו אתה יכול לשאול
    תודה רבה על תשובות .
    אני מכיר את השיטה SET and Forget השתמשתי בה ב10 ימים הראשונים שלי לפניי שהכרתי את ה301+ פשוט שמתי מלא סרטונים הפעלתי עליהם את הבוט u2bviews וראיתי איך זה עולה עמודים , היה לי סרטון עם 100 אלף צפיות חח אבל מחקו לצערי.
    ד"א אני לא יודע אם מזל או לא אבל הרווחתי אתמול 5.5 דולר מהנישה ממש ממש ישנה ולא רצויה בשיטה של ה301+ והסרטון בעמוד השני.
    אני אלך נראה לי על השיטה הזאת עוד פעם , אז תודה רבה.
    בקשר ל3 אני מבין , אני גם אנסה לחשוב על זה , כבר עשיתי בוט שעושה משתמש רנדומלי עם מלא פרטים רנדומליים הבעיה המספר טלפון.
    חשבתי על דרך מזמן תאמת שהיא לעשות בוט שעושה משתמש לאתר שנותן לי מספר טלפון ואז פשוט לקחת את המספר להשים בבוט השני לקבל את הקוד ועוד פעם להציב בבוט השני אבל מאוד מסורבל וקשה . אולי איכשהו אני אצליח לעשות מערכת שמקבלת אסמסים במספרים שונים.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי hazard צפיה בהודעה
    תודה רבה על תשובות .
    אני מכיר את השיטה SET and Forget השתמשתי בה ב10 ימים הראשונים שלי לפניי שהכרתי את ה301+ פשוט שמתי מלא סרטונים הפעלתי עליהם את הבוט u2bviews וראיתי איך זה עולה עמודים , היה לי סרטון עם 100 אלף צפיות חח אבל מחקו לצערי.
    ד"א אני לא יודע אם מזל או לא אבל הרווחתי אתמול 5.5 דולר מהנישה ממש ממש ישנה ולא רצויה בשיטה של ה301+ והסרטון בעמוד השני.
    אני אלך נראה לי על השיטה הזאת עוד פעם , אז תודה רבה.
    בקשר ל3 אני מבין , אני גם אנסה לחשוב על זה , כבר עשיתי בוט שעושה משתמש רנדומלי עם מלא פרטים רנדומליים הבעיה המספר טלפון.
    חשבתי על דרך מזמן תאמת שהיא לעשות בוט שעושה משתמש לאתר שנותן לי מספר טלפון ואז פשוט לקחת את המספר להשים בבוט השני לקבל את הקוד ועוד פעם להציב בבוט השני אבל מאוד מסורבל וקשה . אולי איכשהו אני אצליח לעשות מערכת שמקבלת אסמסים במספרים שונים.
    אוקיי בהצלחה אני לא יודע אם אתה יודע אבל set and forget מבוסס כולו על תוכן איכותי וייחודי בסרטונים אז רק תוודא שזה קיים אצלך.
    הרעיון יפה ואין כאן שום דבר בלתי אפשרי רק קודם כל צריך להמציא אתר כזה שאתה יכול לאשר דרכו והוא עובד חלק, הרעיון הוא שאתה עושה משהו בעצמך מצליח בו ואז מאטמט את זה רק אתה לא יכול להפוך פעולה לאוטומטית שאתה לא בדיוק יודע מה הפעולה.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Thumbs up עדכון + מטרות

אלה הרווחים של ה-5 ימים האחרונים, מי היה מאמין שלפני פחות משבוע ה- MTD שלי היה 20$ ועכשיו הוא 210$.
    וש- 50$ ביום זה משהו שרק הייתי יכול לחלום עליו.

"NO Excuses ONLY Adjustments"
    "Do it right OR don't do it at all"
    "My old live is changed every single day"
    למי שרוצה, תראו את הכל כדי שתבינו בדיוק על מה אני מדבר או שלא תראו את זה בכלל.

המטרות הבאות שלי - 21 Day Challenge (עד סוף החודש)

- להיכנס ל- ShareCash Premier Program (אני על 183 ואני צריך 350$) בקצב הזה תוך פחות משבוע אני שם.
    - לשבור את השיא שלי (68$) ולהגיע לשיא חדש ל-100$ ביום אחד.
    - לסיים את החודש עם 1000$, (עכשיו אני על 210$) אני צריך לשמור על ממוצע של משהו כמו 50$ ביום במשך 18 יום, לא פשוט בכלל.

אז איך אני הולך לעשות את זה.. ?

תמיד חשבתי על High Paying שאיתם אני יכול להרוויח 50$ ביום בכיף על כל 100 צפיות, רק אם אני יילך לעמוד צרפתי למשל וייתן לינק בקישור באנגלית, זה כמו שמישהו יבוא לעמוד ישראלי ויפרסם משהו באנגלית זה יוריד את ה- CR, ואני לא רוצה לתרגם את הכל האתר עכשיו. אז מה שאני הולך לעשות זה לקחת נישות כלליות שחזקות במיוחד במדינות High Paying ונראה איך יילך, יש לי 2 כאלה אני יתחיל לעבוד אליהם היום ובנוסף ישמור על כ-50$ ביום.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Thumbs up Welcome - Premier Program

לפני כמעט 5 חודשים (תסתכלו על התאריך) רשמתי את המשפט הבא:

והיום סוף סוף אני יכול לרשום על זה V, היום נכנסתי ל- Premier Program מה שרציתי כל כך והגעתי לזה רק אחרי כמעט 5 חודשים.

- - - - - - - - - - -

לפני שאתם מסתכלים בתמונה של הרווחים בימים האחרונים, רציתי להגיד שהמטרה שלי הייתה לפחות 350$ בפחות מ-14 יום, והגעתי לזה ב-8 ימים, היום המטרה שלי הייתה ברורה מאוד להגיע ל-350 ולא הפסקתי עד הדקות האחרונות אבל לא הגעתי לזה, 2~3 דקות לפני שנגמר היום ב- sharecash עדיין לא נכנסתי לתוכנית וזה קצת ביאס אותי כי התאמצתי המון ולא יצא, אתם יכולים לקרוא לזה פוקס או מזל מה שבאלכם אבל בדקה האחרונה, כן בדקה האחרונה של היום! קיבלתי 2 לידים שהביאו אותי ל-350 ולא סתם 350 אלה 350.00 עגול, כל הלידים שאני מקבל הם לא במספרים עגולים ובכללי זה מאוד נדיר שזה יוצא במספרים עגולים. אז אתם מבינים? 2 לידים בדקה האחרונה של היום + 350 דולר בדיוק כמו המטרה שלי בעגול, חחחחחח סתם בדרך כלל זה לא קורה לי אז רציתי להגיד, מיד אחרי זה הופיעה ההודעה שאתם רואים למעלה.

ועוד משהו אחד אחרון שרציתי להגיד

אני צריך שתעשו לי טובה ותבדקו מה השעה שפרסמתי את הפוסט הזה, יש את זה למעלה בצד ימין.
    יפה עכשיו שנחזור לבית ספר אני לא יפרסם בשעות האלה ובגלל זה ביומיים האחרונים עבדתי המון על בוט שיעשה לי את זה, זה גם משהו לא פשוט בגלל שיש כל מיני captcha מסובכות ודברים שצריך לפתור, אבל אני לקראת הסוף איתו. הפעם המטרה שלי הייתה לא רק לבנות בוט אלה לבנות ולהישאר על ממוצע של 50$+ ביום שזה משהו מאתגר ואתם יכולים לבדוק את הרווחים ב-3 ימים האחרונים, גם בזה הצלחתי.

אני חוזר על המטרות שלי, חלק ממה שרשמתי בפוסט הקודם:

(Premier Program - הושלם.)
    1. לסיים את הבוט ולהתחיל להשתמש בו בצורה כזאת שעד סוף החופשה אני יוכל לעבוד איתו מצוין בכל יום ויום.
    2. לשבור את השיא שלי ולהגיע ל-100$ ביום אחד.
    3. לסגור את החודש עם 1000$.

עכשיו זה בוקר טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,516 | הודעות: 8,173,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect