הוכחות & סיכום במשפט של הימים האחרונים:

- - - - -

משפט על כל יום: יום #7
סך הכל 17.93$ לא עבדתי מספיק טוב, אף אחד לא מושלם, לכולנו יש גם ימים כאלה..
יום #8
היום הזה התחיל בדיוק כמו היום הקודם וגם כנראה היה אמור להיגמר כך, מישהו זרק לי רעיון כמה שעות לפני שהלכתי לישון, עבדתי אליו כמה שעות ויש תוצאות, כל הקרדיט מגיעה לו
סך הכל 57.22$.
יום #9
היום הולדת שלי
אמרתי לעצי אני הולך ליהנות היום, רק עם המזל שלי נפצעתי בתאומים באותו יום ועד עכשיו אני לא יכול ללכת, נקווה שעוד כמה ימים יהיה יותר טוב. מבחינת הרווחים יצא כמעט טוב, אני יכול יותר, השתמשתי ביום הזה כדי לסחוט עד הסוף או את מה שנשאר מהקודם, וגם לא הייתי במצב לעבוד באותו יום. סך הכל 33.83.
שיטה חדשה

כל הנישות החדשות שניסיתי קצת הלכו קצת לא, אין לי עדיין נישה טובה נוספת ביד, גם למצוא נישה טובה זה אף פעם לא היה דבר קל. שמתי לב שלנסות כמות גדולה של נישות לא עובד לי טוב כי לדאוג לכמה במקביל זה ממש מסבך את הסיפור ואתה לא באמת נותן הזדמנות לנישה. בכל זאת אני מאוד רוצה נישה נוספת שאני יוכל להרוויח איתה, אז מה אני הולך לעשות? המטרה היומית שלי עכשיו הפכה לכזאת:
1. לשמור על 40$+ ביום
2. למצוא & להכין נישה חדשה.
3. לתת הזדמנות אמיתית לנישה החדשה.
אני יכול לנסות עוד נישה ועוד נישה אולי גם 100 לא יהיו יצליחו לי, זה יכול לקרות, אבל מספיק שאני קולע פעם אחת וזה שווה את זה.
היום מצאתי 3 נישות בדיוק כמו שאני אוהב, אני יעבוד וינסה עד הסוף אחת מהם היום.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אני לא יודע אם שמתם לב אבל כל מדינה שנייה ב- CPA Grip היא High Paying. הנישה הראשית שלי מתמקדת בעיקר בגרמניה אחרי ארצות הברית, אם עד היום שמענו רק על צרפתיות אז לאט לאט עם הזמן יתחילו להיכנס גם נישות גרמניות, ספרדיות, הולנדיות, שוויצריות, איטלקיות, בלגיות וכו'.. אם עד היום אנשים חרשו את האינטרנט כדי להוציא ליד צרפתי ויש המון תחרות לצרפת היום, יש מדינות שכנות לצרפת אולי כמה שעות נסיעה שמשלמות דומה, לדעתי זה הדבר הבא ב- PPD והראשונים שימו לב לזה ויתמקדו בהם ירוויחו סכומים טובים מאוד ועד מטורפים כי אין תחרות.
תמונה להמחשה (היום)
תראו כמה פלאים 4 קליקים יכולים לעשות

שיהיה יום טוב