קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 25 מתוך 75 << ראשון ... 15232425262735 ... אחרון >>
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 25

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

כל הכבוד, תמשיך להתמיד ותגיע לסכומים יותר גדולים!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    כול הכבוד תותח, כול פעם אתה מעלה לי תמוטביציה !
    בכיף

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    כל הכבוד, תמשיך להתמיד ותגיע לסכומים יותר גדולים!
    מסכים איתך להתמיד למשך חודש כל יום כל יום וכו' זה לא פשוט

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל היום ה- #12

הרווחים ביום ה- #12

- - - -

סה"ך הכל 183$, סכום מצוין אין מה להוסיף.
    אם אני מסתכל על היומיים האחרונים הרווחתי בהם: 1234 שקל ב-48 שעות
    באמת שהלך לי ממש טוב, אני רוצה להגיד לכם משהו שכך אולי יבלבל לכם טיפה את הראש, נכון, לא נכון.
    זה נמצא כאן למטה

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    הרווחים ביום ה- #12

- - - -

סה"ך הכל 183$, סכום מצוין אין מה להוסיף.
    אם אני מסתכל על היומיים האחרונים הרווחתי בהם: 1234 שקל ב-48 שעות
    באמת שהלך לי ממש טוב, אני רוצה להגיד לכם משהו שכך אולי יבלבל לכם טיפה את הראש, נכון, לא נכון.
    זה נמצא כאן למטה
    יפה! כל הכבוד!
    אולי בסוף עוד תשיג אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Question "The Guru Takes A Dip" - מבטיח משהו מעניין

קודם כל תראו את הסרטון כדי שתבינו מה אני הולך להגיד, החצי הראשון מדבר על "הבעיה" החצי השני מדבר מה ה"בעיה" הזאת עשתה לו ויכולה לעשות לכם

תירגום קצר לעברית:

ביום השני אני הייתי בים, לבשתי את מכנסי הספורט שלי, את הנעלים ואת החולצה.
    ואני פשוט הולך על החוף וחושב על הסיפור של ה- Guru ומישהו אמר לי: "כנס למים"
    אמרתי לעצמי אני לא הולך לעשות את הדבר הזה, הבנאדם אומר לו קדימה תכנס
    אני מסביר לבנאדם שאני רגיל לשחות בבריכה ושם אני יכול לראות את הגובה של המים ושם אין סימון אני לא יודע מה הגובה שם
    אני אוהב את הסימון אני אוהב את המציל שיכול להציל אותי אם צריך
    נכנסתי טיפה והבנאדם לחץ עליי קדימה תכנס עוד, אני לא זוכר מה קרה אבל התחלתי לשחות (1.38 ~ 1.55 בסרטון)
    הייתה הרגשה ששחיתי, פתאום הרגשתי הקלה שחרור, כל הלחצים יצאו לי מהראש וזה היה הדבר הכי כיף בעולם
    המשכתי לשחות ואחרי 5 דקות אמרתי לעצמי: פאק, האייפון שלי בכיס....
    ....
    בהמשך מדובר על זה ששבוע הוא היה בלי האייפון ומה שקרה בשבוע הזה שהאייפון לא הפריע לו היה מטורף.
    בהתחלה הוא לא הבין מה הוא יעשה בלי האייפון, זה היה נראה כמו בעיה אבל הבעיה הזאת הקפיצה לו את החיים למקום אחר
    איך זה קשור אליי?

אתמול ממש אחרי שעקפתי את ה-100$ באותו יום היה לי הרגשה חלומית כזאת, ליד אחרי ליד, כל מה שאני רוצה הולך לי כל כך טוב, פשוט הדבר הכי כיף שיש, ואני ממשיך לפרסם וממשיך לקבל לידים ועולה ל-105 ול-110 ומה יותר טוב מיזה, כל דבר שאתה לא נוגע זה פשוט עובד . אני זוכר את זה טוב היו אצלי 3 חלונות פותחים למעלה ב- chrome, הראשון של sharecash, השני של פייסבוק, השני של המשתמש שלי. הם היו מסודרים כך: השמאלי sharecash, לידו החשבון שלי, וביד ימין האחרון הפייסבוק, אני עמדתי על החלון של הפייסבוק, הלכתי לשתות כמה דקות אני חוזר כולי עם חיוך: "נו איזה ליד קיבלתי הפעם" עברתי בין החלונות במקרה לחצתי על החלון של המשתמש שלי, הייתה הודעה חשודה אבל זה לא כך כך עניין אותי, עברתי ל- sharecash וראיתי עוד ליד זה היה של 1.40 ארה"ב.
    בקיצור אני חוזר לחלון של הפייסבוק ואני כזה, לא אין מצב... לא לא זה לא קורה לי, לאאאאאאאאאאאאאאא, בום
    העמוד שלי הלך (ואיתו כל הרווחים עד שהגעתי לשם ובניתי אותו) אני מסתכל על ההודעה וזה מרגיש לי כאילו אפילו פייסבוק אומר לי: "וואלה אכלת אותי אחי" אני חוזר ל- sharecash ומסתכל על ההודעה של הליד ויורד לי החיוך טוב שלא הוסיפו שם: "זהו אני האחרון.."
    בעיה או לא בעיה? החשבון הזמין היחיד שניהל את הדף שלי הלך, פייסבוק רוצים תעודת זהות ואין לי אחת כזאת כמובן הוא לא אמיתי ויש לו סתם תמונה רנדומלית מגוגל, תשמעו אין טעות יותר מעפנה כזאת, הייתי שואל את בן דוד שלי בן 4 הוא היה אומר לי מה קורה איתך תעשה כבר גיבוי.

ואם חשבתם שזה מה שיוריד לכם טיפה את המצב רוח אז תחשבו שוב

איך הייתם מרגישים אם יום אחרי יום אחרי יום בערב אני זוכר את עצמי מסתכל על העמוד שהוא לא בלי גיבוי, מתלבט עם להוסיף את הגיבוי, האימייל של המשתמש עומד לי מול העיניים אני רק צריך לרשום ולאשר, יום אחרי יום אני זוכר שהרגשתי שהעמוד יילך ואז אני ימות ימות לחזור לרגעים האלה שהעמוד אצלי בידיים ואני יכול לפרסם אבל זה לא יקרה כי אני לא יוסיף את הגיבוי הזה עכשיו, אל תגידו יום 1 ואל תגידו פעם 1, כמה ימים ברצף שפשוט הרגשתי את זה וחשבתי על זה לא מעט, והופה היום הזה הגיע חחחחחח לא אבל צריך לעשות עם זה משהו

למה אתמול שנחסם לי העמוד זה דווקא היה יום המזל שלי? IT'S ALL ABOUT STATE OF MINE

דבר ראשון שלא תתבלבלו או משהו ברור שהייתי מעדיף לשים גיבוי וזהו וזה גם מה שאני יעשה בפעם הבאה אבל אפשר להסתכל על זה בעוד כיוון. אני מחזיר אותכם לראות את החצי השני של הסרטון ולעצלנים שראו חצי דקה לא הבינו על מה מדובר ויצאו מה שאני בא להגיד שהרבה זמן אני מנסה נישות חדשות, מנסה פה, מנסה שם זה לא על ה-100% שלי ועדיף שתקראו טוב את המשפט הבא

~ ~ ~ ~ ~
    YOU WILL NOT MAKE MONEY UNTIL YOU'LL NEED THAT MONEY
    YOU WILL NOT CREATE THIS NICHES UNTIL YOU'LL NEED THESE NICHES

~ ~ ~ ~ ~

וואלה שחושבים על זה חברים, הרווחים שלי נתנו לי יותר מדי ביטחון באיפה שהייתי, הם גם הוסיפו לי לחץ לא טבעי על הכתפיים וציפיות שעדיין לא הגעתי לרמה שלהם. אני מאתגר את עצמי להתחיל מ-0, למצוא נישות, לנסות אותם ושתהיה לי תשוקה לזה כמו שהיה לי לפני שהעמוד שלי הצליח, שלא משנה כמה נישות העלאתי באותו יום לא ראיתי בעיניים עד שהצלחתי להגיע לאן שרציתי. נראה את עצמי יוצר את אותו הדבר, להתחיל ב-0 בנישה החדשה זה המבחן האמיתי שלי.
    תמיד יש מישהו בכיתה שחושב שהוא גאון, הוא היחיד שהצליח לפתור את התרגיל כמו שצריך, הכל טוב ויפה, תגידו לו בוא תפתור את זה שוב הוא יגמגם, ורק מי שידע לפתור את זה שוב הוא הבין באמת. חלק ממכם בטח חושבים שזה דבר משוגע אבל לעשות דברים כאלה זה הכי כיף, מי ששם לב הוא גם אמר שלמרות שהוא הספיק מלא בשבוע הזה הוא כל יום הלך למקפיא, הוציא את האייפון וקיווה שזה יעבוד בדיוק כמו שאני מקווה בכל יום שאני יצליח לפתוח את העמוד בחזרה. שיהיה לנו בהצלחה ומי שעדיין לא מבין מה היתרון של להפסיק את העמוד שיראה שוב את החצי האחרון של הסרטון, אין דרך בעולם להסביר את זה יותר טוב ממנו.

משפט אחרון

אני עובר באשכולות ובפוסטים הקודמים ואני מסתכל על הרווחים ומאוד מרוצה, אני יגיד לכם משהו אמיתי תמיד שעשיתי 50$ וראיתי מישהו עושה 70$ הייתי בטוח שהוא יותר טוב או שבטח יש לו איזה טריק והוא ממש חכם, שראיתי מישהו עושה 150$ הייתי חושב בכלל איזה מוח יש לנו איך הוא חשב על הדברים המטורפים האלה, התסכלתי לפעמים בין לבין אני מפרסם ב- CPA Grip את הרווחים ואנשים אומרים לי 150$ ביום ואנשים אומרים לי איזה מלך, וגם אני מסתכל ואני אומר וואו 150$ אבל עכשיו שאני יודע מזה, זה כמובן שלא קסם, לא טריק, ואני לא מלך זה בסך הכל לעבוד קשה ולנסות שוב ושוב ושוב וגם 1000 פעם אם צריך. להתאמץ גם בימים שלא באלכם על זה אתם צריכים לנסות שוב ושוב לרצות את זה ממש ובום אתם שם, והיום שאני רואה מישהו שעושה 400~500$ ביום אני גם מתלהב כמובן אבל אני מבין קצת מה עומד מאחורי זה, הוא בסך הכל למד משהו, ניסה, ניסה, ניסה הצליח ועלה ובום היום הוא שם, לאלה שרוצים להגיע לשם אם תנסו ובכל יום בשעות שאתם על זה במחשב תתנו את ה- 100% שלכם, אתם תתחילו לראות עליות.

בשבוע הזה אני הולך לעזוב את הדף ולנסות ולרצות מאוד להצליח עם נישה חדשה, עכשיו אני כבר חייב לעשות את זה. להצליח לעשות 150$ זה מצוין, אבל להצליח לעשות את זה שוב זה כבר רמה אחרת, אומנם העמוד הלך והרווחתי ממנו המון אבל זה רק דוגמה למכשול בדרך, ומכשול זה עניין של State of mine ושל איך אתם מסתכלים על הדבר הזה, אפשר להתבאס ואפשר לראות את הצד החיובי שלאן זה יכול לקחת אותכם, ולדעתי לחשוב כך להתאמץ ולהצליח שוב זה הרבה יותר משמעותי מלעשות 150 אתם מוזמנים לרשום מה שאתם חושבים.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 13-11-2014 בשעה 16:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

קודם כל תראו את הסרטון כדי שתבינו מה אני הולך להגיד, החצי הראשון מדבר על "הבעיה" החצי השני מדבר מה ה"בעיה" הזאת עשתה לו ויכולה לעשות לכם

תירגום קצר לעברית:

איך זה קשור אליי?

אתמול ממש אחרי שעקפתי את ה-100$ באותו יום היה לי הרגשה חלומית כזאת, ליד אחרי ליד, כל מה שאני רוצה הולך לי כל כך טוב, פשוט הדבר הכי כיף שיש, ואני ממשיך לפרסם וממשיך לקבל לידים ועולה ל-105 ול-110 ומה יותר טוב מיזה, כל דבר שאתה לא נוגע זה פשוט עובד . אני זוכר את זה טוב היו אצלי 3 חלונות פותחים למעלה ב- chrome, הראשון של sharecash, השני של פייסבוק, השני של המשתמש שלי. הם היו מסודרים כך: השמאלי sharecash, לידו החשבון שלי, וביד ימין האחרון הפייסבוק, אני עמדתי על החלון של הפייסבוק, הלכתי לשתות כמה דקות אני חוזר כולי עם חיוך: "נו איזה ליד קיבלתי הפעם" עברתי בין החלונות במקרה לחצתי על החלון של המשתמש שלי, הייתה הודעה חשודה אבל זה לא כך כך עניין אותי, עברתי ל- sharecash וראיתי עוד ליד זה היה של 1.40 ארה"ב.
    בקיצור אני חוזר לחלון של הפייסבוק ואני כזה, לא אין מצב... לא לא זה לא קורה לי, לאאאאאאאאאאאאאאא, בום
    העמוד שלי הלך (ואיתו כל הרווחים עד שהגעתי לשם ובניתי אותו) אני מסתכל על ההודעה וזה מרגיש לי כאילו אפילו פייסבוק אומר לי: "וואלה אכלת אותי אחי" אני חוזר ל- sharecash ומסתכל על ההודעה של הליד ויורד לי החיוך טוב שלא הוסיפו שם: "זהו אני האחרון.."
    בעיה או לא בעיה? החשבון הזמין היחיד שניהל את הדף שלי הלך, פייסבוק רוצים תעודת זהות ואין לי אחת כזאת כמובן הוא לא אמיתי ויש לו סתם תמונה רנדומלית מגוגל, תשמעו אין טעות יותר מעפנה כזאת, הייתי שואל את בן דוד שלי בן 4 הוא היה אומר לי מה קורה איתך תעשה כבר גיבוי.

ואם חשבתם שזה מה שיוריד לכם טיפה את המצב רוח אז תחשבו שוב

איך הייתם מרגישים אם יום אחרי יום אחרי יום בערב אני זוכר את עצמי מסתכל על העמוד שהוא לא בלי גיבוי, מתלבט עם להוסיף את הגיבוי, האימייל של המשתמש עומד לי מול העיניים אני רק צריך לרשום ולאשר, יום אחרי יום אני זוכר שהרגשתי שהעמוד יילך ואז אני ימות ימות לחזור לרגעים האלה שהעמוד אצלי בידיים ואני יכול לפרסם אבל זה לא יקרה כי אני לא יוסיף את הגיבוי הזה עכשיו, אל תגידו יום 1 ואל תגידו פעם 1, כמה ימים ברצף שפשוט הרגשתי את זה וחשבתי על זה לא מעט, והופה היום הזה הגיע חחחחחח לא אבל צריך לעשות עם זה משהו

למה אתמול שנחסם לי העמוד זה דווקא היה יום המזל שלי? IT'S ALL ABOUT STATE OF MINE

דבר ראשון שלא תתבלבלו או משהו ברור שהייתי מעדיף לשים גיבוי וזהו וזה גם מה שאני יעשה בפעם הבאה אבל אפשר להסתכל על זה בעוד כיוון. אני מחזיר אותכם לראות את החצי השני של הסרטון ולעצלנים שראו חצי דקה לא הבינו על מה מדובר ויצאו מה שאני בא להגיד שהרבה זמן אני מנסה נישות חדשות, מנסה פה, מנסה שם זה לא על ה-100% שלי ועדיף שתקראו טוב את המשפט הבא

~ ~ ~ ~ ~
    YOU WILL NOT MAKE MONEY UNTIL YOU'LL NEED THAT MONEY
    YOU WILL NOT CREATE THIS NICHES UNTIL YOU'LL NEED THESE NICHES

~ ~ ~ ~ ~

וואלה שחושבים על זה חברים, הרווחים שלי נתנו לי יותר מדי ביטחון באיפה שהייתי, הם גם הוסיפו לי לחץ לא טבעי על הכתפיים וציפיות שעדיין לא הגעתי לרמה שלהם. אני מאתגר את עצמי להתחיל מ-0, למצוא נישות, לנסות אותם ושתהיה לי תשוקה לזה כמו שהיה לי לפני שהעמוד שלי הצליח, שלא משנה כמה נישות העלאתי באותו יום לא ראיתי בעיניים עד שהצלחתי להגיע לאן שרציתי. נראה את עצמי יוצר את אותו הדבר, להתחיל ב-0 בנישה החדשה זה המבחן האמיתי שלי.
    תמיד יש מישהו בכיתה שחושב שהוא גאון, הוא היחיד שהצליח לפתור את התרגיל כמו שצריך, הכל טוב ויפה, תגידו לו בוא תפתור את זה שוב הוא יגמגם, ורק מי שידע לפתור את זה שוב הוא הבין באמת. חלק ממכם בטח חושבים שזה דבר משוגע אבל לעשות דברים כאלה זה הכי כיף, מי ששם לב הוא גם אמר שלמרות שהוא הספיק מלא בשבוע הזה הוא כל יום הלך למקפיא, הוציא את האייפון וקיווה שזה יעבוד בדיוק כמו שאני מקווה בכל יום שאני יצליח לפתוח את העמוד בחזרה. שיהיה לנו בהצלחה ומי שעדיין לא מבין מה היתרון של להפסיק את העמוד שיראה שוב את החצי האחרון של הסרטון, אין דרך בעולם להסביר את זה יותר טוב ממנו.

משפט אחרון

אני עובר באשכולות ובפוסטים הקודמים ואני מסתכל על הרווחים ומאוד מרוצה, אני יגיד לכם משהו אמיתי תמיד שעשיתי 50$ וראיתי מישהו עושה 70$ הייתי בטוח שהוא יותר טוב או שבטח יש לו איזה טריק והוא ממש חכם, שראיתי מישהו עושה 150$ הייתי חושב בכלל איזה מוח יש לנו איך הוא חשב על הדברים המטורפים האלה, התסכלתי לפעמים בין לבין אני מפרסם ב- CPA Grip את הרווחים ואנשים אומרים לי 150$ ביום ואנשים אומרים לי איזה מלך, וגם אני מסתכל ואני אומר וואו 150$ אבל עכשיו שאני יודע מזה, זה כמובן שלא קסם, לא טריק, ואני לא מלך זה בסך הכל לעבוד קשה ולנסות שוב ושוב ושוב וגם 1000 פעם אם צריך. להתאמץ גם בימים שלא באלכם על זה אתם צריכים לנסות שוב ושוב לרצות את זה ממש ובום אתם שם, והיום שאני רואה מישהו שעושה 400~500$ ביום אני גם מתלהב כמובן אבל אני מבין קצת מה עומד מאחורי זה, הוא בסך הכל למד משהו, ניסה, ניסה, ניסה הצליח ועלה ובום היום הוא שם, לאלה שרוצים להגיע לשם אם תנסו ובכל יום בשעות שאתם על זה במחשב תתנו את ה- 100% שלכם, אתם תתחילו לראות עליות.

בשבוע הזה אני הולך לעזוב את הדף ולנסות ולרצות מאוד להצליח עם נישה חדשה, עכשיו אני כבר חייב לעשות את זה. להצליח לעשות 150$ זה מצוין, אבל להצליח לעשות את זה שוב זה כבר רמה אחרת, אומנם העמוד הלך והרווחתי ממנו המון אבל זה רק דוגמה למכשול בדרך, ומכשול זה עניין של State of mine ושל איך אתם מסתכלים על הדבר הזה, אפשר להתבאס ואפשר לראות את הצד החיובי שלאן זה יכול לקחת אותכם, ולדעתי לחשוב כך להתאמץ ולהצליח שוב זה הרבה יותר משמעותי מלעשות 150 אתם מוזמנים לרשום מה שאתם חושבים.
    כול הכבוד, תקום מהנפילה ככה נמדדת ההצלחה!
    מחכה לראות שבוע הבא ביום חמישי שהגעת ל 200 דולר ביום (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

לא הכי הבנתי את ה"גיבוי" שאפשר לעשות לעמוד בפייסבוק, איך עושים גיבוי כזה?
    ואיך זה היה מונע מהמשתמש שלך להחסם?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Guide4U צפיה בהודעה
    לא הכי הבנתי את ה"גיבוי" שאפשר לעשות לעמוד בפייסבוק, איך עושים גיבוי כזה?
    ואיך זה היה מונע מהמשתמש שלך להחסם?
    לעלות עוד משתמש לניהול בעמוד, ואם אחד מהם מקבל באן אפשר להתחבר לשני ולנהל את העמוד כאילו לא קרה כלום.
    זה לא מונע ממנו, פשוט אם הוא נחסם אתה פשוט עובר לשני בלי בעיה (ברוב הפעמים הוא נחסם בלי קשר לעמוד)

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    כול הכבוד, תקום מהנפילה ככה נמדדת ההצלחה!
    מחכה לראות שבוע הבא ביום חמישי שהגעת ל 200 דולר ביום (:
    חחחחחח כן, יש לי קצת זמן לא יום חמישי הבא אבל זה יגיע

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

היי אנשים כמה עדכונים מהימים האחרונים, קודם כל זה למה נתקעתי עם הפרסומים:

- ב-3 ימים האחרונים האינטרנט נפל באזור שלי.
    - לא מעט מבחנים בשבוע הזה.
    - שינויים שעשיתי עם הכסף שהרווחתי.

כך שיצא שה- PPD קצת ברח לי מהראש לאחרונה, אבל אני מאמין מאוד שעוד 2~3 ימים יהיה הרבה טוב ואני יתחיל להעלות.
    המטרה שלי בזמן הזה זה לא לברוח מהמטרה (1250$ בחודש).
    את הדבר הזה רשמתי מהאינטרנט של האייפון כך שזה לא עובד.. בכל זאת אני מקווה שעוד 2~3 ימים נהיה כבר במצב אחר לגמרי.

לילה טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

מה הולך ?

איפה אני יכול ללמוד איך להתחיל לעשות תוכנות סרטונים איך לפרסם וכו'?
    משהו שאתה ממליץ להתחיל איתו?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מצטער על העיכוב, יום ~ יומיים אני יחזור לפרסם
    לילה טוב

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Thumbs up HARD WORK PAY OFF

כמה תמונות של כמה דברים שקניתי לאחרונה
    100% כסף מ- PPD~!

2 מסכי מחשב + שולחן

מחשב חדש

כיסא חדש

חלבון

אם עד עכשיו הייתי עובר בין מקומות בבית עם מחשב נייד שלא זז, עכשיו יש לי הזדמנות בשעות שאני במחשב להספיק יותר, בדיוק עם כל מה שתמיד רציתי. היום זה הגיע, נשארו לי עוד כמה דברים לסדר וסיימתי אפשר להתחיל לעבוד. אני יכול להגיד שב-2~3 ימים האחרונים התחלתי לעבוד, יש לי מטרה ל-3 שבועות הקרובים (Fan Page Building - לבנות עמוד מחדש) עם קצת חידושים שלמדתי מהפעמים הקודמות, בימים האחרונים הגעתי רק ל-50% מהמטרה היומית שהצבתי אבל זה את זה אני יעבור.
    22/11 - 22$
    23-11 - 14$
    אל תדאגו זה יעלה, היום לא ממש יצא לי לעשות PPD אבל מחר אני יסדר את מה שצריך ויתחיל לתת עבודה.
    בנתיים תעלו כמה תמונות של דברים שקניתם לאחרונה/ רוצים לקנות בקרוב תאמינו לי זה מקפיץ את המוטיבציה לשמיים.
    איזה חבר הכניס לי את זה לראש והמטרה הבאה שלי זה רישיון + רכב, מה שלכם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

תתחדש אח שלי!
    בהצלחה עם המטרות.
    ולעבור טסט כבר ><"

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    705

כמה תמונות של כמה דברים שקניתי לאחרונה
    100% כסף מ- PPD~!

2 מסכי מחשב + שולחן

מחשב חדש

כיסא חדש

חלבון

אם עד עכשיו הייתי עובר בין מקומות בבית עם מחשב נייד שלא זז, עכשיו יש לי הזדמנות בשעות שאני במחשב להספיק יותר, בדיוק עם כל מה שתמיד רציתי. היום זה הגיע, נשארו לי עוד כמה דברים לסדר וסיימתי אפשר להתחיל לעבוד. אני יכול להגיד שב-2~3 ימים האחרונים התחלתי לעבוד, יש לי מטרה ל-3 שבועות הקרובים (Fan Page Building - לבנות עמוד מחדש) עם קצת חידושים שלמדתי מהפעמים הקודמות, בימים האחרונים הגעתי רק ל-50% מהמטרה היומית שהצבתי אבל זה את זה אני יעבור.
    22/11 - 22$
    23-11 - 14$
    אל תדאגו זה יעלה, היום לא ממש יצא לי לעשות PPD אבל מחר אני יסדר את מה שצריך ויתחיל לתת עבודה.
    בנתיים תעלו כמה תמונות של דברים שקניתם לאחרונה/ רוצים לקנות בקרוב תאמינו לי זה מקפיץ את המוטיבציה לשמיים.
    איזה חבר הכניס לי את זה לראש והמטרה הבאה שלי זה רישיון + רכב, מה שלכם?
    רק שתהיה בעניין האבקת חלבון שקנית עשויה מחרא. חברה זולה ומפוצצת בסויה (בסויה יש הרבה מההורמון הנשי),,, ממליץ לך לקנות של סופר אפקט הישראלית או של אופטימום או של דימנטייז.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,446 | הודעות: 8,173,033 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect