קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-06-2010, 19:07
  2. הקבוצה של שיראל בפייסבוק כולם להצטרף !!
    על ידי WsInteractive בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-02-2010, 21:32
  3. [פרסום]קבוצת תמיכה בפייסבוק
    על ידי TheManY בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-01-2010, 15:59
  4. [פרסום] קבוצה בפייסבוק כולם להכנס!
    על ידי Liron20009 בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-12-2009, 22:19
  5. [פרסום] קבוצת נרגילה בפייסבוק
    על ידי tamirsus בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-10-2009, 09:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

קבוצת LMS בפייסבוק. כולם להצטרף - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי lemon2 צפיה בהודעה
    וואלה לא
    לא מדמיין את אמא שלי זורמת עם אחד חתיך על מהסרטים שמתחיל לגעת בה ברחוב
    לא הכל זה מראה חיצוני וזה לא הדבר היחיד שמעניין בנות
    אני כנראה היחיד שאומר את זה כאן, כנראה גם הכי שפוי
    מראה זה חשוב אבל לא הדבר היחיד שצריך להתעסק בו אם רוצים להצליח עם בנות
    לפני כמה חודשים כתבת שאתה שמן וזאת שאתה אוהב לא שמה עליך ואתה רוצה להתאבד

מראה זה כן הכל. DEAL WITH IT

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

וואלה לא
    אני לא יכול לדמיין את אמא שלי זורמת עם אף אחד, גם לא עם אבא שלי.
    אם יש לך תסביך אדיפוס תלך לטיפול, כי אתה היחיד שמדמיין את אמא שלו במצבים כאלה י'מגעיל .

מראה זה כמעט הכל בימינו.

ובהצלחה רבה אנחנו מצליחים להחדיר את זה ללא מעט אנשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי MasculinityTheory צפיה בהודעה
    חבל רק שמי שפרסמת נראה כמו זין מצוץ. הפנים הכי מזעזעות שראיתי בחיים. והוא גם מוסיף חטא על פשע עם התספורת הנוראית הזאת.
    כל בחורה מושכת עם קצת תחת וציצי תסתכל עליו והדבר האחרון שהא תחשוב עליו זה סקס. הוא נראה כמו בחורה.
    ביולוגיה בסיסית אתה יודע? נשים נמשכות לגברים, גברים נמשכים לנשים.
    באמת חרא של פנים, ביום שמישהו יתן לו אגרוף הוא יקבל נוק אאוט של החייםכי הגיי הזה לא בנוי לספוג מכות ( וכל אחד שהוא סלייר אמיתי כן בנוי לזה)

אם אתה רוצה להעביר מסר, תעשה את זה כמו שצריך.
    נשים שיש להן חבר בוגדות כל הזמן, החבר הוא השמוק עם הגיי פייס, ומי שהן בוגדות איתו הוא הסלייר.

חשבתי כבר שעברנו את כל החרא הזה,
    ככה נראים הבחורים שיזיינו לכם את החברה:

תשים את השרמוטה הזאת מלמעלה בקרב אחד על אחד ליד כל אחד מאלה ששמתי פה ותראה איך הוא מנגב איתו את הרצפה ומאמג לו את הכוס אמא.

יש לו גוף קטלני לפי התמונה אבל שום דבר לא יכפר על הגיי פייס הזה.
    אתה שוב עושה את הטעות הזאת שאתה חושב מה מושך אותך אצל בחורה (פנים רכות חמימות ומזמינות) ואז מוצא איזה קוקסינל עם אותם תכונות וחושב שגם נשים רוצות להזדיין איתו.

הוא בטוח מזיין, בטוח יש לו חברות שנראות טוב, אבל כשהלטינה עם ה bubble but מחפשת סטוץ סוער וחסר משמעות הוא האופציה האחרונה. הוא ה cuckold ולא להפך.

סתם נכנסתי לפורום אחרי מלא זמן שהיה לי משעמם ולא יכלתי לשתוק שראיתי את זה.
    איזה גיי פייס. איכסה. טפיייייי
    סליחה שאני מצטט אותך בפעם השנייה אבל הייתי חייב לענות לזה

AUTISM DETECTED

זה מה שקורה שאתה יותר מידי בSLUTHATE . המוח שלך מתחיל להישרף ואתה מתחיל לדבר שטויות

זה לא רלוונטי מי מזיין יותר. מה שרלוונטי זה מי מזיין. אני בחיים שלי לא פינטזתי על להיות סלייר. כל מה שרציתי זה חברה שתאהב אותי ותימשך אליי. עם יש לך חברה שאוהבת אותך אז אתה לא צריך שום דבר יותר. מי מזיין יותר זה נטו סטאטוס וכמה אגו יש לך. מתאים לילדים קטנים שאוהבים למדוד את גודל הזין

עם אתה נראה טוב אתה תזיין. וזה מה שחשוב. עם אתה לא נראה טוב אתה לא תזיין. ושאתה בעמדה של מישהו שלא מזיין אז זה מפגר להתווכח על מי מזיין יותר.

הבעיה היום שאתה חייב להיראות טוב כדי למצוא חברה. ופעם לא היית חייב.

אנחנו חיים בדור מסריח. פיספסנו את החיים האמיתיים. אלה של שנות ה70. שגם לא היה קשה למצוא אהבה וגם לא היה יקר

אבל מה? אתם חושבים שבגלל כל הטכנולוגיה אתם חיים בשיא. לא. פעם הייתם חיים בשיא. פעם יכולתם להיות מאושרים ונינוחים ולא אובר להתאמץ כל הזמן.

החברה היום הרבה יותר אלימה מאשר היתה בשנות ה60-70. עם אנשים פשעו זה כי הם היו בעוני. היום אנשים עושים את זה בגלל הפאן והריגוש

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

הטכנולוגיה והwhite knights הביאו לכך שהיום כל בחורה שמנה בטוחה שבר רפאלי קטנה עליה ובזכות הטכנולוגיה והwhite knights הן מקבלות פידבקיים חיובים כל היום שגורמות להן להמשיך להאמין שהן מדהימות ושמגיע להן חתיך, מפורסם או מיליונר.

אני רואה היום שמנות שעד לפני 20 שנה לא היו מעזות להצטלם בכלל והיו מתפללות שאיזה גבר בכלל יסתכל עליהן היום מתנהגות ומצטלמות כאילו הן דוגמניות, זה מטורף.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    סליחה שאני מצטט אותך בפעם השנייה אבל הייתי חייב לענות לזה

AUTISM DETECTED

זה מה שקורה שאתה יותר מידי בSLUTHATE . המוח שלך מתחיל להישרף ואתה מתחיל לדבר שטויות

זה לא רלוונטי מי מזיין יותר. מה שרלוונטי זה מי מזיין. אני בחיים שלי לא פינטזתי על להיות סלייר. כל מה שרציתי זה חברה שתאהב אותי ותימשך אליי. עם יש לך חברה שאוהבת אותך אז אתה לא צריך שום דבר יותר. מי מזיין יותר זה נטו סטאטוס וכמה אגו יש לך. מתאים לילדים קטנים שאוהבים למדוד את גודל הזין

עם אתה נראה טוב אתה תזיין. וזה מה שחשוב. עם אתה לא נראה טוב אתה לא תזיין. ושאתה בעמדה של מישהו שלא מזיין אז זה מפגר להתווכח על מי מזיין יותר.

הבעיה היום שאתה חייב להיראות טוב כדי למצוא חברה. ופעם לא היית חייב.

אנחנו חיים בדור מסריח. פיספסנו את החיים האמיתיים. אלה של שנות ה70. שגם לא היה קשה למצוא אהבה וגם לא היה יקר

אבל מה? אתם חושבים שבגלל כל הטכנולוגיה אתם חיים בשיא. לא. פעם הייתם חיים בשיא. פעם יכולתם להיות מאושרים ונינוחים ולא אובר להתאמץ כל הזמן.

החברה היום הרבה יותר אלימה מאשר היתה בשנות ה60-70. עם אנשים פשעו זה כי הם היו בעוני. היום אנשים עושים את זה בגלל הפאן והריגוש
    ואו אחי, נשבע שזאת ההודעה הראשונה שלך אי פעם שמראה שאתה בן אדם שפוי ולא דפוק נפשית.
    כל אחד פה רודף אחרי "לזיין יותר".. במציאות זה לא ככה..

וBALDING יש תקווה אחי, אני יוצא כרגע עם בחורה שיש לה בעיות אמא חמורות ביותר (!) ואני לא אפרט, ובנוסף לזה יש לה המון מטען מהעבר שנוגע לבנים וגברים, בקיצור דפוקה נפשית רצח.
    עד עכשיו חצי מהאקסים שלה היו מכוערים טילים בסגנון האלה שגולשים בPUAHATE אלה שנראים 1/10 ו2/10.. שאלתי אותה "מה נסגר, אין לך סטדנרטים?" היא אמרה "חיפשתי רק מישהו שיאהב אותי. ובתהחלה יצאתי רק עם כאלה שנראו טוב והתגלה שיש להם אופי חרא והם כל הזמן פגעו בי. אז אמרתי שבטח ההפך, שלמכוערים יש אופי זהב."

בקיצור, אולי זה קיטשי אבל יש מיליון בנות בסביבה, צריך הרבה מזל וסבלנות כדי למצוא את האחת שאתה מחפש.. לא היה לי מושג שיש כאלה בנות , היא נראת ממוצע פלוס והיא פאקינג יצאה עם נמוכים + מכוערים ממנה בהרבה.
    מסתבר שזה לא מיתוס אחרי הכל, כל ה"בעיות אמא" ו"בעיות אבא" שקיימות אצל בנות שגורמות להן לדפוק לעצמן ת'חיים מבחינת גברים

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHagots צפיה בהודעה
    אני לא יכול לדמיין את אמא שלי זורמת עם אף אחד, גם לא עם אבא שלי.
    אם יש לך תסביך אדיפוס תלך לטיפול, כי אתה היחיד שמדמיין את אמא שלו במצבים כאלה י'מגעיל .

מראה זה כמעט הכל בימינו.

ובהצלחה רבה אנחנו מצליחים להחדיר את זה ללא מעט אנשים.
    לא נעים להגיד אבל זה לא אנחנו שמחדירים אלא הבנות..
    יותר ויותר ברור בכל יום שעובר עד כמה הסלקציה של הנשים קפדנית כלפי גברים, כל יומיים יוצאת אפליקציית סטייל טינדר או אתר היכריות כזה או אחר ששופט לפי מראה. אנשים מכוערים כבר לא מרשים לעצמם לדבר עם בנות ברחוב, לא מרשים לעצמם לגלוש בפייסבוק, להגיב בפייסבוק, לדבר עם אנשים שהם לא מכירים כי הם יודעים מראש את התוצאה.

אפרופו מראה, לא מזמן ראיתי KEYS TO VIP עם בחור בשם "KEYJAN" (קייג'ן), שמסתבר שהוא מדריך פיקאפ מפורסם באמריקה.
    הבחור נראה כמו הומלס, אבל הצליח להזרים נשיקה ומספר עם 3 בחורות שנראות 8/10+ במועדון.
    עכשיו המנחים ששם אמרו שזאת ההוכחה שכל עוד אתה בא עם ביטחון אתה תצליח לא משנה כמה טוב היא נראת וכמה אתה מרגיש מאויים על ידי המראה שלה ושל החברות היפות שלה, אם לא תשדר שאתה קופא היא לא תדע.
    מצד אחד הופתעתי כי יש משהו בזה, כי וואלה הבחור נראה חרא ועדיין הצליח. אז התחלתי לחשוב שאולי באמת מראה לא משחק תפקיד מול כל הבנות..
    מצד שני יש תמיד חשד שזה מבוים.

לכו תדעו.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

וואלה לא
    wtf? איך הגעת לאמא שלך???
    ברור שלא תצליח לדמיין את אמא שלך זורמת עם אחד מהסרטים חחח מה אתה חולה נפש למה שתדמיין את אמא שלך זורמת עם מישהו בכלל?

ואחי, מיותר להגיד כמה בנות שטחיות. אם אתה לא מבין את זה כנראה אין לך אינטרקציה עם נשים בעולם שלך.
    אני אפילו לא אכנס איתך לדיון, וכן, מראה זה הכל.
    כשאתה מכיר בחורה המחמאות הראשונות שתקבל ממנה הן:
    "חתיכי" "יפה שלי" "סקסי". כל הדברים שנוגעים למראה.

במציאות של היום כל החיים של הגברים הם כמו מבחן אודישן אחד ארוך.
    אתה רוצה להכיר מישהי? שלח לה תמונות שלך / תכיר אותה פנים מול פנים ותן לה לבחון אותך.
    עברת את השלב הראשון של המראה הראשוני? עכשיו תצטרך לעבור את מבחן הגובה.
    עברת את מבחן הגובה?
    עכשיו מבחן הגוף.
    עברת את מבחן הגוף?
    עכשיו מבחן כמות השיער גוף.
    עברת את מבחן כמות השיער גוף?
    עכשיו מבחן הקול.
    עברת את מבחן הקול?
    עכשיו מבחן הכלכלה. אם אתה מסוגל לשלם עליה.
    עברת את המבחן?

התקבלת לצאת איתה לדייט ראשון.

אלה החיים של גבר ממוצע בעולם, ובמיוחד בישראל.
    והן פשוט עושות אודישנים ל100 הגברים שמתחילים איתן על בסיס יומי. מי שעובר ת'אודישן, מוכן לדייט ראשון.
    יוצאות לדייטים ראשונים, אוכלות בחינם (כי הגבר משלם כמובן).
    ואז באים עוד מבחנים כמו מבחן האישיות, מבחן ההשכלה, מבחן המשפחה, מבחן המכונית/רישיון, מבחן הגודל בית.

כל חייו של גבר הם רדיפה אחרי הצדקה שהוא טוב מספיק בשביל בחורה.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 17-12-2014 בשעה 01:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    ואו אחי, נשבע שזאת ההודעה הראשונה שלך אי פעם שמראה שאתה בן אדם שפוי ולא דפוק נפשית.
    כל אחד פה רודף אחרי "לזיין יותר".. במציאות זה לא ככה..

וBALDING יש תקווה אחי, אני יוצא כרגע עם בחורה שיש לה בעיות אמא חמורות ביותר (!) ואני לא אפרט, ובנוסף לזה יש לה המון מטען מהעבר שנוגע לבנים וגברים, בקיצור דפוקה נפשית רצח.
    עד עכשיו חצי מהאקסים שלה היו מכוערים טילים בסגנון האלה שגולשים בPUAHATE אלה שנראים 1/10 ו2/10.. שאלתי אותה "מה נסגר, אין לך סטדנרטים?" היא אמרה "חיפשתי רק מישהו שיאהב אותי. ובתהחלה יצאתי רק עם כאלה שנראו טוב והתגלה שיש להם אופי חרא והם כל הזמן פגעו בי. אז אמרתי שבטח ההפך, שלמכוערים יש אופי זהב."

בקיצור, אולי זה קיטשי אבל יש מיליון בנות בסביבה, צריך הרבה מזל וסבלנות כדי למצוא את האחת שאתה מחפש.. לא היה לי מושג שיש כאלה בנות , היא נראת ממוצע פלוס והיא פאקינג יצאה עם נמוכים + מכוערים ממנה בהרבה.
    מסתבר שזה לא מיתוס אחרי הכל, כל ה"בעיות אמא" ו"בעיות אבא" שקיימות אצל בנות שגורמות להן לדפוק לעצמן ת'חיים מבחינת גברים
    יש מספיק אנשים שנראים טוב שגם יש להם אופי טוב. הבחורה הזאת תתפתה לבגוד מאחורי הגב. בחורות לא יכולות להתנגד לדוגמן

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

לא נעים להגיד אבל זה לא אנחנו שמחדירים אלא הבנות..
    יותר ויותר ברור בכל יום שעובר עד כמה הסלקציה של הנשים קפדנית כלפי גברים, כל יומיים יוצאת אפליקציית סטייל טינדר או אתר היכריות כזה או אחר ששופט לפי מראה. אנשים מכוערים כבר לא מרשים לעצמם לדבר עם בנות ברחוב, לא מרשים לעצמם לגלוש בפייסבוק, להגיב בפייסבוק, לדבר עם אנשים שהם לא מכירים כי הם יודעים מראש את התוצאה.

אפרופו מראה, לא מזמן ראיתי KEYS TO VIP עם בחור בשם "KEYJAN" (קייג'ן), שמסתבר שהוא מדריך פיקאפ מפורסם באמריקה.
    הבחור נראה כמו הומלס, אבל הצליח להזרים נשיקה ומספר עם 3 בחורות שנראות 8/10+ במועדון.
    עכשיו המנחים ששם אמרו שזאת ההוכחה שכל עוד אתה בא עם ביטחון אתה תצליח לא משנה כמה טוב היא נראת וכמה אתה מרגיש מאויים על ידי המראה שלה ושל החברות היפות שלה, אם לא תשדר שאתה קופא היא לא תדע.
    מצד אחד הופתעתי כי יש משהו בזה, כי וואלה הבחור נראה חרא ועדיין הצליח. אז התחלתי לחשוב שאולי באמת מראה לא משחק תפקיד מול כל הבנות..
    מצד שני יש תמיד חשד שזה מבוים.

לכו תדעו.
    כל מדריכי הפיקאפ מביימים. שוכרים נערות ליווי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

wtf? איך הגעת לאמא שלך???
    ברור שלא תצליח לדמיין את אמא שלך זורמת עם אחד מהסרטים חחח מה אתה חולה נפש למה שתדמיין את אמא שלך זורמת עם מישהו בכלל?

ואחי, מיותר להגיד כמה בנות שטחיות. אם אתה לא מבין את זה כנראה אין לך אינטרקציה עם נשים בעולם שלך.
    אני אפילו לא אכנס איתך לדיון, וכן, מראה זה הכל.
    כשאתה מכיר בחורה המחמאות הראשונות שתקבל ממנה הן:
    "חתיכי" "יפה שלי" "סקסי". כל הדברים שנוגעים למראה.

במציאות של היום כל החיים של הגברים הם כמו מבחן אודישן אחד ארוך.
    אתה רוצה להכיר מישהי? שלח לה תמונות שלך / תכיר אותה פנים מול פנים ותן לה לבחון אותך.
    עברת את השלב הראשון של המראה הראשוני? עכשיו תצטרך לעבור את מבחן הגובה.
    עברת את מבחן הגובה?
    עכשיו מבחן הגוף.
    עברת את מבחן הגוף?
    עכשיו מבחן כמות השיער גוף.
    עברת את מבחן כמות השיער גוף?
    עכשיו מבחן הקול.
    עברת את מבחן הקול?
    עכשיו מבחן הכלכלה. אם אתה מסוגל לשלם עליה.
    עברת את המבחן?

התקבלת לצאת איתה לדייט ראשון.

אלה החיים של גבר ממוצע בעולם, ובמיוחד בישראל.
    והן פשוט עושות אודישנים ל100 הגברים שמתחילים איתן על בסיס יומי. מי שעובר ת'אודישן, מוכן לדייט ראשון.
    יוצאות לדייטים ראשונים, אוכלות בחינם (כי הגבר משלם כמובן).
    ואז באים עוד מבחנים כמו מבחן האישיות, מבחן ההשכלה, מבחן המשפחה, מבחן המכונית/רישיון, מבחן הגודל בית.

כל חייו של גבר הם רדיפה אחרי הצדקה שהוא טוב מספיק בשביל בחורה.
    נכון!

מישהי הוסיפה אותי לפייסבוק, שאני לא מכיר.
    ראתה תגובה שלי באיזה קבוצה והוסיפה.
    התחילה לשלוח הודעות וזה, דיברנו וכל השיחה זה מבחנים "מאיפה אתה?" "אם היית יוצא עם בחורה שגרה רחוק, איך היית מגיע?" "אין לך אוטו???" "מה הקשר הכי ארוך שלך?" "עם כמה בחורות היית" "מה הגובה שלך?" "היית יוצא עם נמוכה ממך?" "אתה מתאמן בחדר כושר??"

כוס אמק מה זה המבחנים האלה , את גם פונה אליי וגם אני צריך להוכיח לך שאני "ראוי?" יאללה יאללה

בכל מקרה קבעתי איתה חחחחחחחחחחחח

אחי בתכלס עברתי בדיוק מה שאמרת, רק שאמרתי לה שאני לא משלם על בחורות בדייט, אין לי כסף מיותר לשים על כונפה שלא יצא לי ממנה כלום.
    היא מזה נפגעה אבל אמרה שלפחות אני לא משקר

כל מדריכי הפיקאפ מביימים. שוכרים נערות ליווי
    לא נכון.

ראיתי לא מעט אנשים שנראים ממוצע שיוצאים עם כוסיות, אבל לרוב אלו היו בחורות עם DADDY ISSUES ודימוי עצמי נמוך
    נערך לאחרונה על ידי WKArePHagots; 17-12-2014 בשעה 15:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לפני כמה חודשים כתבת שאתה שמן וזאת שאתה אוהב לא שמה עליך ואתה רוצה להתאבד

מראה זה כן הכל. DEAL WITH IT
    אתה כל כך, כל כך מטומטם...
    אני לא כתבתי את זה באמת...תסתכל על הסוף של מה שכתבתי
    ואני מצטער בשבילך שאתה חושב שכל מה שבנות רוצות זה חבר יפה, באמת מצטער, זה למה אתה תמשיך לא להצליח עם בנות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

אתה כל כך, כל כך מטומטם...
    אני לא כתבתי את זה באמת...תסתכל על הסוף של מה שכתבתי
    ואני מצטער בשבילך שאתה חושב שכל מה שבנות רוצות זה חבר יפה, באמת מצטער, זה למה אתה תמשיך לא להצליח עם בנות.
    נשים רוצות גבר שנראה יותר טוב מהן, הוא לא חייב להיות חתיך.

בשביל שבחורה תצא עם גבר ברמת המראה שלה או פחות ממנה לגבר חייב להיות סטטוס, כסף או שניהם ביחד.

זה המצב היום, גברים מוכנים להתפשר על נשים ברמת המראה שלהם ונשים דורשות (ומקבלות) גברים שנראים יותר טוב מהן או שיש להם יותר כסף וסטטוס מהן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    נשים רוצות גבר שנראה יותר טוב מהן, הוא לא חייב להיות חתיך.

בשביל שבחורה תצא עם גבר ברמת המראה שלה או פחות ממנה לגבר חייב להיות סטטוס, כסף או שניהם ביחד.

זה המצב היום, גברים מוכנים להתפשר על נשים ברמת המראה שלהם ונשים דורשות (ומקבלות) גברים שנראים יותר טוב מהן או שיש להם יותר כסף וסטטוס מהן.
    באמת שניסיתי להתפשר אבל זה לא עזר.

כי כמה שאני יתפשר. הבחורה הזאת עדיין תוכל למצוא מישהו שנראה יותר טוב ממני

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

באמת שניסיתי להתפשר אבל זה לא עזר.

כי כמה שאני יתפשר. הבחורה הזאת עדיין תוכל למצוא מישהו שנראה יותר טוב ממני
    אני מבין אותך, היום זה פשוט לא שווה את זה, אפילו אם אתה יוצא עם בחורה שאתה נראה יותר טוב ממנה אתה יודע שהיא עברה מינימום 10 גברים עד גיל 21 ושברגע שגבר שנראה יותר טוב ממך יתחיל איתה היא תעזוב אותך בלי למצמץ.

בעבר זה לא היה ככה, פעם בחורה שהייתה מחליפה ארבעה חמישה גברים הייתה נחשבת זונה ואף אחד לא היה מתקרב אליה, היום כל פרחה ממוצעת בלי שתיים עשרה שנות לימוד שעושה כל היום דאקפייס כמו ילדה קטנה ומביאה 3 ילדים עד גיל 27 מתגרשת והיא בקלות יכולה למצוא איזה אפס שיפרנס אותה.

זה המצב היום...

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    אני מבין אותך, היום זה פשוט לא שווה את זה, אפילו אם אתה יוצא עם בחורה שאתה נראה יותר טוב ממנה אתה יודע שהיא עברה מינימום 10 גברים עד גיל 21 ושברגע שגבר שנראה יותר טוב ממך יתחיל איתה היא תעזוב אותך בלי למצמץ.

בעבר זה לא היה ככה, פעם בחורה שהייתה מחליפה ארבעה חמישה גברים הייתה נחשבת זונה ואף אחד לא היה מתקרב אליה, היום כל פרחה ממוצעת בלי שתיים עשרה שנות לימוד שעושה כל היום דאקפייס כמו ילדה קטנה ומביאה 3 ילדים עד גיל 27 מתגרשת והיא בקלות יכולה למצוא איזה אפס שיפרנס אותה.

זה המצב היום...
    ואתה יודע מה עצוב? שהבנות היום יודעות שהן שרמוטות.. יצאתי עם אחת שאמרה לי שאני הרביעי שלה.
    מסתבר שאני ה7 או ה8 שלה לא זוכר בדיוק. (גיליתי את זה באמצע הקשר).
    ואתה יודע מה היא כל הזמן הייתה אומרת לי בזמן שהיינו ביחד? "לדעתי מי שעוברת את ה5 בנים נחשבת כבר שרמוטה"
    ואני בתמימותי חשבתי "וואלה הנה אם היא חושבת ככה אין מצב שהיא שרמוטה"

בסוף מי היה מאמין שהיא דיברה על עצמה וידעה שהיא שרמוטה ופשוט פחדה להודות בזה מולי כי ידעה שאני אחתוך את זה. (וצדקה).

אז זה לא שבנות אומרות "וואלה לשכב עם 10 עד גיל 21 זה סבבה!", הן אומרות "לשכב עם 10 עד גיל 21 זה שרמוטה רצח ! אבל אני בכל זאת אעשה את זה כי באלי להיות שרמוטה ועדיין יהיו מיליון גברים שירצו אותי".

ואגב תתעדכן מילר, 10 עד 21 זה כבר הסטוריה. היום זה כבר 10 עד 19 בממוצע. וכן, אני לא צוחק. זאת שאני מדבר עליה הייתה עם אותם 7/8 עד גיל 18! לא היה לה יום הולדת 18 עדיין והיא כבר שכבה עם 7 גברים ש5 מהם זה סטוצים של פעם אחת וגמרנו. אין מילים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,270 | הודעות: 8,203,863 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect