תפסיקו לגלוש פה
הפורום לא מועיל ולא רלוונטי כמו שהוא היה קודם
זה רק מזיק לכם
תפסיקו לגלוש פה
הפורום לא מועיל ולא רלוונטי כמו שהוא היה קודם
זה רק מזיק לכם
|
|
תאכלס
לפחות שטיילר היה פה (לא נכנס לזה אם הוא היה כאפות או לא) היה למה להכנס לפורום, אפילו AWAKE הביא סיפורים. חחחח האופניים שגנבת והמונית עם המחוק ההוא עד עכשיו הורג אותי. אגב עשיתי את זה פעם אחת תודה על הטריק
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אני מסכים
הפורום גם ככה מת ואנשים כותבים כאן שטויות בכמויות
אנשים אומרים שאתה חייב להיות יפה תוהר בשביל להצליח
כאילו מה...למי זה עוזר?
לא אתפלא אם אטרף יחליטו לסגור את הבאסטה
מה הולך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
שלום Awake, זוכר?
https://www.youtube.com/watch?v=56E8yYgLNHE
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-06-2015 בשעה 23:27.
Thanks !
תפסיקו! תפסיקו להמר! אך חירשים אתם, אני צריך את כולכם כדי לפטם את הרצון הגדול מכולם.
ביג מאק! דביל! כשאתה צר, אסור לי ללכת מכות! אסור לחלק בעיטות או לתת אפרקטים. כי אלה המכות היחידות שאני יודע לתת.
תפסיקו! תפסיקו! לעצור את העידן החדש אשר ימחק הכל.
הלוע! הו הלוע, כל כך פתוח לשני הצדדים, אך מספיק שצד אחד לא נוכח והבעיטה או האפרקט יחזרו אלי.
תפסיקו! תפסיקו! לנסות להבין את זה. זה לא נועד לכם - אלא למשהו אחר.
חיות בר!!! תגבו אותי!
תפסיקו! תפסיקו! לשמר את הסרטן שבניתם.
יחד עם התינוק ופיפטי סנט אני מסיים את המסע! המסע יסתיים אצל R3S3, אך מפחיד הבחור הזה, לא אתקרב עליו ללא בבון אחד ששומר עלי! אאכיל את הבבון ב700 בננות ואם לא אמצא אחפש אותו בגוגל בתאריך 20.06.2016, אחזור בזמן אם צריך! לכל בבון מגיע 700 בננות!
תפסיקו! תפסיקו! את המציאות שלכם!
יחד עם פיפטי סנט והדוב השמן והגדול אני אשמין שוב! ושוב! עד שהוא יגרום לי להבין שיש גבול גם לתיאבון הכי גדול.
6.6
3.3
240 240 240 240 240 240 240
כפול שלוש ש ש ש ש ש ש ש ש וחצי זה מה שצריך להיות! התינוק מאבד את תמימותו!!! תמים הוא, אך לא לבד הוא! פיפטי סנט יגן עליו, עם גופו החסון! מי שיעז לתקוף אותו שיחשוב פעמיים! התמימות שלו היא מלכודת לבני אנוש!
לאן כדאי לצאת?
ב7.7 תגלו. לאן הם יוצאים - כולם. ביציאה מצטרף חבר חדש, אחשוף אותו כאן!
החבר הוא אצן - אצן מהיר כל כך שמסוגל להקיף את העולם בחמש דקות בלבד! כל חמש דקות הוא מקיף את העולם ומוריד לך אחוזי שומן! אך איטי הוא כמו שהוא מהיר. רק אחרי שיצא מביתו של R2S2, אח של R2D2 ממלחמת הכוכבים. יצא ממנו לכיוון שלך - הכיוון של ההופעה של פיפטי סנט עם התינוק.
עצלן הוא - לא יוצא מיד. אך ברגע שיוצא, הוא מהיר כל כך! ככל שהקהל חם יותר, כך הוא מהיר יותר!
האצלן העצלן זה הוא שמו! כל כך מהיר...וכל כך איטי...בו זמנית.
הוא זה שיעצור הכל! הוא הזה שיכניס גול! שיצעק בקול!
עצור!!!! הוא צועק. על השקרנים הוא יורק. השקרנים לא יכולים עליו - תמיד יקדים אותם.
למה?
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES