קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 30 מתוך 75 << ראשון ... 20282930313240 ... אחרון >>
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 30

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    ואיך אתה מראה את המשחק דרך המחשב? וביוטיוב את כל הסרטונים לפרסם באותו חשבון?
    אתה יכול עם התוכנה הזאת: http://www.bluestacks.com/
    עדיף שתעלה סרטון לכל חשבון כי אם סרטון אחד יימחק סביר להניח שכולם יימחקו, אם תעלה סרטון לכל חשבון זה אמור לשמור על הסרטונים שלך יותר טוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אתה יכול עם התוכנה הזאת: http://www.bluestacks.com/
    עדיף שתעלה סרטון לכל חשבון כי אם סרטון אחד יימחק סביר להניח שכולם יימחקו, אם תעלה סרטון לכל חשבון זה אמור לשמור על הסרטונים שלך יותר טוב.
    וכל חשבון לפתוח מאותו IP? אני לא אקבל באן?
    ותגיד אתה יכול לעזור לי קצת בסקייפ במקום לחפור פה באשכול? almogt44
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

וכל חשבון לפתוח מאותו IP? אני לא אקבל באן?
    ותגיד אתה יכול לעזור לי קצת בסקייפ במקום לחפור פה באשכול? almogt44
    אתה צריך להשתמש בתוכנה כמו HMA וכל פעם שאתה מעלה סרטון תעשה ניקיון עם ccleaner ותריץ את HMA עם IP חדש זה הכי טוב וזה גם לא יקר 10$ בחודש.
    אני מציע לך להכין כמות טובה של סרטונים למשל תכין 15 נישות (אל תכין את כולם ואז תתחיל לעלות, תכין איזה 10~15 כי במילא לוקח זמן לסרטונים לצבור תאוצה ואם תעלה לפני תוכל להרוויח יותר מהר) ואז תתחיל לעלות אותם כי חבל סתם לשלם ל-HMA

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל תחילת העבודה מחדש ב- SEO

אז כמו שאתם יודעים, התחלתי עם SEO רק הפעם בעצמי, את התוכנה GSA עצמה כבר היה לי, אבל את כל השאר קניתי, בסך הכל זה מגיע להשקעה של 115$ בחודש על הכל כרגע, בפעם הראשונה שילמתי 115$+120$ על gsa captcha breaker כך שזה גמר לי את כל הכסף סופית, אבל שילמנו, נגמר, השאלה עכשיו איך נרוויח?

מה שאני מתכנן זה לדרג כ-5 נישות בעמוד הראשון של גוגל (TOP10) עם 20~50 אלף חיפושים, עם שיווק טוב ודפי נחיתה שמביאים CR גבוהה זה אמור להביא 100$ ביום, אבל גם את רומא לא בנו.. אני מתחיל עם נישות שקל לדרג אותם, מנסה לקדם עמודי פייסבוק, online generator, דפי נחיתה רגילים, דפי נחיתה עם הדומיין של google או blogspot לאט לאט אני בודק מה עובד בשבילי הכי טוב, אחרי כמה נישות שאתם מדרגים אתם יודעים לקרוא את התחרות יותר טוב, אתם יודעים כמה צריך לדרג בדיוק ואיך עושים את זה, הביטחון שלכם במה שאתם עושים גודל כי יש לכם ניסיון, אבל איך משיגים ניסיון!? קוראים E-book? מחפשים בפורומים? ממש לא, צריך ללכת ולנסות בעצמך ולראות מה עובד בשבילך הכי טוב. לקחת נישה עם X תחרות, 5000 שיתופים, לדרג עמוד פייסבוק, לדרג online generator, לדרג אתר עם PR גבוהה ולדרג אתר עם הדומיין שלכם כך צוברים ניסיון ולאט לאט עולים. אחרי כמה נישות קטנות אני יבין את העסק יותר טוב ויילך על נישות עם יותר נישות שיכולות להכניס יותר.

מה עשיתי עד עכשיו?

ביומיים האלה עבדתי על ללמוד את GSA שוב, פתחתי לפחות 5 אשכולות שונים בפורומים של gsa וב- cpaelies התחלתי להתעניין, לשאול שאלות, הוספתי אנשים בסקייפ וכמובן שניסיתי כל מה שהם אמרו לי בעצמי. אחרי כל מה שקניתי השגתי LpM נמוך יחסית (המהירות של היצירת לינקים) לא תמיד הכל חייב להיות ורוד בהתחלה, שאלתי עוד אנשים, הוספתי תמונות, ניסיתי דברים שחשבתי אליהם למשל קניתי עוד proxies, קניתי עוד emails, ברגעים האלה אני קונה VPS יותר טוב, אני מתחיל להשתמש ברשימה מוכנה בצורה יותר טובה ובקרוב אני גם יבנה רשימה חדשה לעצמי שזה הכי טוב.

המטרה שלי זה עד ה- 26 בחודש להגיע לרשימה של 40 אלף לינקים (עכשיו אני על 10), לשדרג את הנישה שלי עוד קצת בעוד לינקים, שיתופים חברתיים, ולרשום מאמר בעצמי ולהשתמש בו. במקביל אני מאנדקס כל לינק שאני יוצר בדיליי של 3 ימים (מספר לגוגל שיש לי לינק חדש ושכדאי לו להכניס אותו לגוגל, זאת אומרת שהלינק שיצרתי לאתר שלי יופיע במנוע החיפוש, וכך יש לי בקלינק 1, לינק שגוגל לא אינדקס הוא אוויר) אחר כך אני עוזב את הנישה ל-3 ימים, ב- SEO צריך טיפה לחכות לא הרבה, ועובר לנישה הבאה ובנישה הבאה אני ינסה שיטת קידום אחרת.

יאללה למרות שחנוכה עוד רגע נגמר, חנוכה שמח
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 23-12-2014 בשעה 17:05.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

אתה צריך להשתמש בתוכנה כמו HMA וכל פעם שאתה מעלה סרטון תעשה ניקיון עם ccleaner ותריץ את HMA עם IP חדש זה הכי טוב וזה גם לא יקר 10$ בחודש.
    אני מציע לך להכין כמות טובה של סרטונים למשל תכין 15 נישות (אל תכין את כולם ואז תתחיל לעלות, תכין איזה 10~15 כי במילא לוקח זמן לסרטונים לצבור תאוצה ואם תעלה לפני תוכל להרוויח יותר מהר) ואז תתחיל לעלות אותם כי חבל סתם לשלם ל-HMA
    אתה הוספת אותי לסקייפ?
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה הוספת אותי לסקייפ?
    כע אני הוספתי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עד ל- 10/01/15 יש דירוג כלשהו - SEO

הרווחים בשבוע האחרון

SEO, SEO , SEO המטרה שלי היא לקחת נישה בסדר גודל בינוני, לעבוד אליה קשה, לדרג אותה בגוגל לטווח הארוך ולהרוויח ממינה.
    הרעיון הזה עם ה- SEO הוא רווחי מאוד אין ספק, אבל מינה סתם ידוע שמה שרווחי מאוד לא קל, וצריך ללמוד את זה.
    התחלתי ללמוד את התחום, לקחתי דף ועט כי הכי קל להיכנס לכמה אתרים לשחק אותה קוראים קצת ולצאת בלי כלום בידיים, כל מה שיכול לעזור לי רשמתי על הדף וכבר הגעתי לכמות לא רעה שאני יכול להשתמש בה, גם שאני כותב אני זוכר את זה ומבין את זה הרבה יותר טוב מאשר סתם לקרוא וזה מה שיכול לחסוך לי הרבה זמן שאני מתחיל לעבוד על האתרים.

אז מה התוכנית ומה המטרה?

המטרה היא להגיע לדירוג כלשהו ב-5 העמודים הראשונים בגוגל בנישה בינונית עד לתאריך ה- 10/01/15.
    התוכנית שחשבתי עליה היא, לקנות דומיין .com, לבנות אתר ב- html עם תוכן איכותי ו- On-Page איכותי (בלי On-Page איכותי, לא משנה כמה לינקים תתנו כל הדבר הזה לא עובד בכלל). ובשלב השני להתחיל לבנות פרמידה של 3 שלבים, שה- tier1 עם תוכן מאוד איכותי שייקח לי הרבה מאוד זמן להכין וזאת עבודה שלוקחת מלא זמן במיוחד בהתחלה. לא מספיק כל זה גם אני כבר התחלתי לשלם לכל הכלים של GSA והתשלום הוא חודשי, כדי להתחיל לעבוד איתם אני צריך ליצור את הלינקים הראשונים שזה קשה.

חושב ש- SEO זה מסובך?? יקר?? הרבה אנשים פוחדים מהתחום כי הוא "מסובך", "צריך להשקיע הרבה כסף" וכו', לקחת דף עט, ללמוד, לכתוב, להשקיע במידת הצורך, ולהתחיל לנסות עד שמצליחים עובדתית זה לא הרג אף אחד עד היום, לאומת זאת היו כמה שלמדו שיטה לכסף טוב, אוטומטי לחלוטין ולטווח הארוך שלא כמו Youtube, Facebook שזה יותר כסף מהיר לטווח הקצר, SEO הוא לטווח הארוך והוא יכול להכניס כסף מאוד טוב אחרי שצוברים ניסיון בתחום, ממליץ לכולם לחשוב על זה ואולי גם להיכנס לזה.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל התקדמות

עכשיו אני בונה את הלינקים הראשונים, tier 1 עם web 2.0. אני בונה 15 כאלה לנישה שלי, זה דורש 15 מאמרים של 400 מילה + שכל אחד מהם ייחודי, זה דבר מאוד מאוד קשה וגם זה משהו שלוקח זמן אבל כדי לתת לי זריקת מוטיבציה ולהמשיך אני יפרסם כאן את ההתקדמות שלי.

מה שעשיתי היום:

- קניתי דומיין.
    - כתבתי 15 כותרות + פסקת פתיחה אחת.

בכל מאמר אני צריך פסקת פתיחה, 3~4 פסקות באמצע שמתארות משהו שונה באתר, פסקה סיום, זה אמור לצאת 400 ~ 500 מילה. 15 כאלה. כן זה מלא עבודה אני צריך להתחיל לתת גז וחוץ מזה יש לי גם שבוע עמוס בבית ספר שגם איתו אני צריך לעבור טוב.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עברה שנה

קצת באיחור, אבל בכל זאת היום אנחנו ב- 2015, איכשהו עברו פאקינג 8 חודשים, ועוד 4 חודשים עברה שנה מאז שפתחתי את היומן, עברתי על הרווחים ופתאום זה נהיה ממש ארוך עד שמגיעים לסוף, סך הכל הרווחתי בשנה האחרונה קצת יותר מ- 2500$, שיותר מ-1000 מהם היו בחודש אחד שהיה לא מזמן. בסך הכל זאת תוצאה לא רעה שבחיים לא הייתי מגיע אליה בלי העדכונים כאן שנתנו לי הרבה סיבות למה לא להתייאש, כולנו שואפים להרבה, ואפשר להגיד ש"ציפיתי ליותר" אבל קל להגיד, קשה לעשות ועם כל מה שהשקעתי זה לא רע.
    בשנה הזאת בלי משחקים, רק עבודה טובה ותוצאות בכל התחומים, כי אם לא עכשיו זה כנראה לא יקרה והשנים האלה לא יחזרו.

שיהיה בהצלחה לכולם
    תכף יעלה עדכון על הימים האחרונים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אהלן אחי, מצטער שלא הגבתי פה בעצם לא התעסקתי במחשב בכלל בזמן האחרון.
    שמח לראות שאתה עדין ממשיך, אני מקווה להמשיך אחרי הבבגרות בספרות
    למזלי אני עדין מרוויח מנישה מאוד ישנה שלי.
    מה איתך? הגעת לסכומים של 180 דולר ביום, מה קרה שאתה לא מצליח לחזור לזה ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    13
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות

קצת באיחור, אבל בכל זאת היום אנחנו ב- 2015, איכשהו עברו פאקינג 8 חודשים, ועוד 4 חודשים עברה שנה מאז שפתחתי את היומן, עברתי על הרווחים ופתאום זה נהיה ממש ארוך עד שמגיעים לסוף, סך הכל הרווחתי בשנה האחרונה קצת יותר מ- 2500$, שיותר מ-1000 מהם היו בחודש אחד שהיה לא מזמן. בסך הכל זאת תוצאה לא רעה שבחיים לא הייתי מגיע אליה בלי העדכונים כאן שנתנו לי הרבה סיבות למה לא להתייאש, כולנו שואפים להרבה, ואפשר להגיד ש"ציפיתי ליותר" אבל קל להגיד, קשה לעשות ועם כל מה שהשקעתי זה לא רע.
    בשנה הזאת בלי משחקים, רק עבודה טובה ותוצאות בכל התחומים, כי אם לא עכשיו זה כנראה לא יקרה והשנים האלה לא יחזרו.

שיהיה בהצלחה לכולם
    תכף יעלה עדכון על הימים האחרונים.
    היי,
    אשמח לדעת אם יש לך סקייפ או משהו שנוכל לדבר
    אני גם בנושא שלך (SEO) ואשמח לדבר על מספר דברים.
    אם יש סקייפ, אשמח אם תשלח לי בפרטי את השם.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    אהלן אחי, מצטער שלא הגבתי פה בעצם לא התעסקתי במחשב בכלל בזמן האחרון.
    שמח לראות שאתה עדין ממשיך, אני מקווה להמשיך אחרי הבבגרות בספרות
    למזלי אני עדין מרוויח מנישה מאוד ישנה שלי.
    מה איתך? הגעת לסכומים של 180 דולר ביום, מה קרה שאתה לא מצליח לחזור לזה ?
    אחרי הבגרות תבוא בראש שקט לזה עדיף
    היום של ה-180 היה בשיא עם פייסבוק, שנייה אחרי זה עשיתי איזה טעות וכל העמוד שלי הלך.
    התחלתי מההתחלה לבנות עמוד מחדש אבל באמצע התהליך פייסבוק עשו עדכון שבעצם פירק את השיטה, בגלל זה אני כמעט ולא משתמש בפייסבוק יותר.
    שהבנתי שאני כבר לא ישתמש בפייסבוק, התחלתי ללמוד SEO יותר חזק וזה מה שאני עובד אליו עכשיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Pagizhok צפיה בהודעה
    היי,
    אשמח לדעת אם יש לך סקייפ או משהו שנוכל לדבר
    אני גם בנושא שלך (SEO) ואשמח לדבר על מספר דברים.
    אם יש סקייפ, אשמח אם תשלח לי בפרטי את השם.
    תוסיף matan.she
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 05-01-2015 בשעה 08:10.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל היום ה-4 עדכון

אתמול

אלה הרווחים מאתמול, וגם לפני יומיים הגעתי למשהו כמו 14$ ביום, שבנתיים שאני עובד על ה- seo אני חייב להרוויח ממשהו על הדרך, כל שאר הימים הייתי על 0$.

TOP 3 ShareCash

בדיוק ברגע שכתבתי את הפוסט הזה עבר יום ב- ShareCash, קיבלתי קליק וליד עם תשלום טוב מגרמניה, שהעלה אותי ל- TOP3 לרגע עד שיעקפו אותי, פתיחה קטלנית לבוקר

ניסיון ביוטיוב

בנתיים שאני עובד על SEO ואני צריך להרוויח משהו, אני הולך לחזור טיפה ליוטיוב, לעלות כל יום לפחות סרטון 1 טוב כולל הכל במשך השבוע הזה, אני יקדם את הסרטונים ממש מהר עם ה- gsa וזה יכול להביא לי עוד משהו כמו 10$ ביום תוספת מ-5 סרטונים לדעתי, ננסה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 05-01-2015 בשעה 08:22.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון ה- 01/05/15

סך הכל: 3 High Paying, ו- 27.32$

אתמול זאת הייתה התוצאה, נגעתי בפייסבוק קצת וזה נתן לי איזה בוסט. בנוסף העלאתי סרטון ליוטיוב כמו שרציתי ואני עובד על לקדם אותו, ב-#8 אני מאמין שאני יסיים, אולי טיפה יותר וזהו בגדול היום אני לא הולך להיות פעיל ומחר כנראה שגם לא אז נשאר לי רק את הסוף שבוע להפציץ.

יום טוב

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

תתחיל לחזור לימים הגדולים שלך, אתה יכול לעשות את זה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,446 | הודעות: 8,173,033 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect