קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 31 מתוך 75 << ראשון ... 21293031323341 ... אחרון >>
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 31

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    תתחיל לחזור לימים הגדולים שלך, אתה יכול לעשות את זה
    כן אני מנסה לחזור לימים הטובים ולהתמיד למשך זמן, אחרי זה השאר כבר בה לבד

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל הגיע הזמן לעדכן

ב- 1/6 העלאתי סרטון ליוטיוב והתחלתי לדרג אותו עם צפיות, בקלינקס ומאמר טוב, אמרתי לעצמי יאללה בלי שטויות פשוט תנסה לדרג אותו זה לא יהרוג אותך.. יום אחרי העלאה כבר הרווחתי 7$ שזה הפתיע אותי כי חשבתי בראש על משהו כמו 4~5$ ביום במקרה הטוב, והנה יומיים אחרי (אתמול) שדירגתי אותו יותר גבוהה בקלות כי זאת נישה די קטנה, והקטנה הזאת עושה עבודה, עם CR פצצה.
    מאתמול

- - - - -

היום אני ממשיך לעבוד קשה על נישות חדשות, טיפה יותר גדולות

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל NEW PLAN - January 2015

שינוי תוכנית

שנייה אחרי שפרסמתי את הפוסט כאן היום נמחק לי הסרטון, תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה, קיוויתי שלא אבל זה לא בשליטתי.
    מה שכן זה גרם לי לשנות קצת את הדרך שבה אני הולך להרוויח ואת המטרות שלי. כל פעם שאני נכנס למצב כזה, ואני יורד מפוקוס אני תמיד חוזר לאותה השיטה שממקדמת אותי והופכת את הסיטואציה לטובתי. לוקחים דף ועט, רושמים מה יש לך עכשיו, ולפרט למשל:
    עכשיו אני יכול לעלות סרטון ליוטיוב, כולל הכל זה לוקח לי שעתיים וזה מכניס לי X$ (לפי הממוצע) ביום, מהרגע שהעלאתי עד שאני מרוויח יש Delay של X ימים. כך אני רושם את המצב שלי מה אני יודע ומה אני לא יודע, הפעם זה היה ל- Facebook, Youtube, SEO.

Facebook - יש לי עמוד שהתחלתי ליצור עוד ממזמן, עם פוסט רגיל הכוונה פוסט לא ייחודי, משהו שכבר פרסמתי בעבר אני מכניס 5$, אם פוסט ייחודי, דף נחיתה חדש וכל זה, אני מכניס 15$ביום וזה לוקח לי שעתיים.

Youtube - רשמתי לגבי העלאת סרטון, לוקחת לי שעתיים אבל מכניס לי כ-40$ תוך 3 ימים על כל העלאה בכל נישה שעובדת לי כרגע.

SEO - מאתר שדירגתי בעבר אני מרוויח כ-3$ ביום, ובנוסף אני יכול להיכנס ל- SEO בלקדם אתר בנישה חזקה, אם זה יצילח זה יכניס לי כ- 20$ ביום לתקופה ארוכה, משהו כמו חצי שנה ואולי יותר, זה לוקח לי שבוע עבודה וזה לוקח לי בין שבועיים לחודש כדי להתחיל לראות תוצאות, אין לי שום ניסיון בקידום נישות גדולות כאלה בגוגל בשיטות של link pyramid שזה עובד לטווח הארוך, רק מה שבטוח שזה רק עניין של זמן עד שאני יעבור לזה, כי כולם רוצים להגיע לשם בסופו של דבר, שם נמצא הכסף הטוב בסופו של היום, לא ביוטיוב ולא בפייסבוק, רק שם.

09/01 - העלאה של 3 נישות, העלאה כפולה (כך שאם ימחק יש לי גיבוי), כולם ליוטיוב.
    בחרתי בכוונה מנישות מכל הסוגים ומכל מיני גדלים כדי לראות מה עובד לי הכי טוב.
    10/01 - העלאה של עוד 3 נישות, נישה 1 לפייסבוק, נישה 1 לגוגל ונישה 1 ליוטיוב.
    11/01 - אני יחליט לפי מה שאני יספיק ולפי מה שיראה לי הכי טוב באותו רגע, עדיף להתחיל עכשיו מאשר להכין יותר מדי תוכניות למחר.

מה אתם רוצים!? שאלה פשוטה אבל לא הרבה יודעים לענות אליה, בתכלס, מה אתם פאקינג רוצים?

מצד אחד, אממ, 50$ למשך חודש זאת תוצאה מדהימה שהממוצע שלי בחודש הזה רחוק פי 5 ממנה,
    אבל אנחנו מרגישים שאפשר יותר אז למה לא ניתן הכל 100$ ביום, המטרה של רוב האנשים, מספר קלאסי ששווה לשאוף אליו.
    אבל שנייה לפני זה ראיתי מישהו ב- CPA Elites שהמטרה שלו היא 1500$ ביום, הוא כבר הצליח להגיע לפני 3 ימים ל- 1700$ ביום.

Guidex - CPAELITES

זה גרם לי לעצור שנייה ולחשוב איך בנאדם פאקינג מגיע למצב שהמטרה היומית שלו היא להרוויח 6 אלף שקל ביום? איך מגיעים למצב הזה
    ביומן הוא בכלל מדבר על 4000$ כל יום כמטרה סופית. אולי זה קשה להגיע לזה, אבל זה פשוט מאוד להבין איך זה עובד וזה הרבה עניין של יחס. הפער בין 0$ ליום ל-5$ ביום הוא לא קטן, ובין 5$ ל-100$ הוא יכול לקחת חודשים על גבי חודשים, שנים על גבי שנים, אבל שמגיעים לאיזה תוצאה זהו זה שלכם, אחרי שעושים את זה פעם אחת הראש מבין שזה קשה אבל דווקא זה מאוד פשוט.
    במקום ה- 100$ שרציתי אני שואף ל-200$ ביום וזאת המטרה שכתבתי לעצמי בגדול על הדף, זאת המטרה שאני שואף להגיע אליה עוד בחודש הזה. ושמתכלים על זה, 100$ זה משהו טוב אבל כבר עשיתי את זה למשך יומיים ומה שאני באמת רוצה זה יותר.
    אני צריך נישה בגוגל, נישה בפייסבוק + 10 נישות ביוטיוב שאני מעלה מחדש על בסיס יומי ואני מאמין שאני יכול להגיע לתוצאה הזאת.

עכשיו אני לא אלוהים ולא קוסם, אני לא יכול לדעת כמה אני ירוויח ועל מה אני ירוויח, שום דבר לא וודאי בתחום הזה. אני לא יכול להגיד לעצמי אני רוצה להרוויח X מ- Y נישות, כי זה לא נכון ולא בטוח וזה יותר לנחש, אז אני אומר לעצמי אני שואף להרוויח X, המטרה היא X והדרך שאני הולך להגיע לזה, זה מלעשות Y נישות אני חושב שזה הכיוון ואני מתמקד בנישות לא בכסף, כי רק כך הכסף יגיע.

יאללה יצא לי כאן קצת חפירות, קורה לפעמים, אבל אפשר ללמוד ממה שרשמתי כאן כמה דברים טובים בהצלחה, שבת שלום
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 09-01-2015 בשעה 19:31.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

את כל זה אתה עושה מset&forget?(ביוטיוב)
    אם קידמת איכשהו, אתה יכול לתת קצת טיפים עם קידום אתרים וסרטונים?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idoyonatan צפיה בהודעה
    את כל זה אתה עושה מset&forget?(ביוטיוב)
    אם קידמת איכשהו, אתה יכול לתת קצת טיפים עם קידום אתרים וסרטונים?
    לא, בהתחלה עבדתי עם set and forget ששם אתה מעלה כמה שיותר סרטונים ועוזב אותם.
    מה שאני עושה עכשיו עם יוטיוב זה לקחת נישה שאפשר להרוויח ממינה בזמן קצר, אני מדבר על 5~10 אלף חיפושים לפחות.
    אני מעלה סרטון מקדם אותו מהר בידיעה שהוא יימחק ועד שהוא נמחק אני מרוויח את הכסף.
    מהסרטון האחרון שהעלאתי הרווחתי 50$ ב-4 ימים בסך הכל בהעלאה אחת ועכשיו אני מנסה לקדם יותר ואני מנסה כל מיני דברים.

תעלה את הסרטון עם כותרת ייחודית וטובה כמו Clash of Clans Hack - The easiest way to get Unlimited Gems and Coins in 2015
    תתן תיאור ארוך לסרטון, כ-400 מילה לפחות עם מאמר קטן וייחודי לכל סרטון ובסוף תתן blast של תגים, זאת רשימה כזאת של מילים שמכילים את המילת מפתח עם שינוי קטן כמו
    clash of clans hack
    clash of clans hack 2015
    clash of clans hack tool
    clash fo clans cheats
    clash of clans hackt tutorial

הם עוזרים מאוד בקידום, אני מאמין שהבנת זה בקשר ל- on page.
    החלק השני תוסיף בין 50 ל- 100 לייקים, ובין 20 ל-50 עוקבים מ- addmefast. תשלח קצת צפיות איכותיות זה עולה פחות מ-1$ ל- 1000, ועוד משהו שאני אוהב לעשות ועוזר המון הוא ליצור 5~10 אלף לינקים עם GSA לכל סרטון, אפשר גם לקנות את זה, כך תוך יומיים ~ 3 ימים אתה מרוויח סכום לא רע יחסית למה שעשית ואפשר לעלות כך שוב ושוב ולצרף עוד נישות.
    כדאי ליצור סרטונים איכותיים כדי שתגיע ל- CR גבוהה. אם משהו לא ברור תשאל
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 10-01-2015 בשעה 14:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מאיפה אתה קונה את הצפיות?(אם אפשר קישור)
    איך אתה יודע כמה חיפושים יש?(יש לי בעיה עם מרקט סמוראי)
    אצה כותב את המאמר?(אפשר לכתוב אחד ולערוך אותו לכל נישה?)
    נערך לאחרונה על ידי idoyonatan; 10-01-2015 בשעה 14:53.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מאיפה אתה קונה את הצפיות?(אם אפשר קישור)
    איך אתה יודע כמה חיפושים יש?(יש לי בעיה עם מרקט סמוראי)
    אצה כותב את המאמר?(אפשר לכתוב אחד ולערוך אותו לכל נישה?)
    xlviews.com
    ה- Market Samurai זאת תוכנה שיוצרת סטטיסטיקות מפותחות למילות מפתח שלך, אבל היא לא ממציאה את הנתונים היא מבוססת על Adobe air והנתונים מגיעים מ- AdWords, הכלי של גוגל, כל כלי שבודק כמות חיפושים של מילת מפתח משתמש ב- Google Adwords.
    אז אם התוכנה לא עובדת לך שזה לא ממש משנה למה אתה לא צריך אותה ליוטיוב, היא יותר מתאימה ל- SEO ששם אתה בוחר את המילות מפתח המתאימות ביותר לנישה אבל ביוטיוב אין טעם מילות מפתח מיוחדות, פשוט תשתמש ב- clash of clans hack, clash of clans cheats אלה עובדות הכי טוב.
    אם אתה מבין מה שאני אומר לך כאן אתה לא צריך את MS ואתה יכול לבדוק ישירות דרך adowrds
    תתחבר adwords.google.com
    כלים < מתכנן מילות מפתח < קבל את נפח החיפוש... < תרשום את המילה < קבל נפח חיפוש < תשים את העכבר על החודש האחרון ותראה את הכמות.

כן אני כותב, היום כבר יש לי מוכן מפעם, כן אתה יכול לעשות את זה בהתחלה תנסה להגיע ל-60%+ unique זה מספיק ליוטיוב, ותשתמש במילת מפתח.
    אחרי שתעלה כמה סרטונים כך אתה יכול ליצור מאמר אחד ארוך בכל מיני צורות ל- spin, לעשות לו spin ויהיה לך לפחות 50 מאמרים מוכנים טובים להרבה העלאות אבל זה לוקח זמן אז עדיף שתתחיל בלי זה ואם תרצה את זה אני יסביר לך קצת יותר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה יכול לתת טיפים לכתיבת המאמר(400 מילים על hAack זה די הרבה)

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה יכול לתת טיפים לכתיבת המאמר(400 מילים על hAack זה די הרבה)
    כן זה לא מעט, בגלל שזה יוטיוב אתה לא חייב לשבת על איכות כל כך גבוהה וייחודית, תנסה לכתוב משהו מהיר, מה שעולה לך בראש, אפילו קצת פחות מ-400, עם המילות מפתח והלינקים זה גם יעבוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מאיפה אני יכול לקנות את הלינקים של הgsa(מה עושים איתם)
    אין לי gsa

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מאיפה אני יכול לקנות את הלינקים של הgsa(מה עושים איתם)
    אין לי gsa
    יש המון אנשים שמוכרים שירות של Churn and Burn ב- cpaelites וב- fiverr
    אתה מקבל 1300~1500 לינקים/ 1$ ואתה צריך בין 5 ל- 10 אלף יספיקו לכל סרטון

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ומה אני עושה עם הלינקים האלה?
    כולם מוכרים חבילות גדולות
    אתה יכול לתת לי קישור(לא חייב מcpaelite של קצת לינקים)
    נערך לאחרונה על ידי idoyonatan; 11-01-2015 בשעה 18:14.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ומה אני עושה עם הלינקים האלה?
    כולם מוכרים חבילות גדולות
    אתה יכול לתת לי קישור(לא חייב מcpaelite של קצת לינקים)
    הנה דוגמה למוכר
    https://www.fiverr.com/gopo2k/create...0 0260&pos=26
    אולי תמצא כאלה שיתנו גם 10 אלף זה מה שאתה צריך בעיקרון, לא תמצא יותר זול מ- 5$ ב- fiverr

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון 10/01 + 11/01

לפני 2 ימים ה- 10/01 זה מה שהלך

אז יש לנו 15$ מהנישה ביוטיוב ועוד קצת מפייסבוק ומה- SEO מפעם שזה מגיע ל- 22$, עשיתי איזה משהו באותו יום אבל לא הספקתי יותר מדי.

אתמול - 11/01

היה בוקר טוב עם תוצאות טובות בלילה, סך הכל 31$ ויכול להיות שזה יעלה טיפה, עכשיו מינה סתם נמחקו לי הנישות ואני צריך לעלות שוב, בכל העלאה אני מנסה לעשות משהו שונה למשל, פעם אחת לא לקנות צפיות, פעם אחת לתת פחות בקלינקס, פעם אחת להשתמש בתוכן לסרטון שהשתמשתי בו כבר פעם וכו' כל פעם מה שעולה לי בראש וכך לומדים יותר לא ממה שקוראים בפורומים ממה שמנסים ורואים בעניינים.

תזכיר לי מה המטרה

המטרה שלי היא מאוד פשוטה 200$ ביום, קשה מאוד לחשב כמה נישות אני צריך כדי להגיע לזה כי זה כל הזמן משתנה אבל מה שכן אני צריך לשמור על מטרות שתלויות בי ובגלל זה המטרה שלי עכשיו היא להשיג 10 נישות שאני יודע שמכניסות לי רווח של בין 5 ל- 10$ ביום לפחות, שזה מדהים. עם 10 כאלה אני יוכל להגיע לסכומים של 60~70$ ואפילו של 150$ ביום אני מאמין. אבל הגיע הזמן לגזור את כל הציפיות ופשוט לעבוד ולנסות והימים הטובים יגיעו. בנתיים יש לי 3, היום אני יעבוד על עוד 2 לפחות.

עריכה: זאת הייתה התוצאה הסופית אתמול, בשעתיים האחרונות היה אצלי גשם

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 12-01-2015 בשעה 08:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה.יכול לתת טיפים איך לעשות את הסרטונים יותר אמינים?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,503 | הודעות: 8,173,090 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect