בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!
ברורררר כל כמה ימים!!!!!
|
|
לשאול וכו' יהיה יותר נוח אם אני יענה כאן תשאירו תגובות
1. פייסבוק ויוטיוב אבל צריך ללמוד את זה מינה סתם, אם אתה מתכוון משהו יותר מהיר מזה אין לי
2. כן זה מאתמול
3. להתחיל ביוטיוב, לקרוא ללמוד ולנסות הרבה אתה יכול למצוא מידע טוב ב- cpaelites
אתה יכול לשאול את השאלות כאן אני יעזור בכיף, בהודעות פרטיות אני מחזיר ל-10 אנשים אותה תשובה במילים אחרות וזה לוקח זמן
אוףף אני לא יודע מה לעשות יש לי 120 כניסות ואפילו לא הורדה אחת!!
פרסמתי בפורומים ובאימייל ואף אחד לא מוריד
אתה יכול לתת דוגמא טובה לנישה ראשונה?
עונים על סקרים, משפיעים על החברה וארגונים ומרוויחים הרבה כסף! -
www.midgampanel.com?ref=148596;
ומאיפה אני יכול את הדברים האלו בחינם?
בנוסף, בטח אלפים כבר עשו את הדברים האלו...
נערך לאחרונה על ידי יאיר100; 18-01-2015 בשעה 00:06.
עונים על סקרים, משפיעים על החברה וארגונים ומרוויחים הרבה כסף! -
www.midgampanel.com?ref=148596;
דוגמאות קיבלת, אני ייתן לך טיפ הרבה אנשים מבזבזים שעות וימים על לנחש איזה נישה היא הכי טובה, אי אפשר לדעת. יותר חשוב שתנסה ותעשה מה שנראה לך, לא משנה מה או באיזה נישה. כך לא רק שתהיה צעד אחד קרוב יותר להרוויח ממי שרק חושב כל היום אלה גם סוף סוף תמצא את הנישות טובות באמת.
בפורומים כמו כאן
הדרך הכי טובה להשיג משהו זה ללמוד ואז ליצור אותו, ללמוד יש מדריכים וליצור פשוט יוצרים
הרבה הרבה יותר עושים את זה כל יום, מסתבר שיש בזה משהו
![]()
אוקיי!! אז מצאתי נישות מטורפות עם מלא חיפושים וקלות לקידום בגוגל (אני מעדיף seo) אני פשוט לא מתחבר לסרטונים וגם יש לי ניסיון בקידום אתרים בארץ
הבעיה היא שאין לי כסף בכלל להשכיר הודים שיכתבו לי מאמרים (חייל אין כסף חח) והאנגלית שלי היא נחמדה אבל לא ברמה של לכתוב מאמר שלם לבדי באנגלית
מה אפשר לעשות???
ב-3 ימים האחרונים הרווחים ירדו בגלל כל מיני בעיות שהופיעו, אתמול התחלתי לנסות דברים אחרים וכבר אני עומד על משהו, בכל זאת יש לי עדיין המון מה ללמוד ולשפר ביוטיוב אני רק בהתחלה.
או שתכתוב בעצמך או שתקנה כל אפשרות אחרת לא תביא תוצאה.
אתה לא צריך אנגלית מאוד טובה כדי לרשום, פשוט תתחיל ואתה תגיע למשהו טוב,
אם בכל זאת אתה מחליט לקנות אז אתה יכול ב- fiverr ב-5$ למאמר.
יש לי שאלה!
אם עכשיו מישהו מחפש בגוגל clash of clans hacked והוא מגיע לאתר שלי מה אני יכול להציע לו כדי שיבצע הורדה???