קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך לפתח איתה מערכת יחסים?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-07-2011, 00:02
  2. [שאלה] איך אני יכול לפתח את הכתפיים
    על ידי grift בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 29-09-2009, 23:21
  3. [עזרה] בחורה מתחילה איתי, איך אני יכול לפתח את זה..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-11-2008, 14:48
  4. [דיון]מערכת יחסים בסדרה
    על ידי ~$FiRe MaN$~ בפורום גיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 22:05
  5. והינה הגיעה לסיומה עוד מערכת יחסים....איך אני מרגיש? חרא.
    על ידי אור. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 23:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

לא יכול לפתח מערכת יחסים רגשית תקינה עם אישה.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא יכול לפתח מערכת יחסים רגשית תקינה עם אישה.

- לא מסוגל לפתח מערכת יחסים שמבוססת על "אהבה" ו"קשר" אמיתי עם אישה. מה זאת אומרת?
    שכשאני מתחיל לצאת עם מישהי אני רק שואף לדבר אחד. סקס. חושב רק על סקס כשאני יוצא איתה לאנשהו: לאכול, סרט, סתם לפאב. תמיד חושב על "האם בסוף הערב אני נכנס לתוכה או לא".
    תמיד סופר כמה ימים עברו מהסקס אחרון. תמיד לוקח בחשבון מתי המחזור שלה כדי להכין את עצמי מראש.
    תמיד חושב "אה אם אני יוצא איתה לפה אז בטוח לא יהיה סקס, אבל הוצאה כספית תהיי".

וכן, אני מסוגל לחיות ככה הרבה זמן עם מישהי. מסוגל לתת לה הרגשה של אהבה, והיא תהיה מאוהבת בי והיא תחשוב שאני גם מאוהב בה כי אני אשדר את זה. כשבתכלס? אני לא מחפש את החברה איתה. אני לא מחפש את החיבוק ממנה או את התמיכה.
    בשביל תמיכה או עזרה יש לי את החברים שלי. אני לא מרגיש שאני אמצא את עצמי בודד או חסר טעם בלעדי מישהי (כמו שלפעמים בנות שאוהבות אותך אומרות עליך כשאתם רבים או נפרדים).
    אין לי את הקרבה האנושית הזאת לאישה.

וכן, יש פעמים שאני מתעתע את עצמי וחושב שהתאהבתי ואז יום אחרי זה אני מוצא את עצמי שוב אומר "וואלה זין עליה".
    אין לי רגשות אשם אם אני בוגד במישהי.
    אין לי רגשות אשם לשקר למישהי בפנים בלי למצמץ.
    אין לי בעיה לשקר למשך הרבה זמן (פעם השלתי מישהי שאני אחרי צבא במשך כל התקופה שיצאנו שזה חודשיים וחצי כשבפועל אני בן 19 וחצי ושיקרתי לה לגבי זה במשך כל התקופה והמצאתי סיפורים וחרטטתי אותה מול העיניים ואת ההורים שלה ואת החברות שלה ואת כל הסביבה שלה).

זהו? אני פגום? בחיים לא אמצא את עצמי מתאהב במישהי?
    לפעמים אני רואה את זה כיתרון. כי הלב שלי חסום. לא יכול להפגע. אם מישהי עושה משהו קטן אני זורק אותה לזבל וממשיך הלאה, לא חושב עליה ולא אכפת לי ממנה.
    מצד שני, כשיגיע העתיד ואני ארצה לדוגמא מישהי רצינית, או אפילו כשאני אתחתן. אחרי ריב קטן אני אתגרש? אשים זין ואלך לבר הקרוב כדי למצוא מישהי אחרת לזיין בלי רגשות אשם? איך אפשר לחיות ככה.

זה קצת מפריע לי שאני די חסום רגשית ככה. מרגיש שאני מפספס דברים יפים בחיים, דברים ש"אנשים מאוהבים" מרוויחים. את כל ה"פרפרים בבטן" וכל החרטא הזה שאני שומע מחברים שלי כשהם מספרים לי על חברות שלהם.

אני ממש מרגיש שאני עם איזה בעיה פסיכולוגית. פעם יחידה שבכיתי בגלל מישהי ונראלי הפעם היחידה שהייתי קצת מאוהב היא הייתה בגיל 17. מאז אותו מקרה התחלף איזשהו סוויץ' בלב ובמוח וHATE MODE על כל הבנות בעולם ואי-אמון בכולן ואי-יכולת להקשר למישהי התחילו.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 31-12-2014 בשעה 02:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

המוח שלך עובד בצורה תקינה. איך לעזעזל אפשר לאהוב יצורות כל כך שטחיות ומסריחות שקיבלו 300 זיינים לפני גיל 18 ואוהבות לקבל שפיך לתוך הפה. לנשים יש אופי מסריח ומגיע להן שיתייחסו אליהן כאובייקט מיני

חוץ מזה מה אתה חושב שנשים לא מתייחסות לגברים כאובייקט מיני? עובדה שכל מי שמתחת למטר 80 בשבילן הוא יצור. מגיע לזונות האלה לקבל יחס מגעיל

וLOL כמה שנשים הן שרלילות דוחות. לבלוע שפיך של גבר. הרי גבר כמה שהוא חרמן בחיים לא ירצה לבלוע את השפיך של הבחורה. בחורות הן זונות ומגיע להן

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

אני לא רואה מה הבעיה פה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect