קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 40 מתוך 75 << ראשון ... 30383940414250 ... אחרון >>
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 40

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    ליוטיוב Churn and Burn
    ואיך אתה עושה Churn and Burn בדיוק?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Guide4U צפיה בהודעה
    ואיך אתה עושה Churn and Burn בדיוק?
    שום דבר מיוחד, ליצור לינקים כמה שיותר מכל הסוגים ישירות ללינק שלך, יותר כמות פחות איכות

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון מהיר על היום ה-11

אחרי ימים של 20$, 25$ ואז 0$ סוף סוף עליתי על טכניקה שעובדת לי הנה התוצאות:

אני הלך לפתח את השיטה עם העלאה של יותר סרטונים בכל יום וגם לצרף עוד נישות בהדרגה.
    הרעיון הוא לעלות כמה שיותר וכמה שיותר נישות ולתת להם קידום viral effect שיתופים חברתיים בקלינקס וצפיות.

דרך אגב עדיין לא התחיל הדירוג של האתר בגוגל, יום טוב

אחי מאיפה אתה קונה צפיות איכותיות?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי liran15 צפיה בהודעה
    אחי מאיפה אתה קונה צפיות איכותיות?
    xlviews.com

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

xlviews.com
    איפה אפשר לקנות מלא קישורים נכנסים ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    איפה אפשר לקנות מלא קישורים נכנסים ?
    זה לא בעיה תחפש ב- Fiverr ובפורום כמו CPA Elites יש המון מוכרים, אין לי אחד ספציפי שאני יכול להמליץ עליו.
    אתה צריך Churn and Burn ליוטיוב זה נקרא גם GSA Blast קישורים בכמות גבוהה עם איכות נמוכה זה עובד טוב עם יוטיוב.
    כמו שאמרתי Fiverr, CPA Elites לא חסרים מוכרים.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה המצב אנשים
    הרבה זמן לא יצא לי לפרסם כאן משהו קצת אחר אז כדי לגוון מחר יום שישי בסביבות הערב אני יעלה לכאן פוסט מעניין עד אז שיהיה לילה טוב ומחר בבוקר כמו תמיד אני יפרסם תמונה של התוצאות של היום, בנתיים זה לא נראה משהו אבל השארתי איזה הפתעה ללילה נראה איך יהיה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון ה-12

רוב היום לא עבד כל כך טוב, הייתה איזה שעה אחת טובה שרוב הכסף הגיע ממנה בקיצור מה שכן היה חשוב זה שניסיתי כל מיני שיטות לקדם מהר עם קצת לינקים והשגתי משהו שאני הולך לנסות היום כמו שצריך.

איך מתקדמים היום ב- PPD:

העלאה מהירה (הרבה סרטונים אבל קצת מכל דבר) משולשת - 3 פעמים ביום.
    (כמו שעשיתי אתמול וסיימתי עם 20$ אבל הפוטנציאל לא הגיע לשיאו)

העלאה רגילה (תוכן איכותי וייחודי, לייקים, בקלינקס צפיות וכו') ל-2 סרטונים.
    (כמו שעשיתי לפני יומיים רק בכמה נישות וסיימתי עם 40$)

העלאה (ניסיון) של סרטון עם On-Page חזק עם פיצוץ של לייקים בקלינקס וצפיות.
    (משהו שאני רוצה לנסות)

עדכון כאן בערב כמו שרשמתי בפוסט הקודם

(יש לי את זה הרבה זמן ואני חייב להוציא את זה לפועל, קידום של 2 נישות High Paying)
    גיבוש אסטרטגיה ולהתחיל להריץ את זה היום אחרי שעשיתי תוכנית ברורה בדיוק של מה עושים

אחרי שאני יסיים את המטרות האלה אחת אחת, שלב אחרי שלב אני יוסיף עוד כמה קטנות

-----

דרך אגב פרסמתי את הרווחים של החודש בכל יום בעמוד הראשון, כמו שפרסמתי מההתחלה
    מי שרוצה יכול לבדוק

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 13-02-2015 בשעה 08:47.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל Make it Happen

אוקיי אז קצת באיחור אבל לא נורא

המצב בכללי אתם לא כולנו גרים לבד בבית יש אחים/ אחיות/ משפחה/ הורים שלפעמים הם צריכים את המחשב תלוי כך אחד ואיך זה עובד בבית שלו, יש כאלה שזה קורה להם כל יום ויש כאלה שבכלל לא יבינו על מה אני מדבר. בכל מקרה אני קניתי מחשב חדש עם הכסף שהרווחתי ב- PPD לפני כמה חודשים פשוט כי הקודם חלש ורציתי להספיק יותר עד כאן הכל טוב. מינה סתם, כמו בכל דבר אחר שעשיתי ההורים, משפחה התנגדו למחשב הזה, שלי לא היה כזה אכפת, כולה מחשב שיכול לקדם אותה עוד קצת, יום לפני שקניתי לא לאלאללאא, לא צריך את זה יום אחרי הם משתמשים בו בכל פעם שיש הזדמנות.

המצב ספציפית אצלי נגיע לעניין אחותי סיימה עם ציונים גבוהים, תפקיד "נחשב" בצבא, לומדת למבחן פסיכומטרי משם לאוניברסיטה ולעבודה כלשהי, זה נקרא "ההצלחה הטבעית" יותר לעשות מה ש"כולם" עושים, פחות להפעיל את הראש. אתם יודעים, לא קשה לזהות את האנשים בבית ספר עם אובססיה רצינית לציונים "מושלמים" שמאמינים בדרך הזאת, אני קצת חושב אחרת אבל זה לא העניין עכשיו.

מה שקרה באותו יום אם נסתכל על זה כך, כל יומיים בממוצע אבא שלי צריך תמחשב ל-2~3 שעות, ובסוף שבוע שאחותי לומדת היא 24/7 בלימודים עם המחשב שזה, שבוע שעבר זה הגיע לשיא שזה הפריע לי כי כל השבוע לא התעסקתי עם זה ותכננתי הרבה תוכניות לסוף שבוע להפציץ כל היום היה לי הכל מוכן על הדף ודווקא אז יוצא שהיא צריכה ללמוד ואני לא יעשה את מה שתכננתי לעשות. אני יגיד על זה משפט למרות שזה היה קצת יותר שבאותו יום שעות על שעות היא לא עזבה אותי על כל מיני דברים שקשורים לבית ספר.

תעשו טובה, אל תהיו סתם עוד כבשה אם דני לומד 4 יחידות ואלכס 5, אז במקום הראשון אלכס יותר "טוב"/ "מצליח" מדני, למה? כי הוא 4 והוא 5, דבר שלא יכול להיות נכון בחיים כי אין דבר כזה שהתלמיד שב-5 יותר טוב מ-4 רק כי הוא ב-5, "כל בנאדם אחד הוא שונה לגמרי מהשני", "כל אחד קם בבוקר עם רצונות אחרים, מחשבות אחרות, פחדים אחרים, חלומות אחרים וכו'."

אבל יש לזה פתרון! בקיצור אם לא היה לי תמחשב שלי אז היא הייתה הולכת ומשיגה לעצמה אחד, אבל בגלל שיש את שלי אז היא בוחרת להיות תלויה בשלי, בקיצור אחרי שהתווכחתי איתה הרבה על העניין החלטתי לעשות לזה סוף ושאני לא יכול להיות תלוי יותר באם מישהו צריך לסיים משהו עם המחשב או לא זה לא עובד כך, ושאני גם לא יכול להיות תלוי באם המשפחה שלי תקנה סוף סוף מחשב לעצמם או לא, אז אמרתי אני יקנה להם מחשב. זה ייתן לי 2 דברים:

1. הרגשה טובה - סיפוק קצת להפוך את הכוס אולי אני לא כזה גרוע בכל זאת אם הם מגיעים למצב שהילד שלהם צריך לקנות להם את מה שהם מתעצלים לעשות.
    2. אלפי שעות בטווח הארוך - אוקיי אז היום הפסדתי שעתיים, מחר עוד שעה, בשבוע 10 שעות קצת מעצבן אבל לא כזה גרוע, אם מסתכלים על זה בטווח הארוך של חצי שנה, שנה, שנתיים זה מגיע להמון זמן שהולך לטמיון בלי שנשים לב.

מה אתם חושבים, איך הם יגיבו!?!?

טוב, לא יודע מה אתכם, אני לפחות חשבתי אולי איזו תודה בכל זאת הבן שלכם קנה לכם דבר לא כזה קטן ב"הפתעה", אבל זה לא ממש מה שקרה להפך, קיבלתי שעות של כאבי ראש, בכל זאת קיבלתי רק עוד הוכחה שלפעמים לא משנה מה אתה תעשה יש אנשים שתמיד יחפשו רק את כמה שאתה "לא בסדר", חבל לבזבז את הזמן על זה, אז רציתי להשיג 2 דברים: להרגיש טוב ולפתור את הבעיה, להרגיש טוב זה משהו שאני גרמתי לעצמי למרות שהסביבה הייתה הפוכה, אבל יותר חשוב הנה היום שבוע בדיוק מאז שהחלטתי על המחשב ותקלטו מה, במחשב שקניתי, ההורים שלי בדקו תמיילים שלהם, אחותי גם השתמשה בו קצת ולפסיכומטרי היא לומדת איתו כל הזמן והוא עובד מצוין, גם ביום יום הם משתמשים בו ואני קיבלתי את השקט שלי.

ואם אתם רוצים עוד אני ממליץ לקרוא את הפוסט הזה (נכתב על ידי הבוס חיים כהן), מדי פעם אני קורא את זה שוב ושוב ראיתי כל כך הרבה דברים באנגלית יש אין סוף פשוט, אבל באמת שזה הפוסט הכי טוב שראיתי בעברית עד עכשיו שקראתי אותו כמה פעמים ועזר לי המון.

נתתי כאן קצת משהו שונה, אבל בשביל הדברים האלה צריך להתאמץ הרבה, אז ממחר חוזרים לעניינים נוציא מיום שבת כמה שיותר, זה סוג של סיכום של השבוע ולרשום מטרות לשבוע הבא, ומאז יום ראשון כל מה שנשאר לנו זה להעביר אותם מהדף אל המציאות והתוצאות מגיעות.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 14-02-2015 בשעה 00:28.

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

אוקיי אז קצת באיחור אבל לא נורא

המצב בכללי אתם לא כולנו גרים לבד בבית יש אחים/ אחיות/ משפחה/ הורים שלפעמים הם צריכים את המחשב תלוי כך אחד ואיך זה עובד בבית שלו, יש כאלה שזה קורה להם כל יום ויש כאלה שבכלל לא יבינו על מה אני מדבר. בכל מקרה אני קניתי מחשב חדש עם הכסף שהרווחתי ב- PPD לפני כמה חודשים פשוט כי הקודם חלש ורציתי להספיק יותר עד כאן הכל טוב. מינה סתם, כמו בכל דבר אחר שעשיתי ההורים, משפחה התנגדו למחשב הזה, שלי לא היה כזה אכפת, כולה מחשב שיכול לקדם אותה עוד קצת, יום לפני שקניתי לא לאלאללאא, לא צריך את זה יום אחרי הם משתמשים בו בכל פעם שיש הזדמנות.

המצב ספציפית אצלי נגיע לעניין אחותי סיימה עם ציונים גבוהים, תפקיד "נחשב" בצבא, לומדת למבחן פסיכומטרי משם לאוניברסיטה ולעבודה כלשהי, זה נקרא "ההצלחה הטבעית" יותר לעשות מה ש"כולם" עושים, פחות להפעיל את הראש. אתם יודעים, לא קשה לזהות את האנשים בבית ספר עם אובססיה רצינית לציונים "מושלמים" שמאמינים בדרך הזאת, אני קצת חושב אחרת אבל זה לא העניין עכשיו.

מה שקרה באותו יום אם נסתכל על זה כך, כל יומיים בממוצע אבא שלי צריך תמחשב ל-2~3 שעות, ובסוף שבוע שאחותי לומדת היא 24/7 בלימודים עם המחשב שזה, שבוע שעבר זה הגיע לשיא שזה הפריע לי כי כל השבוע לא התעסקתי עם זה ותכננתי הרבה תוכניות לסוף שבוע להפציץ כל היום היה לי הכל מוכן על הדף ודווקא אז יוצא שהיא צריכה ללמוד ואני לא יעשה את מה שתכננתי לעשות. אני יגיד על זה משפט למרות שזה היה קצת יותר שבאותו יום שעות על שעות היא לא עזבה אותי על כל מיני דברים שקשורים לבית ספר.

תעשו טובה, אל תהיו סתם עוד כבשה אם דני לומד 4 יחידות ואלכס 5, אז במקום הראשון אלכס יותר "טוב"/ "מצליח" מדני, למה? כי הוא 4 והוא 5, דבר שלא יכול להיות נכון בחיים כי אין דבר כזה שהתלמיד שב-5 יותר טוב מ-4 רק כי הוא ב-5, "כל בנאדם אחד הוא שונה לגמרי מהשני", "כל אחד קם בבוקר עם רצונות אחרים, מחשבות אחרות, פחדים אחרים, חלומות אחרים וכו'."

אבל יש לזה פתרון! בקיצור אם לא היה לי תמחשב שלי אז היא הייתה הולכת ומשיגה לעצמה אחד, אבל בגלל שיש את שלי אז היא בוחרת להיות תלויה בשלי, בקיצור אחרי שהתווכחתי איתה הרבה על העניין החלטתי לעשות לזה סוף ושאני לא יכול להיות תלוי יותר באם מישהו צריך לסיים משהו עם המחשב או לא זה לא עובד כך, ושאני גם לא יכול להיות תלוי באם המשפחה שלי תקנה סוף סוף מחשב לעצמם או לא, אז אמרתי אני יקנה להם מחשב. זה ייתן לי 2 דברים:

1. הרגשה טובה - סיפוק קצת להפוך את הכוס אולי אני לא כזה גרוע בכל זאת אם הם מגיעים למצב שהילד שלהם צריך לקנות להם את מה שהם מתעצלים לעשות.
    2. אלפי שעות בטווח הארוך - אוקיי אז היום הפסדתי שעתיים, מחר עוד שעה, בשבוע 10 שעות קצת מעצבן אבל לא כזה גרוע, אם מסתכלים על זה בטווח הארוך של חצי שנה, שנה, שנתיים זה מגיע להמון זמן שהולך לטמיון בלי שנשים לב.

מה אתם חושבים, איך הם יגיבו!?!?

טוב, לא יודע מה אתכם, אני לפחות חשבתי אולי איזו תודה בכל זאת הבן שלכם קנה לכם דבר לא כזה קטן ב"הפתעה", אבל זה לא ממש מה שקרה להפך, קיבלתי שעות של כאבי ראש, בכל זאת קיבלתי רק עוד הוכחה שלפעמים לא משנה מה אתה תעשה יש אנשים שתמיד יחפשו רק את כמה שאתה "לא בסדר", חבל לבזבז את הזמן על זה, אז רציתי להשיג 2 דברים: להרגיש טוב ולפתור את הבעיה, להרגיש טוב זה משהו שאני גרמתי לעצמי למרות שהסביבה הייתה הפוכה, אבל יותר חשוב הנה היום שבוע בדיוק מאז שהחלטתי על המחשב ותקלטו מה, במחשב שקניתי, ההורים שלי בדקו תמיילים שלהם, אחותי גם השתמשה בו קצת ולפסיכומטרי היא לומדת איתו כל הזמן והוא עובד מצוין, גם ביום יום הם משתמשים בו ואני קיבלתי את השקט שלי.

ואם אתם רוצים עוד אני ממליץ לקרוא את הפוסט הזה (נכתב על ידי הבוס חיים כהן), מדי פעם אני קורא את זה שוב ושוב ראיתי כל כך הרבה דברים באנגלית יש אין סוף פשוט, אבל באמת שזה הפוסט הכי טוב שראיתי בעברית עד עכשיו שקראתי אותו כמה פעמים ועזר לי המון.

נתתי כאן קצת משהו שונה, אבל בשביל הדברים האלה צריך להתאמץ הרבה, אז ממחר חוזרים לעניינים נוציא מיום שבת כמה שיותר, זה סוג של סיכום של השבוע ולרשום מטרות לשבוע הבא, ומאז יום ראשון כל מה שנשאר לנו זה להעביר אותם מהדף אל המציאות והתוצאות מגיעות.
    כל הכבוד גבר, רצית לעשות משהו נחמד בשביל המשפחה שלך וזה אומר עלייך משהו. המשפחה שלך פשוט פסימית... תן להם עוד כמה ימים והם יבינו כמה טוב להם עם המחשב החדש. בהצלחה!

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל היום ה-#13 תוצאות + מטרה להיום

אתמול כמעט 30, שזה גם משהו אבל אפשר הרבה יותר, היום אני מציב לעצמי לסיים עם 100 ומחר אני יעדכן לכמה הגעתי.
    אני לא חושב שפרסמתי את זה כאן אז אני יפרסם עכשיו, חוץ מכל מה שקורה עם אתרים בוגגל וכו' נשים את זה בצד לרגע
    המסלול שלי ל-200$/day הולך כך:

1. נישה תחרותית 1 להתחרות בה חזק במטרה לקבל דירוג 24/7 שהיא תהיה מקור התנועה העיקרי.
    2. בנוסף עוד 5 נישות "Semi" שבדקתי אותם והם התגלו כרווחיות.

אוקיי אז זאת התוכנית שלי לזמן הקרוב, אחרי שאני ישיג את ה-6 האלה ש-5 מהם די תחרותיות ואחת מהם תחרותית וטובה מאוד, אני יעלה בסביבות ה-30 סרטונים בסך הכל +- לכל הנישות ויקדם את כולם כל יום, אני ישנה המון שיטות קידום עד שאני ימצא מה שיעבוד לי הכי טוב איתם, בנתיים אני עובד כך:

1. לפני שמריצים 6 נישות ביוטיוב (שזה לא יציב) זה משהו מאתגר מאוד, קודם כל צריך להריץ 1 כמו שצריך, אז בימים האלה אני עובד על להתחרות חזק עם נישה 1 ולהשיג דירוג כמה שיותר טוב כמה שיותר שעות ביום.

2. יש לי כמה נישות Semi שלפעמים עובדות לי לפעמים לא, בכל מקרה אני הולך להמשיך להשתמש בהם, להתחיל להריץ נישה Semi 1 עם נישה 1 חזקה, לשמור על זה ולעשות את זה כל יום כי אחרת זה לא שווה כלום, ומשם נשאר רק להוסיף עוד ועוד Semi ולעלות את הרווחים.

זה הכל, מחר עדכון כמה סיימתי יום טוב, שבת שלום

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

יש לך דרך לפתוח אין סוף משתמשים לג'מייל , יוטיוב ? פעם היה את הדרך עם bluestacks עכשיו זה לא עובד , הןרדתי אפליקציה והצלחתי לאשר איתה חמישה משתמשים אבל כשאני מחליף מספר באפליקציה , זה כבר לא פועל יותר .. יש עוד דרך אולי או אפליקציה טובה ? כי 5 משתמשים זה לא מספיק , ואין לי כסף כרגע בפייל כדי לקנות משתמשים ..
    (:

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

ציטוט נכתב במקור על ידי toorbo צפיה בהודעה
    יש לך דרך לפתוח אין סוף משתמשים לג'מייל , יוטיוב ? פעם היה את הדרך עם bluestacks עכשיו זה לא עובד , הןרדתי אפליקציה והצלחתי לאשר איתה חמישה משתמשים אבל כשאני מחליף מספר באפליקציה , זה כבר לא פועל יותר .. יש עוד דרך אולי או אפליקציה טובה ? כי 5 משתמשים זה לא מספיק , ואין לי כסף כרגע בפייל כדי לקנות משתמשים ..
    זה ממש דחוף אם אתה יכול לעזור לי , חפשתי כל דרך לעשות משתמשים ואין לא מוצא .. יש לי כרגע רק 4 משתמשים פעילים , אחד כבר קיבל באן , יש לי 48 דולר כבר בפייל אייס ורק ב 01.3 אני אוכל למשוך אותם לפייפאל עד אז אני רוצה להמשיך להעלות סרטונים וזה תוקע אותי ..
    (:

משתמש מתקדם
    לייקים
    69
    נקודות
    4

ציטוט נכתב במקור על ידי toorbo צפיה בהודעה
    זה ממש דחוף אם אתה יכול לעזור לי , חפשתי כל דרך לעשות משתמשים ואין לא מוצא .. יש לי כרגע רק 4 משתמשים פעילים , אחד כבר קיבל באן , יש לי 48 דולר כבר בפייל אייס ורק ב 01.3 אני אוכל למשוך אותם לפייפאל עד אז אני רוצה להמשיך להעלות סרטונים וזה תוקע אותי ..
    שלח לי את הסקייפ שלך בפרטי אני יכול לעזור לך עם זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect