קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 44 מתוך 75 << ראשון ... 34424344454654 ... אחרון >>
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 44

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ברירת מחדל SEO Progress - חודש

תחרות: בינונית - נמוכה

- - - - -

ישבתי היום וחשבתי מה אני יכול לעשות שלא ניסיתי (הניסיון האחרון לא הלך),
    אחרי הרבה זמן הגעתי למסקנה, שהדבר הכי טוב לעשות,
    הוא להמשיך לעשות את מה שאני עושה עכשיו, אין שום קיצורי דרך.

אני שואף להגיע לרווח הטוב מ-SEO אני לאט לאט מתחיל להיכנס ליותר מילות מפתח,
    חשבתי ללכת על נישה חדשה להשקיע בה טוב ולאתגר את עצמי להיכנס ל-TOP30 ב-90 יום. (תחרות גבוהה).
    זה עלה לי לראש לאחרונה אני כנראה הולך להריץ את זה בקרוב ולעדכן כאן.

חוץ מזה עם יוטיוב מה שאני הולך לעשות בנתיים (אני צריך את להרוויח ביוטיוב כדי להשקיע את הכסף שאני מרוויח עכשיו)
    בפחות משעה 1 עבודה ביום, אני קונה משתמשים מעלה כמה סרטונים מדרג אותם ומרוויח 30~50$ ביום, אני ישמור על נמוך בנתיים, אם אני שומר על זה למשך חודש זאת תוצאה מספיק טובה כדי להחזיק ב-SEO.
    בגלל שהזמן שלי קצת יורד לאחרונה ואני לא הולך להשקיע יותר משעתיים ביום בנתיים, אז שעה אחת אני ייצר רווח מהסרטונים ובשעה השנייה יעשה את המשימות היומיות ב- SEO, את המשימות שדורשות יותר זמן אני ישמור לסופי שבוע.

אני כבר מאתגר את עצמי עם 2 משימות ראשונות לימים הקרובים עוד השבוע הזה הכל סיימתי.
    למי שלא יודע את הלינקים שיקדמו את האתר אני קונה, כך שלי נשאר ליצור אותו ואת כל מה שמסביב כמו השיתופים החברתיים.
    - לסיים בוט שיביא לי בלי סוף שיתופים חברתיים בחינם ולהתקין אותו על VPS שאני יקנה ב-8$ בחודש. (אחרי שהבוט מוכן להתחיל לשלוח שיתופים חברתיים לאתרים)
    - לבחור איך אני בונה את האתר (חשבתי על זה יותר מדי), לבנות אתר ראשוני ולעשות את הצעד הראשון בקידום.
    - לסיים בוט שיביא לי מאמר בקליק כדי שאני יוכל לעלות תסרטונים יותר מהר.
    - לעלות כל יום לפחות 4 סרטונים ולקדם אותם.

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עוד קצת התקדמות - SEO

אוקיי, מ- #23 ל- #21 בנישה קטנה ~ בינונית. אני ממשיך לשלם אליה את ה-300$ בחודש והוספתי לה עוד לינקים חד פעמי ב-200$.
    ומ- #10 ל- #7 בנישה קטנה. רק 100$ חד פעמי, לא נגעתי בה בנתיים, אני מעריך שזה הסיום של האפקט של הלינקים ואני צריך עוד 200$ אליה על עוד לינקים שידחפו אותה כך ל- TOP3 ואפילו #1, ייצא לפועל בקרוב.
    קצת תמונות:

- - - - -

דרך אגב, למי שמסתכל על החתימה שלי לפעמים ולא מוצא קשר בין החתימה לבין העדכונים האחרונים זה בסדר, אני יזרוק על זה מילה כך בקצרה בנתיים, הבנתי שאני עצמי בוחר מטרות בלי פרופרציה לאיפה שאני נמצא עכשיו וזה גם מה שגורם לפער הגדול.
    בכל זאת אני שמח שניסיתי תמיד עדיף לנסות וללמוד מהניסיון אחרת לא הייתי מגיע לזה.
    מטרות חדשות ותוכן מאוד איכותי וטוב שיכול לעזור לכם בכל דבר יעלו בקרוב.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 26-03-2015 בשעה 22:43.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון אחרון לחודש (מרץ 2015)

סך הכל מבחינה תוצאה, בתכלס, כך זה נראה:

עובדים קשהה על לשנות כל מה שלא מתאים - בימים האלה אני עובד קשה על לשנות את כל מה שלא מתאים לי, יש לי הזדמנות טובה לעשות את זה עכשיו.
    ממש עשיתי רשימה וזאת חתיכת רשימה שכל הזמן גדל של כל מה שאני רוצה לסיים ב"חופשה" בכל התחומים, פיצלתי את המשימות לימים ואני כאן כדי ללמוד ולשפר ולהתקדם ולהגיע למה שאני רוצה.

837$ בחודש.. זה טוב? אולי לא טוב? אני לא יגיד שזה טוב אבל זה גם לא רע, בסך הכל זה לא ממש את מה שאני יכול לעשות עכשיו, וזה מה שאני בודק וזה מה שחשוב לי.
    בכל יום אני יכול לתת יותר ויש מקום טוב להשתפר, יש לי תוכניות טובות שאני עובד אליהם בימים האלה לסיים את ה"חופשה" הזאת במצב אחר בכל התחומים. כך שנראה שעם הרצינות וההתמדה אני קרוב מאי פעם לכל מה שאני באמת רוצה. התחלתי את החודש הזה עם מטרות כבדות ואני עדיין נזכר בהם יום יום מהחתימה, אני שמח שניסיתי, אין לי ספק שזה יקרה ושזה רוצה להיכנס ועכשיו אני עובד על לתת לזה מקום ולעשות שזה באמת יקרה בכל הדרכים שאני יכול לחשוב אליהם.

מיליון רעיונות, זה מה שאני יעשה הפעם
    טוב אני יגיד לכם את האמת, זה לא פעם ראשונה שאני במצב הזה, כשפותחים את העיניים מגלים המון המון רעיונות מכל הכיוונים בכל הדברים, בפעמים קודמות פשוט רשמתי את כולם כאן, אבל בגלל שזה ממש חדש בראש שלי זה עוד לא ממש ברור לי איך אני יעשה את זה בדיוק, מה ריאלי, מה אני באמת רוצה לעבוד אליו, את מה אני יביא מהראש למציאות ואת מה אני ישאיר בראש, איך אני יתקדם איתם.
    זה עוד לא סגור אצלי, אם אני בעצמי לא סגור על מה אני יעשה איך אני יספר את זה למישהו אחר? אבל אל תדאגו, שזה ברור וטוב אני ישתף אותם כאן ובאמת שזה דברים מעניינים, לפחות לחלק ממכם. מהפעמים הקודמות למדתי שאני רושם רושם והמון רעיונות הולכים לשום מקום ולא באלי לראות את זה קורה שוב, אז מה שאני באמת מוכן ללכת אליו ואני מבין מה אני עושה, משתפים.

- - - - -

זאת הולכת להיות קצת בקשה מוזרה אבל בכל זאת, בגלל שבדרך כלל אין הרבה תגובות ואני לא יודע כמה אנשים איתי או לא איתי, די מעניין אותי ואני מניח שגם את חלק ממכם, אז אפשר לשתף פעולה

יש לי שאלה, איך זה היה מרגיש לכם אם כל יום (במאמץ לכמה שיותר כן?) במשך תקופה ארוכה הייתם מפרסמים אבל לא הייתם יודעים אם באמת יש מישהו שקורא את זה ? תהיו כנים! לא היה מחרפן אותכם? לא סתם פשוט הייתם שמחים לדעת מדי פעם?

אם את/ה שקוראים את זה הפוסט הזה עכשיו בבית/בכל מקום אחר אני אשמח אם תוכלו להשאיר איזה תגובה/ לעשות לייק/ לשלוח לי הודעה/ אפשר לשאול שאלות, אני יכול לענות לכם על איזה שאלות שאתם רוצים וגם בגלל שאני במרתון כזה לחפש דרכים מעניינות שאני יוכל להרוויח כאן, אני יראה שיש כמה אנשים ואני יפרסם כאן כמה מהמדריכים/ שיטות הכי חמות וטובות שמשתמשים בהם היום (כמובן שזה לא קסמים) אלה שיטות שה"כרישים" בתחום אוהבים להשתמש בהם והם עובדות להם הכי טוב.

אני כאן כדי לעזור אחד לשני, בעדכון הבא אני יביא תדברים הכי מעניינים שמצאתי
    לילה טוב ולפחות הפעם, אם אתם נכנסים לפורום ולאשכול כך מדי פעם שיש לכם זמן פנוי
    תשאירו איזו התגובה/תלחצו לייק ונספור כמה יש

דרך אגב גם יש 0 עדיף לדעת שיש 0 מאשר לא לדעת בכלל

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אני תמיד קורא נכנס כמה פעמים ביום לראות אם פירסמת משהו, אבל לא תמיד מגיב כי רוב הזמן אני מנקה קוקיז והמשתמש לא מחובר וכבר התייאשתי מלהתחבר כול פעם לכול האתרים >< אבל צודק זה באמת לא כיף שלא מגיבים, אז אני יעשה תמאמץ הזה.

מה לגבי הדרכים שהיו עושות לך מעל 50 דולר ביום דרך יוטיוב ? תיתן להם איזה שעה שעתיים תוך כדי שאתה מתמקד בשאר הדברים.
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 30-03-2015 בשעה 02:58.

משתמש מכור
    לייקים
    21
    נקודות
    110

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    אני תמיד קורא נכנס כמה פעמים ביום לראות אם פירסמת משהו, אבל לא תמיד מגיב כי רוב הזמן אני מנקה קוקיז והמשתמש לא מחובר וכבר התייאשתי מלהתחבר כול פעם לכול האתרים >< אבל צודק זה באמת לא כיף שלא מגיבים, אז אני יעשה תמאמץ הזה.

מה לגבי הדרכים שהיו עושות לך מעל 50 דולר ביום דרך יוטיוב ? תיתן להם איזה שעה שעתיים תוך כדי שאתה מתמקד בשאר הדברים.
    חחחחחח בדיוק אותו מקרה אצלי ,
    בכל מקרה אני רוצה להגיד לך שאני עוקב אחרי המסע הזה הרבה זמן ותמיד כיף לראות את היומן מסע הזה בסוף היום לראות מה קורה עם העדכונים שלך וכו'
    אז תמשיך לעדכן והמון בהצלחה !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    13
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות

עוקב אחרייך המון המון המון זמן, נכנס פעם ביום יומיים לפורום רק בשביל זה.
    בן אדם מדהים, אשמח לשיטות בקשר לSEO.
    תודה! ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Pagizhok; 30-03-2015 בשעה 11:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

בהצלחה!
    עונים על סקרים, משפיעים על החברה וארגונים ומרוויחים הרבה כסף! -
    www.midgampanel.com?ref=148596;

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לא מתעסק בתחום ונכנס כל יום לראות את ההתקדמת שלך, תמשיך כך

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

אחלה תהליך, אני לא עוקב מתחילתו אבל אני מהסתכלות של מספר עמודים בהתחלה ושל הסוף רואים את תהליך ההתקדמות שלך... הנפילות, העליות מראות כמה התהליך הזה איכותי, אם לא היו כאלה המסע הזה היה מיותר ועל זה מגיע לך שאפו.. אל תתייאש גבר, אתה עכשיו נמצא בעמק וקשה לך לראות את הפסגה אבל אם תמשיך להשקיע ולנסות למצוא דרכים אתה תהיה שם למעלה, הכי חשוב זה להמשיך, להמשיך ולהמשיך.. אני מצרף פה תמונה שלפחות אצלי היא הרקע במחשב, תמיד שאני נכנע ללחץ ורוצה לוותר יוצאים מכול הדפדפנים ובום התמונה מופיעה ומכניסה לי לראש למה אני עובד, וכמה קרוב אני יכול להיות לפסגה.

STOOOOP

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

כולם קוראים פה גבר, תמשיך לעדכן [=

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

וואלה קודם כ לאחי רציתי להגיד לך שאתה תותח - באמת אתה הבנאדם עם הכי כוח רצון שראיתי בקטע הזה.
    אני נכנס בערך כל יום -יומיים ומתעדכן כאן ומאוד כיף ליראות את ההתקדמות שלך

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה לכל מי שהגיב/ עשה לייק/ שלח הודעה
    נתתם לי עוד הרבה מוטיבציה

תודה לכולם מאוד כיף לקרוא את זה ואני יעבוד על יותר עדכונים בזמן הקרוב וגם להביא לכם דברים אפילו עוד יותר טובים בחזרה,
    בלי העזרה שלכם אין ספק בכלל שלא הייתי מגיע להרבה ממה שהשגתי עד עכשיו תודה רבה

מצוין, תגיב רק שבאלך
    נכון אני חוזר לזה עם עוד כמה תוספות שלא עשיתי לפני כן

ציטוט נכתב במקור על ידי GaNsTeRyO צפיה בהודעה
    חחחחחח בדיוק אותו מקרה אצלי ,
    בכל מקרה אני רוצה להגיד לך שאני עוקב אחרי המסע הזה הרבה זמן ותמיד כיף לראות את היומן מסע הזה בסוף היום לראות מה קורה עם העדכונים שלך וכו'
    אז תמשיך לעדכן והמון בהצלחה !
    תודה רבה בקרוב יעלו דברים ממש טובים

ציטוט נכתב במקור על ידי Pagizhok צפיה בהודעה
    עוקב אחרייך המון המון המון זמן, נכנס פעם ביום יומיים לפורום רק בשביל זה.
    בן אדם מדהים, אשמח לשיטות בקשר לSEO.
    תודה! ובהצלחה
    כיף לקרוא את זה, תודה אני יעשה איזה פוסט מסודר עם כל השיטות

ציטוט נכתב במקור על ידי יאיר100 צפיה בהודעה
    בהצלחה!
    תודה דברים טובים יעלו בימים הקרובים כדאי לראות

ציטוט נכתב במקור על ידי Benboren צפיה בהודעה
    לא מתעסק בתחום ונכנס כל יום לראות את ההתקדמת שלך, תמשיך כך
    תודה רבה, אם אתה רוצה להיכנס תשלח לי כמה הודעות אני יעזור לך

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    אחלה תהליך, אני לא עוקב מתחילתו אבל אני מהסתכלות של מספר עמודים בהתחלה ושל הסוף רואים את תהליך ההתקדמות שלך... הנפילות, העליות מראות כמה התהליך הזה איכותי, אם לא היו כאלה המסע הזה היה מיותר ועל זה מגיע לך שאפו.. אל תתייאש גבר, אתה עכשיו נמצא בעמק וקשה לך לראות את הפסגה אבל אם תמשיך להשקיע ולנסות למצוא דרכים אתה תהיה שם למעלה, הכי חשוב זה להמשיך, להמשיך ולהמשיך.. אני מצרף פה תמונה שלפחות אצלי היא הרקע במחשב, תמיד שאני נכנע ללחץ ורוצה לוותר יוצאים מכול הדפדפנים ובום התמונה מופיעה ומכניסה לי לראש למה אני עובד, וכמה קרוב אני יכול להיות לפסגה.

תודה על התגובה, ודרך אגב גם אני מאוד מאוד אוהב תתמונה
    אני יודע שגם אתה בתחום אז לכולנו יש עוד הרבה על מה לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    כולם קוראים פה גבר, תמשיך לעדכן [=
    תודה, ממשיך יותר מאי פעם

ציטוט נכתב במקור על ידי kaza200 צפיה בהודעה
    וואלה קודם כ לאחי רציתי להגיד לך שאתה תותח - באמת אתה הבנאדם עם הכי כוח רצון שראיתי בקטע הזה.
    אני נכנס בערך כל יום -יומיים ומתעדכן כאן ומאוד כיף ליראות את ההתקדמות שלך
    תודה רבה, אני אשמח לעזור שאני יכול
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 02-04-2015 בשעה 05:33.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל איך מגיעים לי כל הרעיונות? למה אני ער בשעה הזאת? והזמנה ליום שישי בשעה 7

את האמת נראלי שיש לי איזה בעיה קטנה שבגללה אני לא מצליח לישון בלילה,
    יום אחרי יום, מיום שישי שעבר. תכף תבינו למה הרגשתי שאני פשוט חייב לכתוב את הפוסט הזה.
    אני יודע שזה מאוד ארוך, מצטער, אני פשוט מתחיל לרשום הכי מדויק שאפשר וזה מה שיוצא.
    אני ייתן לכם רמז אם שווה לכם לקרוא את זה, תרדו קצת למטה יש פסקה שהדגשתי,תקראו אותה.
    כל הדבר הזה מוביל למה שכתוב שם, מעניין אותכם? תקראו הכל ותהנו.
    לא מעניין אל תקראו, מה שכן עברתי על זה ואותי לפחות זה היה מאוד מעניין,
    חוץ מזה, רוצים לדעת
    " איך בשניות בודדות, בעזרת שיטה סופר פשוטה, אפשר לנצח כל התנגדות של המוח כדי שנעשה מה שאנחנו באמת רוצים."
    ביום שישי בשעה 7 יעלה פוסט, פרטים למעלה

הרעיונות הטובים תמיד באים לפני השינה, גלי אלפא
    במוח שלנו יש גלים כל הזמן, אפשר לחפש על זה בגוגל.
    כשאנחנו חושבים משתמשים במוח המון גלי גאמא 30+ למשל במבחן במתמטיקה.
    כשאנחנו בדריכות למשהו בדרך כלל אנחנו נמצאים בגלי בטא 14~30.
    כשאנחנו רגועים ועולים לו רעיונות אלה גלי אלפא 8~13.
    הגלי אלפא מגיעים בעיקר קצת לפני שאנחנו הולכים לישון, בגלל זה דרך אגב אומרים שכל הרעיונות הטובים באים בלילה.

למה אני אומר לכם את כל זה?

לילה אחרי לילה לפני שאני הולך לישון אני מנסה לחשוב על איזה רעיון מקורי, כל פעם בנושא אחר.
    תכף תבינו למה זה גרם.

אני לא מתחבר לקאוצ'ינג, אבל אני יודע שזה עובד והייתי חייב לעשות משהו אז ניסיתי

בחודשיים האחרונים אפשר להגיד שהיו כמה ימים טובים, אבל אם מסתכלים על היום הממוצע אין ספק שהייתי בירידה.
    הרבה פעמים ניסיתי לעצור את זה אבל פשוט הייתי בתוך זה.
    ביום חמישי החלטתי לנסות משהו אחר, יש בנאדם שנקרא אייל אברהם לוי
    מה שהוא עושה בעצם הוא "קואצ'ר" אחד שעוזר לאחרים לשנות כל מידי דברים בחיים שלהם בעזרת אימונים אישיים,
    בעיקר בתחומים של זוגיות, כסף, גוף וכו' כל הדברים שאנשים רוצים לעשות שינוי בחיים שלהם.
    בכנות, אני לא בנאדם שמתחבר לצורת חיים זאת, תמיד חשבתי שאפשר גם להצליח בלי כל הדברים האלה
    ושכל האנשים שעושים את הסרטונים האלה פשוט "לוקחים את הדברים קשה מדי" ולמה פשוט לא להיות משוחרר ולעשות מה שבאלך,
    מה שכן לא היה לי ספק שהדברים האלה **עובדים** בגלל שראיתי תוצאות מדהימות מזה בעבר בעצמי.

החלטתי ללכת על זה, הנה למה זה הוביל

החלטתי ללכת על זה ושאין לי מה להפסיד, אני בירידה ועומד מולי בנאדם שמציע לי עזרה,
    הוא אומר שהוא יכול לשנות את המצב שלי וקחת אותי ממצב של ירידה למצב של "בנייה אינוספית" הוא קורא לזה.
    באותו יום חמישי עברתי על רוב הסרטונים של הערוץ שלו (שמאוד מעניינים דרך אגב ובעברית).
    לקחתי דף ועט ורשמתי כמה שיותר דברים שלמדתי.
    מאז מה קרה? התחלתי להרגיש שינויים במצב רוח משעה לשעה, עצם זה שאתה רואה בנאדם שכל כך שמח
    מהמקום שהוא נמצא ושאומר לך את זה בכל פתיחה וסוף של כל סרטון זה כבר מדבק ואתה גם כן מתחיל להרגיש את זה.
    כשהלכתי לישון על הדרך ניסיתי לחשוב על איזה רעיון מקורי ומתאים, דבר שאני מאוד אוהב לעשות אבל לא עשיתי המון זמן.
    הייתי בטוח שאני יכול להביא משהו (במקרה הזה הנושא לא היה קשור ל-CPA או משהו כזה).
    מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד אוהב לשבת ולקחת את הדמיון והיצירתיות לשיא היכולת ולחשוב על משהו חדש,
    ואחרי שאתה כל כך מתאמץ, עלה לך רעיון ואז אתה מבין עד כמה הוא טוב, חבל לנסות לתאר את ההרגשה שזה מביא.

והנה הגיעה ההברקה שכל כך רציתי
    בקיצור עלה לי רעיון כזה טוב אחרי כל כך הרבה זמן שלא עשיתי את הדברים האלה,
    האנדרלין שלי בגוף אלה לרמות שיא פתאום הגיעה לגוף שלי גלים של אנרגיה מטורפת שלא נגמרת (מרוב שמחה)
    לקחתי אוזניות ושעמתי כמה שירים שאני תמיד שומע, כמעט שנה, לא יודע למה אבל יש להם המון השפעה על הגוף שלי כנראה.
    אז פשוט עצמתי עיניים ודמיינתי עם השירים (שמעלים לי את הדמיון ב-10 רמות) ופשוט דמיינתי את זה יותר ויותר חזק,
    אחרי זה לקחתי דף ועט שוב וכתבתי את כל מה שקשור לרעיון הזה מסודר שאני לא אשכח במקרה כמה פרטים כמובן,
    הרגשתי הרגשה עילית באותו רגע, רחוק ממשהו שאפשר לתאר ובגלל שהאדרנלין בגוף שלי עלה כך כך,
    אתם בטח מבינים שהדבר האחרון שאני יכול לעשות באותו רגע זה לישון, האחרון!
    זה מביא לי כל כך הרבה כוח שאני מרגיש שאני יכול לרוץ מרתון או להרים משקלים כבדים ופשוט הכוח בחיים לא ייגמר.

(כן אני מדבר על הפסקה הזאת.)
    וזה בדיוק למה אני נשאר ער עוד 3~6 שעות כל לילה

וזה בדיוק מה שקורה מאז לילה אחרי לילה,
    לקראת השעה שאני הולך לישון אני מתאמץ מאוד מאוד מאוד חזק מאוד לחשוב על רעיון מפציץ מקורי (כל פעם בנושא אחר).
    אני עולה על משהו, מפתח אותו ונכנסת לי שמחה עילית לגוף פשוט, אין לי מילים אחרות לתאר את זה..!!
    האנדרנלין שלי בגוף עולה שוב ב-X10 רמות, לפני דקה הלכתי לישון, אחרי דקה אני כולי מתמלא בכוחות שאתם לא מבינים,
    אני יורד לרצפה לאיזה 35 שכיבות שמיחה אני מסיים עדיין אני מרגיש כאילו לא בזבזתי עשירים מהכוחות האלה,
    אחרי שאני כותב את הרעיון בצורה הכי טובה שאפשר (שזה לוקח שעה +- לפחות)
    ואז אני מכבה את האור ואני שומע את אותם 2 שירים בעוצמה חזקה תוך כדי שאני מדמיין את הרעיון,
    כל הדבר הזה גורם לי להרגיש כל כך טוב באותו רגע, פשוט מזכיר לי בנאדם שמשתמש בחומרים הורמונליים שהגוף מתמכר אליהם,
    אי אפשר לתאר איזה הרגשה טובה זאת וכל כמה דקות עולה לי עוד מיני רעיון קטן שאני הולך וכותב.
    אחרי כמה שעות (זה התחיל ב- 3 שעות, היום זה נמשיך 6 שעות שאני נשער ער במקום ללכת לישון).

אז מה אתם אומרים, בעיה טובה או רעה?
    אין לי מושג מה זה או למה זה קורה שזה גורם לגוף לי להפריש ישירות למוח כל כך הרבה הורמנים בשניות בודדות,
    הורמונים שככל הנראה קשורים לשמחה ואושר וגם האדרנלין והרגשה שיש לי כל כך הרבה כוח שלא יכול להיגמר בחיים.
    חיפשתי על זה קצת באינטרנט והדבר היחיד שמצאתי זה מצבים די דומים ואמרו שזה מפתח תיצירתיות והדמיון.
    מה שכן אני כל כך שמח מהרעיונות האלה, אני מרגיש שהרבה דברים טובים הולכים לקרות בזמן הקרוב!
    אני יגזים טיפה אם אני יגיד שאני מרגיש שלא האמנתי שהמוח האנושי יכול לחשוב על דברים כל כך טובים אבל פשוט,
    תאמינו או לא, זה מה שאני מרגיש באותו רגע.
    החיסרון היחיד והוא לא קטן זה שכל היום שלי נדפק בכל השינויים הקיצוניים בשעות אבל לדעתי זה שווה את זה.

ומה אתם הולכים להרוויח מיזה?

את כל הדברים אני לא הולך לכתוב כאן, למה? כי זה ייקח שנים וזה לא יעניין את הרוב.
    מה שכן אני הולך לכתוב כמה רעיונות שקשורים ל-CPA ועוד משהו חשוב.
    בחודש האחרון אולי קצת לפני קיבלתי אימייל שהוביל לאיזה אתר עם כל מיני קורסים של שיווק באינטרנט בעברית,
    זה היה נשמע מבטיח אז קניתי קורס 1 של האקדימה לעסקים של איתן עזריה,
    משם זה התגלגל והתחלתי להשקיע המון כסף באתר הזה ובעוד אתרים אחרים והדברים האלה עזרו לי המון,
    חלק ממה שלמדתי שם הוביל אותי לרעיונות האחרונים.

- - - - - - - - - - - - - - - -

ביום שישי, בשעה 7

אני הולך להביא לכם שיטה, איזו שיטה? שיטה שלימדו באחד הקורסים שם והיא פשוט יכולה לשנות חיים לדעתי,
    מה הנושא?
    איך בשניות בודדות, בעזרת שיטה סופר פשוטה, אפשר לנצח כל התנגדות של המוח כדי שנעשה מה שאנחנו באמת רוצים.

הסבר יותר מפורט על מה שאני ייתן נמצא כאן למטה, הדבר הזה משנה חיים.

דוגמאות:
    - אתם יודעים שהדבר שאתם צריכים לעשות היום זה להעלאות כמה סרטונים ליוטיב אבל איכשהו הגוף שלכם מנסה לעשות הכל, ושאני אומר ה-כ-ל אני באמת מתכוון לזה, הוא עושה הכל כדי שלא תעשו את זה, אתם תלכו בבית, תדברו עם מישהו, תצאו, תחזרו, תאכלו, תסתכלו כמה הרווחתם, תדבר בסקייפ ותעשו משהו אחר אבל הדבר היחיד שלא תעשה זה את מה שאתם צריכים לעשות באותו רגע, לעלות סרטון. וגם אם אחרי יום שלם שאיזה קול קטן במוח שלכם משחק איתכם אתם תעלו תסרטון ולא תרגישו כל כך טוב עם עצמכם, כאילו אתם לא באמת אוהבים את מה שאתם עושים וזה מאולץ.

עוד דוגמה קטנה:
    - אתם רוצים לאכול אוכל "זבל" כלשהו, כך אני קורא לזה. אתם יודעים שזה לא בריא, שזה לא מה השהגוף שלכם צריך אבל שוב הגוף שלכם דוחף אותכם לאכול את זה ואחרי כמה שניות אתם נכנעים, אוכלים ואז לא מבינים למה הגוף שלכם לא משתנה.
    או יותר גרוע, אתם מבינים בדיוק כמה שזה לא טוב אבל אתם בכל זאת עושים את זה וזה מה שרוב האנשים עושים!

סיכום קטן של מה יהיה ביום שישי בשעה 7

אני ייתן לכם כמה דברים מסביב וגם את הדרך לנטרל כל התנגדות כזאת של המוח בשניות, ובמקום שהגוף יעשה הכל כדי לדחוף אותכם לאכול את ה"זבל הזה" הוא ידחוף אותכם לעשות הכל כדי לא לאכול אותו, זה פשוט מדהים כמה שזה פשוט וזה עובד וזה שינה לה את החיים למרות שאני משתמש בזה רק כמה ימים, זאת התשובה לחלומות לבניית משמעת עצמאית ולעשות כל דבר שאתם באמת רוצים בלי להתאמץ יותר מדי, אתם לא אשמים שעד היום נכענתם לקול הקטן הזה בראש, אין לכם ממש סיכוי נגדו אם אתם לא לומדים למה זה קורה ואיך מנטרלים אותו.

מעניין אותכם לדעת איך עושים את זה? זה מאוד פשוט ותוכלו לנסות את זה שנייה אחרי שתקלטו את זה וזה שווה בקיצור.
    ביום שישי בשעה 7 יעלה הפוסט, השעה 05:55 עכשיו אני ייקח כמה שעות שינה וממחר אני יתחיל לעלות דברים טובים,
    שתדעו הרגיע אותי לכתוב את הפוסט הזה אולי אני יתחיל לעשות את זה יותר (למי שקרא למעלה).
    מצטער אם עייפתי אותכם עם כל הטקסט הזה, זה באמת פשוט מעייף לקרוא את כל זה אני יעבוד על זה.
    יאללה שיהיה לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 02-04-2015 בשעה 07:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

שמע כול המנטורים האלה לא יודעים לעשות כלום חוץ מלגרום לנו להאמין להם, אני לא יודע במקרה הספציפי הזה אבל יש המון כאלה ברשת, ואני זוכר שהייתי בן 12-13 הייתי נרשם אליהם ואפילו רציתי לקנות, לאט לאט הבנתי שהם לא מבינים הרבה, ואלה שמבינים רק יגרמו לי להוציא כסף כי בזה הם מומחים.

מקווה שבמקרה של האקדמיה לעסקים אני טועה, ומחכה לפירסום שלך (:
    חג שמח.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

שמע כול המנטורים האלה לא יודעים לעשות כלום חוץ מלגרום לנו להאמין להם, אני לא יודע במקרה הספציפי הזה אבל יש המון כאלה ברשת, ואני זוכר שהייתי בן 12-13 הייתי נרשם אליהם ואפילו רציתי לקנות, לאט לאט הבנתי שהם לא מבינים הרבה, ואלה שמבינים רק יגרמו לי להוציא כסף כי בזה הם מומחים.

מקווה שבמקרה של האקדמיה לעסקים אני טועה, ומחכה לפירסום שלך (:
    חג שמח.
    האקדמיה לעסקים זאת רק דוגמה קטנה, הם מאוחסנים באתר עם עוד המון קורסים שלא האמנתי שיש דברים ברמה כזאת גבוהה בעברית.
    כן אתה צודק במה שאתה אומר, הרבה פעמים מנסים סתם למכור לנו אבל לא כולם והנה ההבדל בין אלה שלא לאלה שכן.

קניתי יותר מ-5 קורסים באתר ועל כל קורס הם מציעים לך 30 יום אחריות,
    אם אתה לא מרוצה ולא משנה למה אתה שולח להם מייל 1 והם מחזירים לך את כל הכסף בלי לשאול שאלות.
    עם האחריות הזאת אתה יכול לנסות מה שבאלך בלי לדאוג, אני יכול להגיד שעל קורס 1 לא הייתי סגור, ניסיתי, לא אהבתי, קיבלתי תכסף בחזרה והם גם נותנים לך לשמור את הקורס אצלך עם כל הבונוסים.

למשל עם הקורס הזה, אתה מנסה עובר על כל התוכן, מנסה מה שרשום שם,
    בדרך כלל הדברים שם כל כך טובים שאתה מתבייש לחשוב על לבקש החזר.
    זה ועוד כמה דברים הובילו אותי לעבוד על שירות חדש שאני משקיע בו המון עכשיו, גם על זה אני יכתוב בפוסטים הבאים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,522 | הודעות: 8,173,109 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect