נכתב במקור על ידי
Leverage
אני יגיד לך את מה שאני הכי הייתי רוצה לשמוע אם הייתי במקומך.
זה מאוד מאוד תלוי במה שאתה רוצה לעשות, אם אתה סתם רוצה להרוויח כמה דולרים על הדרך או משהו לטווח הרחוק וכמה רחוק.
בהנחה שאתה מוכן לבזבז כמה חודשים של עבודה קשה, אולי קצת יותר אבל לבסוף להיות מסוגל להרוויח כסף טוב כמעט לגמרי אוטומטי בזמן הצבא.
1. Affiliate Marketing.
2. ללמוד על אנשים שמצליחים בזה מהארץ מהעולם, לקנות מחברת ולרכז את כל המידע הכי טוב שהצלחת לצבור, לבנות לך את כל התוכניות, המטרות והמשימות שם. בנוסף הייתי ממליץ מאוד לקנות קורסים איכותיים בנושאים שיעזרו לך, למה?
כי זאת הדרך הכי מהירה וזולה להשיג גישה למידע איכותי ולצמצם משמעותית את המסע. למה להתחיל הכל מההתחלה שכבר אין ספור אנשים עשו את זה לפניך?
תתחיל בללמוד מהם ובהמשך תדע לפתח את השיטות שלך.
3. תראה זה לא שזה קשה בהכרח, רוב השיטות "המהירות" לעלות סרטון ו-2 שניות אחרי זה להתחיל להשיג תנועה בחינם, זה טרנדים חולפים שנעלמים מהר.
רק לאחרונה הבנתי באמת שזה לא חייב להיות כך ושיש לפחות עשרות אלפים בכל העולם שעושים המון כסף באופן די יציב, רוב הדרכים האלה לוקחות יותר זמן בדרך כלל אבל גם שם ההצלחה היא יותר מהירה מכל דבר האחר וההכנסה יציבה.
4. אתה יכול להסתכל בפוסטים האחרונים ביומן שפתחתי כאן, זה ממש לא בעיה, השאלה אם תישאר שם יותר מכמה שעות עד שבנאדם אחר יבוא וידווח אליך.
ואם אתה כן יודע שבנאדם הולך לדווח אליך עוד כמה שעות,
איך אתה מפתח אסטרטגיה שבעזרתה תישאר רווחי למרות הדיווחים וזה לא בהכרח אומר שאתה צריך לעבוד יותר.
5. מאוד לדומה ל-2, קודם תקבל החלטה, משם תתחיל לפעול בצעדים קטנים ואם תתמיד מספיק אין ספק שתגיע להרבה יותר ממה שציפית.
אני שולח לך ה"פ קטנה על משהו שעניין אותי לאחרונה, אין לי שום כוונה למכור לך או לפרסם מישהו אחר בכוונה, אני לא מקבל על זה שקל.
פשוט קורס מעניין שנתקלתי בו לאחרונה שאני מאמין שיכול לעזור לך, מינה סתם אפשר להצליח גם בלעדיו.