קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 49 מתוך 75 << ראשון ... 39474849505159 ... אחרון >>
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 49

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

שחכתי להגיד לך מזל טוב
    השגתה את המשימה, 20 דולר אוטומטי כל יום!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    מצוין
    בקטע של Amazon זה נכון מה שאתה אומר שיותר סומכים אליהם, קראתי גם על האפשרות להיות Affiliate וגם על איך להיות סוחר שם.
    ל- Affiliates שמתי לב שיש להם קצת יותר כללים מבדרך כלל, 1 מהם זה שהמכירות שאתה עושה חייבות להיות תחת אותו דומיין שנרשמת איתו.
    גם העמלות שם על כל מכירה הרבה יותר נמוכות מ- Clickbank למשל ששם בדרך כלל אתה מקבל 50~75% מהמכירה.
    היתרון אצלם זה שיש שם כל מוצר שאתה יכול לחשוב אליו, וגם שיותר קל למכור שם כי סומכים על המערכת שלהם.
    בהמשך שאני אירשם לעוד כמה רשתות אני ינסה גם אותם, בנתיים יש לי כמה מוצרים טובים להתחיל.
    תודה על הרעיון, המון המון ב- BHW עושים אתרים קטנים, מקדמים אותם לתוצאות הראשונות ומרוויחים 500$/m מכל אתר, זה נקרא Micro Niche.

בקשר ל- GoDaddy הייתי בדיוק כמוך,
    לצערי אין שם שום דרך לקנות שם דומיינים ואחסון בהנחה ולשלם עם PayPal.
    אם זה משהו חד פעמי אתה יכול להשתמש בכרטיס אשראי של ההורים שלך וכו' זה עולה כמה שקלים.
    אם אתה רוצה משהו לטווח הארוך אני משתמש ב- Payonner כמו שאתה יודע, לא הייתי יכול לבקש משהו יותר טוב.
    כן נדלקתי על הpayonner הזה, אפשר להוציא בקלות בלי להעביר לחשבון בנק וזה, עכשיו אני לא מרוויח כלום, כשאני יתחיל להרוויח אני יעשה את זה כמעט בטוח.
    דר"כ למה קנית את התמונה ב12 דולר ? כאילו בישבילי זה די נראה בזבוז של כסף, הרי יכולת בקלות למצוא משהו מהאינטרנט ..

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי asrafeden צפיה בהודעה
    נחמד בהצלחה...
    קצת עזרה בחיפושים, המידע שאני נותן לך כאן מורכב מסקרים ככה שיש לזה "כיסוי"
    http://mthink.com/top-20-affiliate-networks-2015
    תודה, יש שם מבחר, כנראה אנשים מרוויחים שם טוב אם הם ב- TOP, מעניין. הרוב שם פחות מוכרות לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Rev0 צפיה בהודעה
    אתה מתכנן לבנות רשימה או direct linking?
    רשימות ו"נכסים" יגיעו בקרוב ללא ספק, בנתיים direct כדי לא להתעכב ולהתחיל לנסות.
    שחכתי להגיד לך מזל טוב
    השגתה את המשימה, 20 דולר אוטומטי כל יום!!
    איזה כיף! אפילו יותר חשוב היכולת שאם מחר בבוקר אתה רוצה עוד כסף אתה יודע מה עושים ואיך עושים
    את האמת עכשיו בדקתי וזה לא בדיוק 20, בעיקר בגלל שהשתמשתי בשיטות יותר זמניות.

מה שכן מצאתי את הפתרון, קוראים לו "Affiliate" ובשיטות יציבות שמחזיקות שנים, הפעם אני לי ייתן לזה לקרות

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    כן נדלקתי על הpayonner הזה, אפשר להוציא בקלות בלי להעביר לחשבון בנק וזה, עכשיו אני לא מרוויח כלום, כשאני יתחיל להרוויח אני יעשה את זה כמעט בטוח.
    דר"כ למה קנית את התמונה ב12 דולר ? כאילו בישבילי זה די נראה בזבוז של כסף, הרי יכולת בקלות למצוא משהו מהאינטרנט ..
    אין בעיה, אם אתה רוצה 25$ בחינם,
    תחפש מישהו להירשם דרכו, לא משנה מי, אתה תקבל 25$, הוא יקבל 25$ בחינם.

מבין אותך לגמרי, גם אני חשבתי שזה כסף שזורקים לפח. לשלם שאני פאקינג ישלם על תמונה? כולה תמונה.
    לאחרונה נתקלתי בחוק שקיים בעולם על זה ומעולם לא חשבתי אליו < "פעולות דומות מביאות תוצאות דומות".
    אם ניקח 2 מראות מזכוכית, אני יזרוק על 1 מהן כדור בעוצמה מסוימת והמראה תישבר,
    אם אתה "תחקה" את מה שעשיתי, תיקח כדור ותזרוק על המראה ה-2 +- באותה עוצמה, מה יקרה לה? פתאום היא חסינה?
    ממש לא, 100% היא תישבר כל עוד עשית את זה טוב, "פעולות דומות מביאות תוצאות דומות".

בדקתי מה- affiliates המצליחים ביותר משתמשים במודעות שלהם,
    מצאתי שכמעט כולם קונים תמונה לקמפיינים שלהם באופן קבוע מ-2 סיבות.

1. בהנחה שהקמפיין שלך על המשחק coc, כמעט כל תמונה שתמצא בגוגל עשה מעצב של החברה ויש עליה זכויות יוצרים.
    שימוש בתמונות שיש אליהן זכויות יוצרים (*כמעט* כל התמונות הטובות) יכול להוביל לבעיות, אנחנו לא רוצים את זה.
    2. (והיותר חשוב) אני מזמין אותך לעשות חיפוש קצר לרקע של Affiliate Marketing בגוגל, עשיתי את זה בשבילך
    ועכשיו חיפוש באתר שמוכר תמונות, כמו שאתה מבין, גם את זה עשיתי בשבילך
    מרגיש את ההבדל? ואתה יכול להגיד 10001 סיבות למה הבדיקה הזאת לא מדויקת והכל נכון! אבל בכל זאת, יש הבדל משמעותי.
    היום האתרי תמונות האלה הפכו למסחטות כסף, אנשים מוכרים וקונים בכמויות,
    לא תאמין כמה כסף זז שם וכמה אנשים משקיעים בתמונות כדי שיקנו את שלהם ולא את של המתחרים ויש מלאאא מתחרים.

אבל בכל זאת.. "אני ספציפית, פשוט לא צריך את זה", "אפשר להסתדר גם בלי.." <<<< נכון! מסכים איתך ב-100%.
    לפעמים אני בוחר להשקיע יותר, לפעמים פחות אבל מה שחשוב זה לעשות !!
    הפעם בחרתי להשקיע יותר, כן אבל למה? סתם כי זה היה נראה לי קצת יותר טוב באותו רגע, זה לא קריטי לקמפיין 1.

היום יעלה עוד עדכון קצר על שינוי קל בתכנית
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 01-05-2015 בשעה 00:37.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כמו שהבטחתי, עדכון קצרצר על השינוי בתוכנית

אז מה שאני הולך לעשות זה לעצור pause ל- facebook ads כרגע, למה?
    בדקתי על זה קצת יותר וזה יותר מומלץ להתחיל שם עם נכסים כמו רשימת תפוצה, מגזין/בלוג וכו'
    ככל הנראה שאני יחזור לזה התוכנית תהיה שילוב של אתר, מאמרים, לינקים של affiliates ורשימת תפוצה.

מה אני הולך לעשות במקום עכשיו? PPV
    בגדול תשלום על כל pop up שקופץ לאנשים שהם מחפשים מילת מפתח מסוימת/ גולשים באתר מסוים.
    אם מישהו ירצה אני יסביר על זה קצת יותר מפורט.

רוב האנשים שהם חושבים PPV הם ישר, מהה אבל זה מלא כסף, צריך להשקיע איזה 1000$ סכום ראשוני.. ומה אם זה בכלל לא יצליח..
    כל העסק הזה נשמע יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי, זה לא עובד באמת, זה סתם וכו' וכו' וכו' בעיקר הסכום הפקדה ראשוני הגבוהה.

יש משפט שאומר שאתה תמצא את מה שאתה תחפש, אם תחפש 1000$ התחלה וסיכון, אל תתפלא אם זה מה שתמצא.
    מי שרוצה להשקיע קצת פחות כדי לנסות PPV ולהתקדם שם, תהיו בטוחים שיש עוד רשתות.

בקשר לסכום הפקדה הראשוני זה נכון, הרשתות הכי טובות מכל הבחינות דורשות סכומים כאלו כדי לסנן את מי שלא רציני.
    אני כרגע אין לי סכום כזה להשקיע, חיפשתי על זה עוד קצת מצאתי רשת בשם DirectCPV היא די מוכרת בתחום, נחשבת בין החלשות ביחס למתחרים.
    בכל זאת שם הסכום הפקדה הראשוני 100$, אפשר לנסות להריץ מודעות PPV, אולי זה קצת פחות טוב אבל זה בהחלט מספיק כדי להתחיל.
    עוד 2~3 ימים אני יקבל את התשלום מ- ShareCash, יפקיד שם 100$ ויתחיל לשחק ב- PPV יהיה מעניין.

בוקר טוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

כמו שהבטחתי, עדכון קצרצר על השינוי בתוכנית

אז מה שאני הולך לעשות זה לעצור pause ל- facebook ads כרגע, למה?
    בדקתי על זה קצת יותר וזה יותר מומלץ להתחיל שם עם נכסים כמו רשימת תפוצה, מגזין/בלוג וכו'
    ככל הנראה שאני יחזור לזה התוכנית תהיה שילוב של אתר, מאמרים, לינקים של affiliates ורשימת תפוצה.

מה אני הולך לעשות במקום עכשיו? PPV
    בגדול תשלום על כל pop up שקופץ לאנשים שהם מחפשים מילת מפתח מסוימת/ גולשים באתר מסוים.
    אם מישהו ירצה אני יסביר על זה קצת יותר מפורט.

רוב האנשים שהם חושבים PPV הם ישר, מהה אבל זה מלא כסף, צריך להשקיע איזה 1000$ סכום ראשוני.. ומה אם זה בכלל לא יצליח..
    כל העסק הזה נשמע יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי, זה לא עובד באמת, זה סתם וכו' וכו' וכו' בעיקר הסכום הפקדה ראשוני הגבוהה.

יש משפט שאומר שאתה תמצא את מה שאתה תחפש, אם תחפש 1000$ התחלה וסיכון, אל תתפלא אם זה מה שתמצא.
    מי שרוצה להשקיע קצת פחות כדי לנסות PPV ולהתקדם שם, תהיו בטוחים שיש עוד רשתות.

בקשר לסכום הפקדה הראשוני זה נכון, הרשתות הכי טובות מכל הבחינות דורשות סכומים כאלו כדי לסנן את מי שלא רציני.
    אני כרגע אין לי סכום כזה להשקיע, חיפשתי על זה עוד קצת מצאתי רשת בשם DirectCPV היא די מוכרת בתחום, נחשבת בין החלשות ביחס למתחרים.
    בכל זאת שם הסכום הפקדה הראשוני 100$, אפשר לנסות להריץ מודעות PPV, אולי זה קצת פחות טוב אבל זה בהחלט מספיק כדי להתחיל.
    עוד 2~3 ימים אני יקבל את התשלום מ- ShareCash, יפקיד שם 100$ ויתחיל לשחק ב- PPV יהיה מעניין.

בוקר טוב
    מנסיון ענק שיש לי בתחום ה PPV לא להיתקרב לרשתות directcpv ו mediatraffic.
    שלא תעשו טעות חבל על הכסף.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מנסיון ענק שיש לי בתחום ה PPV לא להיתקרב לרשתות directcpv ו mediatraffic.
    שלא תעשו טעות חבל על הכסף.
    קראתי reviews של אנשים עם אתרים ענקיים ואלה רשתות שחזרו כל הזמן עם דירוג די טוב יחסית.
    אתה יכול להסביר למה בדיוק אתה לא ממליץ אליהם?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

קראתי reviews של אנשים עם אתרים ענקיים ואלה רשתות שחזרו כל הזמן עם דירוג די טוב יחסית.
    אתה יכול להסביר למה בדיוק אתה לא ממליץ אליהם?
    אני מבין בתחום, התנועה שהם מביאים לא איכותית.
    זו סה"כ המלצה אתם יכולים לחלוק עליה...

יש לך פורומים מעניינים לשתף? נעשיר טיפה את הידע
    נערך לאחרונה על ידי asrafeden; 02-05-2015 בשעה 00:29.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני מבין בתחום, התנועה שהם מביאים לא איכותית.
    זו סה"כ המלצה אתם יכולים לחלוק עליה...

יש לך פורומים מעניינים לשתף? נעשיר טיפה את הידע
    אוקי, את האמת פורומים כמעט ולא יוצא לי להיכנס לאחרונה אבל האלה שלמדתי מהם הכי המון cpaelites, blackhatworld

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

בקשר להודעה האחרונה שלי לגבי mediataffic ו directcpv שמעתי שהם חזרו לעניינין כך שאני חוזר בי.... בהצלחה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

עדכון קטן:

אולי 50$ זה לא יותר מדי אבל בהתחשבות לעובדה שזה רץ 120% אוטומטי זה די טוב.
    אם אני יסיים את החודש הזה עם ~500$ מהאתר הזה, אני משלם עליו 70$ בחודש אז 430$ רווח,
    אני ישקיע 100$ בתחילת החודש ואולי עוד 100~200$ לקראת הסוף בניסיון ליצור עוד אתר 1 כזה בנישה נוספת.

קיבלתי תשלום מ- ShareCash, הפקדתי 100$ ברשת PPV עכשיו נשאר לחכות שיאשרו אותי ואז אפשר להתחיל לשחק,
    אולי זה לא יקרה ב- ShareCash, אולי גם אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה..
    עד ה-31/07/2015 יש לי 10,000.00$ זמינים כשאני פותח את ה- Payonner.
    יקרה או לא יקרה? אני יעשה כל מה שאני יכול ויקפוץ על כל הזדמנות שתהיה לי כדי שזה כן.
    יום טוב

התמונה להמחשה ^^

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 04-05-2015 בשעה 21:41.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

עדכון קטן:

אולי 50$ זה לא יותר מדי אבל בהתחשבות לעובדה שזה רץ 120% אוטומטי זה די טוב.
    אם אני יסיים את החודש הזה עם ~500$ מהאתר הזה, אני משלם עליו 70$ בחודש אז 430$ רווח,
    אני ישקיע 100$ בתחילת החודש ואולי עוד 100~200$ לקראת הסוף בניסיון ליצור עוד אתר 1 כזה בנישה נוספת.

קיבלתי תשלום מ- ShareCash, הפקדתי 100$ ברשת PPV עכשיו נשאר לחכות שיאשרו אותי ואז אפשר להתחיל לשחק,
    אולי זה לא יקרה ב- ShareCash, אולי גם אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה..
    עד ה-31/07/2015 יש לי 10,000.00$ זמינים כשאני פותח את ה- Payonner.
    יקרה או לא יקרה? אני יעשה כל מה שאני יכול ויקפוץ על כל הזדמנות שתהיה לי כדי שזה כן.
    יום טוב

מאיפה הבאתה את ה 10,000 ? הרווחתה אותם או השקעה שלך מכסף אישי?
    25 דולר ליום לא רע בכלל ועוד רק מאתר אחד. אין סוף לכמות האתרים שאפשר לייצר!

רווחים מאתמול:

נערך לאחרונה על ידי asrafeden; 04-05-2015 בשעה 14:33.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מאיפה הבאתה את ה 10,000 ? הרווחתה אותם או השקעה שלך מכסף אישי?
    25 דולר ליום לא רע בכלל ועוד רק מאתר אחד. אין סוף לכמות האתרים שאפשר לייצר!

רווחים מאתמול:

ה-10 אלף דולר זה משהו שאין לי, אפילו לא קרוב אבל זאת המטרה, "התמונה להמחשה בלבד" מה שנקרא חחחח , אני יוסיף את זה.
    נכון מאוד, רק אתר 1 בנישה 1 קטנה ומילת מפתח 1, וזאת הוכחה שאפילו שם אפשר להרוויח.

מעניין, כיף לראות אנשים מרוויחים ברשתות שותפים ישראליות - Scale it up
    תודה על השיתוף
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 04-05-2015 בשעה 21:42.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל איזוו הפתעה ... :)

- - - - - -

- - - - - -

לפני 4 וחצי חודשים פתחתי אתר בנישה בינונית ~ גדולה והשקעתי עליו 1500$ +- בסך הכל, כתבתי עליו די הרבה כאן.
    ידעתי שאם אני רק יצליח לדרג אותו אני ירוויח ~50$ ביום באופן אוטומטי ושכבר אחרי חודש 1 אני יחזיר את כל ההשקעה הזאת,
    כמובן שמו בכל דבר אין כאן איזו "תשואה מובטחת" או כל מילת scam אחרת.. זה מסוכן.

ב-4 חודשים האחרונים עשיתי כל דבר שיכולתי כדי לדרג אותו גבוהה יותר, והשתמשתי בשירותי SEO הכי טובים שמצאתי.
    לקראת הסוף קפצתי מ-21 ל- 15 במילת מפתח הראשית, שם כבר התחלתי לראות תקווה, אבל אז זה נתקע..
    הכי גבוהה שהצלחתי להגיע היה 7 ששם גיליתי שאני צריך לסגור את האתר סופית.
    התנועה הגיעה ממדינות לא טובות והטעות שלי הייתה שגיליתי את זה מאוחר מדי, פרשתי מהאתר הזה.

מה שמצחיק הוא שבכל התקופה הזאת הייתה לי המון סבלנות והכי גבוהה שהצלחתי להגיע היה 7, אחרי המון זמן.
    בכל הזמן הזה בדקתי את הדירוג של האתר בממוצע 3 פעמים ביום וכל כך רציתי שהוא יפתיע אותי פעם אחת..
    עד שגיליתי את האיכות של התנועה ומאותו רגע כבר לא בדקתי את הדירוג יותר ו"שחכתי" מהאתר הזה.

וקלטו מה, אני מתחיל לראות ב- sharecash יותר מ- 200 visitors ביום, ואז קלטתי שמדובר באתר הזה.
    רק שתדעו ב- SEO עם תנועה רגילה זה שווה בכיף 50$ ביום.. אבל הוא עושה לי פחות מ-5$ ביום.
    בכל מקרה אולי זה כבר לא רווחי אבל היום עליתי ל- #1 בלי התראה מראש, לפחות הצלחתי לדרג אותו.

קום. קבל 1500 דולר. תחזור לישון.

הנה הטיפ, אפשר לחזות את זה שהתנועה תהיה לא טובה אבל אי אפשר לוודא את זה ב-100%.
    אם הכל נראה טוב מבחוץ, התחלתם לדרג אתר וכבר אתם מקבלים כניסות גם אם זה ממש קצת,
    תבדקו את האיכות שלהם בשלב כמה שיותר מוקדם ותדעו אם כדאי לכם להמשיך בנישה, זה הכל, בוקר טוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

- - - - - -

- - - - - -

לפני 4 וחצי חודשים פתחתי אתר בנישה בינונית ~ גדולה והשקעתי עליו 1500$ +- בסך הכל, כתבתי עליו די הרבה כאן.
    ידעתי שאם אני רק יצליח לדרג אותו אני ירוויח ~50$ ביום באופן אוטומטי ושכבר אחרי חודש 1 אני יחזיר את כל ההשקעה הזאת,
    כמובן שמו בכל דבר אין כאן איזו "תשואה מובטחת" או כל מילת scam אחרת.. זה מסוכן.

ב-4 חודשים האחרונים עשיתי כל דבר שיכולתי כדי לדרג אותו גבוהה יותר, והשתמשתי בשירותי SEO הכי טובים שמצאתי.
    לקראת הסוף קפצתי מ-21 ל- 15 במילת מפתח הראשית, שם כבר התחלתי לראות תקווה, אבל אז זה נתקע..
    הכי גבוהה שהצלחתי להגיע היה 7 ששם גיליתי שאני צריך לסגור את האתר סופית.
    התנועה הגיעה ממדינות לא טובות והטעות שלי הייתה שגיליתי את זה מאוחר מדי, פרשתי מהאתר הזה.

מה שמצחיק הוא שבכל התקופה הזאת הייתה לי המון סבלנות והכי גבוהה שהצלחתי להגיע היה 7, אחרי המון זמן.
    בכל הזמן הזה בדקתי את הדירוג של האתר בממוצע 3 פעמים ביום וכל כך רציתי שהוא יפתיע אותי פעם אחת..
    עד שגיליתי את האיכות של התנועה ומאותו רגע כבר לא בדקתי את הדירוג יותר ו"שחכתי" מהאתר הזה.

וקלטו מה, אני מתחיל לראות ב- sharecash יותר מ- 200 visitors ביום, ואז קלטתי שמדובר באתר הזה.
    רק שתדעו ב- SEO עם תנועה רגילה זה שווה בכיף 50$ ביום.. אבל הוא עושה לי פחות מ-5$ ביום.
    בכל מקרה אולי זה כבר לא רווחי אבל היום עליתי ל- #1 בלי התראה מראש, לפחות הצלחתי לדרג אותו.

קום. קבל 1500 דולר. תחזור לישון.

הנה הטיפ, אפשר לחזות את זה שהתנועה תהיה לא טובה אבל אי אפשר לוודא את זה ב-100%.
    אם הכל נראה טוב מבחוץ, התחלתם לדרג אתר וכבר אתם מקבלים כניסות גם אם זה ממש קצת,
    תבדקו את האיכות שלהם בשלב כמה שיותר מוקדם ותדעו אם כדאי לכם להמשיך בנישה, זה הכל, בוקר טוב.
    הגעתה למקום ראשון ואתה מרוויח פחות מ-5 דולר ליום? מבאס.
    מה קורה עם האתר השני שלך? הנישה הקטנה, איזה מקום אתה ומה קורה עם הרווחים?
    אבל שאני חושב על זה 5 דולר ביום מכסה לך את ההוצאות שאני מאמין לא עוברות את ה 20 דולר בחודש + 20 דולר בשנה. לקבל 100$ +- בחודש זה לא רע.

סתם שאלה כללית - הדומיין שלך זה com?
    נערך לאחרונה על ידי asrafeden; 05-05-2015 בשעה 16:25.

משתמש מתקדם
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תגיד אתה מתעסק ב-SEO וקידום אתרים?
    אני סיימתי בקטנה לבנות אתר ניסיוני כזה ואני משיג אליו תנועה מרשתות חברתיות אבל אני רוצה לנסות את מזלי ב-SEO אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה ללמוד את חשבתי אם אתה יודע על מקום שאפשר ללמוד משם את הבסיס

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,733 | הודעות: 8,173,320 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect