בכיין
נכתב במקור על ידי afx בכיין נוווו
נכתב במקור על ידי Shinx נוווו הורדתי
נכתב במקור על ידי afx בכיין מעריך המון
נכתב במקור על ידי Shinx מעריך המון הארכתי המון
נכתב במקור על ידי afx הארכתי המון סיבה: קללות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני חש בשימוש לרעה בכוח כאן.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Shinx סיבה: קללות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי Super Pippo אני חש בשימוש לרעה בכוח כאן. תלמדו לכבד סמכות סופר פיפו אדומה ראה הוזהרת פעם הבאחחחחחחחחחחחחחחחחחח די כן זדיינו אני עושה מה שבא לי
נכתב במקור על ידי afx תלמדו לכבד סמכות סופר פיפו אדומה ראה הוזהרת פעם הבאחחחחחחחחחחחחחחחחחח די כן זדיינו אני עושה מה שבא לי פעם ראשונה קראתי את הניק שלו בקול אני בוכה מצחוק
נכתב במקור על ידי afx תלמדו לכבד סמכות סופר פיפו אדומה ראה הוזהרת פעם הבאחחחחחחחחחחחחחחחחחח די כן זדיינו אני עושה מה שבא לי אני צורפתי עברית מינוס אפשר סקס איתך
נערך לאחרונה על ידי afx; 12-11-2015 בשעה 17:52.
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני צורפתי עברית מינוס אפשר סקס איתך חח לא, די.
לך תזדיין מניאק
נכתב במקור על ידי afx חח לא, די. אתה עושה לי בדיוק מה שהיטלר עשה ליהודים
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה עושה לי בדיוק מה שהיטלר עשה ליהודים חוסייני אמר לי
מכובד : )
חוקי הפורום