נכתב במקור על ידי Shinx עוד לא מתת כבר מאיידס את כל הצפון זיינת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבאלה איזה אנשים שינקס יא אחחח
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
האתר הזה כמו אייסיקיו ישן ולא פעיל
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבאלה איזה אנשים שינקס יא אחחח אפילו לא זוכר את השם שלי יעצוב אחרי כל מה שעברנו??
נכתב במקור על ידי Shinx אפילו לא זוכר את השם שלי יעצוב אחרי כל מה שעברנו?? אתה מעליב אותי, בן.
נכתב במקור על ידי Display אתה מעליב אותי, בן. חחח כאילו אתה אבא שלו איזה מתנשא אבל מה השם
נכתב במקור על ידי afx חחח כאילו אתה אבא שלו איזה מתנשא אבל מה השם חחחח אני חושב שהשם זה בן
הפורום מת ?
נכתב במקור על ידי afx חחח כאילו אתה אבא שלו איזה מתנשא אבל מה השם אני מת
נכתב במקור על ידי Dor_BJ האתר הזה כמו אייסיקיו ישן ולא פעיל אייסיקיו מאוד מצליח בחו"ל
..Everyone Loves You When You're Dead..
נכתב במקור על ידי Shinx אני מת אני יודע לעשות החייאה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבאלה איזה אנשים שינקס יא אחחח יאן הגיי
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Shinx אני מת יבן בן זונה, כשאני רושם לך משהו אתה תענה לי.
נכתב במקור על ידי LikeMe יאן הגיי חחחחחחחחחח דוד יא מגעיל בפנים, איפה אתה משרת
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחחחחח דוד יא מגעיל בפנים, איפה אתה משרת חחחחח בצפון יא טמבל ברגליים.. איפה נעלמת לי איפה?
נכתב במקור על ידי LikeMe חחחחח בצפון יא טמבל ברגליים.. איפה נעלמת לי איפה? אני בטכני חיל האוויר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חוקי הפורום