נכתב במקור על ידי Alcoholic מפיות יעופו באוויר. בואנה אשכרה אטרף וכסף מתקרבים ל20... מי היה מאמין בעצם, אני אראה את הפורום הזה עוד באוויר גם בגיל 45 כשפייסבוק יקרוס ובזמן האפוקליפסה כולם יחפשו מקומות אנדרגאונד לדבר בהם ויבואו לפה
נכתב במקור על ידי Shinx חיפשתי אותך בפייסבוק לא מצאתי יאח תחפש בחור שרמנטי שיהיה עוד 40 שנה ראש ממשלה וזה ימצא לך אותי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo תחפש בחור שרמנטי שיהיה עוד 40 שנה ראש ממשלה וזה ימצא לך אותי זה תיקן אותי ל-"ג'ינג'י מנומס שנראה כאילו הוא עושה", בטוח שכתבת את זה נכון?
נכתב במקור על ידי Shinx זה תיקן אותי ל-"ג'ינג'י מנומס שנראה כאילו הוא עושה", בטוח שכתבת את זה נכון? תנסה לחפש אולי בחור שבטוח לא גינגי כי הוא יותר ארי מהנאצים ויש פרס נובל על שמו עוד 50 שנה
נכתב במקור על ידי Super Pippo תנסה לחפש אולי בחור שבטוח לא גינגי כי הוא יותר ארי מהנאצים ויש פרס נובל על שמו עוד 50 שנה בדוק אחי בדוק
נכתב במקור על ידי Shinx בדוק אחי בדוק אני חש בנימה של זלזול בטון שלך
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני חש בנימה של זלזול בטון שלך בעיקר געגוע...
נכתב במקור על ידי Shinx בעיקר געגוע... אז אני אגלה לך סוד אם תיכנס לתיבת דואר נכנס שלך תגלה שיש לך את הקישור לפייס שלי כבר 4 שנים
נכתב במקור על ידי Super Pippo אז אני אגלה לך סוד אם תיכנס לתיבת דואר נכנס שלך תגלה שיש לך את הקישור לפייס שלי כבר 4 שנים חיפשתי לא מצאתי
נכתב במקור על ידי Shinx חיפשתי לא מצאתי אם לא היית מוחק תפייסבוק שלך מלכתחילה לא היינו בבעיה הזאתי
נכתב במקור על ידי Super Pippo אם לא היית מוחק תפייסבוק שלך מלכתחילה לא היינו בבעיה הזאתי פתחתי חדש אחי חפש אותי
נכתב במקור על ידי Shinx פתחתי חדש אחי חפש אותי איזה פיד משעמם יש לך הכל שיתופים, תעשה קצת דברים מקוריים
נכתב במקור על ידי Super Pippo איזה פיד משעמם יש לך הכל שיתופים, תעשה קצת דברים מקוריים מי נכנס לפייסבוק יא שבור אתה לא רואה אני נכנס לפורום אטרף
נכתב במקור על ידי Shinx מי נכנס לפייסבוק יא שבור אתה לא רואה אני נכנס לפורום אטרף לפעמים כשאני נכנס לאטרף אני מדמיין שזה 2012 והאתר הזה עוד שוקק חיים
נכתב במקור על ידי Super Pippo לפעמים כשאני נכנס לאטרף אני מדמיין שזה 2012 והאתר הזה עוד שוקק חיים כל הילדות שלי קבורה פה תחת ערמות של חרא חחחחחחחחחחחח גם אני וגם אתה פה מגיל ממש קטן
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום