לפני כשבוע נסעתי עם אבא שלי ובאמצע הנסיעה הוא אמר לי שהגיע הזמן שאני אוציא רישיון (אני בן 17) ואמרתי לו שאני לא ממש ממהר ולא אכפת לי לחכות עם זה עד גיל 20 אפילו. אבא שלי אמר לי שחבל כי זה לא כזה קשה ואז...הוא גם אמר שהוא יקנה לי ולאחי אוטו חדש. יענו האוטו יהיה שלי של אחי ושל אבא שלי ומכיוון שאבא שלי נהג משאית וכמעט אין לו זמן לאוטו ואחי מתגייס ממש בקרוב אז אפשר להגיד שהוא יהיה שלי וגם לאמא שלי אין רישיון. יש לנו כבר אוטו סובארו 96 לא משהו מיוחד אבל אבא שלי אמר שהוא מוכר אותה וקונה אוטו חדש יותר וכמובן שיקר יותר. כסף יש לנו זאת לא הבעיה. אבא שלי אמר לי שאני אבחר איזה אוטו שאני ארצה (כמובן שלא יהיה יקר מידי לתקציב). חחח הוא הסכים לזה כי הוא אמר לי שאני ואחי ילדים טובים אנחנו לומדים לא מעשנים ולא עושים בלאגן בקיצור חלום של כל אמא..פשוט כל הילדים של חברים של אבא שלי הם גרועים בהשוואה אלי ואל אחי. כבר בגיל 16 הם הולכים לעבוד ופורשים מהלימודים וכל שני וחמישי הם במסיבות וכו'.
עכשיו לאוטו...אני אף פעם לא התעניינתי במכוניות זה לא ממש משך אותי ואני לא מבין גדול בזה. כששאלתי את אבא שלי איזה אוטו הוא מוכן לקנות הוא אמר לי מה שתרצה..ושאלתי אותו מה למשל אז הוא אמר מאזדה, יונדאי, הונדה..כששאלתי אם אפשר BMW מודל 2004 הוא אמר שזה קצת חורג מהתקציב וכשהבנתי בערך איזה מכונית אפשר לקנות אז רק שם אחד עלה לי בראש וזה...טויוטה. לא מעניין אותי הונדה לא מעניין אותי יונדאי וכאלה. רק טויוטה. בקיצור אני קצת מקדים את האירועים אני רק מתחיל ללמו לתאוריה אבל בטח עד פסח אני כבר אנהג עם הטויוטה שלי.
אבל כמו שאמרתי אני לא מבין במכוניות ובדגמים של מכוניות גם לא של טויוטה. אתם יכולים להמליץ לי על דגמים של טויוטה או אם בא לכם אז אפשר גם הונדה ומכוניות ברמה הזאת. בקיצור אני צריך עזרה בקניית מכונית (כמו שפעם בפורום חומרה עזרו לי לקנות מפרט)

ציטוט ההודעה