מחר יש לי מבחן ועכשיו נזכרתי להתכונן כוסעמק בקיור סיימתי להתכונן חוץ מהקטע אחד אם למישהו יש סיכום או כל דבר אחר על בראשית פרק כ"ד זה יעזור לי מאוד!
תודה.
מחר יש לי מבחן ועכשיו נזכרתי להתכונן כוסעמק בקיור סיימתי להתכונן חוץ מהקטע אחד אם למישהו יש סיכום או כל דבר אחר על בראשית פרק כ"ד זה יעזור לי מאוד!
תודה.
|
|
חחחח בראשית מה אתה כיתה ב'?
מצטער אין לי אנלא לומד תנך
-_-נכתב במקור על ידי RentGen
זה חזרה על כל החומר שלמדנו פאק זה כל כך הרבה חומר =(
אם למישהו יש אתר עם סיכומים שיגיב
תחשוב לפני שאתה כותב משהו... מהחטיבה התנ"ך חוזר כמעט על כל הספרים שנלמדו כבר... בכיתה י' למשל חוזרים שוב על ספרי מלכים...נכתב במקור על ידי RentGen
ואחי שמע אני לא מומחה כזה לסיכומים, אבל בדרך כלל במבחנים בתנ"ך צריך רק לזכור טיפה סיכומים, וכל השאר זה מספר ללא פירושים... תאמין לי, אני מדבר מנסיון... היה איזה מבחן בתנ"ך שבקושי התכוננתי אליו וקיבלתי בו 92 רק כי הבנתי ספר ללא פירושים...
באמת ? בן כמה אתה ? גם לי יש מיבחן מחר על בראשית כ"ד(ועוד 6 פרקים) זה עם ריבקה ויעקוב לא?
אין מה לעשות, לבגרות צריך לדעת בראשית.נכתב במקור על ידי RentGen
מן הסתם מתחילים בחטיבה ללמוד מחדש בשביל הבגרות :\ מה אתה כיתה ו' ?!נכתב במקור על ידי RentGen
אמממ תחפש בגוגל או משהותנ"ך זה לא ממש קשה פשוט צריך להסתמך על הסיכומים שנכתבו בכיתה לדעתי..לשנן אותם וזהו...
תתאמץ!
תתאמץ!
תתאמץ!
תתאמץ! אנחנו לא אמורים להביא לך סיכומים
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
הסתדרתי בזכות מיכל המלכה של אטרף!!!!!!!
(מנהלת דתות)
אללה רון יא מיילך =]]]]
אני נועל =]]