תום כדי להעלות את עצמך 35 פעם אתה תצטרך להגיע למצב שאתה עושה בפולי עליון נגיד 3 סטים של 12 חזרות עם 95 קילו בערך עם מרווחי זמן של 3.5 דקות מכל סט.. כדי שתוכל אחרי חודש ממש להגיע ל35 חזרות במתח..
תום כדי להעלות את עצמך 35 פעם אתה תצטרך להגיע למצב שאתה עושה בפולי עליון נגיד 3 סטים של 12 חזרות עם 95 קילו בערך עם מרווחי זמן של 3.5 דקות מכל סט.. כדי שתוכל אחרי חודש ממש להגיע ל35 חזרות במתח..
|
|
יאלו, אתה מדבר שטויות. חלאסל דחוף מסרים, אני יתאמן על מתח נטו ותוך חודשים שלוש אני עושה 35. זה לא רק חזה, חלק גדול מהמתח זה יד קידמית וגם הגב. זה שילוב של שרירים הפעולה הזאת ואתה מזין ת'שכל.. ואין לי כוח לחפירה, אם אני מתאמן אני מגיע לזה בלי יותר מדי בעיה.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
סתם שאלה
אני חייב לכם משהו?! יא קנאים רק תום פה נורמלי
אני כל יום בשנה האחרונה התאמנתי על המתח!
יאללה תפרסם כבר תמונה שלך.. ממה אתה מתביש? מבחינת כולם פה, עד שאין הוכחות, אתה סתם זין שכל.
תום יא חתיכת מציק..
תלוי איך אתה עושה את המתח.. המתח עובד בעיקר על משהו שנקרא ברוכידיאליס ( בטוח טעיתי באיות ברק יתקן תי.. ) ועל הגב.. תתאמן כמה שתתאמן על המתח זה לוו דווקא ישפר לך את מה שתוכל לעשות ועוד שיפור של 15 חזרות מלאות בסגנון גברים עם הכף יד שהיא לא לכיוון הפרצוף..
אני מסוגר לעשות איזה 15...
אבל דוגרי זה כן הגיוני שעושים 35 ולא חייבים להיות סוסים...יש לי יד בשכבה (אני י"ב) ובכיתה ח' הוא היה עושה 30 מתח...הוא פשוט מתעמל קרקע ויש לו כוח מטורף ביד...
וגם לא בעיה להתאמן על זה וכל פעם לעלות באיזה חזרה אחת עד שמגיעים למספרים כאלה..
אני לא עושה מתח עם היד מופנת לפני מה אני נראה לך? אני עושה מתח כמו שצריך ותאמין לי שאחרי שעשיתי ת219 הדבר שהכי הרגתי זה את הדו ראשי.. אז בבקשה, תפסיק לזרוק שטויות כי אתה גם מציק
קנאי
ק-נ-א-י ק-נ-א-י ק-נ-א-י ק-נ-א-י ק-נ-א-י
ראני שוקל 61
1.85
עוןשה בערך 10
שמעו...אני לא מבין מה הקטע...
אז TheKingMan עשה...מה אכפת לכם?!?!
ואם הוא לא עשה..מה אכפת לכם?!?!
זה סתם..=\
סתם..ממש סתם...
כל אחד שיתענין בשלו...אתם משוכנעים שזה לא נכון? אז אל תאמינו..אבל למה סתם להתווכח?
אני אישית מאמין...וזהו
15 ואני לא מתאמן על זה
SPAIN
נכתב במקור על ידי TheKingMan
בוא נתערב, שחצי מהמילים שלך חרטא. ואם אני רואה אותך ברחוב אני מוריד אותך לריצפה עם האצבע הקטנה שלי?
טוב הגזמנו...
מה אתם לוקחים ללב?
אני הכי סוס פה וזהו(=
חח תום
חלאס עם הריבים
קיצור
שיפרתי את המלאים שלי ל-2
חיחי
התאמצתי בן זונה היום לעשות 2 מלא
לא מלא אני עושה 6 או 7
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself