איך העלאתי 8 סרטונים אחרי שלא ישנתי 48 שעות ואיך אתם יכולים לעשות את זה גם
בדרך כלל אני לא מעדכן בבוקר, מי שקורא יודע, אבל הייתי חייב להגיד לכם משהו. נתחיל מזה שאתמול לא ישנתי 24 שעות. רק לפני כמה שעות סוף סוף סיימתי לעלות 8 סרטונים, ועדכנתי כאן כמו שאתם רואים למעלה ^^ שתכנסו לאווירה אתמול כמעט ולא הייתי בבית בכלל, ממוקדם בבוקר יצאתי שלא ישנתי, בערב חזרתי, הייתי מת מעייפות, ראיתי קצת The Voice, קצת דיברתי עם חברים, קצת עבר הזמן והגיע הזמן לעלות סרטונים, חשבתי כבר שאני לא יספיק לעשות כלום כי מאוחר, אני עייף כמו לא יודע מה, בימים רגילים אני עייף בשעות האלה אז תחשבו מזה שגם לא ישנתי.. עייף גמור לגמרי. עד השעות הקטנות של הבוקר העלאתי סרטונים, וואו זה שבר אותי, העיניים שלי כבר לא נעצמו כל רגע, אלה נשרפו, לקחתי הפסקה קטנה והמשכתי גם אחרי זה הייתי צריך לטפל ב- Fiverr זה לא נגמר מהר, ושסיימתי הכל עשיתי כאן את העדכון. הגיע הבוקר ההורים שלי יוצאים לעבוד, אני כזה אוכל משהו, עייף בעיקר ומגיעה הבחירה:
או שאני עכשיו הולך לישון, זה כבר 48 שעות ללא שינה, כולי עייף, כל הגוף שלי כואב, הפרצוף שלי כואב או שאני מתחיל עכשיו לעבוד, לא מחר, לא שבוע הבא, נו מה אתם בדרך כלל עושים? מה אני בדרך כלל עושה.. מכירים את זה שאתם גמורים מעייפות? מה אתם עושים אז.. גם אני. מה יהיה יותר נכון לעשות ולמה? עד כמה אתם רוצים להתקדם במטרה שלכם ואתם מכירים את עצמכם הכי טוב, אני אם אני לא עושה משהו באותו רגע סביר להניח שאני לא יעשה אותו בכלל, באותו רגע אני חושב על זה אבל אני בטוח שזה שטויות, למרות שיש דבר כזה שנקרא סטטיסטיקה וזה רץ לי בראש. המשכתי והתחלתי לעבוד, העלאתי 1 הייתי עדיין מת מעייפות, העלאתי 2 קצת פחות עדיין עייף, העלאתי 3,4 כנ"ל, ב-5 התחלתי להתעורר על עצמי, ב-6 חזרתי להיות עייף ובסופו הייתי מת פשוט, ממש ממש ממש עייף ואין לי כוח עכשיו אבל האמנתי שאני יכול לעשות עוד 2 לא היה לי ספק בכלל. התאמצתי המון, וזה היה שווה כל רגע, הרגע הזה שסיימתי את כולם כבר שחכתי למה רציתי להספיק, לא עניין אותי כלום, עניין אותי רק זה שסיימתי וזה כל כך היה שווה, תחשבו מה הייתי מפספס אם הייתי נכנע לעייפות, אם אתם רוצים להצליח אתם צריכים לנצח אותה ולא משנה מתי היא באה, אני לא אומר שתתחילו להתחרפן עכשיו ולא יודע מה אל תשנו, אני אומר שצריך, נלחמים בה בכל הכוח, ולא משנה כמה אתם עייפים, תבטיחו לעצמכם את זה, עכשיו זה כבר תלוי בכם. יש כמה קטעים בסרטונים האלה שבדיוק מדברים על מה שהיה לי כאן, ממליץ בחום לצפות בזמן שאתם עובדים, זה יפחית את העוצמה של הכל שרץ לכם במוח, זה שאומר לכם תפסיקו.. אתם עייפים, למה בכוח? וכו'.. אם אתה לא מבינים על איזה קול אני מדבר אז זה בדיוק זה.
עכשיו אפשר להגיד בוקר אור