|
|
יאללה רוסיה,הביתה.
נבחרת חלשה שבטח לא תנצח את השבדים
ספרד עלו סופית...
שבוע הבא או שוודיה או רוסיה יעלו, ככה שהספרדים עלו ומהמקום ה1..
אלא אם יהיה משחק חריג בו שוודיה יתנו תבוסה לרוסיה, וספרד איכשהו לא ינצחו את יוון..
ממש בושה יוון.
נבחרת שלקחה את היורו שנה שעברה השנה עפה בבתים.
חבל ממש שרוסיה עלתה במקום אנגליה.
היה יותר מעניין עם אנגליה.
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 15-06-2008 בשעה 09:44.
Real Madrid ♥
*לפני 4 שנים לא שנה שעברה >_<
זהו יוון עפה מהבית הזה רציתי שהיא תעוף איך היא שחקה מגעיל מול שוודיה גועל נפש הקהל השוודי רק שרק לה בוז...
אני מקווה ששוודייה תביס את רוסיה ותעלה מקום ראשון אפילו שאני אוהב בבית הזה את ספרד ושוודיה אבל אני מעדיף קצת יותר את השוודים
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אם ישראל לא תעלה מהמוקדמות השנה, הם הקבוצה הכי לוזרית שיש בעולם.
יוון ושוויץ שתי קבוצות עלובות שלא שוות כלום.
צודק.
בהצחלה חשבתי יוון תפתיע ביורו אבל היא ממש לוזרית ומשחקת חרא
וזה לא נגיד שהמוקדמות עוד הרבה זמן כך שיוון לא תוכל להתחדש בשחקנים חדשים וצעירים המוקדמות מולם זה בערך עוד חצי שנה...
מול שוויץ יהיה יותר קל כי יוון אולי תצליח לגנוב מאיתנו תיקו או גג ניצחון את שוויץ ננצח ו/או תיקו .
אחרי זה יש רק את מולדובה,לטביה ולוקסמבורג--->שאותם נביס.
בשורה התחתונה:אם ישראל לא עולה,אם לא מקום ראשון אז בהצלבה אבלחייבת לתת פייט על המקום הראשון כי בהצלבה היא עלוללה לקבל נבחרת חזקה דוגמאת צ'כיה,טוריקה ועוד..
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 15-06-2008 בשעה 15:52.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא ואנחנו שווים הרבה .
היוונים יותר פיזים מאיתנו בהרבה , זה יעשה את ההבדל .
בקיצור נבחרת ישראל לוזזריעת ותשאר לוזרית , פעם שעברה היא עלתה למונדיאל רק בגלל שהינו נחשבים באסיה.
Siete
דוגרי, זה חובה שישראל תעבור את יוון לפחות !
הם נבחרת כל כך חלשה.
Real Madrid ♥