נכתב במקור על ידי
TNL
חחח ערן י'גיי חכה חכה בבצפר...
ולנושא:
טוב שמע אחי, אתה מבזה את עצמך, יש דברים ששמורים רק לבנות המין היפה וטוב שכך... כמו שאתה לא תדחוף לעצמך טמפון לתחת רק בגלל שהבנות מקבלות מחזור כך גם עדיף שלא תתאפר ותביך את עצמך... אתה ענית לעצמך כשאמרת שאפחד לא יסתכל על בת עם זיפים... אז בוא אספר לך סיפור שהמצאתי הרגע:
היה הייתה בממלכה רחוקה נסיכה, אביבה שמה... ראתה אביבה את הנסיך שמעון המסוקס ואמרה לעצמה: "OMG איזה זיפים 100מים"(גם אז היו פאקצות)... חשבה אביבה לעצמה, אם זה יפה לשימי שלי בטח זה יהיה יפה גם לי, ואולי שימי ירצה בי סוף סוף... הלכה אביבה וגידלה זיפים(אל שאל אותי איך, אני כתבתי את הסיפור אבל לא חשבתי עליו לעומק אני דיי מאלתר בדוגרי זורם עם המקלדת)... קצת לפני אותו מקרה הנסיך המסוקס שימי, נדלק על אביבה ... ראה כי האיפור שעל פניה הוא שעושה אותה כה יפה והחליט: מהיום אני מתאפר... הלך והתאפר שימי ובסוף יצא בערך כמו הכוסית ההוא מטוקיו האלה... אביבה באה לשימי, שראה אותה עם זיפים ונגעל, ראתה אותו אביבה, עם אותם מסקרות, אודמים או מה שזה לא יהיה וזעקה וזעקה ועקה... היי איפה הזין נעלמה??? אה הנה שימי הרים אותה, היא ביד שלו... מאותו רגע לא נפגשו עוד שימי ואביבה והמשיכו בחייהם... אביבה חיה באושר ואושר(אני חושב לא בטוח שוב פעם לא חשבתי על זה לעומק) ואילו שימי נשאר עם הזין ביד!!!!
מסקנה: אם תתאפר אל תתפלא אם תשאר עם הזין ביד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!