במלא אחד חייב לי 400 על הימור,והוא עוד לא שלח!!! BITCH!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ ברור שאני רוצה........................................................................ ....................................... . . .
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW עוד לא שלח אבל אני מקווה שישלח.. אל תדאג אני אפנק אותך.. והוא ישלח,על תדאג,הוא ישלח.
נכתב במקור על ידי prowinner . . . למה עצוב?!
חחחחחח ילו,הינה הוא שולח!! חחחחחח
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ למה עצוב?! תזכור לך..לא הבטחת את מה שאמרת שתעשה אתמול.
נכתב במקור על ידי prowinner והוא ישלח,על תדאג,הוא ישלח. זאת שבחתימה שלך כוסית משהו מפחיד אבל בכלל לא כיף להסתכל על החתימה היא זזה בצורה מעצבנת..
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW זאת שבחתימה שלך כוסית משהו מפחיד אבל בכלל לא כיף להסתכל על החתימה היא זזה בצורה מעצבנת.. כוסית אה....רק מה זזיייןן אני לא יודע איך קוראים לה
לילה טוב 2-1 לאיטליה על ספרד. אין יותר שמח מלראות את מונטוליבו אחד השחקנים באיטליה האהובים עלי ואת אלברטו אקווילאני שחקן עבר של רומא כובשים ;1
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי AdventureR * אני דורש לא להקשיב ל-INSANE!!!!!! лоа like,bitch. בשביל ניקו.
נכתב במקור על ידי prowinner תזכור לך..לא הבטחת את מה שאמרת שתעשה אתמול. הינה אחי! אל תגיד שאני לא מפנק אותך
נערך לאחרונה על ידי Sexy_DJ; 11-08-2011 בשעה 00:52.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ הינה אחי! אל תגיד שאני לא מפנק אותך איזה גבר.
טוב אז חזרתי!
נכתב במקור על ידי Amichai טוב אז חזרתי! איפה היתה?
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ איפה היתה? סתם שיחקתי קצת במחשב, וגם פגשתי חברים..
חוקי הפורום