קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] סרטון מוטיבציה
    על ידי diqnus בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-10-2012, 00:21
  2. [סרטון] סרטון מוטיבציה ענקקק!!!
    על ידי jidap בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-08-2012, 18:05
  3. [ייעוץ] חוסר מוטיבציה
    על ידי KKDanielS בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-03-2011, 15:31
  4. [ייעוץ] חוסר מוטיבציה ומציאת תרוצים (לא כמו כל המתחילים)
    על ידי TheMale בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-03-2011, 11:58
  5. [סרטון] פתיחת סט ישיר שלי ו-NC (מוטיבציה לכם)
    על ידי songoku בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-10-2009, 09:02
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

סרטון חוסר מוטיבציה - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אידי אני לא צריך ממש להגיב על הסרטון, פשוט צריך להסתכל על האשכול ולהבין על מה אתה מדבר.

אגב, הטמבל שאמר שכולם רוצים שלום עולמי חרטטן. חלום שלא מגשימים זה לא חלום. אם אתה לא לוקח את עצמך בידיים אז זה לא חלום זה סתם חרטוט כדי לגרום לעצמך להרגיש טוב או משהו.
    קחו משהו פילוסופי: היחידים שמותר להם לירות אלה היחידים שמוכנים שיירו בהם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    New World Order detected.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח מסדר עולם חדש
    הרגת אותי קונגי
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    קודם כל אני אתייחס לשורה האחרונה כי אני רואה שאתה כועס, אני לא אנס מורשה שהבריח את עצמו מבוליביה, אני לא הגעתי דרך הגדר באופן לא חוקי, אני לא אעיף "ת'עצמי" מהארץ. אני אעשה איזה מסיבת פרידה קטנה מאנשים שחשובים לי, אקנה כרטיס, אארוז את המזוודה שלי, אמכור את הנכסים שלי, אלבש איזה משהו חם, ואבקש ממישהו (כנראה אבא) שיקפיץ אותי לנתב"ג.

בנוגע ל-3 הדברים המפגרים שרשמת,מה שהדגשתי:
    1. אני לא יודע מה למדו אותך שם במכללה לשוטרים - אבל העולם לא מתחלק ל-2: אנשים ש"מתקפלים" (אני) ואנשים ש"מקפלים" אחרים (אתה).
    זה פורום יא אוכל שווארמות במשמרת, זה אינטרנט. אינטרנט זה המקום היחידי שילד בן 11 עם חצ'קונים על המצח יכול לקלל ולרדת על מישהו שהוא פי 5 עליהם (לדוגמה אתה, שאתה גם זיין על, גם מכונת כסף וגם נראה כ"כ טוב שכל הגרושות של הצפון קופצות עליך).
    אם העובדה שלא החזרתי לו תשובה בסגנון שלך: "יבנזונה יאפס אני יותר טוב מימך אני זיין ואני מרוויח בשבוע מה שלא תעשה בחודשיים" זה אומר שאני "מתקפל". אז סבבה, אני מתקפל. יומיים אני לא ישן מאז שהוא כתב את זה אני בוכה בלילה מרוב שזה מזיז לי. דווקא לך אני משקיע יותר בתגובה, מאשר לו. כי ביננו? לא יודע מאיפה הוא צץ ולא מזיז לי מה הוא כתב עליי. זה כולה פורום מסכן, תתפקח.

2. מערכת זה דבר חיובי - מה שאני שומע זה "אני אוהב שמזיינים אותי בתחת".

3.תעשה בדיקה מי העלה את הסרטון הזה שהבאתי ואז תבוא תגיד לי אם הוא לוזר או לא. סביר להניח שאני ואתה ביחד לא נגיע ל-5% ממה שהוא הגיע אליו בחיים.

מה מצחיק בזה? זה הומור כזה שרק שוטרים מבינים?
    ברור שאני כועס, מה אתה דביל?
    כמוני כמוך, גם לי יש רגשות וגם לי מילים באינטרנט הכל כך דפוק הזה יכולות איכשהו לגרום לי לשבת מול המסך מחשב ולפתוח את העיניים לרווחה (מה שקרה לי עכשיו שקראתי את התגובה שלך, ולא כמוך, אני מסוגל להודות בזה שגם אני מסוגל להירתע)
    אתה מנסה בכל תגובה שלך בפורום להוכיח לכולם שבארץ יש מערכת כל כך מפגרת שלא משנה מה תעשה אתה תגיע למצב שאתה נדפק מכל כיוון.
    זאת גישה של בכיינים וגישה של הומלסים שפשוט מחליטים להרים ידיים לאוויר (תרתי משמע) להגיד "דיי כבר! אני לא יכול! 'קשה לי!" ומחליטים לרדת על ארבע על הריצפה עם הראש על הריצפה ומחכים שמישהו יועיל בטובו לבוא עד אלייהם ולתת להם כסף. סתם כי קשה להם.

המערכת בארץ לא כזאתי מפגרת, והחוקים שיש בארץ לא כאלה מפגרים, וזה נכון שהמערכת הכספית הכלכלית של כל העולם עובדת בצורה בזוייה (מחובות של אנשים שבעצם אין לזה שום מקום שזה יעצור, זה פשוט כדור שגודל וגודל ומי שאומר שיבוא יום וזה "יתפוצץ" פשוט מטומטם..כי זה לא יכול להתפוצץ, זה יכול רק לגדול ולגדול) אבל המערכת הזאת צריכה לעבוד ככה בגלל שיש המון אנשים מטומטמים בעולם הזה שכל מה שמעניין אותם זה כמה חולצות יש להם בארון וכמה נעלים יש להם בארון והם רק רוצים עוד ועוד ועוד ועוד לצרוך ולהשיג ולקנות ושיהיה להם כמה שרק יותר!
    בגלל אנשים כאלה, העולם צריך לייצר עוד ועוד כסף מכסף שאין...ובגלל זה אנחנו במצב שאתה קורא לו "גרוע" ואני קורא לו מצב נתון.

1. אני לא יודע מה למדו אותך שם במכללה לשוטרים - אבל העולם לא מתחלק ל-2: אנשים ש"מתקפלים" (אני) ואנשים ש"מקפלים" אחרים (אתה).
    זה פורום יא אוכל שווארמות במשמרת, זה אינטרנט. אינטרנט זה המקום היחידי שילד בן 11 עם חצ'קונים על המצח יכול לקלל ולרדת על מישהו שהוא פי 5 עליהם (לדוגמה אתה, שאתה גם זיין על, גם מכונת כסף וגם נראה כ"כ טוב שכל הגרושות של הצפון קופצות עליך).
    אם העובדה שלא החזרתי לו תשובה בסגנון שלך: "יבנזונה יאפס אני יותר טוב מימך אני זיין ואני מרוויח בשבוע מה שלא תעשה בחודשיים" זה אומר שאני "מתקפל". אז סבבה, אני מתקפל. יומיים אני לא ישן מאז שהוא כתב את זה אני בוכה בלילה מרוב שזה מזיז לי. דווקא לך אני משקיע יותר בתגובה, מאשר לו. כי ביננו? לא יודע מאיפה הוא צץ ולא מזיז לי מה הוא כתב עליי. זה כולה פורום מסכן, תתפקח.

2. מערכת זה דבר חיובי - מה שאני שומע זה "אני אוהב שמזיינים אותי בתחת".

3.תעשה בדיקה מי העלה את הסרטון הזה שהבאתי ואז תבוא תגיד לי אם הוא לוזר או לא. סביר להניח שאני ואתה ביחד לא נגיע ל-5% ממה שהוא הגיע אליו בחיים.

נכתב במקור על ידי rodney1
    מצחיק שאחרי הכל, מבין שנינו, אתה זה שכועס ואני זה שמחייך.
    מצחיק שאחרי הכל, אני זה שקם כל בוקר עם חיוך על הפנים, עושה את מה שאני אוהב לעשות, ובסוף החודש החשבון בנק שלי רק הולך וגודל, וכל זה..אחרי שאני מוציא כסף במשך החודש ועדיין מגדיל את החיסכון שלי.

מה מצחיק בזה? זה הומור כזה שרק שוטרים מבינים?
    1 - העולם כן מתחלק ל2 חלקים, כאלה שמסוגלים להגיד את מה שיש להם על הלב, בפנים, וכאלה (כמוך) שמסוגלים לדבר אך ורק בסמסים או באינטרנט ומרשים לעצמם להתפרץ על אנשים
    או בשם שאתה רוצה לקרוא לזה, כאלה ש"מתקפלים" וכאלה שלא.
    אני חווה את הדברים האלה על בסיס יומי...יש כאלה שמסוגלים לעמוד ולהרצאות מול כיתה של 50 אנשים, ללמד ולהעביר חומר בקלות, לדבר בצורה נקייה בלי לגמגם, ויש כאלה...ש...מספיק שתעמוד מולם איזה מרוקאית שחושבת שהיא מיס עולם שתגיד להם מה לעשות והם יתקפלו ל2 ויפחדו ממנה.
    סמרטוט ישאר סמרטוט. תבין את זה.

2 - כמו שאמרתי לו, אם אתה מסוגל להגיד רק "מה שאני שומע זה "אני אוהב שמזיינים אותי בתחת" " במקום להסביר לי למה אתה חושב שהמערכת היא דבר שלילי, אז גם אתה מוזמן להכניס לתוך התחת של עצמך ולסתום לעצמך תגוערה. אין לך הסברים אמיתיים? אין לך הוכחות שאתה יכול לעמוד מאחוריים? אז סתום תפאקינג פה שלך. ואגב, אם אתה שואל...אז כן, אני כועס

3- עוד רגע אני יעשה בדיקה.

ומצחיק אותי שהוא חושב שמשקרים לי בזה שאני מקבל הרבה כסף ממשהו שהוא חושב שאני לא נהנה ממנו.
    יש כאלה שאונסים אותם בתחת במשך השבוע ממשכורת של 23 שקל לשעה ואת כל המשכורת שלהם הם שורפים על הדלק שהם נוסעים הלוך חזור מהבית לעבודה, ויש כאלה שיודעים לברוח בדרך הנכונה כדי להצליח במדינה לא הכי כייפית בעולם כמו המדינה שלנו.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מצחיק שאחרי הכל, מבין שנינו, אתה זה שכועס ואני זה שמחייך.
    מצחיק שאחרי הכל, אני זה שקם כל בוקר עם חיוך על הפנים, עושה את מה שאני אוהב לעשות, ובסוף החודש החשבון בנק שלי רק הולך וגודל, וכל זה..אחרי שאני מוציא כסף במשך החודש ועדיין מגדיל את החיסכון שלי.
    ממה הבנת שאני כועס?
    ויפה מאוד שאתה מגדיל את החיסכון שלך כל חודש הגיע הזמן אחרי שלוש שנים...
    אב מתי אמרתי שאתה לא נהנה מהעבודה שלך?
    ואכן עשית בחירה נכונה אמרתי כבר כמה פעמים שלינוק מהשדיים של המדינה זה רק דרך צבא/מגזר ציבורי ואתה עושה את זה מעולה...
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 12-10-2013 בשעה 19:37.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    ממה הבנת שאני כועס?
    ויפה מאוד שאתה מגדיל את החיסכון שלך כל חודש הגיע הזמן אחרי שלוש שנים...
    אב מתי אמרתי שאתה לא נהנה מהעבודה שלך?
    ואכן עשית בחירה נכונה אמרתי כבר כמה פעמים שלינוק מהשדיים של המדינה זה רק דרך צבא/מגזר ציבורי ואתה עושה את זה מעולה...
    תסתכל לאורך כל האשכול הזה, יש בו 3-4 תגובות שלך, וכל התגובות שלך מופנות כלפי, וכל תגובה אתה כותב משהו "חריף" אחר.
    כמו זאת:
    זה משהו שרק שוטר יכול להגיד
    רודני תפסיק לדבר כמו ילדה בת 17 שאתמול התגייסה ורוצה להיות שוטרת כחולה
    אז אל תגיד לי שאתה לא כועס או לא חושב שאני אידיוט בצורה שאני חושב.
    אתה אומר שאני חושב בצורה שגויה שאני אומר שהמערכת זה דבר חיובי..ואתה לא מסביר למה, אז חלאס עם זה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברור שאני כועס, מה אתה דביל?
    כמוני כמוך, גם לי יש רגשות וגם לי מילים באינטרנט הכל כך דפוק הזה יכולות איכשהו לגרום לי לשבת מול המסך מחשב ולפתוח את העיניים לרווחה (מה שקרה לי עכשיו שקראתי את התגובה שלך, ולא כמוך, אני מסוגל להודות בזה שגם אני מסוגל להירתע)
    אתה מנסה בכל תגובה שלך בפורום להוכיח לכולם שבארץ יש מערכת כל כך מפגרת שלא משנה מה תעשה אתה תגיע למצב שאתה נדפק מכל כיוון.
    זאת גישה של בכיינים וגישה של הומלסים שפשוט מחליטים להרים ידיים לאוויר (תרתי משמע) להגיד "דיי כבר! אני לא יכול! 'קשה לי!" ומחליטים לרדת על ארבע על הריצפה עם הראש על הריצפה ומחכים שמישהו יועיל בטובו לבוא עד אלייהם ולתת להם כסף. סתם כי קשה להם.

המערכת בארץ לא כזאתי מפגרת, והחוקים שיש בארץ לא כאלה מפגרים, וזה נכון שהמערכת הכספית הכלכלית של כל העולם עובדת בצורה בזוייה (מחובות של אנשים שבעצם אין לזה שום מקום שזה יעצור, זה פשוט כדור שגודל וגודל ומי שאומר שיבוא יום וזה "יתפוצץ" פשוט מטומטם..כי זה לא יכול להתפוצץ, זה יכול רק לגדול ולגדול) אבל המערכת הזאת צריכה לעבוד ככה בגלל שיש המון אנשים מטומטמים בעולם הזה שכל מה שמעניין אותם זה כמה חולצות יש להם בארון וכמה נעלים יש להם בארון והם רק רוצים עוד ועוד ועוד ועוד לצרוך ולהשיג ולקנות ושיהיה להם כמה שרק יותר!
    בגלל אנשים כאלה, העולם צריך לייצר עוד ועוד כסף מכסף שאין...ובגלל זה אנחנו במצב שאתה קורא לו "גרוע" ואני קורא לו מצב נתון.

1 - העולם כן מתחלק ל2 חלקים, כאלה שמסוגלים להגיד את מה שיש להם על הלב, בפנים, וכאלה (כמוך) שמסוגלים לדבר אך ורק בסמסים או באינטרנט ומרשים לעצמם להתפרץ על אנשים
    או בשם שאתה רוצה לקרוא לזה, כאלה ש"מתקפלים" וכאלה שלא.
    אני חווה את הדברים האלה על בסיס יומי...יש כאלה שמסוגלים לעמוד ולהרצאות מול כיתה של 50 אנשים, ללמד ולהעביר חומר בקלות, לדבר בצורה נקייה בלי לגמגם, ויש כאלה...ש...מספיק שתעמוד מולם איזה מרוקאית שחושבת שהיא מיס עולם שתגיד להם מה לעשות והם יתקפלו ל2 ויפחדו ממנה.
    סמרטוט ישאר סמרטוט. תבין את זה.

2 - כמו שאמרתי לו, אם אתה מסוגל להגיד רק "מה שאני שומע זה "אני אוהב שמזיינים אותי בתחת" " במקום להסביר לי למה אתה חושב שהמערכת היא דבר שלילי, אז גם אתה מוזמן להכניס לתוך התחת של עצמך ולסתום לעצמך תגוערה. אין לך הסברים אמיתיים? אין לך הוכחות שאתה יכול לעמוד מאחוריים? אז סתום תפאקינג פה שלך. ואגב, אם אתה שואל...אז כן, אני כועס

3- עוד רגע אני יעשה בדיקה.

ומצחיק אותי שהוא חושב שמשקרים לי בזה שאני מקבל הרבה כסף ממשהו שהוא חושב שאני לא נהנה ממנו.
    יש כאלה שאונסים אותם בתחת במשך השבוע ממשכורת של 23 שקל לשעה ואת כל המשכורת שלהם הם שורפים על הדלק שהם נוסעים הלוך חזור מהבית לעבודה, ויש כאלה שיודעים לברוח בדרך הנכונה כדי להצליח במדינה לא הכי כייפית בעולם כמו המדינה שלנו.
    אתה לא בכיוון אחי.
    המדינה שאני מתכוון "לעוף" אליה היא מדינה עוד יותר גרועה מישראל OVERALL, ישראל זה גן עדן לעומתה, באמת אחי.
    אני חושב שכבר אמרתי פה מתישהו שאני מודה להורים שלי שבחרו לחיות פה, ומודה להם שחייתי דווקא פה בילדות, במדינה דמוקרטית ונהורה, שלמדתי במערכת חינוך נורמלית, שיכולתי לראות עולם ( 8 ארצות), שהיה לי כל דבר שביקשתי תמיד.

כן, היו דברים שלא אהבתי, כמו בכל מקום שהייתי גר בו. והדברים האלה מתגמדים לעומת היתרונות שמדינת ישראל הביאה למשפחה שלי. סבתא שלי ניצולת שואה, לא עבדה יום אחד בחיים שלה, לא בישראל, ולא בברית במועצות - היא מקבלת יותר מ-3000 שקל בחודש פנסיה+דירת 3 חדרים חינם כבר יותר מ-15 שנה. איפה עוד זה היה קורה? בשום מקום. חלאס לחשוב שאני שונא את המדינה. תשכיל להפריד בין לחשוב שמוסדות מסויימים הם חסרי פואנטה לבין לשנוא את המדינה שאחראית עליהם. אני אפטי כלפי המדינה, לא שונא. זה הכי מובן שיכול להסביר, מקווה שהבנת.

סביר להניח שאם הייתי נולד איפה שהורים שלי גדלו - לא הייתי יודע אנגלית, לא הייתי "מבלה" 8 שעות ביום מול המחשב בתור ילד, לא הייתי פותח עסק, לא, הייתי חיי בתנאים פחות טובים בתור ישראלי שהמדינה עזרה להורים שלו לקנות בית קרקע (הלוואה בריבית נמוכה משמעותית, הנחה במחיר) בארץ.

לגור במדינה אחרת, זה לא עדיף נקודה. זה עדיף עבורי. כן, עבורי בתור מישהו שאמור היה לחיות שם, אבל כל חייו גר במדינה מפותחת יותר - ועכשיו הוא חוזר עם איזשהו "יתרון" שהוא צבר במקום האחר הזה. למה לא? מה אני צריך בחיים? כסף, בנות, אהבה, חברים.... זה מה שעולה לי בראש. הכסף שלי שווה שם יותר, כבר היה לי ניסיון עם בנות שם - ההבדל הוא בערך כמו לתפוס דג לבין לתפוס תנין (שלא נדבר על האיכות), אהבה? אני עוד צעיר ולא יודע מה זה. וחברים? החברים שלי פה בראש אחר לחלוטין מאצלי. חברים אני יכול להשיג בכל מקום.

זוכר שפעם אמרת שאם אתה לא מבין במשהו אל תדבר עליו? אז אל תברבר על זה שהכלכלה בסדר וכלום לא "יתפוצץ". ארה"ב לא מספיק לך?
    תיקח את ארה"ב ותכפיל פי 20. זה אנחנו. אתה רוצה לעצום עיניים? סבבה. אתה גם ככה עובד מדינה, לא? אנחנו משלמים מיסים שתאכלו פלאפל וגם אם המדינה תקרוס הפלאפל שלכם לא ייפגע כנראה.
    אתה מבין שיש אנשים שמקשרים בין "בנקים" ל"פוליטיקאים" ובכל שנייה שאני מקליד פה מילים מכניסים עוד 1000 דולר לכיס? איך רוטשילד התעשר? למה שונאים יהודים? מלמדים בבגרות להיסטוריה לדעתי. וסתם זרקתי מספר קטן אגב. אתה מבין שזה גניבה? אתה שוטר לא? מבחינתך גניבה זה לשים כובע גרב ולקחת את הפלזמה בבית? יש עוד סוגי גנבות שלא מלמדים במכללת השוטרים.
    ---

1 - אתה יכול לחשוב עליי מה שאתה רוצה, מגמגם, מפחד ממרוקאיות. מה שתגיד.
    אגב כל המכירות של העסק שלי מבוססות על מה שיוצא לי מהפה. ותאמת? אני לא מושלם בזה. וכבר עשיתי פדיחות שעלו לי בהרבה כסף.
    אז מה? אז אני אפס ואתה שוטר-על שמזיין אותי בכאפה. טוב אחי.

2. אני לא אסביר לך. כי זה ייקח לי איזה 2000 תווים. לא מזיז לי מה אתה חושב תחשוב מה שאתה רוצה.

3. איזה שווארמות אתה ממליץ אחי?
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 12-10-2013 בשעה 20:09.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

3. איזה שווארמות אתה ממליץ אחי?
    עזוב אותך שטויות...בוא לחיפה לשווראמה חזן, מנה שווארמה עם קולה, צ'יפס, סלטים חופשים ובסוף קפה שחור של ערבים..כל זה - עליי!
    מה אומר? תגיע יהיה טעים

אגב:
    זוכר שפעם אמרת שאם אתה לא מבין במשהו אל תדבר עליו? אז אל תברבר על זה שהכלכלה בסדר וכלום לא "יתפוצץ". ארה"ב לא מספיק לך?
    הנפילה של הכלכלה בארה"ב זה לא נקרא פיצוץ.
    פיצוץ זה שכשאתה אתה יוצא עם חברים שלך באמצע שבוע ב5 אחר הצהריים אחרי העבודה לשבת על כוס קפה, וקופצים עלייך 8 כושים עם סכינים, אונסים אותך, לוקחים לך את הדברים, רוצחים אותך, מגלים איפה אתה גר, אונסים את המשפחה שלך, לוקחים להם את הדברים, רוצחים אותם וממשיכים הלאה.
    זה נקרא פיצוץ, וזה דבר שיכול לקרות, אז אל תזיין לי תמוח.

כמו שאמרנו...על דברים שאתה לא מבין, אל תדבר.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-10-2013 בשעה 20:30.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

עזוב אותך שטויות...בוא לחיפה לשווראמה חזן, מנה שווארמה עם קולה, צ'יפס, סלטים חופשים ובסוף קפה שחור של ערבים..כל זה - עליי!
    מה אומר? תגיע יהיה טעים

אגב:

הנפילה של הכלכלה בארה"ב זה לא נקרא פיצוץ.
    פיצוץ זה שכשאתה אתה יוצא עם חברים שלך באמצע שבוע ב5 אחר הצהריים אחרי העבודה לשבת על כוס קפה, וקופצים עלייך 8 כושים עם סכינים, אונסים אותך, לוקחים לך את הדברים, רוצחים אותך, מגלים איפה אתה גר, אונסים את המשפחה שלך, לוקחים להם את הדברים, רוצחים אותם וממשיכים הלאה.
    זה נקרא פיצוץ, וזה דבר שיכול לקרות, אז אל תזיין לי תמוח.

כמו שאמרנו...על דברים שאתה לא מבין, אל תדבר.
    אז עניתי לך במילים.. וזה מה שאתה מחזיר? "התקפלת"? הייתכן שהעוכר ישראל המגמם עם החצ'קונים שיושב כל היום במחשב ומאונן גרם לך לעבור לטקטיקה של הליצינים AKA שוטרים - להפחיד?
    זה יעני איום אינטרנטי כזה?
    וואלק אחי בוא לבת ים אני מניאק אם אני לא מזיין אותך. מה הכתובת שלך אני אפרק אותך יהומו!! בוא בוא יהמו בוא! אל תדליק'תי אני אפרק אותך. מה הכתובת שלך אני אפרק לך תאמא!!!

חברים יקרים! הצלחתי לגרום ל"שוטר בכיר" (LOL) להתעצבן עליי ולאיים עליי באינטרנט שהוא יביא את שאר הליצנים מהיחידה להרביץ לי. פני המשטרה כפני הרודני - עברייני שכונה שאוכלים בשווארמה של חזן.

U MAD BRO?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אז עניתי לך במילים.. וזה מה שאתה מחזיר? "התקפלת"? הייתכן שהעוכר ישראל המגמם עם החצ'קונים שיושב כל היום במחשב ומאונן גרם לך לעבור לטקטיקה של הליצינים AKA שוטרים - להפחיד?
    וואלק אחי בוא לבת ים אני מניאק אם אני לא מזיין אותך. מה הכתובת שלך אני אפרק אותך יהומו!! בוא בוא יהמו בוא! אל תדליק'תי אני אפרק אותך. מה הכתובת שלך אני אפרק לך תאמא!!!

חברים יקרים! הצלחתי לגרום ל"שוטר בכיר" (LOL) להתעצבן עליי ולאיים עליי באינטרנט שהוא יביא את שאר הליצנים מהיחידה להרביץ לי. פני המשטרה כפני הרודני - עברייני שכונה שאוכלים בשווארמה של חזן.

U MAD BRO?
    מי זה מעלה הסרטון לא הבנתי? ומה מיוחד בו?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    מי זה מעלה הסרטון לא הבנתי? ומה מיוחד בו?
    קוראים לו חזן
    ואפשר למצוא אותו פה

הוא מעלה הרבה סטטוסים לפייסבוק בבוקר: "עם האחים מהמשטרה בשווארמה של חזן,בפעם השלישית היום"

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

U MAD BRO?
    מה אתה faggot?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

קוראים לו חזן
    ואפשר למצוא אותו פה

הוא מעלה הרבה סטטוסים לפייסבוק בבוקר: "עם האחים מהמשטרה בשווארמה של חזן,בפעם השלישית היום"
    im asking you something, ingore your fight with rodney and answer it

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

U MAD BRO?
    על מה אתה מדבר?
    אמרתי לך שתבוא לחיפה לאכול שווארמה
    על איזה איום אתה מדבר יא פקק?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

רודני נאחוי צודק תלמד היהודים חכמים אם בשנות ה30 הם היו עבריינים מהסוג שאתה מכיר הם הבינו שהעבריינות הרצינית היא בלהיות איפה שאתה נמצא וזה במוקדי כוח/שלטון
    הם הפסיקו עם הפשעים שאתה מכיר בגלל זה לא תמצא אותם יותר אבל תמצא אותם בבית הלבן בסנאט עושים פשעים פי מאה יותר גרועים ממה שאתה מכיר
    אבל שוב אתה לא תקרא תלמד ותשכיל אתה תרצה שאני או נאחוי נסביר לך בשלוש משפטים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

איכס פושעים אתם תגמרו בכלא ותהפכו להיות כמו AWAKE עם החברים השחורים שלו שבורחים ממוניות

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    איכס פושעים אתם תגמרו בכלא ותהפכו להיות כמו AWAKE עם החברים השחורים שלו שבורחים ממוניות
    שמעתי שאתם גם גונבים אופניים?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect