קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 14:14
  2. אנחנו עושים Gather
    על ידי Offer בפורום Counter Strike
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 20:52
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:16
  4. [סקר] ה-5 טראקים שהכי עושים לכם את זה!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 16:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

הזדקנתי...מה עושים? - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה
    אמממ לא.
    אם זה היה פורום אחר, ומישהו אחר, הייתי מבין אותך.
    הפורום הזה מלא באנשים שמחפשים לקבל אישור מאחרים ע"י הרבה חירטוטים והרבה ירידות על שאר חברי הפורום.
    תקרא שוב את התגובה שלי, מעולם לא אמרתי שאין לו חברה כוסית, יכול להיות שיש לו,
    זה לא משנה את העובדה של למה הוא פתח את האשכול. אבל זה כן מערער את האמינות שלו.

הפורום הזה נמצא בתחרות תמידית, ובמשחקי אגו, שכל אחד מנסה לצאת יותר מוצלח מהשני,
    וכל זה, ע"י רק דיבורים.
    נראה לך סביר שבדיבורים מישהו יכול להוכיח את ההצלחה שלו ? נראה לך סביר שטיפוסים מוזרים ומתוסבכים כמו שיש בפורום באמת מוצלחים במציאות ?
    כל הודעה שנייה של האנשים בפורום פה זה להתעצבן אחד על השני ולנסות להוכיח את עצמם.

אם ההצלחה של האנשים בפורום היתה אמיתית, זה היה מאוד קל להם להוכיח את עצמם,
    פרסמו פייסבוק, וקניתם אותנו, עצם זה שהם לא עושים את זה מוכיח שיש להם מה להסתיר, כי מה שהם מספרים סותר את האמת.
    לא צריך להיות גאון כדיי להבין ש99% מהפורום הם שקרנים, והפורום זה מקום מפלט שלהם שהם יכולים להיות כל דמות שהם ממציאים לעצמם, וע"י זה וירידה על אחרים, הם חשים תחושה קטנה של הרגשה קצת יותר טובה עם עצמם בחיים האמיתיים שלהם.

אז לא אמרתי שרודני משקר,
    ודווקא לרודני אני כן נוטה להאמין. אבל זה לא עושה את האשכול הזה ליותר או פחות חסר תכלית אמיתית ממה שהוא באמת.
    אתה צודק בבסיס שלך
    אבל אתה פה די מעט זמן כדי להכיר את החבר'ה פה, יש פה שקרנים שמנסים למשוך תשומת לב (טיילר וכו'), ויש את אלו שאין להם ממש סיבה לשקר, ואני אישית מאמין לכל מה שהם אומרים (רודני/שמוליק)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה צודק בבסיס שלך
    אבל אתה פה די מעט זמן כדי להכיר את החבר'ה פה, יש פה שקרנים שמנסים למשוך תשומת לב (טיילר וכו'), ויש את אלו שאין להם ממש סיבה לשקר, ואני אישית מאמין לכל מה שהם אומרים (רודני/שמוליק)
    שוב, אמרתי שרודני שיקר ?
    אני דיי בטוח שהוא מפריז במה שהוא אומר, ולא כנה ב100%, אבל לא אמרתי שהוא שיקר.
    לפי הצורת דיבור שלו בהודעות, קל להבין שכל מה שהוא מנסה להשיג זה "לצאת גבר".

הרבה מהאנשים פה מבססים את כל משטח האמונות שלהם על הדיבורים שהולכים בפורום הזה, וחבל שהם לא רואים את המציאות האמיתית.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה
    פרסמו פייסבוק, וקניתם אותנו, עצם זה שהם לא עושים את זה מוכיח שיש להם מה להסתיר, כי מה שהם מספרים סותר את האמת.
    לא צריך להיות גאון כדיי להבין ש99% מהפורום הם שקרנים, והפורום זה מקום מפלט שלהם שהם יכולים להיות כל דמות שהם ממציאים לעצמם, וע"י זה וירידה על אחרים, הם חשים תחושה קטנה של הרגשה קצת יותר טובה עם עצמם בחיים האמיתיים שלהם.
    וואלה...
    אז אם זה כזה פשוט מבחינתך לפרסם את ההצלחות שלך (בהנחה שאתה חושב שאתה בן אדם מוצלח מן הסתם) ואתה כנראה בן אדם שאין לו מה להסתיר (כי אתה מאשים אותי בזה שאני בן אדם שיש לו מה להסתיר) אז למה שלא תפרסם את הפייסבוק שלך ותראה לכולנו מי אתה מאחורי השם הבדוי הזה?

אתה לא רוצה am i right? ולמה אתה לא רוצה? כי לא בזין שלך שכל מיני סתומים שלא אמורים לראות את הפייסבוק שלך, יראו.

מאותה הסיבה גם אני לא רוצה, ויש עוד כמה סיבות שאני לא רוצה לפרסם את הזהות שלי בגללם.

דבר אחרון, אתה צריך להבין שלא כולם מנסים לקנות אחד את השני בפורום הזה..יש כאלה שמבינים שזה סך הכל דף אינטרנט ואין להם בכלל למה לנסות לצאת גברים בעניי אחרים, כי זה לא נותן שום דבר. ( AKA אני)

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

הזין שלי לא עומד להרבה זמן..
    יש! יצאתי גבר עכשיו יאהבו אותי!
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה צודק בבסיס שלך
    lol

אם אני כזה שקרן אז מה אתה מבקש ממני טיפים על שוק ההון ועל מסחר? אני הרי שקרן שגר אצל ההורים, בעל מינוס בבנק ועובד במקדונלדס ואף פעם לא הייתי בחו''ל לא ככה?

לך לשמוליק המפריש לפנסיה בחושך הוא הרי מבין גדול ואני סתם זיין שכל
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אה ופייסבוק זה חרטא ולא מדד לכלום לפחות ברמה שכשאתה מגיע למצב שעשית משהו עם החיים שלך ואתה לא ילד בן 17 שמתלהב מנשיקות במועדון וטיול לנאפה, את התמונות הבאמת אמיתיות של מה שאתה עושה תכלס אי אפשר לעלות לשם כי יסגרו לך אותו כי יש חוקים, זה לא TUMBLR שאתה יכול לעלות שם תמונות של ציצים ובאנגים וזה יעבור בשתיקה ולא יקפוץ עליך בילוש יום למחרת. ותכלס זה ההוכחות האמיתיות לחיים טובים, השאר זה ניפוח אגו של קטינים שחושבים שהם חיים תחיים הטובים כי הם נישקו 10 מסטולות באיזה חור נידח בצפון

אפילו באינסטגרם יש חוקים פחות נוקשים מהפייסבוק המסריח הזה.

זהו בתכלס.

פייסבוק זה פאסה
    TUMBLR זה ה-דבר. רק במדינה המפגרת שלכם לא קלטו את זה עדיין.

ועל הדרך תראו על מה אני מדבר:

http://kirillwashere.tumblr.com/

אפילו VKONTAKTE של הרוסים מזיין את הפייסבוק שלכם

http://vk.com/hvte_my_swag
    (אם אתם לא זוכרים מה זה זה הסרטונים שכולם פה אוננו עליהם ביוטיוב ובכו שהישראליות כונפות ובחו''ל חיים טוב נחשו מה צדקתם!!!!)

תלמדו ילדודס
    זה הדבר האמיתי, לא החרטא של "יש לי 4000 חברים והתנשקתי אתמול 8 פעמים בחתול והכלב בליין חוגרים" שחצי מהם היו קובבות.

רמז - בקרוב אני יפתח TUMBLR או VK או משהו בסגנון כזה, כשאבסס את עצמי בכמה דברים שאני רוצה כי אני עוד לא במצב שאני רוצה להיות אמנם אבל אני קרוב..כ''כ קרוב. משהו כמו שנה-חצי שנה לכל היתר באמת שעשיתי כבר את רוב העבודה הקשה ואכלתי את החרא שהיית צריך לאכול. ואני מבטיח לכל אחד שאתם תקבלו הצצה בלעדית במידה והפורום הזה עדיין יהיה חי. כמו שהבטחתי לכם להראות תכסף שלי וקיימתי, ככה אקיים את זה. STAY TUNED.

עד אז, תזדיינו בסבלנות הייטרים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 03-12-2013 בשעה 04:55.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה זה הטמבלר הזה קיבינימט?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    lol

אם אני כזה שקרן אז מה אתה מבקש ממני טיפים על שוק ההון ועל מסחר? אני הרי שקרן שגר אצל ההורים, בעל מינוס בבנק ועובד במקדונלדס ואף פעם לא הייתי בחו''ל לא ככה?

לך לשמוליק המפריש לפנסיה בחושך הוא הרי מבין גדול ואני סתם זיין שכל
    אח שלי יש הרבה דברים מוגזמים שיוצאים לך מהפה, לפחות אז עם כל הקטע של הלסתות והשטויות האלו.
    עם כל הקטע של הכסף אני מאמין לך, זה לא משהו חריג מדי וכבר הוכחת את עצמך בקטע הזה .
    אתה יודע שאני מירר שלך...

אגב, חזרת לפורום בגישה ממש

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אה ופייסבוק זה חרטא ולא מדד לכלום לפחות ברמה שכשאתה מגיע למצב שעשית משהו עם החיים שלך ואתה לא ילד בן 17 שמתלהב מנשיקות במועדון וטיול לנאפה, את התמונות הבאמת אמיתיות של מה שאתה עושה תכלס אי אפשר לעלות לשם כי יסגרו לך אותו כי יש חוקים, זה לא TUMBLR שאתה יכול לעלות שם תמונות של ציצים ובאנגים וזה יעבור בשתיקה ולא יקפוץ עליך בילוש יום למחרת. ותכלס זה ההוכחות האמיתיות לחיים טובים, השאר זה ניפוח אגו של קטינים שחושבים שהם חיים תחיים הטובים כי הם נישקו 10 מסטולות באיזה חור נידח בצפון

אפילו באינסטגרם יש חוקים פחות נוקשים מהפייסבוק המסריח הזה.

זהו בתכלס.

פייסבוק זה פאסה
    TUMBLR זה ה-דבר. רק במדינה המפגרת שלכם לא קלטו את זה עדיין.

ועל הדרך תראו על מה אני מדבר:

http://kirillwashere.tumblr.com/

אפילו VKONTAKTE של הרוסים מזיין את הפייסבוק שלכם

http://vk.com/hvte_my_swag
    (אם אתם לא זוכרים מה זה זה הסרטונים שכולם פה אוננו עליהם ביוטיוב ובכו שהישראליות כונפות ובחו''ל חיים טוב נחשו מה צדקתם!!!!)

תלמדו ילדודס
    זה הדבר האמיתי, לא החרטא של "יש לי 4000 חברים והתנשקתי אתמול 8 פעמים בחתול והכלב בליין חוגרים" שחצי מהם היו קובבות.

רמז - בקרוב אני יפתח TUMBLR או VK או משהו בסגנון כזה, כשאבסס את עצמי בכמה דברים שאני רוצה כי אני עוד לא במצב שאני רוצה להיות אמנם אבל אני קרוב..כ''כ קרוב. משהו כמו שנה-חצי שנה לכל היתר באמת שעשיתי כבר את רוב העבודה הקשה ואכלתי את החרא שהיית צריך לאכול. ואני מבטיח לכל אחד שאתם תקבלו הצצה בלעדית במידה והפורום הזה עדיין יהיה חי. כמו שהבטחתי לכם להראות תכסף שלי וקיימתי, ככה אקיים את זה. STAY TUNED.

עד אז, תזדיינו בסבלנות הייטרים
    פאק, מה זה ה havte my swag האלו ??? ערוץ של שחקניות פורנו רוסיות ?? יאוורדי כמה כוסית

מחכה כבר לראות מה תעלה לטאמבלר שלך

ורודני, טאמבלר זה כמו אינסטגרם כזה , סוג של רשת חברתית

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חלאס רדו מהלסתות כבר זה טרולינג ישן ולא מצחיק כבר ואתם עדיין נדבקים בחרא הזה אפילו כשאני מסטול אני כבר לא צוחק מהלסתות

וטמבלר זה מה שקובע מי אתה בתכלס~
    לא פייסבוק עם צנזורה של ערוץ הופ

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect