קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. # תמונה שלי # יש בנות באטרף ? :]
    על ידי סטלה קלאוס בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 25-08-2013, 18:43
  2. פרסום | הסיפור שלי.
    על ידי xyzxyz בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-12-2009, 03:58
  3. הסיפור שלי :)
    על ידי AvivChoen בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 22:30
  4. [עזרה] איך אני משפר את הביטחון העצמי שלי מול בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 22:32
  5. הסיפור שלי ושל עומר Omer לכל המעוינים
    על ידי MuGi בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 27-07-2006, 03:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

הסיפור שלי עם בנות - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    רגע אז אתה רוצה להגיד לי שאסור להתחיל עם נשים בכלל? כדי שלא יהיה להן אגו? רואים שקיבלת אגרוף רציני מבנות לפי איך שאתה מדבר..
    בכל מקרה אתה טועה, לא יכול להיות בחור לא חברותי ועם ביטחון בסביבה נמוך שיהיה לו סטטוס גבוה, לא יכול להיות בחור שמשפר תגוף שלו אם אין לו משמעת אימונים וכוח מוטביציה, ולא יכול להיות בן אדם עשיר אם אין לו את היכולת לחשוב או את הכישרון להשיג המון כסף.

ככל שהLMS שלך יותר טוב, ככה תכונות האופי שלך יותר טובות - וההפך. ככל שתכונות האופי שלך יותר טובות, יש לך פוטנציאל להגיע לLMS יותר גבוה.
    בגלל זה אני אומר, במקביל לשיפור החומרי שלך, תקדיש גם זמן לשיפור הרוחני שלך, שיסייע עליך גם בשיפור החומרי וגם בכללי יהווה עוד שיפור.

ובנוגע לניקולס, לא אמרתי שהוא איזה זיין ובטח שלא יותר טוב מאחרים אבל אם הוא עשה את השינוי העצמי שלו והגיע לאושר, למה אתה חושב שאתה תשנה לו את התפיסה שלו לאושר?

מה זה "תכונות האופי שלך יותר טובות" מספיק כבר להסתכל על אופי כאל משהו אובייקטיבי, אופי הוא דבר סובייקטבי לחלוטין שמושפע מאיך שאתה נראה ונשים פשוט מתאימות אותו למראה של הגבר:

ככה נשים רואות את "האופי" שאתה מדבר עליו

מכוער, ממוצע וביישן = מוזר, דחוי, מנודה.

חתיך וביישן = מסתורי חמוד.

nice guy מכוער = אנוכי, מפצה על משהו.

nice guy חתיך = רומנטי, צנוע, "אמיתי"

זה נקרא הhalo effect וLookism ככה אנשים שופטים אותך, אפילו אם אתה הכי חברותי ועם ביטחון עצמי בעולם, במידה ולבחורה יהיה LMS יותר גבוה ממך היא תמיד תייחס לך תכונות שליליות ככה המוח שלהן עובד, זה מנגנון הגנה וזה האופי שלך בשבילהן, הבנת?

ושוב אני שואל אותך, הוכח שהאנשים שהכי מצליחים בעסקים חברותיים ויודעים ל"הקסים" נשים הם אנשים פסיכופתים, האם זה בשבילך שיפור רוחני? האם זה בשבילך תכונות אופי יותר טובות שאליהן אני צריך לשאוף ? אז מספיק כבר עם הסיסמאות האלה של אופי ואישיות טובים כי זה חרטא.

בקיצור בני אדם לא יכולים כמעט לשנות את האופי שלהם, האופי שלנו נקבע ע"י גנים וע"פ היחס של הסביבה שלנו אלינו, הדבר היחיד שאתה יכול לנסות לשפר זה את ה LMS שלך (דבר שהוא קשה מאוד) ובכך לשנות את היחס של הסביבה אליך וכתוצאה מזה האופי שלך ישתנה גם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    מה זה "תכונות האופי שלך יותר טובות" מספיק כבר להסתכל על אופי כאל משהו אובייקטיבי, אופי הוא דבר סובייקטבי לחלוטין שמושפע מאיך שאתה נראה ונשים פשוט מתאימות אותו למראה של הגבר:

ככה נשים רואות את "האופי" שאתה מדבר עליו

מכוער, ממוצע וביישן = מוזר, דחוי, מנודה.

חתיך וביישן = מסתורי חמוד.

nice guy מכוער = אנוכי, מפצה על משהו.

nice guy חתיך = רומנטי, צנוע, "אמיתי"

זה נקרא הhalo effect וLookism ככה אנשים שופטים אותך, אפילו אם אתה הכי חברותי ועם ביטחון עצמי בעולם, במידה ולבחורה יהיה LMS יותר גבוה ממך היא תמיד תייחס לך תכונות שליליות ככה המוח שלהן עובד, זה מנגנון הגנה וזה האופי שלך בשבילהן, הבנת?

ושוב אני שואל אותך, הוכח שהאנשים שהכי מצליחים בעסקים חברותיים ויודעים ל"הקסים" נשים הם אנשים פסיכופתים, האם זה בשבילך שיפור רוחני? האם זה בשבילך תכונות אופי יותר טובות שאליהן אני צריך לשאוף ? אז מספיק כבר עם הסיסמאות האלה של אופי ואישיות טובים כי זה חרטא.

בקיצור בני אדם לא יכולים כמעט לשנות את האופי שלהם, האופי שלנו נקבע ע"י גנים וע"פ היחס של הסביבה שלנו אלינו, הדבר היחיד שאתה יכול לנסות לשפר זה את ה LMS שלך (דבר שהוא קשה מאוד) ובכך לשנות את היחס של הסביבה אליך וכתוצאה מזה האופי שלך ישתנה גם.
    אני הייתי בן אדם ביישן ושיניתי את זה.
    אני הייתי בן אדם לא חברותי ושיניתי את זה.
    אני הייתי גם מכוער יותר, גם הייתי מחוצ'קן (ובגלל זה מכוער) ושיניתי את זה.

הכל במקביל.

אז שיניתי משהו חיצוני, ושיניתי גם פנימי. אני ההוכחה לעצמי שאפשר לשפר את האופי אז למה אתה מזיין לי תשכל?

ואתה טועה בשאר הדברים שכתבת, אתה מתוסכל חבר.
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 19-12-2013 בשעה 20:42.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

miller31
    המחשבה שלך תקועה מדיי בתוך הLMS, גם הבריאות של הנפש חשובה

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

אני הייתי בן אדם ביישן ושיניתי את זה.
    אני הייתי בן אדם לא חברותי ושיניתי את זה.
    מכוער יותר בנוסף לכך, גם הייתי מחוצ'קן (ובגלל זה מכוער) ושיניתי את זה.

אז שיניתי משהו חיצוני, ושיניתי גם פנימי. אני ההוכחה לעצמי שאפשר לשפר את האופי אז למה אתה מזיין לי תשכל?

ואתה טועה בשאר הדברים שכתבת, אתה מתוסכל חבר.
    בקיצור לא הצלחת להתמודד עם מה שאמרתי אז אתה מגיב ברמה של ילד בן 3 "אתה מתוסכל", "מזיין בשכל" .

לא נורא העיקר שיש לך "אופי יותר טוב" LOL

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    בקיצור לא הצלחת להתמודד עם מה שאמרתי אז אתה מגיב ברמה של ילד בן 3 "אתה מתוסכל", "מזיין בשכל" .

לא נורא העיקר שיש לך "אופי יותר טוב" LOL
    ממש לא. אני פשוט אומר לך את מה שנובע מסגנון הדיבור שלך.

יש לי אופי טוב וגם בLMS יש לי נתונים דיי טובים אם זה מעניין אותך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    miller31
    המחשבה שלך תקועה מדיי בתוך הLMS, גם הבריאות של הנפש חשובה
    מה לעשות שהכל סובב סביב זה

https://www.youtube.com/watch?v=ME_V943Tg2g

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

WTF חודש לא היתי פה וכל הבתולים צצו מהחורים עם המדריכים לפיקאפ והאופי במקום להתמודד עם האמת.מילר כל מילה בסלע נשמה וככה זה שאין מה לענות מתחילים לרדת לפסים אישיים אין יותר מידי להתווכח תסתכלו על העובדות והחיים האמיתיים חתיכים ועשירים משיגים את כל הכוסיות והם יכולים להתנהג כמו חרא ראו ערך גרזי שור ולקבל ים של מחמאות על אישיות המענינת שלהם.תחשבו שאתם רואים בחורה ממש מכוערת והיא הכי נחמדה בעולם אתם תחשבו סתם פתטית נדבקת .תראו מישהי כוסית עולם ונחמדה תחשבו איזה אופי מדהים גם יפה וגם אופי של נסיכה.בקיצור תתמודדו אני משיג בנות בגלל שאני נראה טוב וכמובן שבנות וכסף משפרים את האופי שלכם זה ביטחון אמיתי לא להיות בתול ולדמיין שאתה איזה חברותי ולגשת לבנות ברחוב כמו אנס מסכן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

תאכלס?אין הבדל ביניכם לבין כל הנוכלים שמראים בטלוויזיה שעוקצים אנשים בקלבוטק וכל זה אתם בדיוק אותו הדבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    WTF חודש לא היתי פה וכל הבתולים צצו מהחורים עם המדריכים לפיקאפ והאופי במקום להתמודד עם האמת.מילר כל מילה בסלע נשמה וככה זה שאין מה לענות מתחילים לרדת לפסים אישיים אין יותר מידי להתווכח תסתכלו על העובדות והחיים האמיתיים חתיכים ועשירים משיגים את כל הכוסיות והם יכולים להתנהג כמו חרא ראו ערך גרזי שור ולקבל ים של מחמאות על אישיות המענינת שלהם.תחשבו שאתם רואים בחורה ממש מכוערת והיא הכי נחמדה בעולם אתם תחשבו סתם פתטית נדבקת .תראו מישהי כוסית עולם ונחמדה תחשבו איזה אופי מדהים גם יפה וגם אופי של נסיכה.בקיצור תתמודדו אני משיג בנות בגלל שאני נראה טוב וכמובן שבנות וכסף משפרים את האופי שלכם זה ביטחון אמיתי לא להיות בתול ולדמיין שאתה איזה חברותי ולגשת לבנות ברחוב כמו אנס מסכן.
    קודם כל תפסיק לחוש את עצמך ערס יא מכוער רואים שאתה מנסה ולא הולך לך, שונא אנשים כאלה.
    דבר שני, הפסקתי לקרוא אחרי שורה בערך למה אתה כותב כמו אדיוט, שמעת פעם על סימני פיסוק? או לפחות להפריד משפטים זה המינימום.. אהבל.
    דבר שלישי, אתם הבתול היחיד פה ואני מוכן לחתום על זה, ותספיק להיות חי בסרט מישהו אמר להיות מטרידן? וואלה אני יותר בעד LMS פה מכולכם יא כאפות, אני פשוט מודע לעובדה פשוטה שלא מזניחים תאופי.

דרך אגב לא ירדתי לשום פסים אישיים, זה שאתם נעלבים מכל מילה שאומרים לכם קצת בחריפות מראה כמה יש לכם LMS.. פחחח, רואים שאתם לא נמצאים בחברת אנשים (אין לכם S), ושאתם מכוערים (רגשי נחיתות) ואני מניח שגם כסף אין לכם.

יאללה זדיין נשמה

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

קודם כל תפסיק לחוש את עצמך ערס יא מכוער רואים שאתה מנסה ולא הולך לך, שונא אנשים כאלה.
    דבר שני, הפסקתי לקרוא אחרי שורה בערך למה אתה כותב כמו אדיוט, שמעת פעם על סימני פיסוק? או לפחות להפריד משפטים זה המינימום.. אהבל.
    דבר שלישי, אתם הבתול היחיד פה ואני מוכן לחתום על זה, ותספיק להיות חי בסרט מישהו אמר להיות מטרידן? וואלה אני יותר בעד LMS פה מכולכם יא כאפות, אני פשוט מודע לעובדה פשוטה שלא מזניחים תאופי.

דרך אגב לא ירדתי לשום פסים אישיים, זה שאתם נעלבים מכל מילה שאומרים לכם קצת בחריפות מראה כמה יש לכם LMS.. פחחח, רואים שאתם לא נמצאים בחברת אנשים (אין לכם S), ושאתם מכוערים (רגשי נחיתות) ואני מניח שגם כסף אין לכם.

יאללה זדיין נשמה
    חחחחחחחחחחחחחח כל כך SAD
    לא השקעתי בסימני פיסוק כי אני לא חורש פה כל היום בקושי יש לי זמן פורום הזה חודש לא הייתי פה , נכנסתי רק עכשיו כי יש לי קצת זמן פנוי.
    (אני עובד רוב היום על MONEY וLOOKS וסטטוס כבר יש לי ברמה מעולה אני לא ערס אני פשוט משקיע בעצמי ומביא בנות אני לא חייב הוכחות לבתול שמאוננן על מכוערת שכבה מתחתיו חחחחח
    נשמה אף אחד לא נעלב ממך כולה נתתי לך טיפ עזוב אותי אני לא הענין פה למרות שאם תרצה בכח הוכחה שלח לטיילר הודעה פרטית יש לו תפיסבוק שלי הוא יספר לך מי אני.
    פשוט תוציא אנרגיות על שיפור עצמי במקום להוציא מרמור בפורום בנתים אתה אפס מכוער עני בלי סטטוס אני רק אומר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחח כל כך SAD
    לא השקעתי בסימני פיסוק כי אני לא חורש פה כל היום בקושי יש לי זמן פורום הזה חודש לא הייתי פה , נכנסתי רק עכשיו כי יש לי קצת זמן פנוי.
    (אני עובד רוב היום על MONEY וLOOKS וסטטוס כבר יש לי ברמה מעולה אני לא ערס אני פשוט משקיע בעצמי ומביא בנות אני לא חייב הוכחות לבתול שמאוננן על מכוערת שכבה מתחתיו חחחחח
    נשמה אף אחד לא נעלב ממך כולה נתתי לך טיפ עזוב אותי אני לא הענין פה למרות שאם תרצה בכח הוכחה שלח לטיילר הודעה פרטית יש לו תפיסבוק שלי הוא יספר לך מי אני.
    פשוט תוציא אנרגיות על שיפור עצמי במקום להוציא מרמור בפורום בנתים אתה אפס מכוער עני בלי סטטוס אני רק אומר
    אה לכתוב סימני פיסוק מעטים אין לך זמן אבל לכתוב כמה תגובות פה בפורום עם מאות תווים יש לך? איזה עסוק אתה בחיי אני מקנא בך...
    שמע כפרה לא מעניין אותי הסטטוס המראה והכסף שלך, יש לי חיים משלי ואני כבר מכיר מספיק אנשים שיש להם LMS ומספיק שאין להם ולא אכפת לי אם אחד מהפורום פה יש לו או אין לו

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

THIS.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

סניה שאלה

למה אתה לא משתזף לוקח סטרואידים מתאמן עושה קעקועים ומאמץ התנהגות של אלפא עצבני וחסר מעצורים? אתה קירח אז pretty boy אין לך סיכוי להיות.

בישראל זה אומר שאתה תהיה pussy slayer ממעלה ראשונה, כולם יהיו mirers שלך ובחורות יריבו על למצוץ לך את הזין, וכוסיות הפעם לא דבות מכוערות.
    בלי פיקאפ ובלי נעליים.

סמוך עליי תעשה מה שאמרתי

You feel intimidated asshole?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    סניה שאלה

למה אתה לא משתזף לוקח סטרואידים מתאמן עושה קעקועים ומאמץ התנהגות של אלפא עצבני וחסר מעצורים? אתה קירח אז pretty boy אין לך סיכוי להיות.

בישראל זה אומר שאתה תהיה pussy slayer ממעלה ראשונה, כולם יהיו mirers שלך ובחורות יריבו על למצוץ לך את הזין, וכוסיות הפעם לא דבות מכוערות.
    בלי פיקאפ ובלי נעליים.

סמוך עליי תעשה מה שאמרתי
    יש לו חברה (די יפה האמת), לא נראלי שאכפת לו מזה

ו MILER, אתה צודק, אבל קח דברים בפרופורציה, עם הגישה האובססיבית הזו אתה לא שונה בהתנהגות מפאנטים כובעונים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לא קראתי פה שום דבר סתם חפרתם על LMS ופיקאפ

SMOKE SOME and listen to kendrick lamar art

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect