נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
אין דבר כזה "עושר לכולם" ואין מדינות כאלה ולא יהיו. כי אם היו מדינות כאלה כולם היו מהגרים לשם. כן, יש מדינות שבהן אתה יכול להרשות לעצמך להיות עלוקה על המדינה ולחיות לא רע מהקצבאות אבל מכאן וללהיות עשיר...אם יש מישו ששואף בחיים לחרא הזה אני מרחם עליו.
עושר לכולם=גהנום עלי האדמות
אנשים לא נולדו להיות שווים. הרבה דברים נקבעו עוד לפני שהתחלת לדבר וללכת ועוד יותר דברים נקבעו לפני שסיימת בצפר יסודי. שאני אומר את זה אני לא מתכוון למה שכולם חושבים.
מה שאתה אומר זה לא טבעי, אתה מציע שכולם יהיו אריות ואף אחד לא יהיה זברה שיטרפו אותה...כשאין זברות לטרוף, האריות מתחילים להרוג אחד את השני בשביל לשרוד והאינסטינקט הזה חזק יותר מכל רצון היפי מפגר ל"שלום", "תקווה" ל"שוויון" כי אין תקווה ואין שוויון. מי שיש לו משהו תמיד ירצה עוד.
כי ממה שיצא לי לראות מכל ההתעסקות שלי בשוק ההון ובכסף בכללי, כסף זה 70% אופי ופסיכולוגיה ו30% ידע ונסיון וכו'
אם אין לך תאופי לעשות כסף ואתה לא יודע מה צריך להיות בשביל לעשות כסף YOU ARE DESTINED TO FAIL
וזה יותר מ"לשים זין על הבצפר וללכת לעשות משו עם עצמך", זאת אישיות שלמה שדי נולדים איתה או שהיא נרכשת במהלך החיים עקב חוויות לא נעימות שפתחו לך תעיניים בגיל צעיר מדי.
תחשוב לבד מה מאפיין בן אדם כזה. יש ים מחקרים שמוכיחים שלכל האנשים המצליחים כלכלית (CEO של חברות גדולות, משקיעים גדולים, סוחרים מצליחים בשוק ההון וכו'" יש אופי דומה ואף זהה שהוא ההפך הגמור ממה שהמערכת מצפה שתהיה.
מישו שכל החיים היה רכרוכי שלימדו אותו שצריך "לעשות צבא לתת למדינה ולתרום מעצמך ואז ללכת ללמוד מקצוע ולעבוד בחברה מצליחה" ושכל מי שהולך בדרך שהיא לא זה הוא "גנב ונוכל" לעולם לא ייגבש אופי שכזה באמצע גיל 20