אני ממש לא זקוק לכסף. אני אצלם פה בהזדמנות את רק את המיסים שאני משלם בחודש הזה מבטיח לכם שתקבלו שוק. חוץ מאוכל, שכ"ד, וחשבונות, ועוד משהו קטן למישהי מדי פעם אין לי הוצאות בכלל. אני לא יוצא למסיבות (מלבד אירועים קטנים פרטיים מדי פעם), לא קונה אלכוהול, לא אוכל בחוץ כמעט בכלל, לא קונה שטויות. ותאמין לי אני יכול לאכול 5 פעמים ביום בחוץ ולצאת 30 יום בחודש למסיבות ואני לא אמות מזה. זה לא מקמצנות, ככה אני. הדברים האלה פעם עניינו אותי ומשכו אותי, לא היום.
זה למה אני איפה שאני ומצד שני ויש פה אנשים שמתבייכנים שלא יכולים לקנות ביסלי בשק"ם כמו שאר החברים שלו. לא הייתי במינוס אף פעם והייתי בצבא תקופה מסויימת ובכל התקופה הזאת קניתי בשק"ם פעם אחת בלבד. לא מתגאה בזה, אבל וואלה אם אין לי צורך אני לא קונה. ראיתי סביבי ג'ובניקים אוכלים כל יום בחוץ, ומתלהבים מהפלאפון החדש שאפל הוציאו, ואז מתלוננים שהכל קקי במדינה. לא יודע... זה לא שחינכתי את עצמי, אני באמת מסתפק במינימום ומשום מה אנשים התרגלו לצרוך כמו זומבים.
חוץ מזה נשים הכל בצד אני מוכן לשים 500 שקל לשיחה כנה עם טיילר (במציאות אבל) לאיזה שעה ככה. אני רציני לגמרי ואגב בחמישי הזה אני בעזריאלי ככה ש..
אני לא בטוח לגבי האמינות של כל מה שהוא אומר, אבל בכל זאת הבנאדם הזה מסקרן אין מה להגיד
אני מאמין בgreat minds think alike
ובgreat minds should brainstorm (עכשיו המצאתי)

ציטוט ההודעה