|
|
LMAO
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקחתי את התמונה שלו ואנשים אמרו לי שהוא נראה מהאלה שנכנסים לעמוד הראשי בעיתון
כמה זמן עד שהוא הולך סודיני?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
ממי אני אמור להיות מאויים ידוחף גומיגם לתחת אה ממי? מאחד ששוקל כמו הזין שלי? מאחד שמגיע לזין שלי? מאחד שהיטלר ואייכמן עשו אורגיות על סבתא שלו בגטו אז נולד לבקן מכוער וגמד מסריח שמאיים איומי סרק? מה קרה עבר יום ראשון ולא עשית כלום אמרת שאתה בא אלי לא? ימסניף זרע של צ'רקסים ימענג סודנים בתחנה מרכזית על מי אתה חושב שאתה מאיים? בוא כבר לאיפה שאמרתי לך ותפסיק לזיין תשכל, התירוצים שך מעניינים לי תפיטמות שאפילו אליהם אתה צריך כיסא בשביל להגיע יגמד גינה ימעפן ילדים ביסודי יותר גבוהים ויש להם יותר מסת שריר ממך יא ילד אינקובטור יפגום יבזבוז זרע זדיין לי מהפנים לפני שאני מוריד אותך בבוקס יחנון
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
בונא יקירח יחבר של טיטוף יעובד בשכר מינימום יחייל אל תדליק אותי למה אני יבעט בפנים העקומות שלך תראה איך אתה נראה יחתיכת יצור בדוק אמאשך הזונה הזאת הפליצה אותך בשביל לקבל מזונות מאבא שלך העני המרוד הזה שעובד בשביל שכר מינימום ימגעיל אתה כולך בן 20 שנראה כמו בן 40 יגועל נפש להקיא עליך ימסורס מאיפה הביאו אותך יתופעת לוואי ילוזר בן 22 ועדיין גר לי עם ההורים חסר כל כיוון בחיים וכותב פוסטים באינטרנט שבא לו להתאבד בגלל הכיעור וואלה אתה צודק אם הייתי נראה כמוך הייתי שונא תהורים שלי על זה שלא עשו הפלה טוב נו זה בטח מה שאתה מרגיש...יבן זונה נראה לי מכרו אותך לאלטיזכן שנולדת ימלטף בולבולים סדרתי כוס אמאמאמאשך בוא כבר לאפיה שאמרתי לך או שסתום תפה ותמשיך לקבל ירידות כמו שקיבלת כל החיים שלך בבצפר
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-03-2014 בשעה 21:53.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES