קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה דעתכם על disturbed?
    על ידי vcr בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-03-2012, 12:42
  2. [דיון] מה דעתכם על??....
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 11-04-2007, 01:06
  3. דיון- מה דעתכם על בנות בקרבי?
    על ידי Flight Freak בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 11-10-2006, 01:45
  4. [דיון] מה דעתכם על ECW?
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 03:19
  5. [דיון] מה דעתכם על TABOO TUSDAY
    על ידי PinkMist בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 17:08
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

[דיון] מה דעתכם על nhl 06? - עמוד 2

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

תראו המשחק לא רע בכלל אני אישית אוהב הוקי אז כל דבר שיהיה דומה לזה אני ישמח ..
    מה שכן אין יותר מדי הבדל בין 2005 לזה הכול מאוד דומה .. מה שכן לא בדקתי הכול כי אני תמיד צריך לעשות עונה עם נבחרות קודם זה הכי כיף ...
    תראו אני לא בטוח שהרוב יודע את כל החוקים של ההוקי אז קשה לשחק במשחק שאתה לא יודע מה אתה צריך לעשות אותו כמו פוטבול שאני יודע בערך חוקים אבל כל התרגילים האלה וזה אני לא מבין בגרוש זאת הסיבה שאני לא משחק בזה מה שכן הוקי אני יודע את החוקים וכיף לשחק אישית אהבתי לא משחק מדהים יותר מדי אבל לא רע בכלל !

Indianapolis colts Champions!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי MikE BibbY
    תראו המשחק לא רע בכלל אני אישית אוהב הוקי אז כל דבר שיהיה דומה לזה אני ישמח ..
    מה שכן אין יותר מדי הבדל בין 2005 לזה הכול מאוד דומה .. מה שכן לא בדקתי הכול כי אני תמיד צריך לעשות עונה עם נבחרות קודם זה הכי כיף ...
    תראו אני לא בטוח שהרוב יודע את כל החוקים של ההוקי אז קשה לשחק במשחק שאתה לא יודע מה אתה צריך לעשות אותו כמו פוטבול שאני יודע בערך חוקים אבל כל התרגילים האלה וזה אני לא מבין בגרוש זאת הסיבה שאני לא משחק בזה מה שכן הוקי אני יודע את החוקים וכיף לשחק אישית אהבתי לא משחק מדהים יותר מדי אבל לא רע בכלל !
    כן יש ICING ו2 LINE PASS וOFFSIDE (לא כמו בכדורגל) שילדים בארץ לדוגמא לא מבינים...
    וגם קשה להם להכניס גולים כי יש דרכים מיוחדות (לדוגמא: כדי להכניס גול צריך ללכת מאחורי הרשת ואז להסתובב ולהכניס את הכדור מהר בפינה של השער או שלתת פס וישר להכות בכדור ככה שלשוער לא יהיה זמן להגיב, זה כל הקטע, כי השער קטן וצריך לתת דברים מהירים ובלתי צפויים כדי להכניע את השוער ולא סתם לבעוט כמו בכדורגל)....

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

דיי לא סובל שאומרים "סתם לבעוט כמו כדורגל"
    גם אני יכול להגיד באותה המידה:
    "סתם ללכת ולחבוט עם המחבט"..
    מה זה השטויות האלה ?! ושמתי לב שצריך לתת פס לשחקן ליד השער כדי להבקיע גול את זה ידעתי תמיד, ובעוד כמה דרכים, רק בכללי אין שום דבר מיוחד לדעתי...

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Frisky
    כן יש ICING ו2 LINE PASS וOFFSIDE (לא כמו בכדורגל) שילדים בארץ לדוגמא לא מבינים...
    וגם קשה להם להכניס גולים כי יש דרכים מיוחדות (לדוגמא: כדי להכניס גול צריך ללכת מאחורי הרשת ואז להסתובב ולהכניס את הכדור מהר בפינה של השער או שלתת פס וישר להכות בכדור ככה שלשוער לא יהיה זמן להגיב, זה כל הקטע, כי השער קטן וצריך לתת דברים מהירים ובלתי צפויים כדי להכניע את השוער ולא סתם לבעוט כמו בכדורגל)....

כן אבל מי שלא מבין מה זה תמיד יכול לסגור את זה ..
    ויש האמת 1000 דרכים להבקיע זה גם קצת מזל יש גם שתי חבטות שונות האחת חזקה יותר השנייה חדה יותר ...
    ויש גם מכות שזה הכי כיף רק חבל שמרחיקים את השחקן ...
    בקיצור המשחק מעניין כמו שהוקי צריך להיות מי שלא אוהב הוקי לא ישחק מי שכן אוהב ישחק כמוני

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי Jacoby
    דיי לא סובל שאומרים "סתם לבעוט כמו כדורגל"
    גם אני יכול להגיד באותה המידה:
    "סתם ללכת ולחבוט עם המחבט"..
    מה זה השטויות האלה ?! ושמתי לב שצריך לתת פס לשחקן ליד השער כדי להבקיע גול את זה ידעתי תמיד, ובעוד כמה דרכים, רק בכללי אין שום דבר מיוחד לדעתי...
    בדוגרי, כדורגל זה רק להבקיע גולים...
    בבייסבול אתה יכול להיות מומחה בכל כך הרבה דברים (יש את אלה שתופסים את הכדור בשביל הOUT, יש את החובטים, יש את הזורקים, צריך לרוץ מהר כדי להגיע לתחנה הראשונה לפני שמוסרים לשם את הכדור, צריך לחבוט חזק כדי להעיף את הכדור מהמגרש ועוד המון דברים)...
    בדוגרי בכדורגל, אם אתה יודע לעבור שחקנים ולבעוט אתה יכול להיות שחקן, בבייסבול אתה צריך שיהיו לך המון יכולות (דיוק, מהירות, חוזק, ראיית מגרש נכונה שזה הכי חשוב, תמיד לשים לב למשחק, זריקות חזקות ומדויקות ועוד כל כך הרבה דברים)

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Frisky
    בדוגרי, כדורגל זה רק להבקיע גולים...
    בבייסבול אתה יכול להיות מומחה בכל כך הרבה דברים (יש את אלה שתופסים את הכדור בשביל הOUT, יש את החובטים, יש את הזורקים, צריך לרוץ מהר כדי להגיע לתחנה הראשונה לפני שמוסרים לשם את הכדור, צריך לחבוט חזק כדי להעיף את הכדור מהמגרש ועוד המון דברים)...
    בדוגרי בכדורגל, אם אתה יודע לעבור שחקנים ולבעוט אתה יכול להיות שחקן, בבייסבול אתה צריך שיהיו לך המון יכולות (דיוק, מהירות, חוזק, ראיית מגרש נכונה שזה הכי חשוב, תמיד לשים לב למשחק, זריקות חזקות ומדויקות ועוד כל כך הרבה דברים)

תראה אני אחד שממש מתנגד להשוות בין סוגי הספורט מה יותר קל ומה יותר קשה .. כל ספורט קשה בדרך שלו בכדורגל צריך לדעת דברים בפוטבול צריך לדעת דברים בכדורסל הוקי טניס ולא יודע מה .. כדי להיות אלוף לא משנה באיזה ספורט אתה צריך להשקיע כמו מטורף לכן אי אפשר להגיד שהוקי יותר קשה מכדורסל כי בכדורסל לא צריך לתת מכות ..
    אני יתן את הדוגמא הכי פשוטה באולימפיאדה רץ 100 מטר שמקבל מדליה אחרי 10 שניות של מאמץ ואחד שרץ מרטון בישביל אותה מדליה ..

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

כל ילד יודע לרוץ ולבעוט זה אומר שהוא שחקן כדורגל? בכלל לא יש כאלה שנולדים עם כישרון ויש כאלה שעובדים על זה כל החיים ל"דעת לבעוט" איי אפשר להשוות בין שתי סוגי ספורט זה פשווט לא יעבוד

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,125 | הודעות: 8,173,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect