|
|
כמות הפעמים ששמעתי אני זונה\שרמוטה שלך בזמן שהיא על הבטן ואני נצמד אליה מאחור, לאספרגרים\אינסלים\BLUE PILLS שלא מבינים שיש הפרדה בין "חדר המיטות" לבין האישיות שאתה\היא בחוץ\במצב A-sexual, אני אומר הפוך גוטה הפוך.
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 18:54.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
אין שום קשר חבורה של אינסלים מטומטמים!
אני אוהב לרדת לבחורה, אוהב טעם של כוס בפה!
אני פאקינג מת על זה! זה מטריף אותי!
דבר שני, אין קשר בין זה לבין זה שאחרי כמה דקות
אני חונק אותה וקורא לה שרמוטה תוך כדי שאני מזיין לה את הצורה
אני יורד לה בשביל ההנאה האישית שלי ואם אתם חושבים שזה בטא
דחפו מקל של שירותים עמוק לתחת ותסובבו
זה שהרבה גברים ״עושים אהבה״ במקום לשבור לבחורה את החיים
זה כבר בעיה שלהם... אבל לפני שאתם מזיינים את המח על מה לעשות במיטה
קודם כל תמצאו בחורה![]()
אבל עזוב אחי לפי ההגיון של BC שהיה במיטה רק עם הזין שלא עומד לו (עד היום אני שואל איך הוא זיין מישי בפלורנטין אם הוא אמר שהוא אימפוטנט) בחורות לא מדברות ככה ואתה בתול שפתיים חרטטן JAY B!
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
"ואתה בתול שפתיים חרטטן JAY B!" תחשוב מה שבא לך.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
מה אני קשור? תגיד את זה לBALDINGCORPSE הזיין שאומר שבנות לא מדברות ככה במיטה אפילו שהדבר היחידה שהוא היה בו במיטה זה הזין הקטן שלו והדמעות שלו בתור חומר סיכה.
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 23:19.
במקרה של BALDINGCORPSE נראה לי הגופות הופכות לזומבים ובורחות
BC מחיה המתים, שמו בישראל ג'ינו בן-דוד
ברוך אתה BC מלך הקירחים אשר קידשני בחרטותיו ואיבד לסודני את בתוליו אמן
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-03-2014 בשעה 23:27.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הכל תלוי איך אתה עושה את זה, אם אתה מדליק נירות ריחניים מפזר פרחים בחדר ויורד לה בעדינות אז אתה צודק.
אבל אם אתה מצמיד אותה למיטה, עושה לה טיזינג מטורף עד כדי כך שהיא מתחננת שתרד לה כבר ודוחפת את הראש שלך לכוס שלה אז אתה לא BETA