אם אתה מלקק לה את הכוס אתה בטא.
בטא
אם אתה מלקק לה את הכוס אתה בטא.
בטא
You feel intimidated asshole?
|
|
אם אתה בוטח אשכולות אינסל רייג' באטרף אתה אינסל
אינסל
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא הבנתי מה הקטע בללקק לה ת'כוס ולמה זה לדעתך אסור (דרך אגב זה נראה לי מגעיל רצח)
ואללה...? בטא..?
ואיך תרגיש כשתבין שחברה שלך עזבה אותך כי לא סיפקת אותה מינית, תשאל איך, ואז תבין שזה בגלל שלא ירדת לה \ עשית לה ביד או כל דבר שנראה לך כנוע?
זה באמת הרגשה של בטא.
לרדת לבחורה זה אחד הדברים הכי סקסים שאני אישית מוצא.
בזמן שאתה יורד לה אתה מסתכל על הגוף הסקסי שלה מתפתל ומזיע, היא גונחת כמו לא יודע מה, תופסת כל מה שהיא רק יכולה עם הידיים שלה כי היא משתוללת והזין שלך עומד כמו זין של סוס מוכן לעבודה..
אתה עדיין חושב שלרדת לבחורה זה בטא?
נראלי שפשוט נפלת על בחורה מסריחה למטה שגרמה לך לטראומה..
legit, אין קשר בין לדחוף את הלשון לבין לדחוף אצבעות, לדחוף לשון למקום שאלוהים יודע כמה גמירות מגברים אחרים הוא עבר זה לא הכוס תה שלי, לגרום לבחורה להתפתל כשאתה דוחף לה אצבעות, מסובב אותה על הצד ושם את השטרונגול שלך בין הפלחים של הישבן שלה כאשר אתה מאחוריה בזמן שהיא מתפתלת ומזיעה וגונחת זה סקסי...
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 18:08.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
לא נעים מת בעיראק, אם תפסיק לחשוב מה הבחורה חושבת ותפנה את המחשבה שלך איך אתה גורם לה לצרוח (רמז- לא חייב לזיין אותה מהר כמו קוף, אפשר לשגע ת'בחורה אם אתה עושה לה מקצבים, מהר ואז לאט, לאט וכשהיא מתחננת שתזיין לה ת'צורה אז יותר לאט, בקיצור לחרפן לה ת'שכל ואת הגוף) להיות בשליטה (רמז - לא צריך להוכיח שאתה בשליטה אלא להיות טבעי, טבעי זה הכי טוב) ולסמוך על עצמך כי זה חלק מאיתנו, זה בגנים שלנו, זה בתת מודע שלנו, זה הטבע שלנו לדעת להזדיין, ואני אישית יותר נהנה לראות איך המבט שלה משתנה כאשר אני מעליה ואני מחרפן אותה מדברים כמו שרשמתי בסוגריים ואיך היא צורחת וגומרת ורוצה לטרוף אותי על מה שאני עושה לה.
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 19:55.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
כל גירוי אפילו דיבור מלוכלך (בתנאי שזה עושה לאותה בחורה את זה) יכול לגרום למישהי לגמור, לגבי זה שלא כולן גומרות מחדירה זה נכון ועשו על זה אין סוף מחקרים, אבל לדעתי האישית זה קשור גם לכמה אתה מדליק את הבחורה.
לגבי העניין שבגלל שאנחנו אוהבים מציצה אז הבחורה גם אוהבת שיורדים לה, זה לא תמיד נכון, אני לא נכנס לכמה התופעה לא נכונה (מבחינת רוב המקרים, 50% וכו') לפחות האקסית שלי לא רצתה שאני ארד לה ומצד שני היא היתה מוצצת לי כמו כוכבת פורנו...