קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המצב בפורום!
    על ידי Creature בפורום משוב
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-04-2006, 02:06
  2. המצב בפורום סלולרי ממש לא טוב!
    על ידי FantoM בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 08:11
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

המצב בפורום לא טוב!!! - עמוד 2

Dock
    אורח

תאמין לי שאם כל נושא שיש בפורום אטרף (שתחשוב שכל אחד שמפרסם נושא מן הסתם רוצה שהיו תגובות)
    נגיד כול פעם הייתי מגיב אז נגיד והיו לי 4000 הודעות אבל הרוב היו כאלה מפגרות וחסרות פואנטה
    נגיד אתה מראה חתימה אז אני מסתכל ואם אין לי יותר מדי להגיד או שאין לי מה להגיד אז אני לא אומר כלום ולמה כי אני לא כמו חצי מהמשתמשים פה שכול הודעה שלהם זה "יפה" אהבתי

אתה מבין הרמה של התגובות כאן לא כזאת גבוהה ככה שגם אם יהיו לך 300 תגובות רובם יהיו דייי מפגרות ותאמין לי שרשמו ובקשו לא לרשום סתם הודעה בלי תגובה בונה וכאלה אבל מה לעשות זה פשוט לא עובד...
    בקשר לצפיות זה ממש אבל ממש לא קשור למה נראה לך שכל מי שצופה יתן הודעה אה? ככאילו זה פשוט לא עובד ככה באף פורום מצטער להגיד לך
    וגם תחשוב שבגלל הלימודים חצי מהפורום כבר לא פעיל
    קיצר מי שמגיב לך אז מגיב מי שלא לא חייב וגם לא רוצי שיגיב סתם רק בשביל שהתגובות יהיו שוות למספר הצפיות

2. קישורים ממומנים

selaf
    אורח

אני מדבר על אלה שממשיכים להיות פעילים בפורום. כל אלה שכן ממשיכים להכין חתימות ומצפים גם כן תגובות. הם בכלל לא מגיבים.
    ואני יודע שאמרו לא לרשום תגובות סתם, זה נכון. אבל עמט תמיד יש מה לאמר. אם זה יפה ממש, אז אתה אומר שלא מצאת מה לשפר. אם זה סתם נחמד אז אומרים מה לשפר. ואם בכלל לא אהבת אז תאמר למה כדי שנוכל ללמוד. אם באמת אין לך מה לאמר אז אתה כותב יפה\לא משהו. זה לא נורא לכתוב את זה פעם ב...!
    ובקטע של הצפיות אני מדבר על זה שזה סתם מניאקי, להכנס להודעה כדי לראות את החתימה ולצאת כאילו כלום! אחר כך אתה מפרסם עבודה שלך ואתה מצפה לתגובות כשאתה לא מגיב לאחרים!

עכשיו באמת מטרת האשכול הזה היא לא לריב, אלא היא לגרום לפורום להבין שהוא בבעיה. אז כל מי שקרא את האשכול, באמת תעשו מאמץ, ותגיבו. תתרמו לאלה שתורמים לכם!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אדי
    לייקים
    1
    נקודות
    107
    משפט מחץ
    ניחאצ'ו סוקין סין ! בלאט יא ציבה אוביו

צודק אחי!

בכל מילה ומילה.... (חוץ מהמילה השמינית... חחחח סתם)

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,096 | הודעות: 8,173,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect