תקשיבו, לפי דעתי מצב הפורום יותר גרוע מיום ליום! אני מדבר על תגובות! תסתכלו ליד כל הודעה, כמה צפיות יש לה, וכמה אנשים מגיבים. זה לא יאומן!! כולם פה רוצים שיגיבו להם, אבל חצי מהאנשים לא מגיבים לאף אחד!!!!! אולי מידי פעם הם עושים טובה ומגיבים.
יש אנשים פה בפורום שבאמת משקיעים ונותנים תגובות ל-90 אחוז מההודעות כמוני וכמו עוד כמה. אבל זה ממש מבאס להכין משהו, לפרסם אותו, ושאף אחד לא יאמר את דעתו. זאת הרגשה מאוד לא נעימה לתת תגובות לכולם ושאף אחד לא יחזיר. זה לא שאני לא הולך להגיב יותר עד שיגיבו לי, אני פשוט רוצה להעיר את כולכם!
כולנו פה מכינים חתימות בשביל הכיף, ומפרסמים אותם בשביל לקבל דעות\הערות\הצעות. אבל אין!
אז יאללה הגיע הזמן להתעורר, וכשאתם נכנסים להודעה להקדיש כמה שניות בשביל להגיב, לתת דעה אישית ולעזור!
תקנו אותי אם אני טועה אבל אני 99.9% בטוח שאני צודק!
אז יאללה בואו נחזיר את הפורום לחיים בשביל שכולנו נהנה הרבה יותר, שנוכל ללמוד אחד מהשני ולהשתפר!
אני מקווה שההודעה הזאת תעיר את הפורום!
*כל מי שאומר לי שאני צודק, אני מצפה לראות שהוא לקח לראות שהוא לקח את הנושא ברצינות ויתחיל\ימשיך להגיב*
**כל מי שאומר לי שאני טועה, וחושב שאין פה שום בעיה בנושא, אני מצפה לראות תגובות ממנו בהודעות**
***כל מי שלא מגיב מוכיח שאני צודק!***
****הפעם אני מצפה שבנושא חשוב כזה יהיו תגובות!****

ציטוט ההודעה