|
|
אם אתה באמת רוצה שנהיה כנים אז אתה לא מכוער ברמה שיסתכלו עליך ברחוב אבל אתה מתחת לממוצע, מצטער, זה לא אישי, אבל רצית תשובה כנה.
וכן, גם אם תפתח גוף תהיה גג 5. תתנחם בעובדה שגם גברים ממוצעים ואפילו שנראים קצת מעל הממוצע נמצאים בדיוק באותה סירה כמוך . בשביל נשים 3.5 או 5.5 הם למעשה אותו דבר. כלומר, בלתי נראים.
זה אגב דוגמה ל6 עם פוטנציאל : http://tinypic.com/view.php?pic=2mzg...8#.U666C5R_uSo
בדיוק.
לא רוצה לדרג במספרים, זה הכל יחסית סובייקטייבי. בגלל זה גם לא דירגתי את הבחור ההוא רק אמרתי שהוא נראה לא משהו. ושהוא לא יגיע ל6 (מה לעשות? זו המציאות -פנים אי אפשר לשנות אלא אם כן אתה קיצוני)
ובכל זאת - הייתי אומר על עצמי: הרבה הרבה מעל הממוצע. גוף ופנים.
מה כבר אמרתי לך, מה אתה נעלב כמו ילדה?
אני שופט אותך ומקנא בך? לא שופט אותך, ביקשת דעה - קיבלת. מקנא? תאמין לי שאין לי במה לקנא. בניגוד אליך הבאתי תמונות שלי כאן, ואני מרוויח כסף טוב בעצמי ולא חיי עם ההורים (חלק מהאנשים פה יודעים מה אני עושה ואחד מהם מכיר אותי במציאות). כן כן, תתפלא, אני לא רק מזיין את השכל בפורום כמו 90% מכם.
אין לי מה לקנא בך.
חבל שיש לך אופי של ילדה בת 4 ובמקום שנייה לחשוב עם עצמך שיכול להיות שיש משהו בדברים שלי אתה נעלב כמו כוסית כי לא שמעת מה שרצית לשמוע.
נערך לאחרונה על ידי ED_cop; 28-06-2014 בשעה 16:46.
רציתי להזכיר לך שאני זוכר שנתת לי 4.5-5
וכשראיתי תתמונות שלך תווי הפנים שלך מאוד דומות לשלי,מראה אירופאי-רוסי,ההבדל היחיד כנראה היה קו השיער שלך(השיער שלך ארוך) והגוף לא ראיתי.אבל אני זוכר גם את התקופה שאמרת שאתה די שחיף ושאלת בשביל עזרה,וזה היה פחות משנה בערך.אני רוצה הסבר מפורט לאיך הגעת לגוף הרבה מעל "ההממוצע" בפחות משנה.
אני מניח שהציון שלי ירד בגלל הגוף ובגלל קו השיער(אבל זה משהו גנטי,לא יודע מה זה מפרצים,אבל קו השיער זה משהו שעובר אצלי במשפחה,לא סבא שלי ולא אבא שלי הקריחו למזלי ויש להם את אותו הדבר כמו שלי,שיער קצר לא הולך לי ואני יודע את זה,זה למה הוא ארוך עכשיו)בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך אתה "הרבה" מעל הממוצע עם תווי פנים די דומות לשלי ואני 4.5-5?
לא יודע כבר בקשר לסובייקטיביות.
דבר ראשון אנחנו ממש לא דומים. בכלל בכלל לא קרוב אפילו קצת יעני. אתה ביקשת ממני בפרטי ועניתי לך כמה אתה נחשב פה בישראל.
גוף שלי ושלך בכלל אין מה להשות אני אפילו לא אכנס לזה, תאמת זה בכלל לא נראה שאתה מתאמן.
בנוסף אחי התווי פנים שלנו אפילו טיפה לא דומים. כל האיזור עיניים, הגולגולת הרחבה, לסת, צבע עור, השיער - שזה בעצם הכל..
וואווו קודם עצור,אתה ערבבת הכל.לא השוותי גוף,בכלל.אמרתי לזמן שאתה מתאמן (קצת פחות משנה כנראה,אני זוכר בערך מתי התחלת לפי התגובות שלך) ואמרת שהגוף שלך "הרבה" יותר מהממוצע,ואני רוצה לדעת את נוסחאת הקסם שלך.(לגוף מעל הממוצע בפחות משנה)
יש לך תווי פנים של רוסי-אירופאי טיפוסי,רוב התווי הפנים של הרוסים די דומים אחד לשני וזה משהו שרואים ישר על הבנאדם.לך יש את זה ולי יש את זה.לא דיברתי גם על השיער,דיברתי נטו על תווי הפנים,עיינים,אף וכו'
תקרא בבקשה את התגובה בבירור בפעם הבאה בלי לערבב דברים ולהכניס לי כל מיני דברים לתגובות שלא אמרתי