ציטוט נכתב במקור על ידי LoverBoy
בד"כ אני אוהב את התגובות שלך... עכשיו לא יודע...

אמממ... דיברת שטויות ב 2... למה שבנות יתביישו בנסיוןם שלהם? יש להם נסיון, סבבה... אמנם נכון, יש נטייה לבנים להדלק יותר מזה שהם לא מנוסות, או לחשוש מזה שהן מנוסות ואתה לא... אבל חפיף... אם היא אמיתית, היא תגיד...
גם בקשר ל3... זה נורמלי שהוא חושש... אולי אין לו עדיין בטחון עצמי מלא בגוף שלו... אז מה? זא לא אומר שהוא לא מוכן... לאט לאט, כשתהיה איתה יותר, ותהיו כבר ערומים ביחד, אתה תקבל יותר ויותר בטחון בגוף שלך... בעקרון אין ממה להתבייש - כל אחד ומה שהוא קיבל... אני מאמין שילדה בת 15 לא תדע הרבה על כמה הפין שלך גדול ביחס לאחרים :/ ]

בקשר לאומן....אתה יכול להטעות אותו.... עזוב את הסרטי פורנו... זה לא מציאותי, זה לא ריאלי... אם הם עושים תנוחה אחת מסרט פורנו בצורה לא נכונה - הוא יכול לשלוח אותה לבית חולים... יש את התנוחה הרגילה, ויש את התנוחות כאילו הנפוצות.... לא המיוחדות של הסרטי פורנו, שאיכשהו כל הבנות שם "מר גמיש"... זה סתם חרטא...
פתח לאישה, או MSN משהו... תראה יש שם הרבה כתבות על תנוחות מומלצות כדי לגוון... אבל זה...חכה... יש לך עוד זמן :/
המממ שאני חושב על זה אתה צודק ולא צודק.
עקרונית, אם הוא ממש מתבייש מהגוף שלו בשלב כזה, לדעתי הוא לא מוכן עדיין, נכון שאם הוא בכל מקרה ינסה הוא יקבל ביטחון, מן הסתם... אבל זה לא מונע ממנו לא להיות מוכן.
לגבי למה שבנות יתביישו בניסיון שלהן..
בוא אני אגיד לך קצר ולענין, יש לך חברה, עכשיו היא תבוא ותתחיל לספר לך אם היא יודעת איך לשכב, או להגיד לך שהיא והחבר הקודם שלה הגיעו למצב הזה? אני לא חושב. לא יצא לי לשמוע על בחורה שהפגינה בידע שלה בקיום יחסים מול החבר שלה.. חולק על הדעה שלך במקרה הזה..