קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שירי אהבה, עברייים ולועזיים, מומלץ!!!
    על ידי Ravid בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 17:08
  2. אהבה זה כואב =\
    על ידי no se בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-03-2007, 14:05
  3. שירי אהבה || 2005 || Love Songs
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 21:57
  4. שירי מימון-השקט שנשאר+אהבה קטנה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 19:17
  5. אסי הג'וקר - בשם אהבה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

אהבה- זה כואב . - עמוד 2

Shery :)
    אורח

קודם שאנשים יתחילו איתי ואז נדבר P:

תודה רבה (:

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Uiop
    לייקים
    2
    נקודות
    211
    משפט מחץ
    ציפור קטנה לחשה לי שאתה קורא לי את משפט המחץ

אפשר להתחיל איתך בפומבי?

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי Shery :)
    אממ..אבל בתכלס הוא נהיה כזה סנוב ומתנהג כמו איזה דביל //= כל הזמן חושב שהוא הכי טוב חושב שהוא הכי יפה הכי זה הכי זה..
    ומייבש ילדים שיותר חלשים ממנו וזה מגעילללל ותמיד אני מעירה לו על זה..אבל אין עם מי לדבר.. והוא נהיה בנאדם רע...
    אולי בגלל שבנות התחילו לשים לב אליו.. ? הוא תפס תחת?
    אולי בכל זאת כדאי שאני אשכח ממנו? אבל איך? אני לא אצליח כי אני רואה אותו כל יוםם..בעע
    אל תדאג, אהבתי את הפורום אני מתכוונת להשאר =]
    קודם כל, רק שתדעי..
    ברגע שאומרים לבנים שאוהבים אותם
    ישר עולה להם האגו לשמיים !!!!

התרופה הכי טובה היא הזמן..
    אל תחשבי עליו..
    ותנסי לתת צ'אנס לבנים אחרים..
    את תראי שאם בסוף את לא תשימי עליו
    (טוב רק בתור ידיד)
    הוא אולי ירצה אותך וזה יהיה פשוט ככה..

זה קרה לי גם.. =\

בהצלחה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

טוב... כל כך הרבה חכמים וטובים הגיבו לפני כך שהתגובה שלי כנראה הולכת להיות קצרה... אין טעם לחזור על מה שאמרו...

תראי, כולם אמרו לך פה, שאת לא חייבת להלחם ואת צריכה להמשיך הלאה... אבל לא באמת אחרו איך לעשות את זה... וזה החלק היותר קשה...
    אז קודם כל... רק שתדעי לך - הזמן הוא התרופה הכי טובה.. הזמן מרפא כל פצע... כמובן, שלפעמים תשאר צלקת... וכן, אתה זה גם כל הזמן שבעולם לא יוכל לרפא... קחי לך זמן... איך אמרו יציאת חירום "קחי לך זמן, הכאב הזה יחלוף מהר, אני מבטיח..." באמת...
    לצערי, גם אני די מנוסה במקרים בסגנון שכזה...

אז יופי... לקחת לעצמך זמן.. מה עושים בו? בטוח שלא חושבים עליו.... מה שהכי טוב לעשות זה את מה שאת אוהבת... את אוהבת לראות בגדים, נעליים, אנא אערף, לכי לקניון, תגידי את לא יודעת מתי את חוזרת.. לכי, תטבעי בתוך הבגדים... זה מעסיק... את אוהבת לרקוד? סגרי את החדר, שימי מוזיקה, ותרקדי... את אוהבת לכתוב? תכתבי... כל מה שאת אוהבת, תעשי... ואת יודעת מה, גם אם זה יהיה אולי על חשבון דברים אחרים [אולי שעה פחות עם החברים, אולי זה יהיה במקום להכין שיעורים בלשון] אז זה לא נורא... עדיף לצאת מזה עכשיו, וזה לא ייפגע בך אחר כך..
    בדוק בדוק בדוק... כשעושים מה שאוהבים - לא חושבים על הדברים האלה...

הצעד הבא שאת צריכה לעשות, הוא [וכן, אין מה לעשות] לשנות כיוון... לקחת פנייה אחרת... אם עד עכשיו הוא היה ידיד טוב, אז הוא יהיה פחות... וזה טבעי... עכשיו כשתקדישי לו פחות זמן, הקשר שלכם יתחלש... ות'אמת, כמו שזה נראה מהתגובות שלך, באמת טוב לך שכך [אני לא רוצה לדבר על בנאדם מבלי שאני מכיר אותו, זה לא הוגן... אני רואה רק את התגובות שלך.. אז קחי את זה כ.. לא יודע, סתם משו שנפלט :/ ]
    אניווי, הוא לא הבן היחיד בעולם, והוא לא הכי חמוד בעולם, ואת יודעת מה, אם זה ככה, אז אני לפחות מאמין, שזה לא נועד להיות, והוא לא בשבילך... אבל זה כבר עניין של אמונה... תזכרי, אפילו שזה לא תמיד נראה ככה - "כל עכבה לטובה"
    תתחברי עם אנשים אחרים, תכירי, תיפתחי, תרחיבי את המעגל החברתי שלך עוד ועוד... מתוך המעגל הזה, את תמצאי את הידיד/ה האמיתי/ת שלך.. זה שיהיהי בשבילך בעתיד הרבה יותר חשוב ממנו... ולא, אני לא אומר שאת תשכחי ממנו... אהבה ראשונה לא שוכחים... ויותר מזה, את לפעמים גם תשווי בין מי שתהיי איתו לבין האהבה הראשונה.. אבל אפשר להמשיך הלאה... כדאי... רצוי מאוד..

ועוד משהו, שלא שמים לב אליו, אבל הוא בעיניי הכי משמעותי... והרבה מאוד, הרבה הרבה הרבה, נופלים.. בגללו [כן, גם אני, אני לא מתבייש בזה..]..
    את צריכה לשנות את הגישה שלך, את התפיסה שלך... באופן טבעי, הקטע הזה פגע באגו שלך... כאילו "וואו, מישהו לא רוצה אותי.. סעמק, מה אני לא מספיק שווה את זה, ובלה בלה".. אני לא צריך להגיד לך, זו תפיסה מסוכנת מבחינתך.. למה אני אומר לך, שאם הוא קולט שאת בגישה הזו, הוא יכול לשחק בך... יום אחד יבוא לו סתם קטע לא רציני.. ואז הוא יבוא ויזרוק לך מילים יפות.. "זה לא הייתי את, אני לא הייתי סגור עם עצמי ובלה בלה בלה.. " [ותאמיני לי, יש בנים שאלופים בזיוני שכל האלה].. ואת, לא עם הראש תלכי.. תלכי עם הארגו שלך, שרוצה "להחזיר את הכבוד" כשהוא פגע בך, ולהוכיח לעצמך שזה לא היה בגללך ושאת כן שווה את זה... אבל מה, אח"כ תבוא מכה יותר גדולה... זה שווה את זה. אני יכול להגיד לך בפה מלא, שלא!

תשני גישה... תאספי את הבטחון העצמי שלך חזרה, ותראי לו שאת לא צריכה אותו... כמו שאמרת, אל תהיי ילדותית ותתייחסי אליו חרא, אבל כן, תתיחסי אליו כמו כולם, תראי לו שאת לא נותנת לו תשומת לב מיוחדת... ואם הוא רוצה אותך באמת הוא יחזור על 4 או על 6.. אם הוא לא - הוא ידע להתרחק ממך ולא לעשות שטויות... תזכרי... את מיוחדת... הוא הלך, יבואו אחריו עוד 1000 [ואני לא אומר את זה סתם...] אבל את, רק את יודעת בעצמך כמה את מיוחדת... אל תתני לאף אחד לקחת את זה ממך.. אל תהכפכי מצד אחד לסנובית ושוויצרית ושהבטחון העצמי שלך יהיה בשמיים, כי אז אף אחד לא יסתכל אלייך, אבל מצד שני, אל תהיה עם בטחון עצמי ברצפה, כי ידרכו עלייך... תאזני, תהיי בעלת בטחון עצמי, אבל לא מופרז..
    ברגע שתעברי את השלבים האלה... ואפילו באמצע הדרך.. את תרגישי הרבה יותר טוב עםפ עצמך... ותזכרי, את שווה מישהו הרבה יותר טוב ממנו...
    עכשיו, את לא חייבת לקרוא את כל הדבר הזה [כנראה שכתבתי יותר מדי.. חח...] ומומלץ אפילו, זה סתם יעשה לך כאב עיניים, אבל שמרי על הנושא הזה.. תציצי בו מדי פעם, ותראי איך את מתקדמת...

שלך, רביד =]

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

אורח

וואו רביד, קראתי הכל, מילה במילה.
    אתה פשוט צודק.
    ולדעתי, אני מתחילה לרדת ממנו, אני כבר לא שמה עליו ! (:
    אני יודעת שיש בנים שאלופים בזיוני שכל, ו..אולי יהיה סיכוי מתי שהוא שהוא יחזור.. אבל לא חשוב..אני לא אחזור אליו בשום מצב..ואני מבטיחההההה!!!
    אני מאמינה שמגיע לי מישהו טוב יותר ממנו אבל .. לא יודעת..//=
    הבעיה אצלי, שאני נדלקת על בנים מ-ה-ר מאוד...וזה מעצבן כי אז אני נורא מבולבלת..!
    ותראה,
    אני לא רוצה להיות ידידה שלו.
    הבנאדם התחיל להיות מגעיל בגלל האגו המנופח שלו והמשחקי כבווד /=
    הוא מייבש אותי, יורד עליי, מתנהג אליי בצורה פשוט .. מגעילההה !
    וזה רק יותר דוחה אותי /= והתחלתי לקלל אותו היום בתוך תוכי .
    שיילך לחפש לעצמו חיים .. כי לי ? נמאס .

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    בחורה זה כמו מצית מדליקה אבל שתרוצה אותה אתה אף פעם לא מוצא...(קח גפרורים)

ציטוט נכתב במקור על ידי Shery :)
    אממ..אבל בתכלס הוא נהיה כזה סנוב ומתנהג כמו איזה דביל //= כל הזמן חושב שהוא הכי טוב חושב שהוא הכי יפה הכי זה הכי זה..
    ומייבש ילדים שיותר חלשים ממנו וזה מגעילללל ותמיד אני מעירה לו על זה..אבל אין עם מי לדבר.. והוא נהיה בנאדם רע...
    אולי בגלל שבנות התחילו לשים לב אליו.. ? הוא תפס תחת?
    אולי בכל זאת כדאי שאני אשכח ממנו? אבל איך? אני לא אצליח כי אני רואה אותו כל יוםם..בעע
    אל תדאג, אהבתי את הפורום אני מתכוונת להשאר =]

כן...אין מישהו שלא אוהב את הפורום הזהה =-)
    בקשר לתשובה שלך תנסי להיתעסק בכל מיני דברים אחרים תיצאי עם ידידים אחרים תעשי כל מיני דברים שאת חושבת שהם יעזרו לך לשכוח אותו.....בקיצור בהצלחה אבל עם זה לא יהיה מזה זה יעבור מהזמן..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    המשפט מחץ הזה יותר חרוש מפלאפל עם צ'יפס בפיתה

במשפט שלי הוא!

שימי שליו עין תקבלי זין

שימי שליו זין תקבלי עין!

/www.anonymous.org.il
    /www.anonymous.org.il

כנסוו

אורח

חחח אולי ..
    תודה רבה כולם (:

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,137 | הודעות: 8,173,724 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect