שירות קל
שמור על קשר
תמשיך להשקיע בפורום כשתוכל
ותודה על ההקדשה..[=
שירות קל
שמור על קשר
תמשיך להשקיע בפורום כשתוכל
ותודה על ההקדשה..[=
|
|
רביד :\ מה אני אגיד לך אחי... זה היה פשוט תענוג להכיר אותך למרות שעכשיו אני מרגיש כאילו אני לא מכיר אותך מספיק וחסר לי פה ושם שיחה... ועם מי אני אדבר מתי שאני מצוברח מ***** ולא יודע מה לעשות ? מה יהיה בפעם הבאה ? איפה אתה תהיה ? ואיך אני אמשיך ככה בלעדיך ? איך אפשר בלי הנוחכות שלך כאן, בפורום הזה ? כל כך קשה כאילו להגיד לבן אדם שאתה לא ראית בחיים שלך והתקשורת היחידה היא פורום, מסן, ותמונות :\ זה לא פייר בלאט זה לא פייר עזוב רביד ת'משרת ת'מדינה פה, כאן, בפורום, וזאת תרומה ששווה הרבה יותר מאשר להלחם בשטח שם למרות שזאת תרומה שאין כמוהה. אבל בן אדם אחר יכול לעשות את זה ואתה יכול להשאר פה בפורום ובאמת לעזור כי בלעדיך הדברים, כאילו... לא אותם הדברים, שונים לגמרי לא שווים כמו פעם... יש כזאת הרגשה אצלי שהרבה ישתנה פה אחרי שתלך לצבא... ולא יודע אם לרע, אבל בהחלט לא לטוב...
זה מוזר שקשה להגיד חבר אתה חסר באופן כל כך אמיתי לבן אדם שמעולם לא פגשתי, אבל שינה לי הרבה בפנים... הרבה מאוד, ואפילו אם לא תדע את זה רביד אני בטוח שפה, כל רשימת ההקדשות שלך.... אתה תופיע עוד ב 1000 רשימות הקדשה והשם שלך לא ישכח פה בפורום לא משנה מה.
ידעתי שזה יהיה ככה :\ חבל שזה יוצא ככה ואי אפשר לבקר אותך שם בצפון הבטחתי שאני אבוא עם המכונית כשהמלווה יגמר ואני אבוא ונפגש איפשהו באמצע ;] תהיה בטוח יש כל כך הרבה להשלים מה לעשות... אל תשכח, למה אני לא שוכח.
אני בנתיים פה, בנתיים...אנסה לשמור על מה שאתה טיפחת כל כך חזק. אתה וסמיון...
שניכם, הבני אדם שאני הכי מעריך בכל הפורום הזה... אותו לא שכחתי ואותך גם לא אשכח.
רביד, ואל תשכח אותי חס וחלילה.. אני תמיד במסן.... לא משנה מה, איזה מצב אני, שלח הודעה... אני מחכה להודעה שלך. אל תשבור קשר אפילו שזה קשה לא לשבור... אוהב אותך אחי אתה תחסר לי מאודדדדדדדדד אתה אפילו לא מאמין עד כמה
אני עצוב
שלך תמיד... תמיד, אלכס
ד.א.
אני זה ששמתי נעוץ ובבקשה לא להוריד אותו הבן אדם כל כך חשוב לפורום שאי אפשר ללא דביק. אם שמים דביק על אתגרים ושטויות כמו הצבעות- חייבים להשאיר את זה גם דביק.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מזה מזה מה אתה חושב שאתה עושה ימניאק =]
ככה פורש לי
מזה הדבר הזהההה
אני לא מוכן
ככה אתה עושה לי אחרי כול מה שעברנוו בע
חח סתם סתם אחי
שיהיה לך בכייף כפרה
תלמדדדדד לימודים זה חשובבבבבב
סתםם נראה לך לימודים חשוב פחחח
זה סתם זיין
אל תלמד תעשה חיים
תשתה כך סמים
תזיין כול היום
וממממ.... זהוו
ביי אחי
גיוס קל..., ותודה על כול מה שעשית אי פעם.
בהצלחה בהמשך!
ביי תותחחח :-) שמור על הארץ טוב :]
תודה על ההקדשה
אבל אתה נשאר בתפקיד שלך נכון?
ד"א
איפה אתה משרת?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
כפרות עלייך איזה הקדשה אני כמעט בוכה
שיהיה לך המון בהצלחה בשירות,שיפשוף נעים ותיקח את זה בסבבה זה בסה"כ תקופה של 4 חודשים+אימון מתקדם ככה שזה לא סוף העולם,ותנסה כמה שיותר להנות כי תקופה כזו לא חוזרת,שיהיה לך בהצלחה בהכול...[ואל תשכח לקחת גטקעס]
מאחל לך את כול ההצלחה שבעולם ותשמור על עצמך ושלא תשתה לי שמה חשיש.
שלך,אלירן מרץ 06[בעעעעעע]
רביד מה אני יגיד לך? אני עצוב
אתה אחד המייסדים שהפכו את אטרף למה שהוא
אנשים מסתמכים על הדיעות שלך, אנשים מכירים אותך רק בזכות הטוב לב שלך אתה בן אדם שלא מוצאים כל יום
ואני יגיד לך ת'אמת אני חולה עליך אוהב אותך ולא במובן המיני
ואתה תחסר פה להמון אנשים
כולל לי..
תצליח במה שתעשה
אני בטוח שאתה תצליח, בנו עלייך את המילה הומו ספיינס...
וכולם צריכים לקחת ממך דוגמא
דרך צלחה רביד
תבוא לבקר כאן עם האנשים הקטנים
=-O
!!!נכתב במקור על ידי AvixTz
רביד אתה מלךךךךך חבל שאתה עוזב בעע :\\
מת עליך רביד אתה מלך איש תותח
בהצלחה בצבא אחי ותודה ע-נ-ק-י-ת על כל מה שעשית
מלך אתה אין מילים ...
ביי גבר אוהב אותך
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
וואו... כל כך הרבה תגובות... תודה רבה רבה לכולם!!!
אני אשתדל לשמור על עצמי, ולהנות עד כמה שאפשר בצבא... נו בקטנה... שבוע הבא אני אחזור עם "חוויות"... נעשה קצת צחוקים... ושלא תחשבו לרגע שאני אשכח מישהו מכם... לרגע אפילו לא...
אלכס, זו בערך הפעם הראשונה שאני לא מסכים איתך לגבי משהו... אז בגלל שאני זה שמתגייס, אני קובע... חח סתם, אני מוריד מנעוץ, זה לא צריך להיות פה...
אוהב אתכם אנשים!!!!!
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
איש ואגדה בפורום,ובכלל באינטרנט.
אוהב אותך,אני לא אחזור בקרוב נראה לי
אתה באמת תהיה חסר פה,אבל זמנו של כל אחד מגיע מתישהוא.
בהצלחה בצבא,תהיה אמיץ לא חננה,מקווה שתעמוד בזה 3 שנים שלימות בעזרת ה'
חבר,אתה תהיה חסר
ללאאא
תחזור אנחנו צריכים אותך
בהצלחה בצב"א
אוהב אותך רביד :[
עשית פה המון עבודה והמון השקעה ולא לסתם כדי לפתח קהילה שתמשיך להתפתח :]
תזכור שהפורום יהיה כשתחזור תמיד, תודה על ההקדשה ואנחנו עוד ניפגש
שמור על עצמך ועל המדינה שלנו, בהצלחה.