כן, גם אני נקראתי להגן על הדגל... החל מיום ראשון אני חייל בצה"ל... בגולני... ואיך אומרים.. "צה"ל קורא - סרג'יו יוצא"..
אז ככה...אני אגיד לכולכם... יש לכם פה פרוייקט מדהים, שנקרא "אטרף"... הרבה אנשים משקיעים ועובדים על הפרוייקט הזה... אבל אם אתם, הקהל, האנשים שבשבילם הפרוייקט נעשה [והוא נעשה רק בשבילכם, אין לבעלים שקל רווח, בדוק] אם אתם לא משתפים פעולה, הפרוייקט הולך... תשתפו פעולה, תעזרו לשמור על הפורום....
ככה, אני בערך שנה וקצת בפורום, רובה של התקופה בתפקידים ניהוליים כאלה או אחרים, אבל גם בתור משתמש רגיל.. בכל כותרת שהייתי בה, ראיתי שכיף להיות כאן... כמובן, שזה דרש שיתוף פעולה מצדי, להיות, לדבר, להכיר, אבל זה כיף, באמת.. במהלך התקופה שלי בפורום, וגם מ ***, הכרתי מלאא אנשים טובים, שונים ומשונים, שהיה כיף לדבר איתם, סתם ככה, על כל מה שבא..
בקיצור... הפורום ממשיך להתפתח בזכות הצוות הנפלא הזה שעומד בראשותו, אבל התפקיד הכי משמעותי והכי חשוב הוא שלכם... אם כבר אתם גולשים, אז קליק קטן - ולהצביע... אם יש תגובות פרובוקטיביות - אפשר לוותר עליהם, לא חייב להגיב בכל נושא.. אם אתם רואים שמשהו לא נעשה מסיבה כזו או אחרת, ויש ביכולתכם לעשות - תעשו אותו... תהיו חלק מהקהילה... קהילה זה שכל אחד נותן ממה שיש לו, כדי שאח"כ שהוא יצטרך משהו, כולם ירצו לתת לו....
בכל מקרה, אני לא הולך לשגע לכם ת'שכל עם מגילות.. .אז הכנתי כמה הקדשות, שבטוח בטוח בטוח שכחתי שם כמה אנשים...בטוח בטוח.... אני חולה קצת מתחילת השבוע, אז ישבתי קצת... מי ששכחתי, בבקשה לא להעלב, זה לא אומר שאתה פחות חשוב, זה אומר שהשם ברח לי מהראש :/
טוב הנה:
Aviad - אין מילים, אין מילים.. הבנאדם אשכרה מחזיק את הפורום על הכתפיים... ראינו את זה כשנסע שבוע לפולין, כל ההנהלה התחרפנה :/ מלך אתה אאביעד!!
Yellow Slider - אחד הגדולים... ללא ספק... כל הזמן לשפר, כל הזמן להזיז שיהיה יותר טוב בפורום, בכלל, אחלה בנאדם.. שמח שהייתי איתך באותו צוות..
InsanitY [ArIeL] - אריאל אריאל.. אחד החמודים פה..בדוק אחד הגברים... בדוק בדוק... מלך אתה...
Party-Boy - שי [הזיין]... חחח... כוסון עולם... אל תדאג, אתה תקבל את המנילה שלך... =] בינתיים תסתפק בכמה כוסיות עכד הצבא, שהדבר הכי יפה שתראה שם זה אולי איזו משק"ית שבאזרחות לא היית נוגע בה בלייזר :/
Alonh - מלך כבר אמרתי?! אמרתי?! אז כן.. מלך... פשוט בנאדם של Watch&Learn לכל פעולה או תגובה שלו... ראסמי, מעריץ אותך אחי.. ו-וואללה, אפילו שלא קיבלת 720 בפסיכומטרי, אתה מנהל אתר [עכשיו נשאר לך רק לגשת עוד מועד ולקבל 720 :/ ]
zoom17 - חחח סופסוף חזרת לזום... חולה עליך אחי... אחד המשקיענים...
MikE BibbY [RaUl] - מתי אתה חוזר לניק שלך? אה אה?! מירו יא שמנמן... אוהב אותך גיבור.... בקרוב אצלך כפרה עליך =]
Oman - אין אין... בדוק אחד החמודים בפורום... אחלה גברררר.... לא יצא לי להכיר הרבה כמוך :/ בחור גדול!
MaroKo6 - שלומי יא שמנמן... לא בושה לתת כבוד לאנשים שמגיע להם, ואתה... ללא ספק... הכותרת מדברת בעד עצמה... אם לא תשמור על קשר אני הורג אותך במהלומות ברזל :/
Moshe - אחח מושיקו מושיקו.. אחד הגדולים... איפלו שה Favorites שלך קצת הדרדרו.. עדיין תענוג... אני עדיין חושב שאתה צריך להיות בצוות ההנהלה הגבוהה... יש לך ראש טוב..
Nigga - חבל שאתה מגיב כל כך מעט... אתה מזה חסר לנו
Penny_Hardaway - אחחח אחחח.... פשוט תותח[ן]...חחח כפרה עליך... 'סתכל מה כתבתי לשלומי, ותפנים... [לך אני אוסיף מהלומות כת על המהלומות ברזל :\ ]
SectoR - נדב נדב... אוהבת'ך אחי ...
Semion - או יותר נכוןKing Semion...גם אתה שמור על קשר... תיזהר שלא... בנאדם מדהים.. אם עוד פעם אני שומע שהתביישת אני מטביע אותך בתוך הספינה שלך :/
חן - גם אתה... אתה מזה חסר פב... מתגעגעים לתגובות היפות שלך :/
AbSoLuT-VoDkA - מלך המוזיקה... ללא ספק.... אחד הגדולים...
AllenIverson - עדן יא שווה...איזה כיף שחזרת =] אוהבת'ך אחי... תמשיך כמו שאתה...
ArMaGeDDoN - דימה דימה דימה... מה כבר אפשר להגיד...אין עליך... תמיד, תמיד היית פה, עוזר, נותן, אומר... אין עליך..
DaRk GoD - אלכס... אלכס אלכס... מלך מלך מלך.. שתדע לך... כמה שאני אוהב את הצוות פה... מבחינתי התפקיד שאתה עושה פה הוא הכי חשוב והכי קשה... סומך עליך בעיניים עצומות.. אוהב'תך אחי...
Fury - פלג פלגון... אחד המשקיענים... בהצלחה כפרה עליך...
Hazilibili - רועי יא שווה =] איך מתאים לך הכחול הזה.... דוגרי מגיע לך יםםםםם התפקיד החדש... מזלט
MayMon - אורון יא סטלן קטן... תעשה לי גדוד טעמים... חח סתם... בהצלחה אחי.. באמת, בהכל!
O-MaN1 - אין... פשוט תותח... חולה עליך גבררר!
seven - מוזר מוזר... אבל ת'אמת, מעריך אותך אחי... אחלה בנאדם, עוזר כשצריך, והכל בצניעות... תאמין לי, צריכים עוד כמוך בעולם..
Ta[M]iR - שקסי קטן =]תודה על התקופה הנפלאה שהרמת פה את קטגוריית גראפיקה לשמיים..
סתום ת'פה - שקד שקד...אחד האנשים החכמים והמשקיענים פה...יישר כח!
Beauty_Angel - אין... ילדה פשוט מלאך, ולא רק ביופי.. אני מקווה מאוד שתחזרי לבקר בישראל יום אחד, אז תקפצי לאיזה חור שם בצפון... קרית שמונה משהו...
Erik - אריק...קצת טמפרמנט, אבל אני חולה עליך...
Frisky - מארק הקנדי הכוסון... שמור לי על שני שם, הא?
Gigy Buffon - אלירן... אחד האנשים היותר סוסים פה... אין, אין מילים... בהצלחה בגיוס אחי... ולא נורא, מרץ זה לא אסון כזה גדול [אפילו שביטלו את החוק קצ"ש].. גם אתה, תזהר לא לשמור על קשר... נחליף פלאפונים בפרטי או משו :/
Gshock - סוסון... אחד מאבות פורום המוזיקה במרכז הלינקים...
Jacoby - אלעד באמת אחד התותחים פה... חבר קרוב ממועדון ה"גם אני מוריד לאט עם אינטרנטזהב"
KaMaSuTranCe - ולדי יא כוסון... אין... נשמה טהורה... עלה והצלח אחי!
KoChiNi - אחד הגדולים והחכמים.... אתה ואלון - צמד חמד...
linkin - יואב ליטל שקסי... אין על הנונשלנטיות שלך.. ראסמי, יש'ך את זה... תמשיך ככה...
logan - אבירם הצ'יטר...חחח..... לאן נעלמת? התגעגעתי :/
MaDFirE - עידן התותח... אני אומר שאתה צריך לחזור לRoyal, נראה לי מיצינו תמדפייר הזה :/
michal - מיכלי מיכלי... אני מזה מאחל לך הצלחה בהכל... אם היית רק יודעת כמה אני מעריך אותך... אין מילים פשוט... תודה!
ron4ever - סטלן קטן =] אוהבת'ך...
SayarMan - תגיד לי שכחו אותך בפולין? מה קרה לא רואים אותך מאז שיצאת לפולין? תחזור...
sh1 - שלומקה... אחחחח... יא טבח קרבי.. ראית מזה, מקודם צחקתי, נהינתי, עכשיו אני מת להיות טבח, סעמק :/
techno barzel - אחח... תום... פרובוקטיבי, טמפרמנט, ועדיין, אחלה בנאדם...
v33t - גיא סוסון כוסון שכמותך... בהצלחה בפנימיה... תודה על העזרה :]
z0o0 - רןןן.... אני אוהב אותך אחשלי... אין אין עליך... אחד הגדולים... אל תדאג, יום יבוא ואני אבוא לבקר אותך שם בחור הזה :/
Forgiven - זיו בהצלחה אחי... אוהבת'ך אחי... איכותי אתה... תמשיך ככה
פופוביצקה - פופוב הגדול... לאן נעלמת לי תום? חבל... אחד המעצבים הטובים פה :/
Jason Terry - או שבניק החדש שלך, יהיה מה שיהיה... בשבילי אתה תמיד הקוסם האפל [עכשיו צריך לבוא כזה "מוהאהאהא"] חחח סתם, אוהב אותך אחי... בהצלחה בהמשך!!
CaNn@bIs - אורי יא סוסון עולם... אתה חסר פה... תחזור תחזור תחזור... לעולם לא נשכח אותך, נשמה!!!
MaNiA - גבר שבגברים... אחלה בנאדם שבעולם...
Hoobastank - אור החקלאי השקסי... אוהבת'ך גבר גבר... יישר כח!
motek89 - תראי או לא תראי... גם אותך לא שכחתי, מתוקה...
Orhan - אורחן השקסי =]
Sunz - ליאור החתיך הירושלמי... אחד הגדולים... תהיה חסר לי אתה והשטויות שלך
Las3r - מי אמר שטויות ולא קיבל? חחח שטויות שטויות, אבל בנאדם ענק... עתיד גדול...
-Alon- - גם אתה החלפת כינוי, לא? גם אותך לא שכחתי... ד"ש לרג'י
CaRTeR - חגי יא קרטון... חמוד אתה =]
Knuffles - לא שוכח... קורנפלקס המפקח הראשון שלי =]
LoO - נופרי יפה שלי..איזו חמודה את =] תיזהרי להעלם גם את, כן?
Abu - יותם התותח =]
Hitman - יגאל... איש אשכולות שכמותך.... גם אתה נעלם לאחרונה... מה קורה אתכם, אנשים?
Mong - אסף יתותח... מזל טוב על התפקיד החדש... הכי מגיע לך בעולם...
Ansem - ים ים... לפעמים אתה קצת מטומטם, אבל לרוב אתה פשוט סתם, סתם ילד תם... חחח סטלן קטן שלי... חמוד אתה =]
Mr Shoko -הסמיילי שלנו =] תמיד תהיה הסמיילי של כולנו... בהצלחה גבר!
Maniac - אילון יא סוסון עולם... אחד הגברים פה... באמת...
Sexy_Girl - יעלי, מותק שלי... אחת החמודות... אין, אין... נדירה... פשוט נדירה...
W.B - להד הליט... מה נעלמת גם אתה? שכחת אותי?
orcho - אורצ'ו הספאמר... מתי ת'בא לקרית שמונה לחטוף מכות?
Slash - אחד השווים =]...
Ezra - ינון ינון... יש עתיד גדול, תנצל אותו... בהצלחה כפרה...
PaRadox - לא שכחתי גם אותך דימו'ש הנעלם :/
Real Girl - נראה לי שלא תראי את זה, אבל שלא תחשבי ששכחתי אותך... חולה עלייך מותק..
Fa[R]oK - עומר יא סטלן קטן =]
Doronz - דורון אחי.. בנאדם לתפארת... תמשיך ככה!
Crazy Man\Crazy DJ\תמיר גל - עידן אחי... בהצלחה בגיוס המקרב [מרץ זה רק עוד 4 חודשים... תנצל אותם!!]
^Brat_Boy^ - רון יא פדופיל... חולה עליך :/
Asaf93 - אסף יא סוס... יא מנוש... בהצלחה כפרה =]
Yan - יאן יאן... מה יהיה הסוף איתך.... תחידש על הפרופיל החדש והשקסי שלך... :/ אולי נראה אותך בבקום...
וזהו.... שבת הבאה אני כנראה חוזר הביתה... ואח"כ... רק אלוהים יודע =]
בהצלחה לכולם!!!

... חח סתם... בהצלחה אחי.. באמת, בהכל!

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת