קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-12-2008, 10:25
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-05-2008, 18:00
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 02-06-2006, 15:51
  4. Steve Who? סטיב נאש ותואר הMVP ...
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 21-05-2006, 17:26
  5. [דיון] ליגת הפנטזי העונה השנייה...
    על ידי Frisky בפורום כדורסל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 12:36
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49

[דיון] הMVP של העונה החולפת סטיב נאש - עמוד 2

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי RaUl
    שקד אין ספק שאקיל זה דבר מיוחד הצומת לב שהוא לוקח גורם לקבוצות לשחק שונה גם בהגנה וגם בהתקפה ..
    הוא שחקן ענק אבל העונה מה שנאש עשה בפיניקס לדעתי זה גדול יותר אבל שאק כשחקן בכלל אין ספק שאחד הגדולים אי פעם . .

ומיכאל אם כל הכבוד לדאנקין למדו איך עוצרים אותו ולבד אני לא רואה אותו מצליח אני לא רואה אצלו יכולת כמו של גראיינט למשוך אחריו את כולם ...דאנקין הוא שחקן טוב שאוהב לעזור לאחרים הוא בחיים לא צועק על אחרים וזאת הסיבה שבזכותו ג'ינובלי ופארקר התקדמו אבל לשים את דאנקין בכל קבוצה לא אומר שהם מועמדים לאליפות מה שכן אחרי כמה שנים הם יהיו ..

דאנקן הביא 3 אליפיות לסאן אנטוניו
    ליד שאקיל תמיד שיחק סופרסטאר מאז אורלנדו (פני) לייקרס (קובי) ובמיאמי (ווייד)
    ג'ינובלי הפך רק בפלייאוף של שנה שעברה לסופרסטאר, פארקר אני לא חושב שהוא התקדם הוא תמיד פותח טוב
    ואז בפלייאוף הוא תמיד נעלם
    עובדה שבלי דאנקן סאן אנטוניו הייתה קבוצת יורוליג

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

מגיע לו, הוא לקח את פיניקס ממקום אחרון במערב למקום ראשון במערב, הציג כדורסל אטרקטיבי והעלה את פיניקס מדרגה.

נכון שסטודמייר מאריון ריצ'רדון וג'ונסון היו טובים גם לפני, אבל הוא בהחלט שיפר אותם.
    הוא היה הכי יעיל לקבוצה שלו שבלעדיו איבדו את הדרך.
    MVP ללא ספק.

לגבי שאקיל, היום זה קצת פחות אבל לפני שנתיים 3 ואני אפילו לאמדבר על שיא הקריירה שלו, הוא הפך כל קבוצה למועמדת אליפות.
    הוא שחקן שמשנה קבוצות, ובהחלט הוא שיפר את מיאמי בהרבה בעיקר ההגנה,אבל בכל זאת השינוי שנאש עשה לא נתפס.
    נערך לאחרונה על ידי -Alon-; 29-12-2005 בשעה 12:59.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael
    דאנקן הביא 3 אליפיות לסאן אנטוניו
    ליד שאקיל תמיד שיחק סופרסטאר מאז אורלנדו (פני) לייקרס (קובי) ובמיאמי (ווייד)
    ג'ינובלי הפך רק בפלייאוף של שנה שעברה לסופרסטאר, פארקר אני לא חושב שהוא התקדם הוא תמיד פותח טוב
    ואז בפלייאוף הוא תמיד נעלם
    עובדה שבלי דאנקן סאן אנטוניו הייתה קבוצת יורוליג
    האליפות הראשונה הייתה עם רובינסון שאז היה הכוכב הראשי לקראת סוף הקריירה ..

אבל שוב לשאק יש השפעה הרבה יותר גדולה על כל קבוצה שהוא ישחק בא מאשר לדאנקין ..
    קובי ווייד לא היו סופר סטארים לפני ששאק הגיע ..

Indianapolis colts Champions!!!

לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי RaUl
    האליפות הראשונה הייתה עם רובינסון שאז היה הכוכב הראשי לקראת סוף הקריירה ..

אבל שוב לשאק יש השפעה הרבה יותר גדולה על כל קבוצה שהוא ישחק בא מאשר לדאנקין ..
    קובי ווייד לא היו סופר סטארים לפני ששאק הגיע ..
    דאנקן היה בכל 3 האליפויות ה"כוכב הראשי" גם ב99...

וויד כבר בעונתו הראשונה הוביל את מיאמי לסיבוב ה2 בפלייאוף
    ובריאנט לא הפך ישר לסופרסטאר הוא תוך כדי ניהיה סופרסטאר

בקיצור שאקיל ודאנקן שניהם השחקנים הכי טובים מאז הפרישה של ג'ורדן

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ
    Give Me The Strength To Accept The Things I Cannot Change

דאנקן היה בכל 3 האליפויות ה"כוכב הראשי" גם ב99...

וויד כבר בעונתו הראשונה הוביל את מיאמי לסיבוב ה2 בפלייאוף
    ובריאנט לא הפך ישר לסופרסטאר הוא תוך כדי ניהיה סופרסטאר

בקיצור שאקיל ודאנקן שניהם השחקנים הכי טובים מאז הפרישה של ג'ורדן

אין ךל מה להשוות בין הדומיננטיות של שאקיל לשל דאנקן דאנקן שחקן הרבה יותר שקט והרבה פחות מורגש מאשר שאקיל

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

קחו דוגמא של אחד מהאנשים שהגיבו...
    "רק קיבלתי את החוברת באימייל, ובאמת רציתי לדעת למה אנשים הולכים ומשתגעים על נאש בגלל שהייתה לו עונה אחת טובה . אתם ברצינות משווים אותו למג'יק? סטוקטון או קיד שסיימו מלא שנים הרבה יותר טובות משלו. סתומרת, אם תשימו אחד משלושת אלה בסאנס במקום נאש, הם היו לוקחים אליפות. אם תשימו שחקן כמו אייברסון בקבוצה כזאת, הם כנראה לא יפסידו משחק כל העונה . אז למה להשתגע כל כך משחקן שהייתה לו סה"כ עונה אחת טובה? הוא אפילו לא יכול לשחק קצת הגנה. אני מת לראות אותו מנסה לשמור על אייברסון בגלל שהוא יקבל קרוס כל פעם . אני באמת מקווה שכולם יפסיקו עם כל העניין הזה של נאש . איך זה שהוא זכה בMVP ולא אייברסון, שאק או לברון? השחקנים האלה יכולים לשחק בשני הצדדים של המגרש. אני חושב שכדורסל זה לא ממש הסיבה בגללה זכה נאש בMVP. כל מה שנאש עושה זה מוסר לאחד השחקנים כי הוא מפחד מדי לזרוק בעצמו. אני חושב שהוא קיבל את התואר מכיוון שהNBA רצה להראות שלא נבחרים רק שמות גדולים כמו קובי, טי-מאק או אייברסון . איך זה שאחרי שנאש עזב את דאלאס, היה להם מאזן יותר טובה משל העונה הקודמת? שאק עזב את הלייקרס ותראו מה קרה . אני חושב שכולם צריכים להירגע ולהפסיק לשים את נאש באור הזרקורים עד שהוא יראה לנו 4 או 5 עונות טובות ולא אחת ."

אגב זה אוהד פייסרס !

לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AllenIverson
    קחו דוגמא של אחד מהאנשים שהגיבו...
    "רק קיבלתי את החוברת באימייל, ובאמת רציתי לדעת למה אנשים הולכים ומשתגעים על נאש בגלל שהייתה לו עונה אחת טובה . אתם ברצינות משווים אותו למג'יק? סטוקטון או קיד שסיימו מלא שנים הרבה יותר טובות משלו. סתומרת, אם תשימו אחד משלושת אלה בסאנס במקום נאש, הם היו לוקחים אליפות. אם תשימו שחקן כמו אייברסון בקבוצה כזאת, הם כנראה לא יפסידו משחק כל העונה . אז למה להשתגע כל כך משחקן שהייתה לו סה"כ עונה אחת טובה? הוא אפילו לא יכול לשחק קצת הגנה. אני מת לראות אותו מנסה לשמור על אייברסון בגלל שהוא יקבל קרוס כל פעם . אני באמת מקווה שכולם יפסיקו עם כל העניין הזה של נאש . איך זה שהוא זכה בMVP ולא אייברסון, שאק או לברון? השחקנים האלה יכולים לשחק בשני הצדדים של המגרש. אני חושב שכדורסל זה לא ממש הסיבה בגללה זכה נאש בMVP. כל מה שנאש עושה זה מוסר לאחד השחקנים כי הוא מפחד מדי לזרוק בעצמו. אני חושב שהוא קיבל את התואר מכיוון שהNBA רצה להראות שלא נבחרים רק שמות גדולים כמו קובי, טי-מאק או אייברסון . איך זה שאחרי שנאש עזב את דאלאס, היה להם מאזן יותר טובה משל העונה הקודמת? שאק עזב את הלייקרס ותראו מה קרה . אני חושב שכולם צריכים להירגע ולהפסיק לשים את נאש באור הזרקורים עד שהוא יראה לנו 4 או 5 עונות טובות ולא אחת ."

אגב זה אוהד פייסרס !

תואר הMVP לא מוענק לפי יכולת של שחקן לאורך כמה עונות, מי שהיה הכי טוב בעונה מסויימת גם זוכה
    עם כל הכבוד ללברון, אייברסון ובראינט כל מה שמעניין אותם זה הממוצעים האישיים שלהם וחוזי פירסום
    וגם שאקיל שהוא בא לקבוצה שכבר הייתה בפלייאוף והפך אותה למועמדת לאליפות
    לעומתו נאש לקח קבוצה עם מאזן שלילי והוביל אותה למאזן הכי טוב בליגה ולגמר המערב
    כל השחקנים שהוזכרו ברשימה הם אולי שחקנים יותר טובים מנאש אבל הם לא עשו מה שהוא עשה בפיניקס בעונה שעברה

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

מיכאל אל תגיד על לברון אותו דבר כמו על קובי ועל אייברסון כי מי שראה את המשחקנים האחרונים של לברון וראה כמה שהבן אדם פשוט אוהב למסור ודואג לאחרים הוא לא אשם שלשחקנים שלידו יש הרבה ימים רעים אז הוא צריך לקלוע הרבה אבל השחקן הזה הרבה יותר קבוצתי מבראיינט או אייברסון . .

ועדן זה דעה אחת מה איכפת לי את מי הוא אוהד .. הוא אמר שם כאלה שטויות ..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ

תואר הMVP לא מוענק לפי יכולת של שחקן לאורך כמה עונות, מי שהיה הכי טוב בעונה מסויימת גם זוכה
    עם כל הכבוד ללברון, אייברסון ובראינט כל מה שמעניין אותם זה הממוצעים האישיים שלהם וחוזי פירסום
    וגם שאקיל שהוא בא לקבוצה שכבר הייתה בפלייאוף והפך אותה למועמדת לאליפות
    לעומתו נאש לקח קבוצה עם מאזן שלילי והוביל אותה למאזן הכי טוב בליגה ולגמר המערב
    כל השחקנים שהוזכרו ברשימה הם אולי שחקנים יותר טובים מנאש אבל הם לא עשו מה שהוא עשה בפיניקס בעונה שעברה
    אחי אתה מדבר כאילו נאש לקח יש מאין
    הוא הגיע לקבוצה מצויינת ששנה לפני זה הייתה עם מארבורי ההורס להזכירך שגם עם קיד הם היו בפלייאוף ואז עוד לא היה להם שחקן כמו אמרה למשל
    נאש בא לקבוצה מצויינת עם שחקנים כמו מאריון ואמארה וקלעים כמו ריצ'ארדסון וג'ונסון שניזונים מרכזים כמו נאש

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

נאש בא ולקח את כל הלחץ עליו כי רק לא היה מה להוכיח לדאלס שנתנו לו ללכת ..
    כל העיינים היו עליו וזה מה שנתן לאמרי ומאריון ושאר הקלעים פחות לחץ כי מהם לא היו הרבה ציפיות כמו מנאש והוא עמד בלחץ והביא את העונה הכי טובה בקריירה שלו והוא הMVP !!

ולא שום בראיינט או אייברסון

שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ

מירו :
    " איך זה שאחרי שנאש עזב את דאלאס, היה להם מאזן יותר טובה משל העונה הקודמת?"
    תסביר .

ציטוט נכתב במקור על ידי AllenIverson
    כל מה שנאש עושה זה מוסר לאחד השחקנים כי הוא מפחד מדי לזרוק בעצמו. איך זה שאחרי שנאש עזב את דאלאס, היה להם מאזן יותר טובה משל העונה הקודמת? שאק עזב את הלייקרס ותראו מה קרה . אני חושב שכולם צריכים להירגע ולהפסיק לשים את נאש באור הזרקורים עד שהוא יראה לנו 4 או 5 עונות טובות ולא אחת ."

אגב זה אוהד פייסרס !
    זה שטויות וכזב, אני מדבר כאחד שראה את הסדרה בעונה שעברה של פיניקס דאלאס והרבה משחקים נוספים של פיניקס. נאש הוליך את פיניקס כמעט בעצמו במרבית חלקיה של הסדרה, ניתן היה לראות פשוט חלקים כל כך גדולים מהמשחק שהשחקנים מסביבו לא ידעו מה לעשות ופשוט חיכו לישועה, קלע כמה קליעות קלאץ'/מומנטום קריטיות ששינו את פני המשחק ויזם מספר פיק אנד רולים מרהיבים עם אמארי, כאלה שעדיין הליגה לא מצאה להם פיתרון.
    האמת זה הזכיר לי את משחק הפיק אנד רול של מכבי ת"א בעונות של שאראס ובאין מפתיע, הרי דאנטוני הוא אירופאי.
    המקרה הזה הוא בדיוק בר השוואה למקרה הבא: מכבי ת"א ניצחה את ירושליים ב2 נקודות והפסידה לאולימפיאקוס ב5. האם מכאן אתה יכול להסיק שאולימפיאקוס טובה מירושליים??
    ראה מקרה נוסף, בקמפיין האחרון הנבחרת בראשותו של מולי עשתה בושות, לעומתה הנבחרת בראשותו של צביקה שרף עשתה חייל.. האם מכאן אתה יכול להסיק שצביקה מאמן טוב יותר ממולי? ישנם, המון גורמים חיצוניים המשפיעים על משחק כדורסל(שופטים,קהל,מתח בקבוצה,מצב רוח,מאמן,הנהלה,מומנטום ואם תחפש בנרות גם לא תמצא לזה סוף).. כמו שאמרתי בעבר כדורסל הוא לא דף נייר עם מספרים וסטטיסטיקה, ולכן לדעתי השוואות מהסוג הנ"ל הם פשוט לא נכונות
    עדן, תפסיק להתרשם מה"חוברת" הזו, אפשר לחשוב שמדובר פה בפיענוח הצפנים המוסתרים בתנ"ך לגבי מלחמת גוג ומגוג והיחרבותו של העולם. אז כמה מעריצים כתבו תגובות באנגלית, זה אומר שהם יותר חכמים מאיתנו?
    ואני לא מבין מה ההתבססות והאובססיה המשוועת הזו לאייברסון, במה הוא שונה ממגריידי בתקופתו באורלנדו? במה הוא שונה מקובי בריאנט השנה בלייקרס? מדובר בשחקן תותח שמשחק בקבוצה מצו'קמקת לא יותר מזה, זה שהוא דופק מספרים מפחידים זה טבעי, הרי זה או הוא או האוהדים מהיציע.
    נערך לאחרונה על ידי ליאו מנהיג הצבים; 29-12-2005 בשעה 18:48.

שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ

מתחשק לי להתרשם מהחוברת הזאת...
    ומתחשק לי לפתוח כאן דיון שלדעתי מתפתח מצויין עד שהתנפחת
    והתחלת לספר כל מיני שטויות שכאילו אמרתי שנאש חרא שחקן ושאייברסון הולך להביא אליפות
    לפילי ... מי אמר שאייברסון שונה מקובי? או ממגריידי? זה נושא אחר לגמרי .
    שטויות וכזב זה מה שאתה כתבת בתגובה שלך ... סה"כ דיון שמנסים להגיע לתשובה
    למה נאש נבחר לMVP, אז חייבים איכשהו להרוס הכול?
    עד שאני מרגיש שקצת חזר הצבע לפורום הזה...
    לרבאק . נמאס
    נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 29-12-2005 בשעה 18:56.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ

אורי שמע אתה שוכח שנאש שחקן מאוד מנוסה אז זה מובן מאליו שבמצבי לחץ הבן אדם יידע מה לעשות יותר טוב משחקן צעיר כמו אמארה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

עדן לא מבין מה ליאו עשה לך, סך הכל רשם את דעתו.

תפסיק כבר להתרגש ולהתבאס מכל דבר קטן, הוא רשם דברים מקוצעיים בלבד לא העליב אף אחד סך הכל רשם את דעתו.

לנושא, MVP זה היעיל ביותר, השחקן שהשפיע על הקבוצה שלו בדרך הטובה ביותר בעונה הנוכחית! לא במשך 4-5 עונות אנחנו לא מדברים על היכל התהילה ראבק.
    ובעונת 2004\2005 סטיב נאש ושאקיל הביאו את השינוי הגדול לקבוצות שלהם, ואת השינוי הגדול ביותר עשה נאש.
    וזה לא יעזור לכם.

ומיכאל, להגיד שאייברסון טי מאק ובראיינט זורקים בשביל נתונים וחוזים זה בולשיט הכי גדול ששמעתי, נכון הם אנוכיים/משחקים אם סטראצ'קי והאץ'.
    אבל הם ספורטאים שאוהבים את המשחק בעלי יכולות אישיות בלתי נתפסות בכלל.
    ואגב על תשווה את לברון לכל הנ"ל^, הדברים שהוא עושה פשוט מדהימים סוג של מגי'ק משופר.
    הוא יכול כבר היום להגיע ל50 כל משחק לדעתי, והוא פשוט מוסר המון.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,303 | הודעות: 8,199,896 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect