עדיף שיהיו שלושה קבוצות תותחניות מאשר קבוצה אחת אפסית [מכבי חיפה] שאפילו לשלב הבתים היא לא מצליחה לעלות
עדיף שיהיו שלושה קבוצות תותחניות מאשר קבוצה אחת אפסית [מכבי חיפה] שאפילו לשלב הבתים היא לא מצליחה לעלות
|
|
אתה טועה זה לא נכון בעלי הקבוצות האחרים בארץ לא עמידים כמו המיליארדרים גאידמק ושות.
הם בקושי מיליונרים שבקושי מבססים קבוצה מספונסרים וכו'..
יעקב שחר הוא בן אדם עשיר ביותר, אומנם לא ברמות של גאיידמק ולבייב, אבל תאמין לי שיש לו מספיק כסף כדי להציב קבוצה מצויינת.נכתב במקור על ידי Yellow Slider
הוא בעל חברת ביטוח "הפניקס" ואם אני לא טועה הוא גם מחזיק ב"וולבו" ישראל , אל תדאג לו.
יענקלה שחר מאוד עשיר.
אל תזלזו בו,הוא אומנם לא יכול להשיקע כספים כמו החבר שלי ארקדי אבל הוא בהחלט יכול לרכוש שחקנים בסכומים גם די גדולים.
למה שיעקב שחר ישקיע בחיפה יותר ממה שהוא משקיע עכשיו? יהיה לו הפסדים.....
בינתיים בוא מכניס כסף מהאוהדים בערך באותה מידה שהוא מוציא כסף על המועדון....לא נראה לי שגיאדמק מרוויח תכסף שהוא מבזבז על ביתר מהאוהדים...:\
גאידמק מבזבז כמו לא יודע מה והוא לא מחזיר את הכסף בגרוש..
בגלל זה הוא חייב אירופה.. ולקחת כל תואר אפשרי + מכירות וכו'..
שחר לא ישקיע הרבה יותר ממה שהוא משקיע הוא לא רוצה להפסיד והוא לא פראייר..
הוא סה"כ יש לו חברות השקעות יותר יכולות לפגוע בהן..
בגלל זה זה ברור שהוא לא השקיע בכדורגל בשביל עסק מרוויח או משו כזה....הוא רצה להיכנס לתודעה הישראלית....נכתב במקור על ידי Yellow Slider
גם אירופה לא תעשה לו רווח.........הוא לא ירוויח 30 מיליון דולר על אירופה גם ככה
כל ההבדל בין גאיידמק לשחר זה שגאיידמק מפזר כספים כאחד שאין לו אלוהים ומאמין שההצלחה תבוא לו בשנייה, ובמצד שני יענקל'ה בונה על טווח ארוך , על פיתוח הנוער, על השקעה נכונה איפה שצריך , על ניהול פיננסי חכם שלא מוביל להפסדי ענק.
איזה להלבין כסף, יש מליון דרכים להלבין כסף יותר טוב מכדורגל, אז נכון שהם מפסידים מליוני שקלים, אבל הדבר הזה עוזר לפתוח בפני אותם אוליגרכים דלתות, אם מדינה תירצה להסגירם תהיה התנגדות גדולה מאוד של ישראל, תיקחו לדוגמא את אברמוביץ, לאחר שהוא קנה את צלסי הממשלה ברוסיה לא יכולה יותר לעצור אותו למרות שהיא רצתה לעשות את זה.