קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון + סקר | השיר הכי טוב של GNR ודיון על GNR
    על ידי Rob Zombie בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 11-12-2007, 00:08
  2. [דיון]עידן יניב Vs. משה פרץ
    על ידי IdaN.RoX בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 18:59
  3. [דיון] עידן טל עשוי לחזור למכבי חיפה !!
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 26-12-2006, 09:00
  4. דיון: פג'ה סטויאקוביץ'.טוב לאינדיאנים?
    על ידי LinkinH בפורום כדורסל
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 00:57
  5. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:59
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[דיון] עידן האוליגרכים בפתח , טוב או רע?

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ברירת מחדל [דיון] עידן האוליגרכים בפתח , טוב או רע?

בזמן האחרון שותפים את עיתוני ארץ הישראל המופלאה ידיעות שמדברות על רצונם של מיליארדרים לרכוש קבוצות כדורגל בישראל
    גאיידמק , צ'רנוי , לבייב וזו רק ההתחלה
    אז נכון , מצד אחד זה נשמע מאוד זוהר והנה אולי הכדורגל הישראלי יתעורר מתנומתו עם הזרמת הכספים הללו ואולי נראה כאן שחקנים ברמה גבוהה יותר והשקעה גבוהה ביותר בנוער
    אבל מצד שני , עולה השאלה : רוב האנשים בעלי ההון שמעוניינים להשקיע בקבוצות כדורגל וודאי עושים זאת ממניעי מאפייה, "להלבין" את הכספים שלהם באמצעות הזרמתם לקבוצות כדורגל.
    השאלה שלי היא מה יקרה וגאיידמק לדוגמא יואשם בפשעים(לא סתם הוא נחקר ביחב"ל) ? מה יהיה אם פתאום יגלו שלצ'רנוי קשרים למאפיה?
    ברגע שכזה הם ינטשו את הקבוצות וישאירו את הקבוצות עם שחקנים בעלי חוזי ענק וחובות מפה ועד להודעה חדשה.

אז , מה דעתכם בעניין ? טוב או רע? האם המטרה של האוליגרכים היא להיתקע כאן או שהכדורגל משמש כספק התשומת לב לאנשים האלה ותוך שנה -שנתיים הם יעזבו?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אתה אומר שיש סבירות שפתאום הם יעצרו וישאירו את הקבוצה בחובות, אני חושב שחשבו על זה כבר בחוזים שלהם ויש סעיפים שמונעים מהם סתם ככה להיפרד מהקבוצה.

וגייאדמק אני לא חושב שמלבין כספים בעזרת בית"ר או הפועל הוא רצה להכנס לתודעה של א"י ובכך לעשות עסקים ועוד כסף והנה הוא הצליח מאוד.

בכלל כניסתם של האוליגרכים היא מבורכת לכדורגל שלנו ואני מקווה שבאמת זה ישתלם בסופו של דבר ויביא לליגה שלנו קצת עניין תחרות וכוכבים.

Gigi Buffon
    אורח

מצד אחד זה דברך מבורך,האנשים מזרימים כסף רב שישמש לקניית שחקנים וכך לפחות הרמה אולי תעלה קצת בליגה,ומה שיגביר את התחרותיות שכל קבוצה תנסה להוכיח שהיא הטובה ביותר,גם זה יגרום לבעלי קבוצות ישראליים להתאמץ יותר על חוזים ועל רכישת שחקנים,וזה ישפיע גם על השחקנים במיוחד הישראליים,שירצו להוכיח שהם יותר טובים מהזרים שבאים לפה ובכלליות זה דבר שיעשה פה טוב לליגה ומאוד רצוי שיהיה.

אבל ואבל גדול מצד שני ההשתלטות הזו היא די מוגזמת,כי די נוצר פה מצב שלדוגמא בית"ר ירושלים,הפועל ת"א,ומכבי חיפה סתם לדוגמא הם ה3 קבוצות הכי עשירות בארץ ושאר הקבוצות לא מצליחות להשתוות אליהם מבחינת טוב השחקנים,רמה וכו'אלא זה רק ליגה של 3 קבוצות שמרוב שהם יכולות להרשות לעצמן לקנות כמעט כל שחקן בליגה הם יחלישו את שאר הקבוצות ויצרו את המצב שאנחנו נמצאים בו היום.
    אולי זה נשמע דבר קצת יותר מדי לא הגיוני אבל יש סיכוי שזה יקרה,לא בטוח ואני מאוד מאוד לא רוצה שזה יקרה.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

מלבינים כסף עם בנק לא עם קבוצת כדורגל:\
    זה טוב מאוד שהם באים ככה יהיה יותר עניין בליגה והרמה של הישראלים תעלה בסופו של דבר...
    למרות שאני אוהד חיפה ולא אכפת לי שהליגה תישאר ככה:]

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1
    מלבינים כסף עם בנק לא עם קבוצת כדורגל:\
    זה טוב מאוד שהם באים ככה יהיה יותר עניין בליגה והרמה של הישראלים תעלה בסופו של דבר...
    למרות שאני אוהד חיפה ולא אכפת לי שהליגה תישאר ככה:]
    אה באמת ?עם בנק?
    סבבה, לך לישון חבר.
    אתה בכלל מבין מה אתה אומר??!?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גאידמק נכנס לכדורגל בשביל לקבל מקלט מצרפת ולנסות לקבל חסינות כדי להיפטר מהיחב"ל וכל זה.
    הוא משקיע בספורט כדי ליצור קשרים עם אנשים חזקים בארץ בשביל שאחרי הוא יוכל לתפוס אותם בביצים ולהכריח אותם לעזור לו.
    לא אכפת לו מבית"ר או מהפועל, אכפת לו מהמליונים שהוא עשה מסחר בנשק

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF
    אה באמת ?עם בנק?
    סבבה, לך לישון חבר.
    אתה בכלל מבין מה אתה אומר??!?
    לילה טוב.
    איך תלבין כסף עם קבוצת כדורגל?
    על מה אתה חושב חקרו את גיאדמק?על זה שהוא הלבין כספים בבנק הפועלים

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

לילה טוב.
    איך תלבין כסף עם קבוצת כדורגל?
    על מה אתה חושב חקרו את גיאדמק?על זה שהוא הלבין כספים בבנק הפועלים
    יא ליצן , מאפיונרים מנסים להתחמק מהבנקים , כי הבנקים זו מסגרת ענקית שקשה מאוד להעלים ממנה הלבנות הון , בגלל זה הם מעדיפים להלבין את הכסף הזה על הכדורגל לדוגמא וגם לקבל חשיפה על הדרך.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

איזה שטויות.....
    מזה הלבנה? זה לקחת כסף "שחור" ולשים אותו בבנק
    חוצמזה איך אתה יכול להלבין כסף עם מועדון כדורגל? תשלם לשחקנים במזומן?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

הלבנת הון נעשית במספר דרכים, אחת הדרכים היא להעביר את הכסף לגורם ביניים אשר מתעסק בכמות מזומנים גדולה גם ככה, גורם הביניים מפקיד את הכסף לחשבונו, לוקח עמלה ורושם צ'ק לאדם שהכסף שייך לו.
    דרך שנייה היא הקמת חברות קש, או דיווח הכסף כספי זכייה בהימורים.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Hoobastank
    הלבנת הון נעשית במספר דרכים, אחת הדרכים היא להעביר את הכסף לגורם ביניים אשר מתעסק בכמות מזומנים גדולה גם ככה, גורם הביניים מפקיד את הכסף לחשבונו, לוקח עמלה ורושם צ'ק לאדם שהכסף שייך לו.
    דרך שנייה היא הקמת חברות קש, או דיווח הכסף כספי זכייה בהימורים.
    ואף אחת מדרכים אלה זה לא דרך מועדון כדורגל.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ואף אחת מדרכים אלה זה לא דרך מועדון כדורגל.
    בדיוק.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

לדעתי הוא עושה זאת בשביל להכנס למודעות של כל האוכלוסיה בישראל להכנס לכנסת בתור חבר כנסת עם המפלגה שלו וכך שהוא חבר כנסת יש עליו חסינות מכול היחבל וזה. בידיוק כמו שהיה עם פלטו שרון לפני כמה שנים שהוא מרח מהצרפתיים הוא היה מבוקש מאוד בצרפת הוא בא לפה הצליח להיות חבר כנסת בעזרת קשרים בידיוק כמו גיאדמרק שניראה לי שיצליח להיות ויש עליו חסינות אף אחד לא יכול לדבר איתו

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אתם כולכם לא יודעים מה אתם מדברים,

הגדרה של הלבנת הון מויקיפדיה -
    הלבנת הון היא פעולה פיננסית שמטרתה הסתרת זהות המקור והיעד של הכסף המועבר בפעולה זו. בדרך זו ניתן להפוך "הון שחור", שהוא כסף שמקורו בפעילות פלילית (כגון סחר בסמים) לכסף שאינו מעורר חשד. עקב כך הלבנת הון נחשבת לפעולה פלילית.

בעבר הביטוי "הלבנת הון" נאמר רק בהקשר של כסף שמקורו בפעילות פלילית. לעתים התייחס מושג זה גם לכסף שמקורו בפעילות חוקית, אך היה כרוך בהתחמקות מתשלום מס. היום משמעותו של הביטוי בדרך כלל מורחבת על ידי גופים ממשלתיים, כמו "רשות ניירות הערך האמריקאית", על מנת לבטא כל פעילות פיננסית שאינה מבוססת בחוק. כתוצאה מהרחבה זו של ההגדרה, הפעילות הבלתי חוקית של הלבנת הון נעשית היום לא רק בידי משרדים מושחתים וחברי פשע מאורגן כמו סוחרי סמים וחברי מאפיה, אלא גם בידי אנשים ממוצעים ועסקים קטנים וגדולים.

על פי ההגדרה הנוקשה ביותר של ביטוי זה, כל אחד המסייע להסתיר את התשואה מעסקאותיו נחשב למלבין כספים. אדם עלול להיות בלא יודעין מועסק על ידי מלבין כספים, וכך עשוי להיות שותף לפשע ואחראי לו בסמכויות שיפוטיות רבות.

יש מצב שגאידמק מבזבז - מלבין הון - בבית"ר תראו איזה הפצצות של כסף הוא זורק (*אהמ*פורסטמות*אהמ*30 מיליון*אהמ*).. נראה לכם שהבן שלו מימן ת'קנייה של פורטסמות? זה סה"כ רשום על שמו..

ואותי מעניין לראות בקיץ זה יהיה אשכרה שדה קרב , לא תיהיה העונה עונת מלפפונים יבשה =] מעניין איזה שמות יביאו.. זה היתרון מצד אחד
    מצד שני יכול להיות שהליגה תידפק? וזאת תיהיה ליגה של 3-4 קבוצות?..
    לפי דעתי ותזכרו מה אני אומר , בית"ר תעשה את הרכש הכי מטורף ונוצץ , והם בסוף לא יגיעו לשום מקום , כמו ריאל מדריד , אתם תראו..

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider

ואותי מעניין לראות בקיץ זה יהיה אשכרה שדה קרב , לא תיהיה העונה עונת מלפפונים יבשה =] מעניין איזה שמות יביאו.. זה היתרון מצד אחד
    מצד שני יכול להיות שהליגה תידפק? וזאת תיהיה ליגה של 3-4 קבוצות?..
    לפי דעתי ותזכרו מה אני אומר , בית"ר תעשה את הרכש הכי מטורף ונוצץ , והם בסוף לא יגיעו לשום מקום , כמו ריאל מדריד , אתם תראו..
    להזכיר לך שברוב הליגות הבכירות באירופה יש "מונופול" של 2-3 קבוצות בלבד? וזה לא שאנחנו לא יכולים לקנאות ברמה.
    אין ספק שהרף הכלכלי שלבייב ,גאיידמק ואולי גם יאמר יציבו לשאר הקבוצות , יגרום לכך שבעלי הקבוצות האחרות יישארו בלית ברירה ויהיו צריכים לפתוח את הכיס בשביל לצמצם פערים , ואולי זה יוביל לעוד אוליגרכים שירצו להגיד "למה מי אלה לבייב וגאיידמק? בוא ניתן להם תחרות"

יהיה מעניין אש.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect