אור יא קליבר מה אתה מסדר מכות לסילבסטר =]נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אור יא קליבר מה אתה מסדר מכות לסילבסטר =]נכתב במקור על ידי Yellow Slider
|
|
בגידה זה לא אחי...הילדה הזאת היא כלבה שקיים...
תעיף אותה קיבינימט....אל תדבר איתה בחיים שלך...תעשה בחכמה...
אני לא עבריין זה אולי נכתב ככה מה שהתכוונתי שמחתי שהוא לא בא לא רבתי מכות מכיתה ט ואני כיתה י"א ככה שאני לא אלים אני יודע שזה דיי באשמתי אבל הקטע שהיא אמרה שנמרחתי עליה הרי אני לא הייתי מכריח אותה לרקוד איתי אם היא לא הייתה רוצה
שמע אחי...היא ממש כלבה...אין לך מה לטחון את זה יותר מידי...נכתב במקור על ידי Haviv
אם החבר שלה סתם הומו ולך יש גב...
שמע אחי...אם הוא עושה לך בעיות...תעלה עליו שבור לו ת'פנים...
והילדה הזאת...שוב..נתק קשר...כאלה כמוה צריכים להעיף לזבל...
כנראה שזה מה שאני יעשה אני ינתק תקשר חשבתי על זה כי אם אני לא קורא לה לבוא איתנו למועדונים אף אחד לא יקרא לה זה הקטע בזכותי היא יוצאת עם החברים שלי
מהההה???נכתב במקור על ידי Haviv
מזה חשבתי לנתק קשר..
ישר מנתקים...תראה איך היא דפקה אותך....פשוט ילדה זונההה
לא היא לא היא בת זונה של בחורה ואני יגיד לך גם למהנכתב במקור על ידי AvixTz
היא הסכימה לרקוד איתו
לרקוד צמוד לא הולך ברגל סתם ככה
זה היה בהסכמה מלאה
עכשיו..אם היא הסכימה
והוא הסכים אשמת מי זה??
אשמתו של מי שיש לו את המחויבות לבן הזוג שלו
כלומר זו אשמתה!!!!
הוא מה איכפת לו?
בא לרקוד להנות הביא גם אותה שלא תתבאס בבית
אחרי שנהנים והכל
מגיע הקטע של הרגשות אשמה..
היא הלכה לחבר שלה מסכנה כאילו אנסו אותה רקדו איתה בכוח
מזה השטויות האלה??
שידע לשמור על חברה שלו זה יחסי אמון
ואם לא מתאים לו שהיא רוקדת עם כל אחד שיסדר את זה
איתה בלבד
אשכרה כלבה החברה שלך אל תפחד מהומו הזה אמרת תיותר חזק ממנו כמו שאור אמר מילה לא במקום תזיין אותו
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
בבית ספר נראה מה הגמד(חבר שלה)יגיד אם הוא יפנה אליי בכלל אני יעשה מה yellow אמר ויהיה לי גיבוי יש לי חברים שבאמת אני אוהב אותם כמו אחים שלי ויגבו אותי בכל מצב (לא עבריין מסביר) בכל מקרה אני לא יודע אם לנתק איתה קשר אני עדיין אוהב אותה... אני חושב שאני יגיד לה את זה ויגיד לה שאני לא רוצה להמשיך בקשר בכל מקרה אני יחשוב על זה ויום שני כבר אני יפרסם פה מה החלטתי תודה באמת לכולם!!!
אני חושב שהיא הייתה בסדר שאמרה לו ...
מה היא אמרה לו שאתה הכרחת אותה ? שאהת רצית ? שהיא לא קשורה לזה ?
תפרט קצת יותר כי אתה עושה את עצמך צדיק ..
(אני לא חושב שאתה רשע ... אבל תפרט יותר ..)
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
צדיק לא אבל לא חשבתי שזה בגידה היא אמרה לו כאילו שנמרחתי עליה מין הסתם שהיא לא רצתה לרקוד איתי עכשיו בוא תסביר לי איך אפשר לרקוד עם מישהו בלי שהוא ירצה זה הקטע אני מודה אני התחלתי לרקוד איתהנכתב במקור על ידי AvixTz
אתה בן 17 ומדבר כמו ילד בן 12 "אני יותר חזק ויש לי גב"
מזה זה?
את רקדת עם חברה שלו, מה הגב שלו ושלך קשורים לזה?
אם הוא ירצה לדבר איתך, או לאדע מה, דבר...אם יקפוץ אליך במכות תחזיר לו
מה צריך גב בשביל זה?
מצד אחד הוא צודק...זאת חברה שלו, אבל מצד שני, אתה לא נמרחת עליה כולה ריקוד, אז פשוט תסביר לו וזהו
בדיוק.נכתב במקור על ידי EriK
זה מה שאני אמרתי ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זה הקטע של ההסבר שאני לא מפחד תבינו אני לא מתלהב אני מסביר שאין ל ישום סיבה לפחד ממנונכתב במקור על ידי EriK
מזה השטויות האלה לא הייתי משתיין לכיוון שלה אם היא ככה זונה..אולי היא כוסית אבל מנסה לשחק אותה קשה להשגה...אם הוא רוצה מכות אז תזיין אותו מה הבעיה..תמשיך הלאה לדעתי
-ReMiX-