אני עכשיו ה=כ=י אבל ה=כ=י מאושר בעולם....קיבלתי משו' ב 50 שקל (נישמע קצת כולה 50 מה זה כבר יכול להיות) אבל הדבר הזה הולך לסדר לי מחר את הטיול בפלמחים ויהפוך לי אותו לטיול כנראה הכי כיף בארץ..מחר בערב גם אם אני ילך למסיבה וגם אם סתם אני יצא פה לעיר עם חברים או משו' גם אז זה יהיה הערב בין ההכי כיפים שיכול להיות בקיצור אני עובר עכשיו אושר עליאי ואני חייב לספר על זה יש לי התפרצות של אושר אני כמעט קופץ בבית מרוב אושר וההורים שלי לא מבינים למה(אסור לי לספר להם ) קיצר אני חושב שהבנתם אם לא אז לא משנה דלגו קיצרררר IM THE LUCKY MAN IN DA ALLL WORLDDDDDDDDD ++++ היום היה לכתה שלנו ועוד כמה כיתות היה יום בבריכה ואני לאדע אם זה התחלה של משו' אבל היום היה לי איזה קטע לאדע התחלה של איזה משו' עם איזה אחת..ואני לא מתלהב סתם אני יודע מתי זה משו' באמת ומתי זה סתם משו' ותאמינו לי שהייתי עם בחורות בחיים שלי אבל בחורה ברמה כזאת נודרר שזאת הפעם הראשונה שיש לי קטע עם אחת שנראית ככה...ואני לא אומר פה סתם כי באמת היה לי קטעים עם בחורות יפות במיוחד לפני תחילת החופש הגדול ובאילת לא השנה שנה שעברה ..קיצר
אני חווה עכשיו את האושר הכי כיפיי בעולם והייתי חייב לשתף אותכם בזה..![]()
נ.ב
קניתי מצית קליפר שיוצא לה כזה פלסטיק ארוך שאפשר לדחוס איתו אתם יודעים מה =]]]]]] אחלה מצית שבעולם:eye:

) גודשת 0.7 באר
ציטוט ההודעה

?