טוב אז ככה,
אני בן 14, ילד יפה יחסית יש לי הרבה ידידות/חברות ( תגדירו את זה איך שתרצו )
הסיפרו מתחיל מפה:
אני אחד שמסתובב אם מלא בנות, פשוט מלא !
יש לי ידידה, שהיא הידידה הכי טובה שלי, ויש לי איתה כמה בעיות.
תראו, אנחנו קצת מעבר ל - " ידידים " אנחנו כמו חברים רק בלי השם של זה.
אנחנו נפגשים מלא, בהפסקות אנחנו ביחד, כול ערב אנחנו מדברים בטלפון, אבל זה לא סתם.
אנחנו מדברים פתוח כמו חברים.
( אני לא רוצה כרגע בגלל שבסוף שנה ( עוד חודש ) אני עובר לבצפר אחר, היא לא תהיה איתי. )
אני בד''כ מסתובב אם בנות ערסיות יותר פתוחות/חרמניות כזה, היא ילדה שונה.
היא ילדה שעדין לא התנשקה, היא ילדה לא כמו כול האחרות שהכרתי.
הקיצר התחלתי להתאהב בה לפני כ- שבועעים שלושה, היא התחילה לפני חודש וחצי בערך, אני לא יודע אם היא באמת אוהבת אותי.
תראו, אני כול הזמן מדבר איתה על נשיקות וכול זה, בל''ג בעמר היא אמרה לי שאני אוכל לתת לה נשיקה על השפתיים, רק על השפתיים !
אני באתי לתת לה נשיקה, אבל נתתי לה נשיקה צרפתית אחרי ככה 3 שניות היא הזיזה את הראש.
אני עשוה לה- קרה משהו מאמי ?! היא כזה : " לא , אנחנו לא יכולים " ואז אני אורמ לה למה ?! והיא לא יודעת, היא עושה לי אני עדין לא בטוחה, והיא עושה לי אני לא סומכת עליך ב-100%.
( לפני חודש וחצי קרה לי קטע עם ילדה אחרת וסיפרתי ובסוף זה התגלה לחצי מהשכבה שלי . )
קצת עליי,
אני ילד יפה, מקבול, אוהב בנות, היו לי מלא חברות בחיים, התנשקתי כבר צרפתיתי מכיתה ה', אני ממש לא ביישן עם בנות ממש לא !!!
קצת עלייה,
ילדה שקטה, לא אחת שעושה יותר מידי רעש, עדין לא התנשקה, ילדה יחסית יפה,ממ וזהו..
עכשיו במה אני רוצה שתעזור לי,
אני רוצה שתגידו לי ( כמובן לפי מה שהבנתם ) האם היא באמת אוהבת אותי, היא מתקשרת אליי הרבה אנחנו מדברים ב-SMS כול הזמן, אנחנו כול הזמן ביחד ( וכן היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי, ולפעמים היא עושה לי כזה: " לך לך לילדה שעומדת שם " ואני אומר לה " אבל אני רוצה אותך, את יודעת את זה ! " )
מה נראה לכם ?! היא אוהבת אותי ?
אשמח לקבל הרבה תגובותת..
אני לא צריך פה עזרה, סתם רציתי לשתף אתכם.
ואם אני ינשק אותה שוב , היא תזרום ?

ציטוט ההודעה